شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسایی که بعد از گذشت 6 سال هنوز درک نمیکنن و به به چه چه میکنن همون بهتر 10 سال دیگه هم خوش باشین و با نگاه کردن و قاب گرفتن میانگین بالای 9 از خودتون مدرک ول بدید! ما هم اینجا نشستیم تشویقتون میکنیم!=d>

پ.ن: Ctrl+A , Ctrl+V = COD Series
این برنامه نویسیشه.

نمره به چی میدن به تخزیب پذیری ؟ آیا واقعا تخریب پذیری مهمه ؟call of duty ثابت کرده گرافیک بالا و تخریب پذیری برای مردم مهم نیست؟
نمره گیم اسپات به این دو بازی 8.5 بود
اصلا نمره مهم نیست فروش مهمه که آیا مردم با این بازی حال میکنند؟

کپی پیس کدومه ؟! اینها مپ های COD4 هستند که توی MW3 حضور دارن. از MW2 هم فکر کنم چندتا مپ حضور داشته باشن. همین که ظاهرشون رو تغییر هم دادن خیلی خوبه .
مولتی کودومه بابا تو مپ اسپشل اوپس هست این :دی

من نمیدونم از چه چیز بتلفیلد خوشتون میاد که میاد طرف داریش میکنید از باگ های که رو کنسول ها داره؟ از داستان خشک و تقلید از black ops ؟ صحنه های هیجانی؟گیمپلی خسته کننده؟
فروش بسیار بالا؟ یا نقشه های بسیار بزرگ که پدرت در میاد به وسط میدون برسی ؟یا این که از این که تو بازی ایرانی ها رو میکشی ؟
هرکاری کنید MW3 بهتر از BF3 هست
شما خسته نمیشی هر 5 دقیقه یه بار یه پست میدی؟ حرف برای گفتن نداری اینقدر پست هاتو رو تکرار نکن خواهشن.

رضا جان پس نو آوري اينجا چه نقشي داره ؟! يعني واقعآ نميتونستن يه چيز جديد و بهتر طراحي كنن ؟! حتمآ بايد از نسخه هاي قبلي الهام ميگرفتن ؟!
دو نوع نوع آوری داریم یه نوع نو آوری اینکه میاد گند میزنه به بازی یه نوع دیگش هم بماند از نظر من یه بازی روال پیشرفت خودش رو ثابت کنه بهتر از اینکه بیاد نوع آوری کنه و گند بزنه به بازی مثل بازی اساسین کرید روال پبشرفت ثابتی رو داره و همه این بازی دوست دارند نه مثل بازی کال اف جوارزم یا شازده ایرانی و هر بازی دیگه نو آوری یک نو ریسک هست

میدونین چی شرم آوره؟ اینا:
1.بیای داستان یه بازی که باهاش کل کل داری رو به بد ترین شکل ممکن کپی پیست کنی تازه به اون کیفیت هم در نیاد! :lol:
2.بیای روزی 2 تا خبر آپ کنی که بازیه ما فلانه و کالاو رو میترکونه و نابود میکنه آخر سر هم نه تو فروش نه تو امتیازات بهش نرسه! :lol:
3.بازی ای که میدی روی کنسول بدون HD pack و در مولتی پلیر کنسولی گرافیکش از کانتر استرایک شکست بخوره
و...
--------------------------------------------------------
بار ها گفتم بازم تکرار میکنم بین 2تا بازی که هیچ ربطی به هم ندارن هم بگردین صحنه هی کاملا شبیه پیدا میکنین چه برسه به دو نسخه از یک بازی! پس این حرفها همش باد هواست...
یعنی واقعا تمام منتقد ها + اون 6.5 میلیون نفر که تو روز اول بازی رو خریدن نفهمیدن این بازی کپی پیست هست و آشغاله و فلان و... فقط یه عده انسان خوشحال فهمیدن؟؟ این حرکات Epic LOL نداره؟
در آخر باز به این جمله ی معروف میرسیم: Haters gonna Hate , Trolls gonna Troll
امسال که نشد جنگ با کلاس 3 جنگ بی کلاس 3 رو شکست بده ایشالا در فرصت های بعدی :lol:

من نمیدونم از چه چیز بتلفیلد خوشتون میاد که میاد طرف داریش میکنید از باگ های که رو کنسول ها داره؟ از داستان خشک و تقلید از black ops ؟ صحنه های هیجانی؟گیمپلی خسته کننده؟
فروش بسیار بالا؟ یا نقشه های بسیار بزرگ که پدرت در میاد به وسط میدون برسی ؟یا این که از این که تو بازی ایرانی ها رو میکشی ؟
هرکاری کنید MW3 بهتر از BF3 هست
kanye-west-unhappy-funny-animated-gifs_20110325_1109842883.gif

تویی که مولتی بازی نکردی نظر نده نمرات هم کاربرا هم سایتا کافیه بدونی که BF3 یه بازی MASSIVE هست توی بخش Multiplayer
5تا پست دادی یکی از یکی Spam تر !
به جای این که بشینید عیب بازی که کشته مردش هستید فرط فرط میگید BF3 اینجوری اونجوری!
من نمی خوام اینجوری جواب بدم ولی نمی ذارید آدم روزشو بگذرونه با این حرفاتون!
میدونین چی شرم آوره؟ اینا:
1.بیای داستان یه بازی که باهاش کل کل داری رو به بد ترین شکل ممکن کپی پیست کنی تازه به اون کیفیت هم در نیاد!
lol.gif

2.بیای روزی 2 تا خبر آپ کنی که بازیه ما فلانه و کالاو رو میترکونه و نابود میکنه آخر سر هم نه تو فروش نه تو امتیازات بهش نرسه!
lol.gif

3.بازی ای که میدی روی کنسول بدون HD pack و در مولتی پلیر کنسولی گرافیکش از کانتر استرایک شکست بخوره
و...
--------------------------------------------------------
بار ها گفتم بازم تکرار میکنم بین 2تا بازی که هیچ ربطی به هم ندارن هم بگردین صحنه هی کاملا شبیه پیدا میکنین چه برسه به دو نسخه از یک بازی! پس این حرفها همش باد هواست...
یعنی واقعا تمام منتقد ها + اون 6.5 میلیون نفر که تو روز اول بازی رو خریدن نفهمیدن این بازی کپی پیست هست و آشغاله و فلان و... فقط یه عده انسان خوشحال فهمیدن؟؟ این حرکات Epic LOL نداره؟
در آخر باز به این جمله ی معروف میرسیم: Haters gonna Hate , Trolls gonna Troll
امسال که نشد جنگ با کلاس 3 جنگ بی کلاس 3 رو شکست بده ایشالا در فرصت های بعدی
lol.gif
خسته نشدی اینقدر بازی BF3 رو خرد کردی؟ به خدا الان کاملا مشخصه این تاپیک مربوط به MW3 نه BF3 !!!
The Only Person I C here is Trolllllllin Is U My Friend
فقط منتظر فروش هفته های جدید این بازی هستم ببینیم بعدش این بازی چی کار میکنه

آخرین ویرایش:
والا جفت این کمپانی های دوست داشتنی گند زدن. هم MW3 که دیگه واقعا یکنواخت و تکراری شده هم BF3 که همون اول بازی بعد از مترو یه نگاه به پلاک ماشینها تو اون در گیری اول بندازین تو جایی که رو درو دیوار عربی نوشته بعد پلاک ماشینها کاملا نمره ایرانه. خدا رو شکر حداقل بخاطر گرافیکه بالا فقط یه جذابیتهایی داره این بازی

رضا جان پس نو آوري اينجا چه نقشي داره ؟! يعني واقعآ نميتونستن يه چيز جديد و بهتر طراحي كنن ؟! حتمآ بايد از
نسخه هاي قبلي الهام ميگرفتن ؟!

یه اصولی هست توی ساخت بازی که وقتی از یه عنوان سود خوب و موفقیت دیدی به هیچ وجه تغییرش نده .
اسم نظریه اش رو یادم رفت اخه خیلی وقت پیش خونده بودمش
و این کاملا مسمله که تغییر نکنه اصلا اگه تغییر بکنه جای تعجب داره . یه برند و یه سبکی که جواب داده دلیلی نداره که تغییر کنه الان این وسط بتلفیلد اومده یه خودی نشون بده که گند زده . بتلفیلد اگه سازنده خوب داشت تاحالا صد تای کال اف رو لوله کرد بود ولی حیف که سازنده هاش به فکر هرچی بودن به جز ساخت بازی خوب همین که اینقدر فروخته هم به خاطر تبلیغات دیوانه وار Ea وگرنه فکر نکنم به موفقیتی میرسید ولی بازم می گم بتلفیلد به جز گیم پلی وداستان بازی بسیار بسیار عالیه اما در حال حاظر کسی واسه گرافیک یه بازی رو بازی نمی کنه

منم موافقم که COD در حال حاضر لیاقت این همه توجه و مخاطب رو نداره
تنبلی ـه طراح محیطی بازی هم فقط نمودی از تنبلی کل تیم بازی ساز هست که بیشتر از همه تو چشم اومده

ولی دلیل اصلی این کپی از نسخه های قبل حمایت کور کورانه ی ما یوزرهاست!

آخرین ویرایش:
باز خوبه COD از نسخه های قبلی خودش تقلید کرده و کپی پیست کرده؛ باتلفیلد 3 که اومده روایت داستانیشو عینا ً از COD کپی پیست کرده چی !؟ اونم از بلک اوپس که تازه پارسال منتشر شده و خیلی ها هم معتقد بودن نسخه ی خیلی ممتازی نبوده !!!

6 صفحه رو خوندم کلی خندیدم :d اما تنها کسی که روی منطق حرف میزد mr.death بوود با اون جمله ی زیباش ...

چند سال پیش یه برنامه‌ی طنزی نشون میداد. تو اون یه نقاش معروف داشت بوم خودش رو واسه نقاشی جدیدش آماده میکرد. همین لحظه دستش خورد به رنگ‌هاش و پخش شد رو بوم. بعد یکی اومد این بوم رو دید و گفت ... اهووووو ... استاد ... این فوق العادست و از این حرفها. این نقاش خیلی تعجب کرد بعد با خودش فکر کرد و گفت الان که من به شهرت رسیدم هر چی تحویل مردم بدم میگن شاهکاره دیگه. ژس بذار وقت زیادی واسه کارام نذارم و همینارو تحویل ملت بدم.

کسایی که بعد از گذشت 6 سال هنوز درک نمیکنن و به به چه چه میکنن همون بهتر 10 سال دیگه هم خوش باشین و با نگاه کردن و قاب گرفتن میانگین بالای 9 از خودتون مدرک ول بدید! ما هم اینجا نشستیم تشویقتون میکنیم!=d>

پ.ن: Ctrl+A , Ctrl+V = COD Series
این برنامه نویسیشه.
شما هم اینقدر از بازی عیب بگیرید که نفستون بند بیاد.ما هم اینجا نشستیم و به حرکات از روی بیچارگی شما در این شکست مفتضحانه میخندیم. امسال هم با این همه هایپ نتونستن کاری کنن. ایقدر مسولان EA و DICE درگیر هایپ کردن بازی و کوبوندن حریف بودن که تمرکزشون رو تو ساخت بازی از دست دادن و حداقل تو Single دیدیم که یک افتضاح تمام عیار رو دادن بیرون. واقعا خجالت داره.

من یه سوال واسم پیش اومده، الان یوتیوب میشه منبع خبر؟ حالا اگه یه ویدئو لیک شده از یه بازی معرفی نشده بود یه چیزی، ولی خبری با این وضعیت منبعش یوتیوب باشه فقط میشه گفت، بسیار عالی :دی البته کاملا مشخصه تاپیک های از این دست با چه قصدی ایجاد میشن، جالبه که خبری که منبع نداره (آها منبعش یوتیوبه!!!) خیلی راحت 6 صفحه میره جلو و کسی هم کاری با تاپیک نداره. بسیار عالی مجددا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or