استیم یه قسمت داره Greenlight، هر کی بازیشو بزاره اونجا رای هم بیاره Greenlit میشه و بازیش بعد از اینکه استیمیزه شد با Steam SDK میتونه بازیشو عرضه کنه، قیمتش هم استیم باهاش مشورت می کنه که چه قیمتی بزاری خوبهنمی دونم بازی ها با چه مکانیسمی روی استیم عرضه میشن .ولی اگر این بازی بتونه روی استیم عرضه بشه،حتی اگه قیمتش 5 دلار هم باشه کلی سود نصیب شرکت سازندش می کنه و این طوری میشه به اینده ابن صنعت توی ایران امیدوار بود
حرفتون واقعا درسته و مطمئن باشید که کارهای اینده استدیو با برنامه ریزی بهتر و دقیق تر جلو خواهد رفتدر کل هر کاری اصولی داره برای بازی سازی باید اول سازمان طراحی بشه اهدافش مشخص بشه بعد برنامه ریزی انجام بده و بعد برن سراغ منابع انسانی و بعد منابع مالی که این پروسه احتیاج به افراد خبره داره نه چهارتا دانشجو که 10 مرحله اول رو سانسور میکنن میرن سراغ اینکه مثلا با سود بازیمون چی کار کنیم....!
قرار نبود ...همون استدیو که بازی مزخرف گرشاسپ رو ساخت الان یه بازی ساخته برای android و ios به اسم shadow blade که طبق نظرات خریدارها و منتقدها بازی فوق العاده قشنگی هست و فکر کنم فروش خوبی هم کرد. من خودم هم دموش رو بازی کردم و کاملا ازش راضی هستم. بازی سازهای ایرانی اگه میخوان موفق باشن و سودآوری داشته باشن باید بازی موبایل بسازن که هزینه زیادی نداره و سودآوری هم خوبه.
تو برنامه های تیم هست اما درنهایت بستگی به نظر ناشر و تهیه کننده دارهدوستان اين بازي دموي قابل بازي نداره؟
برای امثال مثل شما تاسف می خورم که می خواین یک شبه به قله برسید
تا آدم هایی مثل شما باشند که بگن من که می دانم نمی توانم حال و روز کشور همین هست و بس
اگه همه عقیده شما رو داشتن هنوز باید River Raid بازی می کردیم...زوری حتما باید از این بازی حمایت بشه؟انتقاد کنیم تعطیلات میریم؟؟؟کشور ما تو تولید گیم مزیت لازم رو نداره سرمایه گذاری رو این صنعت هم پول بیرون ریختنه ما همیشه 10 سال عقبیم خیلی زرنگ باشیم همین فاصله رو در طول زمان حفظ میکنیم.
مگه همه باید گیم تولید کنن؟؟مگه همه کشورا باید همه چیو خودش تولید کنه؟خیلی محتوای ایرانی خواستیم میتونیم به سازنده های بزرگ سفارش بدیم.بریم دنبال تولید چیزی که کشورمون روش مزیت تولید داره.
گفتم که اینجا تاسف نخور هر وقت منطقی داشتی یا چیزی بلد بودی بیا پست بده از این پستای تو خیلی بهترشو ملت بلدن بدن.
پس علاقه چی؟! اینکه درست نیست.کسی اینجا دنبال حمایت دولتی و بی دریغ نیست،سنگ اندازی نشه فقط.زوری حتما باید از این بازی حمایت بشه؟انتقاد کنیم تعطیلات میریم؟؟؟کشور ما تو تولید گیم مزیت لازم رو نداره سرمایه گذاری رو این صنعت هم پول بیرون ریختنه ما همیشه 10 سال عقبیم خیلی زرنگ باشیم همین فاصله رو در طول زمان حفظ میکنیم.
مگه همه باید گیم تولید کنن؟؟مگه همه کشورا باید همه چیو خودش تولید کنه؟خیلی محتوای ایرانی خواستیم میتونیم به سازنده های بزرگ سفارش بدیم.بریم دنبال تولید چیزی که کشورمون روش مزیت تولید داره.
زوری حتما باید از این بازی حمایت بشه؟انتقاد کنیم تعطیلات میریم؟؟؟کشور ما تو تولید گیم مزیت لازم رو نداره سرمایه گذاری رو این صنعت هم پول بیرون ریختنه ما همیشه 10 سال عقبیم خیلی زرنگ باشیم همین فاصله رو در طول زمان حفظ میکنیم.
اگر برادر همه طرز فکر شما رو داشته باشند که در کشور رو باید تخته کرد
الان ما در خیلی از صنایع از غربی ها خیلی عقب هستیم . پس دست رو دست بزاریم و در کارخانه ها رو تخته کنیم .
همش وارد کننده باشیم . تا کی ؟!!!!
توی هر کاری نباید مایوس شد .
چند نفرین کلا"؟سلام:d
اول کار بگم که ما خیلی از مطالبی که دوستان گفتن رو قبول داریم و واقعا واقعا نهایت تلاش و کوششمون این بوده که بازیی درست کنیم که شما از انجام دادنش لذت ببرید.
من مسول روابط عمومی شرکت نیستم بنابراین نمی تونم خیلی از موارد داخلی شرکت رو بدون هماهنگی بیام بگم اما ما هم مثل همه ی شماها عاشق گیم هستیم،دوره گذروندیم! و تعدادی از نفرات تیم هم چندتا پروژه قبل از این کار کردن.تمام محدودیت ها و موانعی که سر راه این پروژه و کارهای مثل این باعث نشد که حتی یک لحظه هم تیم از کاری که می خواد بکنه دست بکشه یا تو یکسری از مراحل کمک اری نشون بده
کسایی که با UDK کار کرده باشن می دونن چه موتور بدقلقیه!اجازه کدنویسی در سطوح پایین رو نمیده و کار کردن با Unreal Script سخت ترین کار دنیاست!
همونطور که بهترین ادیتور تو موتورهای رایگانه ولی باز هم به سیستم های قویی برای ساخت بازی نیاز داره.
پروژه بیش از حد طولانی شد،حمایت هم که چیزی من نمی تونم بگم! اما واقعا تک تک افرادی که روی ساخت بازی کار کردن ویا کسایی که اومدن بازی رو تست کردن(حتی چند نفر از دوستان همین سایت) از نتیجه کار راضی بودن