شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره دیگه واقعا COD نابود شد ! :|
همش کپی پیست شده ...
داستان نداره , گیم پلیش همونه , گرافیکش بهتر شده اما نه خیلی , بقیه ی چیزاشم اصلا خوب نیستن ... :|
همه ی منتقدا و اون تعداد گیمر که بازی رو خریدن هم احمقن ... 8-|
دیگه اینجوریشو ندیده بودیم ! تا قبل از اینکه بازی بیاد همه میکوبیدن تو سرش البته اکثرا تو سایتای معتبر ایرانی که متا رو تعیین میکنن , هی میگفتن بازی فروشش افت میکنه , امتیازاش کم میشه و ...
بعد که آمار پیش فروشش اومد گفتن امتیاز مهمه و فروش اصلا ارزش نداره چون اینا همه نوبن و هاردکورا میرن فلان بازی رو میگیرن (که البته به نظرم احمقانه ترین حرف دنیا همینه و مطمئنم کسی که این حرفو میزنه جز کانتر چیز دیگه بازی نکرده!)
امتیازا اومد و بازم رقیباشو له کرد , اومدن 4 تا عکس نشون میدن که اصلا ربطی به هم نداره و میگن کپی پیست ! احتمالا ساختمونا رو باید کروی میساختن تو این بازی که یه وقت شبیه نسخه های قبلی نباشه ... 8-|
آقا 3000 تومنو برو پفک بخر , نمیخواد MW3 بخری ! شماها که بازی رو اصل نخریدید , چرا الکی شلوغ میکنید ؟! انگار طرف رفته 60$ پول بازی داده بعد به دلش ننشسته !
جدیدا اعلام شده که دیگه سایتای بازی و منتقداشون اعتبار ندارن , میلیون ها نفر گیمری که هرروزشون با COD سر میشه اعتبار ندارن , فروش بازی اعتبار نداره , فقط نظرات اساتید BC و بازیکنای Hardcore که BF بازی میکنن مهمه ... :|

این صحبتا رو از طرف تمام نوبایی گفتم که بیش از 1دهه از عمرشونو پای بازی گذاشتن و هیچی از بازی حالیشون نیست .
:-$

اخه این بتلفیلد غیر از یکم گرا فیک چی داشت که هی ان را با کالاف مقایسه می کنید)x کالاف هر ایرادی هم که داره من قبول میکنم ولی این را اصلا قبول نمی کنم که وقتی بتلفیلد را بازی می کنیم از کالف لذت بیشتری دارد .کالف هرچیزی که نداشت یا تکراری بود ولی هر دفعه مدر وار فیر ها هیجان بازی یشان بیشتر شده بود . هر چه بود از بتلفیلد بهتر بود:>

واقعا برای من جای تاسف داره خوندن این پست های دوستان که میان از روی تعصب یا ............از یک گیمی که سراسر مشکل دراه حمایت میکنن چه از نظر گرافیک . صدا گذاری . نور و سایه پردازی و........ و خودشون رو هم گیمر مینامند :دی
در ضمن این مورد رو هم باید ذکر کنم که دوستانی هم در میان ما هستند که به اندازه سن بعضی ها گیمر میباشند و بدونه هیچ اداعی میان در Baby center وبا هزار دلیل و مدرک در مورد گیم بحث رو ادامه میدن نه از رو تعصب;) که شاید به 2 ده برسه شاید :d

در نظر دهی به یک بازی نباید تعصب داشت ومن خودم همه ی شماره های بتلفیلد و کالاف را بازی کرده ام ولی کالاف برای من در هر دفعه زیباتر از بتلفیلد بوده:)

در نظر دهی به یک بازی نباید تعصب داشت ومن خودم همه ی شماره های بتلفیلد و کالاف را بازی کرده ام ولی کالاف برای من در هر دفعه زیباتر از بتلفیلد بوده:)
نظر شخصیه تمامیه دو ستان محترمه:)
باور کن منم تمام نسخه های BF رو تا قبل از BF3 فقط در حد سینگل بازی کردم ;) ما الان دقیقا جریان برعکس شده :x

این صحبتا رو از طرف تمام نوبایی گفتم که بیش از 1دهه از عمرشونو پای بازی گذاشتن و هیچی از بازی حالیشون نیست . :-$
فکر کنم این علامت سکوتو برای خودت بذاری چون سری BF پدر بزرگ بازی نوب شما میباشد
زمانیکه گیمرا مولتی BF میزدن و زمانی غولی بود برای خودش شما بدنیا نیومده بودی عزیز جون
10 سالگیشو میارن وسط نمیدونن سری BF از ده سالگیم بیشتره ریشه و اصالتش

• Like
Reactions: iMahmoud
بابا فهمیدیم بازی مضخرفه شما هم بیشتر منتقدا میدونی حال ادمو بهم میزنید با این کاراتون:-&

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم این علامت سکوتو برای خودت بذاری چون سری BF پدر بزرگ بازی نوب شما میباشد
زمانیکه گیمرا مولتی BF میزدن و زمانی غولی بود برای خودش شما بدنیا نیومده بودی عزیز جون
10 سالگیشو میارن وسط نمیدونن سری BF از ده سالگیم بیشتره ریشه و اصالتش
BF1942 سال 2002 اومد فک نکن خیلی قدیمیه COD هم سال 2003 West و Zampella هم از خیلی پیش MOH میساختن و هیچ بازی توان شکستشو نداشت

خطاب به هر دو طرف:خسته نشدید؟
هر روز میام یک تاپیک باید مثل این باشه که هی دو فن ها بیان عقده هاشون رو خالی کنن.بابا دو تا بازی اومد تموم شد رفت دیگه.حالا هی هر روز یک عده میان یک تاپیک مزنن یک سری دلایل مسخره میارن که فلان بازی خیلی مسخره هست،من هاردکورم تو نوبی و...

خطاب به هر دو طرف:خسته نشدید؟
هر روز میام یک تاپیک باید مثل این باشه که هی دو فن ها بیان عقده هاشون رو خالی کنن.بابا دو تا بازی اومد تموم شد رفت دیگه.حالا هی هر روز یک عده میان یک تاپیک مزنن یک سری دلایل مسخره میارن که فلان بازی خیلی مسخره هست،من هاردکورم تو نوبی و...
من از دیروز که این تاپیک زده شد تو بخش اخبار تا الان تمام پستا رو خوندم(حتی پستایی که پاک شد). تو این تاپیک تو این 10 صفحه فقط چند تا پست مفید بود. همش شده مقایسه دو تا بازی و کوبیدن همدیگه که هیچ فایده ای هم نداره و همش هم وقت تلف کردنه. شما هم خودت رو خسته نکن چون فایده نداره اینا ول کن نیستن.

نکته قابل توجه اینجاست که به عقیده بعضی از دوستانی که سرتاسر پست هاشون تعصب حکم میکنه MW3 در سبک اول شخص بهتر از BF3 عمل کرده :p اما وقتی میریم تو قسمت سرورهای MW3 دریق از یه نفر که داخل سرور باشه و 98% سرورها خالی میباشد که این مورد با وجود BF3 غیره منتظره نیست و برعکس در BF3 حداقل باید 5 دقیقه منتظر بمونیم تا به سرور مورد نظر بتونیم جوین شیم :x
یکم واقع بین باشید

=))

شما یکی از استعداد های کشف نشده ایران هستید , 98 درصد سرور ها رو از کجا دراوردی ؟
نت شما ضعیفه , lobby پیدا نمی کنه , اگر مشتاق باشی می تونی یه سر بزنی ببینی آمار کسایی که تو Mw3 بازی می کنن چه قدر هست ,

بعدا بیا اظهار فضل تخصصی کن , در ضمن هر چی بیشتر طول بکشه یعنی بازی بهتره ؟

=))

شما یکی از استعداد های کشف نشده ایران هستید , 98 درصد سرور ها رو از کجا دراوردی ؟
نت شما ضعیفه , lobby پیدا نمی کنه , اگر مشتاق باشی می تونی یه سر بزنی ببینی آمار کسایی که تو Mw3 بازی می کنن چه قدر هست ,

بعدا بیا اظهار فضل تخصصی کن , در ضمن هر چی بیشتر طول بکشه یعنی بازی بهتره ؟
شما بجای اینکه پست بی مورد بدین بهتره که به فکر خرید گیم اورجینال باشد :d بجای اینکه 3000 تومان بدید و بازی رو سینگل بازی کنید=))
من نمیدونم چرا از واقعیت فرار میکنید :d بجای خرید الوچه. MW3. پفک نمکی پولاتون رو جمع کنید و به فکر ارتقاء سیستمتون باشید که هی نیاید تو BabyCenter بگید بازی کنده.روون نیست گرافیک مشکل داره.... و از گیمی که انقلاب در صنعت گیم ایجاد کرده ایراد بگیرید=))

آخرین ویرایش:
یه جوری خبر رو گزاشتین انگار Copyfield 3 کپی نداشت !

مرحله پاریس تو خیابون کلا 5 نوع ماشین وجود نداشت !

مرحله تهران هم پلاک ماشین ها همه یکی بود !=))

طرفدار تعصبی نیستم ولی به عنوان بازی تیر اندازی MW رو خیلی بیشتر میپسندم .

یه جوری خبر رو گزاشتین انگار Copyfield 3 کپی نداشت !

مرحله پاریس تو خیابون کلا 5 نوع ماشین وجود نداشت !

مرحله تهران هم پلاک ماشین ها همه یکی بود !=))

طرفدار تعصبی نیستم ولی به عنوان بازی تیر اندازی MW رو خیلی بیشتر میپسندم .

از کی تاحالا به شباهت پلاک ماشین ها تو گیم میگن COPY :-/
اول برو حرف زدن یاد بگیر بعدا بیا پست بده ;) تیرانداز:d

بعضی ها گریه می کنند بعضی ها دست و پا میشکونند بعضی ها از ناراحتی مریض شدند... فقط میتونم بگم متاسفام واسه این یه عده...
برند با MW 1.3 شون حال کنند...هر نسخه از COD در ماه یک امتیاز...! خوب اکتیویژن واسه سود بیشتر هم شده باید چندتا استودیو دیگه تاسیس کنه... هر کدومشون در ماه یه نسخه از COD رو بیرون بدند... سرگرمی خوبی واسه ملت خواهد بود! هر ماه یه COD و هر COD یک امتیاز...!

آخرین ویرایش:
حالا اون دوستانی که حی گیر میدن به کپی پست کاری , نه این که برا pc بازی ارویجنال 2 هزار تومنی خریدن و پولشون هدر شده الان دارن این جوری اونجاشون میسوزه بتل چیزی برا گفتن نداشت شاید گرافیکش خوب بود ولی گیم پلی نداشت سوتی زیاد داشت ( رسم الخط عربی تو تهران ) کال آف هم داستانش زیاد جالب نبود ولی گیم پلیش حرف نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or