شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه چیز دیگه هم میخوام بگم البته ببخشید : من فکر میکنم همین قضیه گرافیک حالت اولترا با اون سیستم کذایی که میخواد به حد کافی ضربه به فروش این بازی میزنه. یکی از موفقیتهای COD این بوده که همیشه گرافیک خوب و صد البته سیستم قابل قبولی خواسته و کلا درک نمیکنم ماها که 99% کپی جفت بازیها رو میگیریم و بازی میکنیم دردمون از این کل کل ها چیه نمیفهمم.

جفتشو بازی کنید و حالشو ببرید

من یه سوال واسم پیش اومده، الان یوتیوب میشه منبع خبر؟ حالا اگه یه ویدئو لیک شده از یه بازی معرفی نشده بود یه چیزی، ولی خبری با این وضعیت منبعش یوتیوب باشه فقط میشه گفت، بسیار عالی :دی البته کاملا مشخصه تاپیک های از این دست با چه قصدی ایجاد میشن، جالبه که خبری که منبع نداره (آها منبعش یوتیوبه!!!) خیلی راحت 6 صفحه میره جلو و کسی هم کاری با تاپیک نداره. بسیار عالی مجددا :دی

اولا اینگونه خبرهایی که به صورت تصویری هستش همیشه در سایت یوتوب گزاشته میشه و سایتهای دیگه هم به استناد از این سایت نقل میکنن دوم اینکه الان شما مشکلت چی هست ؟ به قول معروف چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است شما مشکلت منبع هست بیا اینم منبع ! کسی از خودش این تصاویر و فیلم رو نکشیده و نشستن دیدن و به صورت فیلم مطرح کردن ، منبع چیو میخوای ببینی بیا منبع :

http://www.gamefront.com/did-infinity-ward-recycle-a-building-from-call-of-duty-4-in-mw3-video/
منبع
http://www.xim3.com/community/index.php?topic=17283.0
http://forums.gametrailers.com/thread/cod4-copy-and-paste-onto-mw3/1260844?page=1

رفع شد ؟

واقعا متاسفم برای هر دو طرف این گفتگو، هم طرفداران BF3 و هم طرفداران COD
چیزی که باعث میشه کسی احمق به نظر بیاد این نیست که چه بازی را بازی کنین چه بازی را بازی نکنین، طرفدار چه بازی باشین طرفدار چه بازی نباشین، این شما را احمق چلوه میده که بدون فکر حرف بزنین و سر دو بازی که ارزشش و سودش برای ما نهایتا 10 ساعت سرگرمیه آنچنان به هم بپرین که آدم خجالت بکشه حتی پست ها تون را بخونه ...

به هر حال
بحث را به این روشی که هست، ادامه بدین ( هر دو طرف گفتگو ) دسترسیتون حداقل یکهفته قطع میشه ...

• Like
Reactions: Daedalus
واقعا هرچی میکشیم از این فن های افراطیه:d
بابا ول کنید برید icenchanger را نصب کنید با این مد
6da680bcb675.jpg

من که دیشب بازی رو تموم کردم و فقط و فقط لذت بردم.نظر هیچ کس هم برام مهم نیست.
بده یه بازی با گرافیک بالا روی 60 فرم با گیم پلی هیجان انگیز با موسیقی زیبا با داستان زیبا با لودینگه جذاب بازی کنین؟همش ایراد میگیرین؟رسوایی؟شرمساری؟really؟

آخرین ویرایش:
این همه کار همه برای خراب کردن کل مودرن وارفر هست اخه این همه نقشه ها ماله مولتی پلیر هست خب این که معلومه مولتی پلیر که کشک نیست برن براتون 10 تا مپ جدید بزنن میرن همون مپ های قبلی رو میزارن روشون کار میکنن تغییرشون میدن

بعشدم کپی پیست کرد میتونه انجام میده مال خودشه فعلا که من هنوز کسی رو ندیدم که واقعا طرفدار مودرن وارفیر باشه و به این چیزا اعتراض کنه..

=))
خداییش عجب خبری بود ایول

یعنی اصلا فکرشم نمیکردم اکتی انقدر مارمولک باشه!:d
میگم نمیشه به فاصله 1سال پشت هم هی بازی داد بیرون نگو اینا قبلی رو میگیرن یه روتوش میکنن یه شماره به اسمش اضافه میکنن باز میفروشنش...

من چند تا نکته رو توضیح بدم.
من حس میکنم عامل اصلی تکراری بودن بازی خود فن‌ها هستند. دلیلش هم اینه که از بازی توقع بالایی ندارند. به عبارتی شزط راضی بودن از بازی این هست که مثل گذشته باشه و هیچ تغییری توش نباشه. ای عزیز ای فن و ای دوست دار CoD، شما که به این بازی علاقه دارید و اون رو جزو بهترین ها میدونید باید با توقعات بالای خودتون بازی محبوبتون رو از اینی که هست بهتر ببینید. الان CoD تکراری شده. من خودم فن CoD بودم ولی دیگه به جان خودم حدی داره دیگه. الان فکر میکنی ما چرا اومدیم طرف BF؟ کاملا واضحه ... بازیش تکراری نبود. هر دفعه یه چیز جدید بود.
حدس من اینه که اگه با چنین منطق‌هایی پیش بریم ممکنه رشد صنعت بازی به کمترین میزان خودش از زمان پیدایشش بشه.

من فقط میخوام اینو بدونم شما بتلفیلد فنا چرا میخواین به همه بگید هیچی نمیفهمن فقط شما میفهمین سالهاست ماریو توی بازی های کامپیوتری کمترین تغیرو داشته منظورم ماریو گلکسی نیست سر تا تهش هم پر از ابجکتهای تکراریه مکانیزم گیم پلی هم همونه هیچ کس نمیگه کسی هم کاری نداره که تکراریه تو فروشم که دیگه اصلا نیاز به بحث نیست اونهایی هم که قرار لذت ببرن لذت میبرن الان اگه سازنده ها بازی رو تغیر میدادن همتون میگفتید این چه بازیه از اصل خودش دور شده دیگه کال نیستو از این حرفا پس بیخیال شید لطفا بزارید هر کس از چیزی که دوست داره لذت ببره مجبورید به همه بگید اشتباه میکنن چرا فکر نمیکنید خودتون اشتباه میکنید:-/

آخ آخ..منم خیلی شرمسار شدم..خیلی..:))

به EA و طرفدارانش بگید دست از این جنگولک بازیها بردارن... mw3 ریلیز شد اونم به صورت بسیار با شکوه و فروشی عظیم در روز اول...چه بخوان چه نخوان نمیتونن جلوی فروش mw3 رو بگیرن...هرچی این کارارو بکنن انگیزه بیشتر میشه واسه استدیوهای سازنده mw که عنوان بعدیرو خیلی شاختر از قبل بسازن.:d

میگم نمیشه به فاصله 1سال پشت هم هی بازی داد بیرون نگو اینا قبلی رو میگیرن یه روتوش میکنن یه شماره به اسمش اضافه میکنن باز میفروشنش...

پس اینجاست که میگن کلاغو رنگ میکنن جای قناری غالب میکنن به مردم..:))

آخرین ویرایش:
نه مثل احمق ها بشینید چنگ مدرن 3 بازی کنید چون تو میدان جنگ 3 احمق پیدا نمیشه.

در ضمن، دیگه میبینید بهانه ای برای جلو زدن از BF3 پیدا نمی کنید میرید سراغ نسخه کنسولی. هر موقع شما درک کردی که لید پلتفرم بازی رو با لید پلتفرم یه بازی دیگه مقایسه میکنن بیا با هم حرف بزننیم. الان BF3 1 نمره تو میانگین و توی متا از MW3 شما بیشتره. بهتره دیگه سفسطه نکنید و فشار های ناشی از اون رو با بکار بردن کلماتی مثل احمق تخلیه نکنید.

چون این شماهایید که از کلمات زیبای احمق و آشغال فیلد و ... استفاده میکنید. انتظار نداشته باشید ما هم بشینیم شاهد گل افشانی های شما باشیم. نمونش همین پست دوم تاپیک.

این هم از ناظم انجمن!!! واقعن برای BC متاسفم . . . !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or