شبیه ساز PS3 با نام RPCS3 توانست اولین بازی خود را اجرا نماید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-logo.jpg

درود.

ماها پیش تیمی به نام RPCS3 پروژه شبیه‌ساز کردن کنسول PS3 بر روی PC را آغاز نمود که امروز این Emu توانست اولین بازی خود را به صورت Playable اجرا نماید. همانطور که در لینک زیر شاهد هستید Rpcs3 توانسته است Arkedo Series را با فریم 35 الی 40 اجرا کند، هر چند این فریم در اخل بازی کم می‌شود ولی در روزهای آینده تیم قول داده اسن که این فریم بهتر نیز خواهد شد.

همین که این شبیه ساز توانسته ایست در این مدت کم یک بازی را کاملا اجرا کند بسیار جالب است. شایان ذکر است این برنامه پیش تر نیز توانسته بود بازی‌های متعددی چون God of war و Kingdom herarts و دراگون را به صورت Loadable اجرا کند.

برای دیدن فیلم این بازی کلیک کنید

akhe az mardomi ke be moft khori adat karde va hagh khodesh midone ...va dozdi hokmesh zerangie .... chetore mitone befahme chera bazi adama az in mozouat naharat mishan .... doa mikonam hamin mah dige ps4 emulatore barash besazan ...bebinam anvaght az avaset nasl che bqzi aaa peida mishe barai bqzi kardan

کارشون قابل تقدیره

ولی به درد نمیخوره کلا :دی اون شبیه ساز ps2 یه سیستم میخواست که سه برابر خود ps2 قدرت داشته باشه تمام بار پردازشی رو هم مینداخت تو Cpu بدبخت :دی اینم یه چیزی تو همین مایه ها میشه

GPU لپتاپه این ؟! خیلی خیلی ضعیف هست برای اجرای Dolphin... بله مثلا PCSX2 و Dolphin شکست خورده اند چون بعضی‌ها با سیستم ضعیف اونا رو اجرا میکنند و انتظار معجزه دارند (البته بعضی از بازی‌ها هنوز Playable نیستن) من خودم RE4 رو با دلفین بازی کردم خیلی هم بی‌نقص.
برادر من با این سیستم کرایسیس 3 رو با کیفیت بسیار خوب اجرا کردم پس سیستم ضعیف نیست مشکل شبیه ساز هست که در صورت اجرا باید سیستمت 2 نسل از کنسول جلوتر باشه برای همین میگم شکست خوردست چون اصلا توجیه اقتصادی نداره پولی که صرف اپدیت سیستم میخوای بکنی رو میشه باهاش سه تا کنسول خرید و همون بازی رو راحت تموم کرد
درصورتی که بازی های روتین PC با یه سیستم مربوط به همون نسل راحت و با کیفیت قابل قبول اجرا مشه حرف من در کل اینه

تک تیر :d
تکذیب میشه :d
من خودم 2ماه پیش به یاد گذشته با امیولیتور Shadow of Colossus رو روی PC اجرا کردم با 60 فریم و فول HD هیچ مشکلی نداشت و درحد نسخه ی HD PS3 اجرا میشد.
کلا کنسولیا سریع defensive نشن حالا بخودشون چون اینکار هیچ تهدیدی برای کنسولا نیست اینام کارشون تازه اولشه و حداقل تا 3-4 سال زمان میبره تا تکمیل بشه. مثل PCSX2 برای PS2 .
اونموقع شما خودتون میرین دنبالشون دنبال نستالژی بازیهای PS3 .

بعضی ها جوری از سونی صحبت میکنن ادم شک میکنه باش وصلت کردن آخه کجای ایکس باکس ۳۶۰ و ps3 غولن رمشون ۵۱۲ بیشتر نیست جوری فن بازی درمیارین حتی صاحب شرکت ps3 اینقدر ادعاش نمیشه بدبختی هر جا بری این نمونهها هستن که بدون آگاهی فقط حرف میزنن

Sent from my HTC_One_XL using Tapatalk

سرعت عمل کسایی که در ساختن شبیه ساز دست به کار شدن بالاست 12 سال یا 14 سال رو با الان مقایسه نکنید من چند وقت پیش یه پستی گذاشتم در شبیه ساز ps2 و گفتم تا 2016 شما میتونید بازی های ps3 انحصاری هاشو بازی کنید الان این خبرو دیدم مطمئن تر شدم به تز خودم چرا چون سخت افزار pc با سرعت زیادی پیش میره وقتی حرف از برنامه نویسی میاد هیچ کاری نشد نداره از این ور پیشرفت اینتل و پردازشگر های قدرتمند و از اونور تعداد بالای برنامه نویس های شبیه ساز اینها باعث میشه خیلی زود بازی های ps3 روی پی سی قابل اجرا بشه دوستانی که میگن هنوز ps2 رو نمیشه بازی کرد باید بگم که یا ناشی هستی یا فکر می کنی فایل اجرای هست که روی یک تنظمات با دوبار کلیک کردن توقع داریی اجرا بشه همینجا اعلام میکنم که هرچی بازی توی سایت های نظیر coolrom و غیر برای دانلود قرار داده شده همشون اجرا میشن بی برو برگرد فقط باید به سایت شبیه ساز بریی قیمت تنظیمات بازی رو ببینی و روی شبیه سازت پیدا کنی حالا تمام انحصاری ps3 چندتا میشه ما میگم 100 تا خوب 100 تا تنظمات روی سایت ها قرار میگیره و میتونی بازی کنی غیره ؟

تکذیب میشه :d
من خودم 2ماه پیش به یاد گذشته با امیولیتور Shadow of Colossus رو روی PC اجرا کردم با 60 فریم و فول HD هیچ مشکلی نداشت و درحد نسخه ی HD PS3 اجرا میشد.
کلا کنسولیا سریع defensive نشن حالا بخودشون چون اینکار هیچ تهدیدی برای کنسولا نیست اینام کارشون تازه اولشه و حداقل تا 3-4 سال زمان میبره تا تکمیل بشه. مثل PCSX2 برای PS2 .
اونموقع شما خودتون میرین دنبالشون دنبال نستالژی بازیهای PS3 .

واسه شبیه ساز PS4 چند سال باید صبر کنیم؟ :d

سرعت عمل کسایی که در ساختن شبیه ساز دست به کار شدن بالاست 12 سال یا 14 سال رو با الان مقایسه نکنید من چند وقت پیش یه پستی گذاشتم در شبیه ساز ps2 و گفتم تا 2016 شما میتونید بازی های ps3 انحصاری هاشو بازی کنید الان این خبرو دیدم مطمئن تر شدم به تز خودم چرا چون سخت افزار pc با سرعت زیادی پیش میره وقتی حرف از برنامه نویسی میاد هیچ کاری نشد نداره از این ور پیشرفت اینتل و پردازشگر های قدرتمند و از اونور تعداد بالای برنامه نویس های شبیه ساز اینها باعث میشه خیلی زود بازی های ps3 روی پی سی قابل اجرا بشه دوستانی که میگن هنوز ps2 رو نمیشه بازی کرد باید بگم که یا ناشی هستی یا فکر می کنی فایل اجرای هست که روی یک تنظمات با دوبار کلیک کردن توقع داریی اجرا بشه همینجا اعلام میکنم که هرچی بازی توی سایت های نظیر coolrom و غیر برای دانلود قرار داده شده همشون اجرا میشن بی برو برگرد فقط باید به سایت شبیه ساز بریی قیمت تنظیمات بازی رو ببینی و روی شبیه سازت پیدا کنی حالا تمام انحصاری ps3 چندتا میشه ما میگم 100 تا خوب 100 تا تنظمات روی سایت ها قرار میگیره و میتونی بازی کنی غیره ؟

هه هه اگه پوشته گوشت رودیدی شبیه سازه بدونه مشکلم میبینی.

چند وقتی تو تاپیک نبودیم چه استعدادهایی بیرون زدن.از کمیته استعداد یابی باید بیان چند نفری رو اینجا انتخاب کنن. بخصوص اونایی که بازی PS2 رو با شبیه ساز اجرا کردن و گفتن کیفیتش در حد نسخه بازسازی شده HD کنسول PS3 هست =)). در حقیقت این استعدادها از این حقیقت پرده برداشته اند که شرکت سونی شکر زیادی خورده نسخه بازسازی شده HD رو ساخته. به قول معروف تا وقتی شبیه ساز هست کی میره تو غااااااااااارررررر :d

چند وقتی تو تاپیک نبودیم چه استعدادهایی بیرون زدن.از کمیته استعداد یابی باید بیان چند نفری رو اینجا انتخاب کنن. بخصوص اونایی که بازی PS2 رو با شبیه ساز اجرا کردن و گفتن کیفیتش در حد نسخه بازسازی شده HD کنسول PS3 هست =)). در حقیقت این استعدادها از این حقیقت پرده برداشته اند که شرکت سونی شکر زیادی خورده نسخه بازسازی شده HD رو ساخته. به قول معروف تا وقتی شبیه ساز هست کی میره تو غااااااااااارررررر :d
سلام!
با کلی مود حتی بهتر از کنسول میشه بازیای ps2 رو(حتی بهتر از پورتشون )بازی کرد!
اگه ریمیک بگی باز یه چیزی ولی دیگه hd کردنو شبیه سازا بهتر انجام میدن!
نمیدونم چرا به بعضیا بر میخوره!:d
خوب شما استفاده نمیکنید یه ملت دیگه ای استفاده میکنن!
بعله!یه سری استعداد دیگه هم هستن بدون search کردن اطلاعاتی تو تمام زمینه ها دارن و تو پیشگویی دست بزرگان و دست ترول ها رو از پشت بستن!
بعله:d
در ضمن تاپیک اپ کردی الکی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or