سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

من که بعد کلی کلنجار رفتن با خودم گفتم بیام یک بار بازی ایرانی بخرم. سیاوش رو خریدم و ریختم .باگها و اشکالات کنترل بازی به کنار ، تا یک جاییش که پیش رفتم یهو بازی انقدر سخت شد که مثل اینکه از روی easy برداشتی گذاشتی روی hardest .اصلا نمیشد مرحله رو رد کرد.به همین راحتی رفت تو سطل آشغال
من خیلی با این نظریه حمایت از بازیسازان و بازی اوریجینال و اینا موافقم ولی این بچه های توی ایران که بازی میسازن که کسی دنبالشون نکرده مثل این شرکتهای خارجی بخوان بازی رو سر موعد بسازن.
ماشالله انقدر هم از دنیا عقبیم و با موتورهای عقب مونده و کمبود امکانات و تحریمها و بدبختی بیچارگی داریم بازی میسازیم که حالا یکی دو سال کار اضافی روی یک بازی به کسی بر نمیخوره ( خدایی یعنی اگه به جای امسال مثلا دو سال دیگه بازی شبگرد عرضه میشد کسی از غصه سر به بیابون میذاشت؟؟؟!!!!! )
من میگم که اگه یک بازی امیدوار کننده و مثلا درجه یک ایرانی میسازیم و اینهمه براش تبلیغ میکنیم در یک حدی باشه که اگه کسی خواست امتحان کنه فقط پشیمون نشه...قرار نیست که سر خودمون کلاه بذاریم که.( البته عمرا کسی بتونه سر بازیخورهای ایران کلاه بذاره:d) ولی کلا همین ماهاییم که قراره همدیگه رو ساپورت کنیم.قرار نیست چیزی رو تبلیغ کنیم و بعدش کالایی رو ارائه بدیم که خریدار احساس کنه سرش کلاه رفته و دیگه طرف همچین کالایی نره.درسته؟ @};-

تصمیم کبری گرفتی

تبریک می گم
آفرین>:d
کاری با صنعت گیم ایران و کیفیت بازی و ... ندارم :دی

ولی بعضیا یک جوری میگن ما نمیخریم و فلان و ... انگار یک بازی 200-300 هزار تومنیه که قراره اوریج بخرن در صورتیه که کلا 5 تومن بیشتر نیست دو دونه از این پفکای بزرگ نمیدن به آدم با 5 تومن :دی

ولی بعضیا یک جوری میگن ما نمیخریم و فلان و ... انگار یک بازی 200-300 هزار تومنیه که قراره اوریج بخرن در صورتیه که کلا 5 تومن بیشتر نیست دو دونه از این پفکای بزرگ نمیدن به آدم با 5 تومن :دی

آخه دقیقا مسئله سر پولش نیست سراین حسیه که بعد از ریختن بازی به آدم دست میده.(دقیقا چیز به این کوچیکی باعثشه) .بچه ها نمیگن بازیها گرونه میگن نمیخوان بازی ایرانی سطح پایین بازی کنن.فکر کن ممکنه شما خودت به صورت معمول به یک گدا که برمیخوری 2000 تومن بذاری کف دستش.حالا یکی بیاد سر راهت بهت بگه داداش 500 بده پول تاکسی ندارم.تو هم بهش میگی عمراً.....به همین سادگی .البته من اصلا قصد توهین ندارم فقط مثال زدم
یک استودیو بیاد توی ایران یک بازی بزنه در سطح witcher کلا فارسی.ببین دیگه اصلا احتیاج به تبلیغ نداره.اصلا نمیخواد بره تو لیست steam .خود بچه ها توی فرومها تبلیغشو میکنن. هرچی جزئیات و تریلر و خط داستانی و انواع ترینر و اینا هم داشته باشه ریز و بالاش رو در میارن.خود بچه ها بازی رو میبرن بالا.بازی 50000 تومن هم قیمتش باشه میخرن چه برسه به 5000 تومن.

من نميدونم چرا بعضي ها انتظار دارن گيم ايران راه ١٠ ساله رو يه روزه بره
همه ي ما بازي هاي استراتژيك رايگان رو بازي كرديم و ديديم كه مثلا توي كلش آف كلنز وقتي به مپ حرفه اي هايي كه "زودتر" از ما به بازي اومدن نگاه ميندازيم بهشون حسوديمون ميشه و گاهي نا اميد ميشيم و از ميدون جمع ميكنيم و ميريم
ولي اگه بمونيم و بازي كنيم خودمون هم عضوي از اون حرفه اي ها ميشيم و به اون ها ميرسيم و افراد تازه وارد هم همين حس رو به ما دارن
همه ي ما وقتي ميريم تو سرور كال اف و ميبينيم يك نفر ٣٠ لول از ما بالاتره ميگيم يعني ميشه ما هم به اون برسيم؟
اگه بتونيم درست بازي كنيم و ادمين ها (در اينجا عمو سانسورچي ها) مارو مدام با ايراداتشون "كيك" نكنن و همچنين هم تيمي ها (در اينجا گيمر ها) كمك كنن و شرايط رو فراهم كنن ما پيشرفت ميكنيم و به لول هاي بالا ميرسيم
گيم ايران هم همين شرايط رو داره
همينطور كه تا الان پيشرفت داشته باز هم ميتونه پيشرفت داشته باشه
تنها چيزي كه نياز داره ما هستيم و بس

Sent from my iPhone using Tapatalk

من که بعد کلی کلنجار رفتن با خودم گفتم بیام یک بار بازی ایرانی بخرم. سیاوش رو خریدم و ریختم .باگها و اشکالات کنترل بازی به کنار ، تا یک جاییش که پیش رفتم یهو بازی انقدر سخت شد که مثل اینکه از روی easy برداشتی گذاشتی روی hardest .اصلا نمیشد مرحله رو رد کرد.به همین راحتی رفت تو سطل آشغال
من خیلی با این نظریه حمایت از بازیسازان و بازی اوریجینال و اینا موافقم ولی این بچه های توی ایران که بازی میسازن که کسی دنبالشون نکرده مثل این شرکتهای خارجی بخوان بازی رو سر موعد بسازن.
ماشالله انقدر هم از دنیا عقبیم و با موتورهای عقب مونده و کمبود امکانات و تحریمها و بدبختی بیچارگی داریم بازی میسازیم که حالا یکی دو سال کار اضافی روی یک بازی به کسی بر نمیخوره ( خدایی یعنی اگه به جای امسال مثلا دو سال دیگه بازی شبگرد عرضه میشد کسی از غصه سر به بیابون میذاشت؟؟؟!!!!! )
من میگم که اگه یک بازی امیدوار کننده و مثلا درجه یک ایرانی میسازیم و اینهمه براش تبلیغ میکنیم در یک حدی باشه که اگه کسی خواست امتحان کنه فقط پشیمون نشه...قرار نیست که سر خودمون کلاه بذاریم که.( البته عمرا کسی بتونه سر بازیخورهای ایران کلاه بذاره:d) ولی کلا همین ماهاییم که قراره همدیگه رو ساپورت کنیم.قرار نیست چیزی رو تبلیغ کنیم و بعدش کالایی رو ارائه بدیم که خریدار احساس کنه سرش کلاه رفته و دیگه طرف همچین کالایی نره.درسته؟ @};-
مشکل اینه دو سال دیگه با اون موتور چی میخوان به بازی اضاف کنند چه کیفیتی میتونن به بازی بدن یه موقع موتور بازی شما frostbite هست یا cry engine یا ...
خوب اونموقع وقت گذاشتن اوکی هست ولی با خودت کنار بیا دو سال دیگه تمام بازیها نسل بعدی میشه و احتمالا همه کنسول بازا و pc gamer ها هم به نسل بعد میرن(pc با ارتقا سیستم)
اونموقع کی حاضره بیاد بجای witcher 3 batman battlefield و .... شبگرد رو با موتور udk بازی کنه.
توان این موتور همینه شاید بشه گیم پلی رو بهبود بخشید ولی وقتی گیمرهای ما اینقدر ریز گرافیک watchdogs رو بررسی میکنن قطعا دو ساله حتی حاضر نیستن یه نگاه به شبگرد بندازن.
پس مجبورن الان بدن.یا مرگ یا زندگی؟
شما هم منتظر بازخورد بچه ها باش اگه خوب بود بخر نبود نخر

آقا این بازیو نمیشد واسه مک هم بدن ما هم یه حمایتی بکنیم ؟؟ خدایی ۵ هزار تومن هیچی نیست ! خاک تو سر یه سری ها واقعا ببخشید انقدر رک میگم :| واسه شورتشون ۲۰۰ هزارتومن میدن حالا می خوان یه بازی بگیرن ۵ تومن قر و فر میان که نمیدونم ایران باید تو همه جا خاک تو سر باشه و ... میدونم وضعیت مملکت خوب نیست اما میشه کمک کرد که

خییلی ممنون همینجوری مسخره کنید .../:)

کسی می دونه نحوه فعالسازی بازی قراره چه جوری باشه ؟ اگه قراره به یه شماره پیام بدی کد فعالسازی بیاد و فقط روی یه سیستم قابل نصب باشه و هزار تا دردسر داشته باشه که من بیخیال خریدش بشم

آخه دقیقا مسئله سر پولش نیست سراین حسیه که بعد از ریختن بازی به آدم دست میده.(دقیقا چیز به این کوچیکی باعثشه) .بچه ها نمیگن بازیها گرونه میگن نمیخوان بازی ایرانی سطح پایین بازی کنن.فکر کن ممکنه شما خودت به صورت معمول به یک گدا که برمیخوری 2000 تومن بذاری کف دستش.حالا یکی بیاد سر راهت بهت بگه داداش 500 بده پول تاکسی ندارم.تو هم بهش میگی عمراً.....به همین سادگی .البته من اصلا قصد توهین ندارم فقط مثال زدم
یک استودیو بیاد توی ایران یک بازی بزنه در سطح witcher کلا فارسی.ببین دیگه اصلا احتیاج به تبلیغ نداره.اصلا نمیخواد بره تو لیست steam .خود بچه ها توی فرومها تبلیغشو میکنن. هرچی جزئیات و تریلر و خط داستانی و انواع ترینر و اینا هم داشته باشه ریز و بالاش رو در میارن.خود بچه ها بازی رو میبرن بالا.بازی 50000 تومن هم قیمتش باشه میخرن چه برسه به 5000 تومن.
1- اینطوری که بعضی بچه ها در مورد بازی های ایرانی قضاوت میکنن که خیلیاشون اصلا یک تریلر از فلان بازی ندیدن چون ایرانیه پس آشغاله :) حالا هر چیم خوب باشه اینا میخرن؟ :|
2- ویچر؟ :دی با موتور رایگان UDK? خودم UDK کار میکردم یک زمانی کد نویسی نکردم ولی طبق چیزی که شنیدم خیلی سخته توی این موتور و خیلی محدودیت ایجاد میکنه و نمیشه آقا نمیشه! خودشونم انجین بسازن قشنگ گند میزنن تو بازی :دی

خوب! الان من اینو گفتم دو دقیقه بعد چند نفر دوباره میان میگن خوب بازی نسازن وقتی محدودیت دارن :|
اگه بخوایم به معیار بعضیا عمل کنیم کشور خودمون همین چهار دونه چیزی هم که خودش تولید میکنه رو نمیتونست الان تولید کنه چون محدودیت واسه تمام چیزا هست!

کارشون قابل تحسین، ولی چه اصراری هست که ی تیم 10 نفره بیان حتما شوتر کار کنن با گیم پلی 4-5 ساعته ؟
بدون بخش انلاین و.. توقع در کار نیست با ی تیم کوچیک میتونن رو بازی کوچک یا خلاقانه رو موبایل کار کنن بودجه رو صرفه جویی کنن
واقعا رمدی به طور مثال که تازه شده 120 نفر بازم از لحاظ بودجه از مایکرو تامین میشن و بازم کمک اونا رو دارن
اونوقت اینجا با ی تیم 10 نفره میخوان مرز ها رو بشکافن!! البته قیاس فقط از لحاظ نفرانی بود.

کسی می دونه نحوه فعالسازی بازی قراره چه جوری باشه ؟ اگه قراره به یه شماره پیام بدی کد فعالسازی بیاد و فقط روی یه سیستم قابل نصب باشه و هزار تا دردسر داشته باشه که من بیخیال خریدش بشم

اقا با sms نباشه خواهشا، من که خط ایران ندارم چجوری بازی رو بگیرم؟!

من همه این صفحات خوندم و راستش یه سری پستا خیلی برام جالب بود و نشونه های جالبی توش پیدا کردم ؛ حالا سوال من اینه.

1 - چه طوری میگید بازی اشغاله وقتی هنوز تستش نکردید ؟ یعنی واقعا برای من جالبه.

2 - اون عده ای که میگند نمایش های بازی افتضاح بوده ؛ کلا شبگرد دو تا تریلر ازش بیرون اومده. کلا دو تا. یکییش که قدیمیه از اون موقع عوض شده. یکیش هم همین تریلر نهایی بود. حالا از تریلری که کلا گیم پلی مفیدش 15 ثانیه بود چه طوری یه عده فهمیدند گیم پلی پر از اشکال واقعا برای من جالبه. توجه کنید : پر از اشکال !

3 - در مورد داستان یه چیز جالب تره. بعضی ها میگند این بازی داستاناش سرتاسر تقلید. اخه عزیز وقتی تا همین امروز (پیش از انتشار روزنامه صبا) هیچ اطلاعات داستانی (به جز اون خلاصه دو خطی که هیچ چیزش معلوم نیست) از بازی فاش نشده ؛ چه طوری میگید تقلید. من نمیگم تقلید هست یا نیست ، فقط می پرسم شما با کدوم پیش گویی رفیق هستی که اینو میگی ؟ بذار حداقل یه خط از داستانش بیاد. البته من خوشحالم چون یکی گفت کپی پیست دارکمن. یکی گفت کپی پیست بتمن (بر اساس یه شات بازی ! ) و یکی هم گفت اسکی مکس پین. همین موضوع نشون میده که ما خودمون هم نفهمیدیم بازیمون رو از روی کی تقلید کردیم.

4 - عزیزان من این بازی رو هیچ ارگان دولتی نساخته. تهیه کنندشم گردن کلفت نبوده که مردم انتقاد کنند باز پولش بره تو جیب سازندش. این بازی اوج هنری که توی ایران بکنه برگردوندن هزینه ساختش هست. از همون زمان شروع هدف تیم انتشار روی استیم بوده. هدف تیم از اول رقابت با بازی های خارجی بوده.

در اخر : قطعا یکسری از این بازی خوششون نمیاد. من به نظرشون احترام میذارم. بازی یه چیز کاملا سلیقه ای هست.

پ . ن : به بعضی ها هم نیازی نیست چیزی بگم چون انقدر پروندشون سیاه که اصلا نیازی به گفتن چیزی نیست :)))

آخرین ویرایش:
2 - اون عده ای که میگند نمایش های بازی افتضاح بوده ؛ کلا شبگرد دو تا تریلر ازش بیرون اومده. کلا دو تا. یکییش که قدیمیه از اون موقع عوض شده. یکیش هم همین تریلر نهایی بود. حالا از تریلری که کلا گیم پلی مفیدش 15 ثانیه بود چه طوری یه عده فهمیدند گیم پلی پر از اشکال واقعا برای من جالبه. توجه کنید : پر از اشکال !
مگه نمیدونی؟ :دی
تو بگو 1 ثانیه! یا کلا نمایش نداشته! :دی
ایرانی باشه یعنی گیم پلی آشغال! داستان کپی شده! گرافیکش آشغاله! هیچ نو آوری نداره! :دی

مهم نیست نمایش داشته باشه فقط ایرانی باشه همینطوری اینا از دهن بعضیا میاد بیرون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or