شبیه ساز PS3 با نام RPCS3 توانست اولین بازی خود را اجرا نماید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-logo.jpg

درود.

ماها پیش تیمی به نام RPCS3 پروژه شبیه‌ساز کردن کنسول PS3 بر روی PC را آغاز نمود که امروز این Emu توانست اولین بازی خود را به صورت Playable اجرا نماید. همانطور که در لینک زیر شاهد هستید Rpcs3 توانسته است Arkedo Series را با فریم 35 الی 40 اجرا کند، هر چند این فریم در اخل بازی کم می‌شود ولی در روزهای آینده تیم قول داده اسن که این فریم بهتر نیز خواهد شد.

همین که این شبیه ساز توانسته ایست در این مدت کم یک بازی را کاملا اجرا کند بسیار جالب است. شایان ذکر است این برنامه پیش تر نیز توانسته بود بازی‌های متعددی چون God of war و Kingdom herarts و دراگون را به صورت Loadable اجرا کند.

برای دیدن فیلم این بازی کلیک کنید

مشکل اصلی من با حرف خیلی از دوستان اینه که هر چه هم یک PC از سخت افزار قدرتمندی بهره ببره ولی کارش اجرای یک نرم افزار است در بهینه ترین حالت ممکن ولی آنچه که دوستان میگویند حرف دیگری است.

از نقطه نظر فنی این موضوع که بازی GOW یا SOC رو به صورت HD و 60 فریم بر ثانیه با استفاده از امولاتور به اجرا کرده‌ایم دقیقا مثل این میمونه که بگیم من یک فیلم با کیفیت DVD یا SD رو تونستم روی یک سیستم فوق قوی به صورت HD اجرا کنم. !!

حرف خیلی از دوستان همینه. در صورتی که بازی یا فیلمی که ذاتا SD باشه رو شما هر کاری بکنید باز هم SD هست و فرقی نمیکنه روی چه سیستمی اجرا بشه.
از طرفی هم امولاتور کیمیاگر نیست که بازی SD تحویلش بدین و خروجی HD تحویل شما بده.
چرا در مورد چیزی که نمیدونید اظهار نظر میکنید آخه؟ امولاتور SD رو Upscale نمیکنه واسه HD تحویل دادن، کلا HD رندر(!)میکنه بازی رو! امولاتور هم دقیقا حکم کیمیاگر رو داره؛ مرد حسابی دارن میگن نورپردازی HDR به بازی اضافه کردن، میتونن تکسچر ها رو عوض کنن، بعد شما داری میگی نمیتونن Native HD بازی رو اجرا کنن؟

چرا در مورد چیزی که نمیدونید اظهار نظر میکنید آخه؟ امولاتور SD رو Upscale نمیکنه واسه HD تحویل دادن، کلا HD رندر(!)میکنه بازی رو! امولاتور هم دقیقا حکم کیمیاگر رو داره؛ مرد حسابی دارن میگن نورپردازی HDR به بازی اضافه کردن، میتونن تکسچر ها رو عوض کنن، بعد شما داری میگی نمیتونن Native HD بازی رو اجرا کنن؟
شما که میدونید بفرمایید علمی و منطقی بگید چطوری بازی که ذاتا HD نیست رو HD رندر میکنه؟

شما که میدونید بفرمایید علمی و منطقی بگید چطوری بازی که ذاتا HD نیست رو HD رندر میکنه؟
کی گفته بازی ذاتا HD نیست حالا؟ به دلیل ضعف سخت افزار PS2 بازی HD اجرا نمیشده، ولی وقتی یه سیستم هیولا اجرا میکنه بازی رو، با کمی دست کاری میشه 4K هم اجرا کرد بازی رو! فکر کردید بازی از عکس تولید شده؟ نه، چهار تا مدله و چهار تا تکسچر، دیگه رزولوشن بستگی به سخت افزار داره!

کی گفته بازی ذاتا HD نیست حالا؟ به دلیل ضعف سخت افزار PS2 بازی HD اجرا نمیشده، ولی وقتی یه سیستم هیولا اجرا میکنه بازی رو، با کمی دست کاری میشه 4K هم اجرا کرد بازی رو! فکر کردید بازی از عکس تولید شده؟ نه، چهار تا مدله و چهار تا تکسچر، دیگه رزولوشن بستگی به سخت افزار داره!
گفتم علمی و منطقی بگید چطوری این کار رو میکنه. میشه بیشتر توضیح بدین چطوری این کار رو میکنه؟
میشه بگید GOW و SOC که هر دو 480p هستند چطوری و با چه شیوه ای و چه الگوریتمی با کمی دستکاری (دستکاری روی کدام قسمت ها ؟) رو میشه 4K اجرا کرد؟
اگر هم نمی تونید بگید عیبی نداره فقط لطفا اون پست خودتون رو ویرایش کنید چون معلوم شد کی بدون اطلاعات حرف میزنه

آخرین ویرایش:
خیلی ببخشید ولی لابد استدیوی Bluepoint اسکل تشریف دارن که ماه ها روی بازی کار کردند تا بازی رو HD کنن (چطوره من بازیهای معمولی PS2 رو که با PS3 اجرا میکنم یهویی با اجی مجی HD نمیشن :|!؟)
---------
از دوستان هم خواهش میکنم بیخودی با اینا بحث نکنین ! نرود میخ آهنی در سنگ

آخرین ویرایش:
احسان جان اتفاقا بحث اصلی سر همین موضوع هست. حرف من اینه که هیچ اومولاتوری نمیتونه اون لذتی که یه کنسول میتونه به آدم بده رو بهمون بده. مثلا Street of Rage رو در نظر بگیر. هیچ وقت نمیتونی لذتی که با خود سگا از این بازی روی تلویزیون میبری رو روی خوف ترین سیستم ببری. لذت بازی با دسته های سگا یه چیز دیگه است. البته من به هیچ وجه ضرورت وجود امولاتور ها رو رد نمی کنم و همونطور که گفتید وجود این امولاتورها میتونه خیلی مفید باشه چون ممکنه بر فرض اینکه کنسولی رو داشته باشی ، مدیای یک بازی خاص رو نتونی گیر بیاری.

- - -ویرایش - - -

مشکل اصلی من با حرف خیلی از دوستان اینه که هر چه هم یک PC از سخت افزار قدرتمندی بهره ببره ولی کارش اجرای یک نرم افزار است در بهینه ترین حالت ممکن ولی آنچه که دوستان میگویند حرف دیگری است.

از نقطه نظر فنی این موضوع که بازی GOW یا SOC رو به صورت HD و 60 فریم بر ثانیه با استفاده از امولاتور به اجرا کرده‌ایم دقیقا مثل این میمونه که بگیم من یک فیلم با کیفیت DVD یا SD رو تونستم روی یک سیستم فوق قوی به صورت HD اجرا کنم. !!

حرف خیلی از دوستان همینه. در صورتی که بازی یا فیلمی که ذاتا SD باشه رو شما هر کاری بکنید باز هم SD هست و فرقی نمیکنه روی چه سیستمی اجرا بشه.
از طرفی هم امولاتور کیمیاگر نیست که بازی SD تحویلش بدین و خروجی HD تحویل شما بده.
دوست عزیز معلومه هیچ اطلاعی نداری پس بهتره بیشتر از این تو بحثی که چیزی ازش نمی دونی شرکت نکنی! بازی با فیلم فرق داره! بازی ریل تایم رندر میشه. رزولوشن بسته به قدرت سخت افزار می تونه تغییر کنه! اما فیلم نه! فیلم رزولوشنش فیکس شدست. ما تو بازی رزولوشن فیکس شده داریم فقط برای سخت افزارهای محدود. اگه ps2 هم قوی تر بود می تونست بازی رو hd اجرا کنه!
بعد دوستان میان به ما میگن نرود میخ آهنین در سنگ کلی لایک هم میگیرن! در صورتی که کمترین اطلاعی از نحوه ی hd شدن یه بازی ندارن! ما هم بی کار نیستیم که بیایم اینجا الگوریتم باز کنیم برای شما! باور کردن یا نکردن شما اصلا مهم نیست! باور نکنید و در گمراهی خودتون باقی بمونید حقیقت که تغییری نمیکنه! میکنه؟

=))به نظر بنده منظور ایشون از کمی تغیر اینه که بیان کل تکسچر ها رو از دوباره بگیرنو بسازن!!!!
اخه مرد حسابی اگه از این قرار بود که با کمی تغیرات بشه بازی ها 4k اجرا بشند که دیگه بازیساز ها نمیومند سر یه بازسازی 1 سال وقت بذارن!!نمونه اش devil 1.2.3
مگه بیکارن؟

چرا این همه بحث میکنید فوقش اینه این امولاتور به این توان میرسه که همهی بازی های کنسول بزرگ ps3 رو اجرا کنه و ما کاربران pc&xbox هم میتونیم از این همه بازی زیبا لذت ببریم اگر هم نشد فدای سر همتون----------اخر یک روز خوب مییاد که همه ما بتونیم یک ps یا xbox بگیریم یا یک کامپیوتر قوی داشته باشیم و از بازی کردن در کنار هم با هم لذت ببریم.چی هم نوشتم. یک جا ذخیرش کنم:d

دوست عزیز معلومه هیچ اطلاعی نداری پس بهتره بیشتر از این تو بحثی که چیزی ازش نمی دونی شرکت نکنی! بازی با فیلم فرق داره! بازی ریل تایم رندر میشه. رزولوشن بسته به قدرت سخت افزار می تونه تغییر کنه! اما فیلم نه! فیلم رزولوشنش فیکس شدست. ما تو بازی رزولوشن فیکس شده داریم فقط برای سخت افزارهای محدود. اگه ps2 هم قوی تر بود می تونست بازی رو hd اجرا کنه!
بعد دوستان میان به ما میگن نرود میخ آهنین در سنگ کلی لایک هم میگیرن! در صورتی که کمترین اطلاعی از نحوه ی hd شدن یه بازی ندارن! ما هم بی کار نیستیم که بیایم اینجا الگوریتم باز کنیم برای شما! باور کردن یا نکردن شما اصلا مهم نیست! باور نکنید و در گمراهی خودتون باقی بمونید حقیقت که تغییری نمیکنه! میکنه؟
اول اینکه من از شما نقل قول نکردم و با شما هم حرفی نداشتم و از شما هم الگوریتم و ... نخواستم. پس ظاهرا اینقدر بیکار هستید که در مورد گفتگویی که هیچ ربطی به شما نداره اظهار نظر میکنید

دوم اینکه من خیلی واضح یه سوال کردم که چطوری میشه بازی 480p رو با امولاتور به صورت 1080p و 4K اجرا کرد؟
اگر جوابی دارید بدید که بنده و دیگر دوستان روشن بشیم اگر هم جوابی ندارید لطفا کامنت های بی ربط نگذارید. اصلا بنده اطلاعاتم در حد صفر کلوین. شما یه کمکی بکنید اطلاعات من زیاد بشه.

خیلی ببخشید ولی لابد استدیوی Bluepoint اسکل تشریف دارن که ماه ها روی بازی کار کردند تا بازی رو HD کنن (چطوره من بازیهای معمولی PS2 رو که با PS3 اجرا میکنم یهویی با اجی مجی HD نمیشن :|!؟)
---------
از دوستان هم خواهش میکنم بیخودی با اینا بحث نکنین ! نرود میخ آهنی در سنگ

خیلی از کاری که یه استودیو مثل Bluepoint انجام میده بازنویسی بخش هایی از بازی برای پشتیبانی از صفحه عریض (Widescreen , 16:9) و پورت کردن بازی هست. در شبیه‌سازی که پورت کردن وجود نداره و برای رزولوشن Widescreen هم patch هایی توسط خود کاربرا ساخته میشه تا موقع استفاده از رزولوشن های widescreen تصویر کشیده نشه.

=))به نظر بنده منظور ایشون از کمی تغیر اینه که بیان کل تکسچر ها رو از دوباره بگیرنو بسازن!!!!
اخه مرد حسابی اگه از این قرار بود که با کمی تغیرات بشه بازی ها 4k اجرا بشند که دیگه بازیساز ها نمیومند سر یه بازسازی 1 سال وقت بذارن!!نمونه اش devil 1.2.3
مگه بیکارن؟
گفتم اون وقتی که سازنده صرف ساخت یه HD Collection میشه اکثرش برای پورت کردن بازی هست و در ضمن مثال بهتر از این نبود ؟ بازی که طبق ادعای سازنده حتی برای ساخت اون از کدهای نسخه نهایی بازی های اصلی استفاده نشده.

آفرین!
دقیقا بازی ریل تایم هستش و ربطی به فیلم نداره . اگر هم میان بازی hd میکنن چون فقط به خاطر رزولیشن نیست و کیفیت تکسچرها رو هم بالا میبرن . اما همونجور که گفتید فقط بحث رزولیشن و hd اینها باشه میشه حتی 4k یا اصلا 8k هم بازی رو رندر کرد و هیچ مشکلی هم نیست . اما فیلم از قبل انجام شده و ریل تایم نیستش پس هیچ تغییری نمیشه داد و کیفیت بیشتر نمیشه . حتی با این شرایط که هست فیلم رو هم میبینیم که تلویزیون های LED امروزی چقدر خوشکل upscale میکنن و کیفیت تصویر نسبت به شکل قابل توجه افزایش میدن

اول اینکه من از شما نقل قول نکردم و با شما هم حرفی نداشتم و از شما هم الگوریتم و ... نخواستم. پس ظاهرا اینقدر بیکار هستید که در مورد گفتگویی که هیچ ربطی به شما نداره اظهار نظر میکنید

دوم اینکه من خیلی واضح یه سوال کردم که چطوری میشه بازی 480p رو با امولاتور به صورت 1080p و 4K اجرا کرد؟
اگر جوابی دارید بدید که بنده و دیگر دوستان روشن بشیم اگر هم جوابی ندارید لطفا کامنت های بی ربط نگذارید. اصلا بنده اطلاعاتم در حد صفر کلوین. شما یه کمکی بکنید اطلاعات من زیاد بشه.

وقتی یه حرفی میزنی و بعدش یکی جوابت میده و در مقابلش جوابی نداری سکوت بهترین راهه . مغلطه کردن اوضاع بدتر میکنه . فروم هستش دیگه هرکسی میتونه نقل قول بکنه شما اگه دوست نداری میتونی پست نذاری

یعنی اعتماد به نفس بعضیا رو مارمولک اگه داشت به جای Alduin تو Skyrim می اوردنش...
راستم میگن بنده خدا ها، نرود میخ آهنی در سنگ:lol:

این دیگه تهشه! ما همه با هم تو بحث بودیم! من حق ندارم پست شما رو نقل قول کنم چون شما پست منو نقل قول نکرده بودید؟ پس این جوری هر کسی که برای اولین بار پستی رو نقل قول میکنه همیشه در مضن اتهام قرار داره، نه؟ عجبا!!! تکلیف ما رو هم روشن نمیکنن. از یه طرف تو پستشون میگن مگه من با شما حرف دارم از اون طرف آخر همون پست میاد از من سوال میپرسه! چرا اینجوری میکنید آخه؟
hd کردن هم بحث تخصصی ای هست و توضیح دادن مراحلش هم از عهده ی من خارجه هم در این تاپیک نمیگنجه. اگه بلد بودم خودم dev میدادم!!! اما تو تاپیک های همون امولاتورها با دولوپرها بحث می کردیم و اونها هم دلایلی میاوردن و یه سری بحث های تخصصی که ما لزوما همشو متوجه نمیشدیم اما وقتی با چشم خودمون میدیدیم که امولاتور بازی رو hd میکنه دیگه نمی تونیم انکارش کنیم!

در ضمن من افکت خاصی به اونصورت تو نسخه ی hd سونی برای ps3 نمیبینم جر نورپردازی. افکت گرد و غبار هم دقت نکردم

آخرین ویرایش:
خیلی از کاری که یه استودیو مثل Bluepoint انجام میده بازنویسی بخش هایی از بازی برای پشتیبانی از صفحه عریض (Widescreen , 16:9) و پورت کردن بازی هست. در شبیه‌سازی که پورت کردن وجود نداره و برای رزولوشن Widescreen هم patch هایی توسط خود کاربرا ساخته میشه تا موقع استفاده از رزولوشن های widescreen تصویر کشیده نشه.
اِ !؟ اینجوریه !؟ خب به همون کاربرا بگین برن uncharted رو پورت کنن اصلا چه کاریه !؟
بازیهایی که به صورت HD برای کنسولهای نسل جدید عرضه میشن صرفا فقط به بازنویسی کدها برای ساپورت رزولوشون wide منتهی نمیشن
تکسچرهای بازی با تکسچرهای با رزولوشون بالاتر تعویض میشوند و تکنیکهای Anti Aliasing برای بازی تعبیه میشود و افکتهای گرافیکی اضافه میشود (Motion Blur، Bloom و Pop in) و ... و ... و ...
ماه ها وقت صرف میشود و به طور کل بازی "Remaster" میشود
حالا شما روی چه حسابی این حرفها رو میزنید؛ که توی مخ هیچ نخبه ای نمی گنجه! :|
عزیز من همین الانش من میتونم بازیهای PS2 رو با استفاده از PS3 اجرا کنم
در حقیقت روی PS3 هم برای اجرا کردن این عناوین Emulator وجود دارد
حالا فکر میکنید برنامه نویس این به اصطلاح امولاتورها از تیم برنامه نویسی Emulator اصلی خود سونی حرفه ای تره !؟ فکر میکنید اگر با امولاتور میشد بازی رو واقعا HD اجرا کرد
سونی احمق بود کلی خرج بکنه و زمان صرف بکنه برای HD یا Remaster کردن بازیها !؟
برید خوش باشید:bighug: (توی رویاهاتون زندگی کنید) و سلام من رو به Emulatorهای جادوییتون برسونید !;)

آخرین ویرایش:
این دیگه تهشه! ما همه با هم تو بحث بودیم! من حق ندارم پست شما رو نقل قول کنم چون شما پست منو نقل قول نکرده بودید؟ پس این جوری هر کسی که برای اولین بار پستی رو نقل قول میکنه همیشه در مضن اتهام قرار داره، نه؟ عجبا!!! تکلیف ما رو هم روشن نمیکنن. از یه طرف تو پستشون میگن مگه من با شما حرف دارم از اون طرف آخر همون پست میاد از من سوال میپرسه! چرا اینجوری میکنید آخه؟
hd کردن هم بحث تخصصی ای هست و توضیح دادن مراحلش هم از عهده ی من خارجه هم در این تاپیک نمیگنجه. اگه بلد بودم خودم dev میدادم!!! اما تو تاپیک های همون امولاتورها با دولوپرها بحث می کردیم و اونها هم دلایلی میاوردن و یه سری بحث های تخصصی که ما لزوما همشو متوجه نمیشدیم اما وقتی با چشم خودمون میدیدیم که امولاتور بازی رو hd میکنه دیگه نمی تونیم انکارش کنیم!

در ضمن من افکت خاصی به اونصورت تو نسخه ی hd سونی برای ps3 نمیبینم جر نورپردازی. افکت گرد و غبار هم دقت نکردم
The ICO and Shadow of the Colossus Collection - Team Ico Wiki
ویکی بازی رو بخون همه چیز رو توضیح داده !
Graphical updates include consistent 30 frames-per-second gameplay during 2D play, more detailed textures, and better anti-aliasing. Both games can be played in full 720p or 1080p.
این ها فقط قسمتی از ویژگی هایی هست که به نسخه کولکشن بازی اضافه شده !
Both games feature 3D support and trophies. The Ico remaster includes features originally exclusive to the Europe/PAL version, such as two-player cooperative play during a second playthrough.
شما در نسخه کولکشن بازی Ico میتونید حالت داستانی بازی رو به صورت Co-Op تجربه کنید، نکنه این رو هم شبیه ساز اجرا میکنه ! :-/
حالا بگذریم که یه bounos های دیگه ای داره که مختص طرفداران بازی هستش ! مثلا تم داینامیک برای PS3 ، مصاحبه ها ، پشت صحنه ها و و و و ....
کلا اینقدر قابلیت های جدید به بازی اضافه شده که خرید بازی رو برای PS3 واجب میکنه !
both games feature a fixed frame rate of 30 frames per second; the original PlayStation 2 version of Shadow was noted for pushing the limits of the older console and often suffered from framerate losses. Both games support stereoscopic 3D, taking advantage of the original design of the games with considerations towards depth-of-field viewing as evidenced by the large landscapes. Both games in the collection support 7.1 surround sound.
متاسفانه در نسخه PS2 بازی مشکل فریم ریت خیلی ناراحت کننده بود، ولی در نسخه کولکشن این مشکل فیکس شده ! کیفیت 3D با تصاویری عمیق و تکسچرهای با کیفیت تر ! کیفیت صدای بهتر ! کلا من یک نقد از نسخه کولکشن نوشتم اون رو بخونی همه چیز رو توضیح دادم ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or