واقعا متاسفم برای هر دو طرف این گفتگو، هم طرفداران BF3 و هم طرفداران COD
چیزی که باعث میشه کسی احمق به نظر بیاد این نیست که چه بازی را بازی کنین چه بازی را بازی نکنین، طرفدار چه بازی باشین طرفدار چه بازی نباشین، این شما را احمق چلوه میده که بدون فکر حرف بزنین و سر دو بازی که ارزشش و سودش برای ما نهایتا 10 ساعت سرگرمیه آنچنان به هم بپرین که آدم خجالت بکشه حتی پست ها تون را بخونه ...
به هر حال
بحث را به این روشی که هست، ادامه بدین ( هر دو طرف گفتگو ) دسترسیتون حداقل یکهفته قطع میشه ...
دقيقا تاييد ميشه.
من نميدونم يك عده فن بازي هستن يا فن اسم يازي.من خودم فن كيفيت COD بودم ولي ديدم بعد از Modern Warfare 2 دقيقا شده تكرار مكررات.ديگه جانب داري رو ول كردم و شروع به انتقاد كردن كردم.من نميدونم كي گفته وقتي فن يك بازي هستي بايد هرچي تحويلت دادن بايد ببوسي بذاري روي چشمت و در هر حالت به فن هاي بازيهاي ديگه توهين بكني.
قبلا من بادمه همه بازي رو واسه كيفيتش ميخريدن.حالا اسم بازي ملاك شده.تا جايي كه به كسي كه ميگه من به خاطر كيفيت پايين بازي سراغش نرفتم و وقتم رو صرف بازيهاي ديگه مثل Batman كردم ميگن نوب.
تنها چيزي كه من مطمئنم اينه كه COD خيلي تكراري شده.همون MW2 آغاز گر اين روند تكراري بود.اگه تمام گيمرهاي دنيا اين روند تكراري رو قبول نميكردن و چشماشون رو به ايرادات بازي نبسته بودن سازنده ها هم الان يك فكري كردن بودن به جاي سالي عرضه ي يك عنوان تكراري.
اونطرف هم BF با اينكه تكراري نبود اما اون كيفيت لازم رو نداشت حتي رو PC.يعني حتي نصف اون هايپي نيود كه قبلا بازي راه انداخته بودن.يعني به نظرم خيلي بازيهاي ديگه هستن كه نصف اين دوتا بازي معروف نيست وللي چندين برابر كيفيتشون بهتره.