شبیه ساز PS3 با نام RPCS3 توانست اولین بازی خود را اجرا نماید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-logo.jpg

درود.

ماها پیش تیمی به نام RPCS3 پروژه شبیه‌ساز کردن کنسول PS3 بر روی PC را آغاز نمود که امروز این Emu توانست اولین بازی خود را به صورت Playable اجرا نماید. همانطور که در لینک زیر شاهد هستید Rpcs3 توانسته است Arkedo Series را با فریم 35 الی 40 اجرا کند، هر چند این فریم در اخل بازی کم می‌شود ولی در روزهای آینده تیم قول داده اسن که این فریم بهتر نیز خواهد شد.

همین که این شبیه ساز توانسته ایست در این مدت کم یک بازی را کاملا اجرا کند بسیار جالب است. شایان ذکر است این برنامه پیش تر نیز توانسته بود بازی‌های متعددی چون God of war و Kingdom herarts و دراگون را به صورت Loadable اجرا کند.

برای دیدن فیلم این بازی کلیک کنید

با خبر کاری ندارم چون اصلا این شبیه ساز ها رو قبول ندارم ، به دردسرشون نمیارزه "اونم تازه واسه کنسولایی مثل PS2 و Wii که از موبایل ها هم ضعیف ترن دیگه این کنسول جای خود داره با اون معماری خفنش"

اما میرسیم به این

گرافیک TLOU و BTS روی PC قدرتمند به ترتر میفته تازه اگه پورت بشه

آدم بهتره قبل اینکه چیزی رو بگه یکم فکر کنه تا حرفش "رایگان" نباشه !

اگه این دو بازی توسط خود استدیو ها برای PC پورت بشن، یه PC قدرتمند نه تنها به ترتر نمیوفته بلکه با نصف کاراییش جفتشون هم قورت میده ...

دو کنسول نسل قبل معماریشون IBM POWER PC بود که زمین تا زیر زمین معماریش با X86 PC متفاوته . اینا هم واقعا تلاششون قابل تقدیر بوده که تونستن همچین شبیه سازی ارائه بدن

ساخت املیتور برای PS3/X360 بشددت مشکله وقتی با این همه تفاوت در معماری املیتور PS3 میسازن شک نکنید در نسل جدید که کنسولهای جدید ساختارشون X86 (همون PC خودمون ) خیلی خیلی راحت تر میتونن املیتور کنسولهای نسل جدید بسازن
که خوب میلیون ها ادم در ارزو هک شدنشون هستن و اول باید هک بشن بعد ببینیم داستان بچه صورتی خواهد بود

یه ادم باسواد انتظار60 فریم از یک املیتور شبیه ساز IBM POWER PC به X86 نداره ...

نسل قبل بدلیل همین اختلاف معماری کنسولها با PC بود که شاهد پورتهای افتضاح بازیها روی PC بودیم

اما تو این نسل اصلا نگران نباشید کنسولها X86 شدن پورتشون رو PC باقلواس

مسئله اینه در نسل جدید ناتی داگ باید بازیهاشو بر مبنای معماری X86 برای PS4 بسازه ... ایا واقعا تو این نسل بازیهای X86 ناتی داگ به این راحتی ها جون سالم از زیر دست هکرها بدر میبرن ؟;)

با خبر کاری ندارم چون اصلا این شبیه ساز ها رو قبول ندارم ، به دردسرشون نمیارزه "اونم تازه واسه کنسولایی مثل PS2 و Wii که از موبایل ها هم ضعیف ترن دیگه این کنسول جای خود داره با اون معماری خفنش"

اما میرسیم به این

آدم بهتره قبل اینکه چیزی رو بگه یکم فکر کنه تا حرفش "رایگان" نباشه !

اگه این دو بازی توسط خود استدیو ها برای PC پورت بشن، یه PC قدرتمند نه تنها به ترتر نمیوفته بلکه با نصف کاراییش جفتشون هم قورت میده ...
فکر میکنم داره درباره شبیه سازی این حرف رو میزنه نه خود بازی
کلا حالا حالاها منتظر شبیه سازی بازیهایی که از spu استفاده میکنند نباشید... بازیهای ساده هم که مستقیم از gpu و ppe استفاده میکنند به راحتی شبیه سازی میشند.....مثل بازیهای دوبعدی..بازیهای با گرافیک پیشرفته رو PS3 از از SPURS ENGINE استفاده میکردند که زبان اجرای دستورات گرافیکی رو چیپ سل بود...

- - -ویرایش - - -

دو کنسول نسل قبل معماریشون IBM POWER PC بود که زمین تا زیر زمین معماریش با X86 PC متفاوته . اینا هم واقعا تلاششون قابل تقدیر بوده که تونستن همچین شبیه سازی ارائه بدن

ساخت املیتور برای PS3/X360 بشددت مشکله وقتی با این همه تفاوت در معماری املیتور PS3 میسازن شک نکنید در نسل جدید که کنسولهای جدید ساختارشون X86 (همون PC خودمون ) خیلی خیلی راحت تر میتونن املیتور کنسولهای نسل جدید بسازن
که خوب میلیون ها ادم در ارزو هک شدنشون هستن و اول باید هک بشن بعد ببینیم داستان بچه صورتی خواهد بود

یه ادم باسواد انتظار60 فریم از یک املیتور شبیه ساز IBM POWER PC به X86 نداره ...

نسل قبل بدلیل همین اختلاف معماری کنسولها با PC بود که شاهد پورتهای افتضاح بازیها روی PC بودیم

اما تو این نسل اصلا نگران نباشید کنسولها X86 شدن پورتشون رو PC باقلواس

مسئله اینه در نسل جدید ناتی داگ باید بازیهاشو بر مبنای معماری X86 برای PS4 بسازه ... ایا واقعا تو این نسل بازیهای X86 ناتی داگ به این راحتی ها جون سالم از زیر دست هکرها بدر میبرن ؟;)
دوست عزیز 4 تا از CU های PS4 به صورت دو منظوره طراحی شدن و قابلیت شبیه سازی سخت افزاری عملیات GPGPU که توسط چیپ سل انجام میشد رو دارند...یعنی برابر 400 گیگابفلاپ....در حالی که کل توان چیپ سل که برای عملیات گرافیکی استفاده میشد 160 گیگا فلاپ بود با معماری منسوخ و دستورالعمل همزمان بسیار کمتر...استادیوهای داخلی مثل ناتی میان از این 400 گیگافلاپ استفاده میکنند و خود همین موضوع شبیه سازی رو مشکل میکنه...مضاف براینکه کنسولهای جدید پردازنده های کمکی cpu برای کمک عملیات به cpu و gpu دارند که باز هم کار وپیچیده تر میکنه...خود میزان رم بالاشون یک مشکل دیگست

پولتونو بدید کنسول رو بخرید خیلی بهتره. شبیه‌ساز خیلی دردسر داره و تا وقتی بخواد بازیا رو درست اجرا کنه دیگه دو نسل از عرضه بازی‌هاش گذشته. تجربه یه بازی مثل TLOU الان ارزش داره نه 10 سال دیگه.

فکر میکنم داره درباره شبیه سازی این حرف رو میزنه نه خود بازی

:arrowd:

گرافیک TLOU و BTS روی PC قدرتمند به ترتر میفته تازه اگه پورت بشه . حالا شبیه سازم بخواد اجراش کنه بازیهای متوسطو زیر 30 دارن میگن فریم میده چه برسه به بازیهای غولش .

...

veryhigh

بازیهای انحصاری PS3 پورت نمیشن واسه PC . مثال برای این بود که با کارت گرافیک 770 من که MARIO GALAXY2 رو اجرا کردم سیستمم با مشخصات تقریبا HIGH E به ترتر افتاد !!! . حالا فرض محالو بر این میگیریم (پورت شدن) با گرافیک مثل من و با مشخصات بالا بخوای روی PCت (پورت) تنظیمات ULTRA بازی کنی دو تا کارت گرافیک من باید بزاری که نتیجه بگیری . الان فکرشو بکن با شبیه ساز چه کیفیتو فریمی بهت تحویل میده .

پس در نتیجه یه PS3 میگیرم تا اینکه 1.5 بدم کارت گرافیکمو بخاطر تنظیمات مشابه PS3 بالا ببرم . پس PS3 آنچنان که فکر میکنی ضعیف نیست

الان فکر کنم جا افتاد :d .

آخرین ویرایش:
veryhigh

بازیهای انحصاری PS3 پورت نمیشن واسه PC . مثال برای این بود که با کارت گرافیک 770 من که MARIO GALAXY2 رو اجرا کردم سیستمم با مشخصات تقریبا HIGH E به ترتر افتاد !!! . حالا فرض محالو بر این میگیریم (پورت شدن) با گرافیک مثل من و با مشخصات بالا بخوای روی PCت (پورت) تنظیمات ULTRA بازی کنی دو تا کارت گرافیک من باید بزاری که نتیجه بگیری . الان فکرشو بکن با شبیه ساز چه کیفیتو فریمی بهت تحویل میده .

پس در نتیجه یه PS3 میگیرم تا اینکه 1.5 بدم کارت گرافیکمو بخاطر تنظیمات مشابه PS3 بالا ببرم . پس PS3 آنچنان که فکر میکنی ضعیف نیست

الان فکر کنم جا افتاد :d .

مگه من گفتم بازیای انحصاری ps3 پورت میشن برای pc ؟!

اومدی گفتی اگه فلان و فلان واسه pc پورت بشن یه pc قدرتمند به ترتر میوفته منم گفتم نخیر به ترتر نمیوفته
جنابعالی هم ماریو رو با شبیه ساز رفتی که فریم خوبی نگرفتی و به ترتر افتاده اگر اون بازی برای pc پورت بشه بسیار بسیار راحت رو سیستم به مراتب ضعیف تر از واسه تو با بالاترین فریم اجرا خواهد شد

به فرض محال اگر هر دو اون بازیا برای PC پورت بشن "و نه اجرا با شبیه ساز" سیستم شما نه تنها به ترتر نمیوفته بسیار راحت اجراشون هم خواهد کرد

• Like
Reactions: mostafa112
پولتونو بدید کنسول رو بخرید خیلی بهتره. شبیه‌ساز خیلی دردسر داره و تا وقتی بخواد بازیا رو درست اجرا کنه دیگه دو نسل از عرضه بازی‌هاش گذشته. تجربه یه بازی مثل TLOU الان ارزش داره نه 10 سال دیگه.

علي الخصوص اينكه خود كنسولاي نسل قبل رو هم الان با قيمت ارزوني ميشه تهيه كرد.

مگه من گفتم بازیای انحصاری ps3 پورت میشن برای pc ؟!

اومدی گفتی اگه فلان و فلان واسه pc پورت بشن یه pc قدرتمند به ترتر میوفته منم گفتم نخیر به ترتر نمیوفته
جنابعالی هم ماریو رو با شبیه ساز رفتی که فریم خوبی نگرفتی و به ترتر افتاده اگر اون بازی برای pc پورت بشه بسیار بسیار راحت رو سیستم به مراتب ضعیف تر از واسه تو با بالاترین فریم اجرا خواهد شد

به فرض محال اگر هر دو اون بازیا برای PC پورت بشن "و نه اجرا با شبیه ساز" سیستم شما نه تنها به ترتر نمیوفته بسیار راحت اجراشون هم خواهد کرد

بیا رویاها رو کنار بزاریم :d . یک مثال بود برای شما که قدرت PS3 رو دست کم میگیرید .

من به گرافیکم شک دارم ولی به قدرت کنسول سونی خیر .

ما هم خوشحال میشیم برای دوستانی که تجربه نکردن روی PCبتونن استفاده کنن . فقط ناراحتیم از اینه که بازیهای PS3 برای PS4 پورت بشن با گرافیک آپتیمایز شده و ما برای بار 100م تمومشون کنیم ولی شما هنوز اندر خم یک ... :d

به قول یکی از دوستان در همین فروم : اگر کنسول ندارید حداقل آزاده باشید ;)

آخرین ویرایش:
mgs2013@

چی میگی واسه خودت ؟!

اومدی یه چیزی گفتی بعد دیدی "رایگان" در اومد شروع کردی به هم زدنش تهش رفتی تو فاز اینکه شما قدرت ps3 رو دست کم گرفتید،اندر خمید و آزاده باشید و فلان و bla bla bla

حالت خوش نیست نیاز نیست پست بدی ...

پ.ن: من که بیخیال شدم، خوش باش واسه خودت :)

ترول ها بی فایده هست در چند سال اینده pc بازا دارن انحصاری های سونی رو با کیفیت و فریم بیشتر full hd بازی می کنن حال می کنن

این جمله بالا دقیقا مث اینه که پیتزای مونده و دهنی مردم رو از رو میز رستوران ورداری و روش سس گوجه بزنی و بشینی و با به به هم بخوری.
یه زمانی هست که واقعا مجبوری به این کار. هیچ ایرادی نداره.
ایرادش اینجاس که با این کار بخوای چش بقیه رو هم دربیاری.
اینجاش خنده داره.
------------------------------------------------------------------------------------
یکم برا خودتون ارزش قایل بشین.
به اندازه پول یدونه گرافیک بدین یدونه کنسول بگیرین هم خدا رو داشته باشین و هم خرما رو.

این جمله بالا دقیقا مث اینه که پیتزای مونده و دهنی مردم رو از رو میز رستوران ورداری و روش سس گوجه بزنی و بشینی و با به به هم بخوری.
یه زمانی هست که واقعا مجبوری به این کار. هیچ ایرادی نداره.
ایرادش اینجاس که با این کار بخوای چش بقیه رو هم دربیاری.
اینجاش خنده داره.
------------------------------------------------------------------------------------
یکم برا خودتون ارزش قایل بشین.
به اندازه پول یدونه گرافیک بدین یدونه کنسول بگیرین هم خدا رو داشته باشین و هم خرما رو.

الحق که استادی .....جو گیر شدنو میگم:d
یعنی من بدونم این مثالارو از کجات در مییاری..پس مثلا اگه من الان برم بشینم یه بازی قدیمی رو بازی کنم بعنی دارم پیتزای دهنی میخورم:|
اخه کسی نمیخواد چش کسیو در بییاره اما بعضیا تا یه خبر از شبیه ساز و این حرفا مییاد شروع میکنن خودشونو به درو دیوار کوبوندن!!
یه کارت زپرتی مثل 750 بازی bf4 رو از کنسولهای جدید بهتر اجرا میکنه !بعد بعضیا از قدرت نهفته کنسولهای نسل قبل حرف میزنند. در جواب اون دوستمون هم من بعید میدونم کسی که کارت 770 داشته باشه از این حرفا بزنه .نه دیگه خداییش ما خودمون هم کنسول داریم هم کارت قوی هر روز داریم تفاوتها رو میبینیم دیگه.
شما که میگی نمیتونی با 770 MARIO GALAXY2 رو درست بازی کنی دو حالت داره یا اصلا کارت 770 ندیدی یا بلد نیستی با شبیه ساز کار کنی
https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Super_Mario_Galaxy
همونطور که میبینی با سیستمهای خیلی ضعیفتر این بازی رو بازی کردند چیزی هم به تر تر !!نیوفتاده.یه حرفی زدی حالا هم میخوای هر جور شده جمعش کنی.
خودتون مییاد جو سازی میکنید بعدش یه دشمن فرضی برا خودتون میسازید بعدم مییاد جواب میدید:-/.کی اینجا خوشحالی کرد
یعنی اگه یه روزی بگن با شبیه ساز یه بازی رو کامل اجرا کردند اینجا یه چندتا کشته میدیم....
یعنی دیگه واقعا این که یه کارتی مثل 770 کلهم کنسولها رو روی هم قورت میده احتیاج به اثبات کردن خداییش...!!!!
در مورد شبیه ساز هم هیچ چیزی غیر ممکن نیست قبلا هم پیشینیان شما تو نسلای قبل از این حرفا در مورد شبیه سازها میزدند و از این مقایسه ها میکردند حالا شما یادت نیست ما یادمونه.
من فکر میکنم بعضیا اصلا چرایی وجود شبیه ساز رو نفهمیدند وگرنه شاهد این مقایسه های الکی نبودیم

آخرین ویرایش:
الحق که استادی .....جو گیر شدنو میگم:d
یعنی من بدونم این مثالارو از کجات در مییاری..پس مثلا اگه من الان برم بشینم یه بازی قدیمی رو بازی کنم بعنی دارم پیتزای دهنی میخورم:|
اخه کسی نمیخواد چش کسیو در بییاره اما بعضیا تا یه خبر از شبیه ساز و این حرفا مییاد شروع میکنن خودشونو به درو دیوار کوبوندن!!
یه کارت زپرتی مثل 750 بازی bf4 رو از کنسولهای جدید بهتر اجرا میکنه !بعد بعضیا از قدرت نهفته کنسولهای نسل قبل حرف میزنند. در جواب اون دوستمون هم من بعید میدونم کسی که کارت 770 داشته باشه از این حرفا بزنه .نه دیگه خداییش ما خودمون هم کنسول داریم هم کارت قوی هر روز داریم تفاوتها رو میبینیم دیگه.
شما که میگی نمیتونی با 770 MARIO GALAXY2 رو درست بازی کنی دو حالت داره یا اصلا کارت 770 ندیدی یا بلد نیستی با شبیه ساز کار کنی
https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Super_Mario_Galaxy
همونطور که میبینی با سیستمهای خیلی ضعیفتر این بازی رو بازی کردند چیزی هم به تر تر !!نیوفتاده.یه حرفی زدی حالا هم میخوای هر جور شده جمعش کنی.
خودتون مییاد جو سازی میکنید بعدش یه دشمن فرضی برا خودتون میسازید بعدم مییاد جواب میدید:-/.کی اینجا خوشحالی کرد
یعنی اگه یه روزی بگن با شبیه ساز یه بازی رو کامل اجرا کردند اینجا یه چندتا کشته میدیم....
یعنی دیگه واقعا این که یه کارتی مثل 770 کلهم کنسولها رو روی هم قورت میده احتیاج به اثبات کردن خداییش...!!!!
در مورد شبیه ساز هم هیچ چیزی غیر ممکن نیست قبلا هم پیشینیان شما تو نسلای قبل از این حرفا در مورد شبیه سازها میزدند و از این مقایسه ها میکردند حالا شما یادت نیست ما یادمونه.

دوست عزیز در مورد شبیه ساز مسئله فقط به قدرت گرافیکی نیست . بد نیست بجای اطلاعات کلی (حداقل سیستم مورد نیاز!!) نظرات تمام کسایی که تجربه ی اجرای بازیهای نینتندو یا PS2 رو داشتن در تمام فرومها بخونی تا ببینی هیچ چیز ثابتی وجود نداره در مورد نرخ فریم ، کیفیت در سیستمهای HIGH , M . حتی در سیستمهای پایینتر از من بخاطر معماری CPUشون در برخی موارد از من بهتر نتیجه گرفتن . من با بازی KIRBY EY افت فریم نداشتم .. ولی در بازی دیگه چرا داشتم .. حتی در برخی بازیها فریمم قفل بوده رو 50 .
من تجربشو دارم برای دوستانی که حقیقتو میخوان بدونن بیان کردم . اونایی هم که میخوان سرشونو زیر برف کنن مشکل خودشونه .
همه بازیای PC رو روی بهترین تنظیمات بازی میکنم ولی وقتی پای شبیه ساز میاد وسط حتی با تغییر به one core per cpu نتیجه حاصله یکم بهتر میشه ولی بازم راضی کننده نیست .

خودتون دارید جو سازی میکنید ما نظرمونو گفتیم شما هم میتونید از جانب خودتون نظر بدید .

بحث اثبات کردن مشکلات شبیه سازا با معماری PCه دوست من .

من ندیدم ، حرفم رایگانه ، نمیفهمم .. بشینید با منطق خودتون حلش کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or