شبیه ساز PS3 با نام RPCS3 توانست اولین بازی خود را اجرا نماید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-logo.jpg

درود.

ماها پیش تیمی به نام RPCS3 پروژه شبیه‌ساز کردن کنسول PS3 بر روی PC را آغاز نمود که امروز این Emu توانست اولین بازی خود را به صورت Playable اجرا نماید. همانطور که در لینک زیر شاهد هستید Rpcs3 توانسته است Arkedo Series را با فریم 35 الی 40 اجرا کند، هر چند این فریم در اخل بازی کم می‌شود ولی در روزهای آینده تیم قول داده اسن که این فریم بهتر نیز خواهد شد.

همین که این شبیه ساز توانسته ایست در این مدت کم یک بازی را کاملا اجرا کند بسیار جالب است. شایان ذکر است این برنامه پیش تر نیز توانسته بود بازی‌های متعددی چون God of war و Kingdom herarts و دراگون را به صورت Loadable اجرا کند.

برای دیدن فیلم این بازی کلیک کنید

یه مقایسه تو ign دیده بودم از نسخه ی hd بازی SOC رو ps3 و رو امولاتور pcsx 2 رو pc. ویدئو هم بود و نشون می داد که اگه سیستم به اندازه ی کافی قوی باشه کیفیت بازی رو pcsx 2 حتی بیشتر از ps3 خواهد بود و اون نویسنده بابت این موضوع از sony خرده گرفته بود که بابا این بازی الان چند ساله که hd شدش رو pc موجوده شما تازه به فکر این افتادید که hdـش کنید؟ :دی

دوستان اینکار عملا خیلی سخته و از سخت هم یچیزی اونورتره پردازنده Cell اونقدر پیچیده هست که اوایل نسل هفتم همه بازی ساز ها با اون مشکل داشتن و بازی سازی برشون خیلی سخت بود و چند سال بعد سونی اومد برنامه ای به شرکتایی که بازی تولید میکنن داد که بازی سازی رو برای اونا خیلی راحت تر کرد
حالا اگه یه تیم چند نفره بخوان این سخت افزار رو شبیه سازی کنن وقعا هنر کردن اما بازم میگم واقعا سخته و بدونه پشتوانه مالی کاملا بعید به نظر میرسه!

یه مقایسه تو ign دیده بودم از نسخه ی hd بازی SOC رو ps3 و رو امولاتور pcsx 2 رو pc. ویدئو هم بود و نشون می داد که اگه سیستم به اندازه ی کافی قوی باشه کیفیت بازی رو pcsx 2 حتی بیشتر از ps3 خواهد بود و اون نویسنده بابت این موضوع از sony خرده گرفته بود که بابا این بازی الان چند ساله که hd شدش رو pc موجوده شما تازه به فکر این افتادید که hdـش کنید؟ :دی
اگر منظور شما Shadow of the Colossus هست که بنده یه صدباری روی PS3 تمومش کردم ! :d
بعدشم که گفته نسخه PS2 از نسخه HD که برای PS3 عرضه شد با شبیه ساز بهتر اجرا میشه ؟
نسخه کولکشن بازی که برا PS3 عرضه شد قابلیت هایی رو داره که اصلا شما با شبیه ساز نمی تونید اونها رو تجربه کنید، مثلا قابلیت 3D بازی، افکت های اضافه شده به بازی، داشتن تروفی و و وو .... نسخه PS2 با اینکه کامل هستش ولی خُب نسخه کولکشن قابلیت های خیلی دلچسبی بهش اضافه شده که لذت بازی رو دوچندان میکنه !

سلام!
با کلی مود حتی بهتر از کنسول میشه بازیای ps2 رو(حتی بهتر از پورتشون )بازی کرد!
اگه ریمیک بگی باز یه چیزی ولی دیگه hd کردنو شبیه سازا بهتر انجام میدن!
نمیدونم چرا به بعضیا بر میخوره!:d
خوب شما استفاده نمیکنید یه ملت دیگه ای استفاده میکنن!
بعله!یه سری استعداد دیگه هم هستن بدون search کردن اطلاعاتی تو تمام زمینه ها دارن و تو پیشگویی دست بزرگان و دست ترول ها رو از پشت بستن!
بعله:d
در ضمن تاپیک اپ کردی الکی:|
من این پست رو در جواب یکی از دوستان که در مورد پست من نظر داده بود دادم و الکی آپ نکردم
نمی دونم کسی تو رو مجبور کرده هر جا من کامنت می دم بیای نظر بدی !!؟؟

- - -ویرایش - - -

منبع بدید لطفا.

- - -ویرایش - - -

اگر منظور شما Shadow of the Colossus هست که بنده یه صدباری روی PS3 تمومش کردم ! :d
بعدشم که گفته نسخه PS2 از نسخه HD که برای PS3 عرضه شد با شبیه ساز بهتر اجرا میشه ؟
نسخه کولکشن بازی که برا PS3 عرضه شد قابلیت هایی رو داره که اصلا شما با شبیه ساز نمی تونید اونها رو تجربه کنید، مثلا قابلیت 3D بازی، افکت های اضافه شده به بازی، داشتن تروفی و و وو .... نسخه PS2 با اینکه کامل هستش ولی خُب نسخه کولکشن قابلیت های خیلی دلچسبی بهش اضافه شده که لذت بازی رو دوچندان میکنه !

دمت گرم حسین جان. ما که هر چی میگیم فایده نداره. مگر اینکه شما بیای به فریاد ما برسی

حالا که صحبت از سلطان بازی های PS2 شد، به همه دارندگان کنسول PS3 توصیه میکنم نسخه HD بازی Shadow of Colossus رو حتما روی PS3 و بصورت سه بعدی امتحان کنن تا بفهمن بازی سه بعدی یعنی چی!
سه بعدی سازی این بازی یکی از بهترین 3D سازی های چند سال اخیر صنعت گیمه. عمق تصاویر بخصوص روی تلویزیون های بالای 52 اینچ گیمر رو واقعا غرق در دنیای بازی میکنه. کافیه این بازی رو بصورت 3D روی تلویزیون 52 اینچ به بالا بازی کنید تا بفهمید من چی دارم میگم ;)

قابلیت 3D (امولاتور این قابلیت رو داره) و نورپردازی HRD رو هم اتفاقا مقایسه کرده بود که تو نسخه ی امولاتور حتی نورپردازی کمی بهتر از نسخه ی hd سونی بود. تروفی هم ربطی به بهتر اجرا شدن بازی نداره! در ضمن اینو بگم که من همین الان نسخه ی به قول شما کولکشن این بازی رو تو ps3ی خودم دارم و بازی هم کردم. (البته تا آخر نرفتم و مشغول تمام کردنش هستم)

قابلیت 3D (امولاتور این قابلیت رو داره) و نورپردازی HRD رو هم اتفاقا مقایسه کرده بود که تو نسخه ی امولاتور حتی نورپردازی کمی بهتر از نسخه ی hd سونی بود. تروفی هم ربطی به بهتر اجرا شدن بازی نداره! در ضمن اینو بگم که من همین الان نسخه ی به قول شما کولکشن این بازی رو تو ps3ی خودم دارم و بازی هم کردم. (البته تا آخر نرفتم و مشغول تمام کردنش هستم)
من روی شبیه ساز تست نکردم، ولی فقط میتونم بگم که روی PS3 این بازی سنگ تموم گذاشته، استودیوی Blupoint یکی از بهترین Port ها رو برای این بازی انجام داده و اونطور که خودم تجربه کردم خیلی لذت بخش بود، درمورد شبیه ساز هم چون تست نکردم پس نظری ندارم !
در ضمن نمیدونم چجوری یک امولاتور (!) میتونه قابلیت 3D داشته باشه، اصلا مگه میشه چنین چیزی ؟! :-/
یعنی شبیه ساز خودش بتونه هر بازی که قابلیت 3d رو داره پشتیبانی کنه و خودش رو با اون Match کنه ؟! فکر نکنم بتونه خروجی که روی کنسول به شما میده، تحویل شما بده ! تصاویر عمیق و واقعا 3D رو شما قطعا روی کنسول تجربه خواهید کرد و به دست خواهید آورد، اونکه شبیه ساز براتون اینکارو انجام میده (!) به نظرم غیرمنطقی بنظر میاد !
حالا اگر هم (اگر) بتونه اجرا کنه، اون افکت های جدیدی که در نسخه HD قرار داده شده رو چجوری میتونه اجرا کنه ؟! اونها که در نسخه کلاسیک یا همون PS2 بازی وجود نداره !
افکت هایی مثل دود و خاک و پارتیکل سیستم (سیستم ذرات) و وو ...
در کُل تجربه این بازی (نسخه کولکشن) برای من که خیلی لذت بخش بود، تمام قسمت هاش رو 100% کردم ! :x
:d

آخرین ویرایش:
حالا از بحث نخ نمای PC VS Console که بگذریم بشخصه از امولاتور روی PC بشدت استقبال میکنم کلا بحث امولاتور مبحث بسیار مفیدیه و به نفع گیمر. الان خرید کنسولهای قدیمی برای خیلیها میسر نیست چون هم کمیاب هستن و هم بعضا خیلی گرون قیمت. شما الان برای اجرای بازی مثل Zelda Majora's Mask یا باید خود N64 رو داشته باشی و هم کاتریج بازی رو و یا اینکه رو PC و با امولاتور بازی کنی خوب خود کنسول بکنار کاتریج بازی الان بشدت کمیابه و چندین ماه و حتی سال طول میکشه تا پیدا شه و اگه هم پیدا بشه قیمت چند صد هزار تومنی داره. خوب کسی که قصد انجام بازی رو داره با امولاتور براحتی میتونه بازی کنه. کلا امولاتور چیز خوبیه. اما اینم در نظر بگیرید که امولاتور هر چقدر هم خوب باشه یه سری محدودیت ها داره. به هر حال گاهی تنها راهه.

در اینکه شبیه سازی ps3 با توجه به پردازنده ای که داره بسیار سخته شکی نیست.اما شبیه سازی ps2 هم آسون نبود و خیلیا اون موقع میگفتن غیر ممکنه.اونم کارشو با اجرای همچی بازیایی شروع کرد.اینایی که میگن شبیه ساز Ps2 هنوز ناقصه و فلان یا سیستم درس درمون نداشتن یا با تنظیمات درست بازی نکردن من خودم GOW2 رو فول HD روش تموم کردم با 60 فریم.Harvest Moon و GT روش بازی کردم بدون هیچ مشکلی
الان با PCSX2 میشه یه بازی به به صورت HD بازی کرد.حتی با رزولوشن بالاتر.فقط مسئله زمان هست و تیمی که روش کار کنه.

من این پست رو در جواب یکی از دوستان که در مورد پست من نظر داده بود دادم و الکی آپ نکردم
نمی دونم کسی تو رو مجبور کرده هر جا من کامنت می دم بیای نظر بدی !!؟؟

- - -ویرایش - - -

منبع بدید لطفا.

- - -ویرایش - - -

دمت گرم حسین جان. ما که هر چی میگیم فایده نداره. مگر اینکه شما بیای به فریاد ما برسی
اینقدر پستات توپه که نمیشه جلوی استادی مثل شما ساکت نشست!
ببخشید دفعه بعد با اجازت پست میدم!
خوب مگه شما نمیگی ایشون منبع بده !
خوب بره چی خودتون منبع نمیدید؟

- - -ویرایش - - -

من روی شبیه ساز تست نکردم، ولی فقط میتونم بگم که روی PS3 این بازی سنگ تموم گذاشته، استودیوی Blupoint یکی از بهترین Port ها رو برای این بازی انجام داده و اونطور که خودم تجربه کردم خیلی لذت بخش بود، درمورد شبیه ساز هم چون تست نکردم پس نظری ندارم !
در ضمن نمیدونم چجوری یک امولاتور (!) میتونه قابلیت 3D داشته باشه، اصلا مگه میشه چنین چیزی ؟! :-/
یعنی شبیه ساز خودش بتونه هر بازی که قابلیت 3d رو داره پشتیبانی کنه و خودش رو با اون Match کنه ؟! فکر نکنم بتونه خروجی که روی کنسول به شما میده، تحویل شما بده ! تصاویر عمیق و واقعا 3D رو شما قطعا روی کنسول تجربه خواهید کرد و به دست خواهید آورد، اونکه شبیه ساز براتون اینکارو انجام میده (!) به نظرم غیرمنطقی بنظر میاد !
حالا اگر هم (اگر) بتونه اجرا کنه، اون افکت های جدیدی که در نسخه HD قرار داده شده رو چجوری میتونه اجرا کنه ؟! اونها که در نسخه کلاسیک یا همون PS2 بازی وجود نداره !
افکت هایی مثل دود و خاک و پارتیکل سیستم (سیستم ذرات) و وو ...
در کُل تجربه این بازی (نسخه کولکشن) برای من که خیلی لذت بخش بود، تمام قسمت هاش رو 100% کردم ! :x
:d
سلام
شما تست نکردی چطوری میگی بهتره؟
والا شبیه ساز حتی اجازه عوض کردن texture ها ی بازی رو هم میده چه برسه به 3d ولی خوب بحث کلی اینه که ما الان داریم سر مقدار بسیار ناچیزی تفاوت گرافیک در یه بازی ps2 بحث میکنیم که مسخرس!
کسی که بخواد بازی مثل ico رو بازی کنه که به گرافیک اهمیت نمیده!:|
حالا یکی رو شبیه ساز بهتره یکی رو ps3 که چیز عجیبی هم نیست!مثلا پورت god of war رو من رو ps3 دیدم زیاد خوشم نیومد ولی پورت jak عالی بود!

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

سلام
شما تست نکردی چطوری میگی بهتره؟
والا شبیه ساز حتی اجازه عوض کردن texture ها ی بازی رو هم میده چه برسه به 3d ولی خوب بحث کلی اینه که ما الان داریم سر مقدار بسیار ناچیزی تفاوت گرافیک در یه بازی ps2 بحث میکنیم که مسخرس!
کسی که بخواد بازی مثل ico رو بازی کنه که به گرافیک اهمیت نمیده!:|
حالا یکی رو شبیه ساز بهتره یکی رو ps3 که چیز عجیبی هم نیست!مثلا پورت god of war رو من رو ps3 دیدم زیاد خوشم نیومد ولی پورت jak عالی بود!
اولا Ico زمان خودش (سال 2001-2002) یکی از بهترین گرافیک ها رو داشت و جوایز زیادی رو در همین رابطه بُرد.
بعدشم کی گفته نسخه PS2 از نسخه HD که متعلق به PS3 هست کیفیت بصری بهتری داره ؟!
در نسخه PS3 بازی افکت های جدیدی رو روی موتور گرافیکی بازی پیاده سازی کردن که با نسخه PS2 شما هر کاری رو بکنی،نمی تونی چنین خروجی خوبی رو تحویل گیری ، همین!
حالا باز شما میای میگی نسخه PS2 روی شبیه ساز بهتره ! خُب این نظر شماست..

حالا از بحث نخ نمای PC VS Console که بگذریم بشخصه از امولاتور روی PC بشدت استقبال میکنم کلا بحث امولاتور مبحث بسیار مفیدیه و به نفع گیمر. الان خرید کنسولهای قدیمی برای خیلیها میسر نیست چون هم کمیاب هستن و هم بعضا خیلی گرون قیمت. شما الان برای اجرای بازی مثل Zelda Majora's Mask یا باید خود N64 رو داشته باشی و هم کاتریج بازی رو و یا اینکه رو PC و با امولاتور بازی کنی خوب خود کنسول بکنار کاتریج بازی الان بشدت کمیابه و چندین ماه و حتی سال طول میکشه تا پیدا شه و اگه هم پیدا بشه قیمت چند صد هزار تومنی داره. خوب کسی که قصد انجام بازی رو داره با امولاتور براحتی میتونه بازی کنه. کلا امولاتور چیز خوبیه. اما اینم در نظر بگیرید که امولاتور هر چقدر هم خوب باشه یه سری محدودیت ها داره. به هر حال گاهی تنها راهه.
احسان جان اتفاقا بحث اصلی سر همین موضوع هست. حرف من اینه که هیچ اومولاتوری نمیتونه اون لذتی که یه کنسول میتونه به آدم بده رو بهمون بده. مثلا Street of Rage رو در نظر بگیر. هیچ وقت نمیتونی لذتی که با خود سگا از این بازی روی تلویزیون میبری رو روی خوف ترین سیستم ببری. لذت بازی با دسته های سگا یه چیز دیگه است. البته من به هیچ وجه ضرورت وجود امولاتور ها رو رد نمی کنم و همونطور که گفتید وجود این امولاتورها میتونه خیلی مفید باشه چون ممکنه بر فرض اینکه کنسولی رو داشته باشی ، مدیای یک بازی خاص رو نتونی گیر بیاری.

- - -ویرایش - - -

مشکل اصلی من با حرف خیلی از دوستان اینه که هر چه هم یک PC از سخت افزار قدرتمندی بهره ببره ولی کارش اجرای یک نرم افزار است در بهینه ترین حالت ممکن ولی آنچه که دوستان میگویند حرف دیگری است.

از نقطه نظر فنی این موضوع که بازی GOW یا SOC رو به صورت HD و 60 فریم بر ثانیه با استفاده از امولاتور به اجرا کرده‌ایم دقیقا مثل این میمونه که بگیم من یک فیلم با کیفیت DVD یا SD رو تونستم روی یک سیستم فوق قوی به صورت HD اجرا کنم. !!

حرف خیلی از دوستان همینه. در صورتی که بازی یا فیلمی که ذاتا SD باشه رو شما هر کاری بکنید باز هم SD هست و فرقی نمیکنه روی چه سیستمی اجرا بشه.
از طرفی هم امولاتور کیمیاگر نیست که بازی SD تحویلش بدین و خروجی HD تحویل شما بده.

احسان جان اتفاقا بحث اصلی سر همین موضوع هست. حرف من اینه که هیچ اومولاتوری نمیتونه اون لذتی که یه کنسول میتونه به آدم بده رو بهمون بده. مثلا Street of Rage رو در نظر بگیر. هیچ وقت نمیتونی لذتی که با خود سگا از این بازی روی تلویزیون میبری رو روی خوف ترین سیستم ببری. لذت بازی با دسته های سگا یه چیز دیگه است. البته من به هیچ وجه ضرورت وجود امولاتور ها رو رد نمی کنم و همونطور که گفتید وجود این امولاتورها میتونه خیلی مفید باشه چون ممکنه بر فرض اینکه کنسولی رو داشته باشی ، مدیای یک بازی خاص رو نتونی گیر بیاری.

اتفاقا بازی با شبیه ساز درست درمون خیلیم لذتش بیشتره من خودم چند هفته ی پیش god ghost of Sparta با شبیه ساز زدم خیلیم بهم چسبید این در حالیه که نسخه ی قبلیش رو روی psp زدم اینقدر بهم حال نداده بود
الان من 200 گیگ ارشیو قدیمی از بهترین بازی های کنسول های قدیمی دارم که بهترین نسخه های شبیه سازهاشم در کنارش قرار دادم این در حالیه که تمام این کنسول ها هم داشتم نه اینکه بگید چون نداشتم این کار رو کردم

اتفاقا بازی با شبیه ساز درست درمون خیلیم لذتش بیشتره من خودم چند هفته ی پیش god ghost of Sparta با شبیه ساز زدم خیلیم بهم چسبید این در حالیه که نسخه ی قبلیش رو روی psp زدم اینقدر بهم حال نداده بود
الان من 200 گیگ ارشیو قدیمی از بهترین بازی های کنسول های قدیمی دارم که بهترین نسخه های شبیه سازهاشم در کنارش قرار دادم این در حالیه که تمام این کنسول ها هم داشتم نه اینکه بگید چون نداشتم این کار رو کردم
این نظر شخصی من و شماست. شما اینجوری حال میکنی من اونجوری. من ترجیح میدم خود کنسول رو داشته باشم و با خود کنسول بازی رو تجربه کنم. هرچند منم مثل شما خیلی از بازیها رو روی امولاتور بازی میکنم. مثلا بازیهای DS رو با امولاتور اجرا کردم ولی وقتی دارم بازی میکنم فکر میکنم این بازی با خود کنسول DS لذت بیشتری داشته باشه

من عمده حرفهام قسمت دومش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or