شبیه ساز PS3 با نام RPCS3 توانست اولین بازی خود را اجرا نماید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3-logo.jpg

درود.

ماها پیش تیمی به نام RPCS3 پروژه شبیه‌ساز کردن کنسول PS3 بر روی PC را آغاز نمود که امروز این Emu توانست اولین بازی خود را به صورت Playable اجرا نماید. همانطور که در لینک زیر شاهد هستید Rpcs3 توانسته است Arkedo Series را با فریم 35 الی 40 اجرا کند، هر چند این فریم در اخل بازی کم می‌شود ولی در روزهای آینده تیم قول داده اسن که این فریم بهتر نیز خواهد شد.

همین که این شبیه ساز توانسته ایست در این مدت کم یک بازی را کاملا اجرا کند بسیار جالب است. شایان ذکر است این برنامه پیش تر نیز توانسته بود بازی‌های متعددی چون God of war و Kingdom herarts و دراگون را به صورت Loadable اجرا کند.

برای دیدن فیلم این بازی کلیک کنید

من که توی تمام این مدت ندیدم هیچ امولاتوری بتونه بازی رو به خوبی کنسول اجرا کنه. کنسول یه چیز دیگه هست و امولاتور بلاخره کم و کاستی های خودش رو داره. حتی بازیهای سگا هم روی کنسول یه حال دیگه ای دارن.

سونی هم حالا حالا نمیاد بازیهای انحصاری رو واسه PC پورت کنه و کلا بحث پورت کردن با امولاتور فرق داره پس لطفا بحث ها رو با هم قاطی نکنید.

کسی اگه خیلی دلش بازی های کنسول را میخواد خوب منطق میگه خرید یک کنسول به صرفه تره ولی همین که این تیم تونست با معماری کنسول نسل قبل این شبیه ساز را بده کارش واقعا قابل تقدیر و مطمئنا در اینده پیشرفت میکنه !

این شبیه سازا نباشه هم قرار نیست اتفاقی بیوفته چون یکی که واقعا میخواد عناوین کنسولی رو بازی کنه میره کنسول می گیره ولی اگه بیاد و مشکلی هم نداشته باشه مسلما PC بازها خیلی راحت عناوین کنسولی که میخوان رو هم می تونن بازی کنن بدون این که هزینه اضافی واسه خرید کنسول بدن، چون مسلما ارتقا PC در درجه اول اهمیت هست و اگه پولی اضافه موند میره کنسول می گیره، یه روزی این شبیه سازا بیاد تو هزینه ها خیلی صرفه جویی میشه!:d

این شبیه سازا نباشه هم قرار نیست اتفاقی بیوفته چون یکی که واقعا میخواد عناوین کنسولی رو بازی کنه میره کنسول می گیره ولی اگه بیاد و مشکلی هم نداشته باشه مسلما PC بازها خیلی راحت عناوین کنسولی که میخوان رو هم می تونن بازی کنن بدون این که هزینه اضافی واسه خرید کنسول بدن، چون مسلما ارتقا PC در درجه اول اهمیت هست و اگه پولی اضافه موند میره کنسول می گیره، یه روزی این شبیه سازا بیاد تو هزینه ها خیلی صرفه جویی میشه!:d
بر عکس گفتی :d خرید کنسول در درجه اول هست و اگه پولی هم اضافه موند برای کارهای مهمتر خرج میکنیم و دست به PC نمی زنیم :d

بعد از این همه سال و بعد از ساخت شبیه سازهای متعدد کنسول ها که برای PC اومده، تنها شبیه سازهائی کاملا به درستی و بی عیب کار می کنن و هیچ کمبودی در اون ها نمی بینی، شبیه سازهای آتاری، میکرو، سگاه و پلی استیشن 1 هست! حتی بازی های پلی استیشن 2 که کنسولش برای 14 سال پیش هست، توسط شبیه ساز روی هر سیستمی قابل اجرا نیست!
بازی های PS3 برای اجرای درست و بی نقص، زمان زیادی رو می طلبه!
شاید روزی که PS3 حکم PS1 الآن رو پیدا کنه، شبیه ساز کامل و 100 درصد کارا رو خواهیم دید! :)
و حتی X360!

بعد از این خبر احتمالا افراد کارکشته نظرشون به تکمیل این پروژه جلب میشه.این خبر همین الان هم یک تهدید برای سیستم ابری سونی در زمینه اجرای بازی های ps3 محسوب میشه.
وجدانا اینقدر از خودتون نظریه ندید
نظریه؟!

آخرین ویرایش:
شبیه ساز WII رو من با پردازنده I5 و 4 گیگابایت رم و کارت گرافیک GT540 با هزار بدبختی و مصیبت اجرا کردم اونم اینقدر مسخره که کلا بی خیالش شدم
این پروژه با توجه به سابقه قبلی شبیه ساز کنسولها از همین الان شکست خورده ست البته اگه بخوان مثلا انچارتد و یا بازی های سنگین رو روش اجرا کنه
مگر اینکه از یه فناوری جدید استفاده بشه که اونم بعید میدونم

بعد از این خبر احتمالا افراد کارکشته نظرشون به تکمیل این پروژه جلب میشه.
این خبر همین الان هم یک تهدید برای سیستم ابری سونی در زمینه اجرای بازی های ps3 محسوب میشه.

وجدانا اینقدر از خودتون نظریه ندید

اول ی تشکر ویژه از دوست خوبم فری کرده باشم بابت این ابر خبر:dدیریازود داره ولی سوخت سوزنداره
ما که همه عناوین کنسولی را رو 2 تا کنسول رفتیم ولی قطعا به زودی هک کامل خواهد شد شک نکنید این وسط چرا ی عده ناراحت شدن از خبر برام عجیب هست هرکی دوست داشته باشه رو کنسول میره هر کی هم که دوست داشته باشه رو pcشده 10 فریم اصلا شما نگران اون قضیه نباشید :)
ما که سیستم تازه ارتقا دادیم بی شک ی تجربه جدید تو راه هست :bighug:

سلام این ویدیو رو خیلی وقت پیش گرفتم:
[video=aparat;wEGso]http://www.aparat.com/v/wEGso[/video]
ولی در کل 10 سال دیگه این شبیه ساز کامل میشه
تا اون موقع مسلما ps3 قیمتش میاد پایین:D
در کل خوبه من که استفاده میکنم:D
راستی ​screw konkoor:D

شبیه ساز WII رو من با پردازنده I5 و 4 گیگابایت رم و کارت گرافیک GT540 با هزار بدبختی و مصیبت اجرا کردم اونم اینقدر مسخره که کلا بی خیالش شدم
این پروژه با توجه به سابقه قبلی شبیه ساز کنسولها از همین الان شکست خورده ست البته اگه بخوان مثلا انچارتد و یا بازی های سنگین رو روش اجرا کنه
مگر اینکه از یه فناوری جدید استفاده بشه که اونم بعید میدونم

GPU لپتاپه این ؟! خیلی خیلی ضعیف هست برای اجرای Dolphin... بله مثلا PCSX2 و Dolphin شکست خورده اند چون بعضی‌ها با سیستم ضعیف اونا رو اجرا میکنند و انتظار معجزه دارند (البته بعضی از بازی‌ها هنوز Playable نیستن) من خودم RE4 رو با دلفین بازی کردم خیلی هم بی‌نقص.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or