تصمیم کبری گرفتی
تبریک می گم
کاری با صنعت گیم ایران و کیفیت بازی و ... ندارمآفرین>:d
کاری با صنعت گیم ایران و کیفیت بازی و ... ندارم
ولی بعضیا یک جوری میگن ما نمیخریم و فلان و ... انگار یک بازی 200-300 هزار تومنیه که قراره اوریج بخرن در صورتیه که کلا 5 تومن بیشتر نیست دو دونه از این پفکای بزرگ نمیدن به آدم با 5 تومن![]()
مشکل اینه دو سال دیگه با اون موتور چی میخوان به بازی اضاف کنند چه کیفیتی میتونن به بازی بدن یه موقع موتور بازی شما frostbite هست یا cry engine یا ...من که بعد کلی کلنجار رفتن با خودم گفتم بیام یک بار بازی ایرانی بخرم. سیاوش رو خریدم و ریختم .باگها و اشکالات کنترل بازی به کنار ، تا یک جاییش که پیش رفتم یهو بازی انقدر سخت شد که مثل اینکه از روی easy برداشتی گذاشتی روی hardest .اصلا نمیشد مرحله رو رد کرد.به همین راحتی رفت تو سطل آشغال
من خیلی با این نظریه حمایت از بازیسازان و بازی اوریجینال و اینا موافقم ولی این بچه های توی ایران که بازی میسازن که کسی دنبالشون نکرده مثل این شرکتهای خارجی بخوان بازی رو سر موعد بسازن.
ماشالله انقدر هم از دنیا عقبیم و با موتورهای عقب مونده و کمبود امکانات و تحریمها و بدبختی بیچارگی داریم بازی میسازیم که حالا یکی دو سال کار اضافی روی یک بازی به کسی بر نمیخوره ( خدایی یعنی اگه به جای امسال مثلا دو سال دیگه بازی شبگرد عرضه میشد کسی از غصه سر به بیابون میذاشت؟؟؟!!!!! )
من میگم که اگه یک بازی امیدوار کننده و مثلا درجه یک ایرانی میسازیم و اینهمه براش تبلیغ میکنیم در یک حدی باشه که اگه کسی خواست امتحان کنه فقط پشیمون نشه...قرار نیست که سر خودمون کلاه بذاریم که.( البته عمرا کسی بتونه سر بازیخورهای ایران کلاه بذاره:d) ولی کلا همین ماهاییم که قراره همدیگه رو ساپورت کنیم.قرار نیست چیزی رو تبلیغ کنیم و بعدش کالایی رو ارائه بدیم که خریدار احساس کنه سرش کلاه رفته و دیگه طرف همچین کالایی نره.درسته؟ @};-
کاری با صنعت گیم ایران و کیفیت بازی و ... ندارم
ولی بعضیا یک جوری میگن ما نمیخریم و فلان و ... انگار یک بازی 200-300 هزار تومنیه که قراره اوریج بخرن در صورتیه که کلا 5 تومن بیشتر نیست دو دونه از این پفکای بزرگ نمیدن به آدم با 5 تومن![]()
1- اینطوری که بعضی بچه ها در مورد بازی های ایرانی قضاوت میکنن که خیلیاشون اصلا یک تریلر از فلان بازی ندیدن چون ایرانیه پس آشغالهآخه دقیقا مسئله سر پولش نیست سراین حسیه که بعد از ریختن بازی به آدم دست میده.(دقیقا چیز به این کوچیکی باعثشه) .بچه ها نمیگن بازیها گرونه میگن نمیخوان بازی ایرانی سطح پایین بازی کنن.فکر کن ممکنه شما خودت به صورت معمول به یک گدا که برمیخوری 2000 تومن بذاری کف دستش.حالا یکی بیاد سر راهت بهت بگه داداش 500 بده پول تاکسی ندارم.تو هم بهش میگی عمراً.....به همین سادگی .البته من اصلا قصد توهین ندارم فقط مثال زدم
یک استودیو بیاد توی ایران یک بازی بزنه در سطح witcher کلا فارسی.ببین دیگه اصلا احتیاج به تبلیغ نداره.اصلا نمیخواد بره تو لیست steam .خود بچه ها توی فرومها تبلیغشو میکنن. هرچی جزئیات و تریلر و خط داستانی و انواع ترینر و اینا هم داشته باشه ریز و بالاش رو در میارن.خود بچه ها بازی رو میبرن بالا.بازی 50000 تومن هم قیمتش باشه میخرن چه برسه به 5000 تومن.
کسی می دونه نحوه فعالسازی بازی قراره چه جوری باشه ؟ اگه قراره به یه شماره پیام بدی کد فعالسازی بیاد و فقط روی یه سیستم قابل نصب باشه و هزار تا دردسر داشته باشه که من بیخیال خریدش بشم
اقا با sms نباشه خواهشا، من که خط ایران ندارم چجوری بازی رو بگیرم؟!
مگه نمیدونی؟2 - اون عده ای که میگند نمایش های بازی افتضاح بوده ؛ کلا شبگرد دو تا تریلر ازش بیرون اومده. کلا دو تا. یکییش که قدیمیه از اون موقع عوض شده. یکیش هم همین تریلر نهایی بود. حالا از تریلری که کلا گیم پلی مفیدش 15 ثانیه بود چه طوری یه عده فهمیدند گیم پلی پر از اشکال واقعا برای من جالبه. توجه کنید : پر از اشکال !