شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا متاسفم برای هر دو طرف این گفتگو، هم طرفداران BF3 و هم طرفداران COD
چیزی که باعث میشه کسی احمق به نظر بیاد این نیست که چه بازی را بازی کنین چه بازی را بازی نکنین، طرفدار چه بازی باشین طرفدار چه بازی نباشین، این شما را احمق چلوه میده که بدون فکر حرف بزنین و سر دو بازی که ارزشش و سودش برای ما نهایتا 10 ساعت سرگرمیه آنچنان به هم بپرین که آدم خجالت بکشه حتی پست ها تون را بخونه ...

به هر حال
بحث را به این روشی که هست، ادامه بدین ( هر دو طرف گفتگو ) دسترسیتون حداقل یکهفته قطع میشه ...

دقيقا تاييد ميشه.

من نميدونم يك عده فن بازي هستن يا فن اسم يازي.من خودم فن كيفيت COD بودم ولي ديدم بعد از Modern Warfare 2 دقيقا شده تكرار مكررات.ديگه جانب داري رو ول كردم و شروع به انتقاد كردن كردم.من نميدونم كي گفته وقتي فن يك بازي هستي بايد هرچي تحويلت دادن بايد ببوسي بذاري روي چشمت و در هر حالت به فن هاي بازيهاي ديگه توهين بكني.

قبلا من بادمه همه بازي رو واسه كيفيتش ميخريدن.حالا اسم بازي ملاك شده.تا جايي كه به كسي كه ميگه من به خاطر كيفيت پايين بازي سراغش نرفتم و وقتم رو صرف بازيهاي ديگه مثل Batman كردم ميگن نوب.

تنها چيزي كه من مطمئنم اينه كه COD خيلي تكراري شده.همون MW2 آغاز گر اين روند تكراري بود.اگه تمام گيمرهاي دنيا اين روند تكراري رو قبول نميكردن و چشماشون رو به ايرادات بازي نبسته بودن سازنده ها هم الان يك فكري كردن بودن به جاي سالي عرضه ي يك عنوان تكراري.

اونطرف هم BF با اينكه تكراري نبود اما اون كيفيت لازم رو نداشت حتي رو PC.يعني حتي نصف اون هايپي نيود كه قبلا بازي راه انداخته بودن.يعني به نظرم خيلي بازيهاي ديگه هستن كه نصف اين دوتا بازي معروف نيست وللي چندين برابر كيفيتشون بهتره.

• Like
Reactions: Mr.Death
این هم از ناظم انجمن!!! واقعن برای BC متاسفم . . . !
الان مثلا برای چی متاسفید؟ یه کسی فحش دادم من یا خدا نکرده اهانت کردم؟

جواب فرد رو با جمله خودش به خودش برگردوندم که بدونه توهین کردن چه حالتی داره. جالبه هر کس هر حرفی بزنه موردی نداره اما وقتی حرف خودشون رو به خودشون برمیگردونن کمپین مبارزه با مدیران و ناظمین به پا میشه.

• Like
Reactions: shefer
ای بابا این بحث ها تموم بشو نیست
با زدن دکمه ... فقط چند ثانیه طول میکشه
1grfxnkbeviprkolunzb.jpg

• Like
Reactions: Kasra-M and shefer
الان مثلا برای چی متاسفید؟ یه کسی فحش دادم من یا خدا نکرده اهانت کردم؟

جواب فرد رو با جمله خودش به خودش برگردوندم که بدونه توهین کردن چه حالتی داره. جالبه هر کس هر حرفی بزنه موردی نداره اما وقتی حرف خودشون رو به خودشون برمیگردونن کمپین مبارزه با مدیران و ناظمین به پا میشه.

نمیدونم فردین خان! ولی شمایی که ناظم هستی بهتره که مثل یه کاربر عادی رفتار نکنی و در مقابل حرف اونا اینجوری جبهه گیری نکنی و آروم تر جوابشون رو بدی، خیلی از کاربرایی که اینجا هستند فقط تحت تاثیر جو یه حرفایی میزنن !!!
بحث کردن سر این دو تا بازی هم که دیگه قدیمی شده، شما وارد بحث نمیشدی خیلی بهتر بود!!!

نمیدونم فردین خان! ولی شمایی که ناظم هستی بهتره که مثل یه کاربر عادی رفتار نکنی و در مقابل حرف اونا اینجوری جبهه گیری نکنی و آروم تر جوابشون رو بدی، خیلی از کاربرایی که اینجا هستند فقط تحت تاثیر جو یه حرفایی میزنن !!!
بحث کردن سر این دو تا بازی هم که دیگه قدیمی شده، شما وارد بحث نمیشدی خیلی بهتر بود!!!
آقا من از همه عذر خواهی میکنم اگه کسی ناراحت شده از دستم. دیگه هم پست نمیدم تا به کسی بر نخورده. به قول شما بهتر از اول پست نمیدادم، اشتباه کردم.

بزارید خودشونو بکشن فعلا که ما تو فروش سریم حالا اون هی زور و زپ کنن برا خودشون هی هایپ کنن بازی خودشون رو* و هی این بازی رو بکوبن

آقا من از همه عذر خواهی میکنم اگه کسی ناراحت شده از دستم. دیگه هم پست نمیدم تا به کسی بر نخورده. به قول شما بهتر از اول پست نمیدادم، اشتباه کردم.
یعنی چی ؟! یعنی ناظم سایت حق نداره تو بحث ها شرکت کنه ؟! :d

===================
خیلی بازیا کپی میکنن که اشکال نداره ! اما کپی Paste کردن (بدون کوچکترین تغییری) واقعا جای تاسف داره

kanye-west-unhappy-funny-animated-gifs_20110325_1109842883.gif

تویی که مولتی بازی نکردی نظر نده نمرات هم کاربرا هم سایتا کافیه بدونی که BF3 یه بازی MASSIVE هست توی بخش Multiplayer
5تا پست دادی یکی از یکی Spam تر !
[/QUOTE
ببخشید تو رو چه حسابی گفتی مولتی بازی نکردی؟پس این گیمر تگ کشکه تاریخ آنلاینشو ببین؟
تو خیال میکنی فقط خودت تنها گیمر هستی و همه مولتی بازی میکنی ؟ و همه چیز در مورد بازی میدونی
اتفاقا من 800 پوینت بتلفیلد 3 رو دادم و الانم فقط دارم کالاف بازی میکنم اکثر بچه دارن تو ایکس باکس لایو فقط کالاف بازی میکنند اصلا کسی بتلفیلد بازی نمیکنه

این الان خبره که تو بخش اخبار گذاشتید؟!

خبر نیست پس چیه ؟ کجا باید میزاشتیم !؟ داریم خبر رسانی از یک موضوع میکنیم پس جاش تو فروم اخبار هستش حالا دلیل نمیشه برخیها بهشون بر خورده هر این خبر زیر سوال بره برای بار صدم این خبر از منابع بالا گزاشته شده و بنده از خودم چیزی نگفتم . چشم دفعه بعد یادم باشه خبرهایی باب میل برخی از کاربرها بزارم تا یک موقع ناراحت نشن و ایرادات بنی اسرائیلی نگیرن .

همین که بازی 9 گرفته باید دهن همه بسته شده باشه دیگه اگه این کپی پیستش تو 2011 امتیاز9 گرفته ببین خودش چه چیزه بزرگی بود که چهار سال کپی پیستش(LOL) رو ساختن و همشون میانگینش بالای 9 هست
پ.ن:حالا یه تیم دیگه یه آشغال میسازه 8 نسخه هم از روش درست میکنه از اون 8 نسخه یکدونشونم میانگینش به 9 نمیرسه ولی تا تو چاه دستشویی مردم تبلیغ اون آشغال هست وخیلی هم تلاش میکنه به همه بقبولونه که آشغالش رو به سری COD بچسبونه که فروشش بیشتر شه
پ.ن2: چقدر ناظمای خوب و فارس و با عقل و شعور و عاقلی داریم همینجوری پستامون حذف میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or