سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

دوستان توجه داشته باشيد كه اين بازي حتما بايد نمرش بالا تر از بازي هايي مثل
Dark
Ride to hell
Inversion
Battleship
و ... باشه :|
حالا در حد goty شدن نيست
ولي بازي بدي هم نيست
+اين پشتيباني چرا ج نميده؟ من مشكلم هنوز حل نشده
جايي نيست بازي رو دانلود كنم و با سريال خودم نصبش كنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پشتیبانی فقط در ساعات اداری هستش دوست عزیز و این چند وقته کلا خط شلوغ بوده به خاطر این مسئله افت فریم . گیمر ها زنگ می زدن می گفتن افت فریم دارم.

پشتیبانی فقط در ساعات اداری هستش دوست عزیز و این چند وقته کلا خط شلوغ بوده به خاطر این مسئله افت فریم . گیمر ها زنگ می زدن می گفتن افت فریم دارم.

الان بيش از ٢ هفته از عرضه بازي گذشته
بازم پشتيباني شامل ديسك من ميشه؟

الان بيش از ٢ هفته از عرضه بازي گذشته
بازم پشتيباني شامل ديسك من ميشه؟

احتمالا میشه با پشتیبانی در ساعات اداری تماس بگیرید ویا در لینک زیر ارسال نظر کنید که احتمالا مدیر جوابتون رو میده شبگرد - بازی شبگرد - بازی‌های ایرانی - کامپیوتر - بازی‌های ویدیویی
ولی تماس با پشتیبانی بهترین کار هستش

والله من تو پردیس گیم هستم و تحریریه شم . از همون اول طی کردیم که بازی ایرانی رو نباید زیاد در حد بازی های خارجی سخت گرفت. واقعا هم اگه به شبگرد نگاه کنین بهترین بازی ایرانی هستش و اگر خوشبنانه نگاه کنیم در حد امتیاز 9 هستش این بازی.
بعدش اصلا این امتیاز 9 که دادیم به خاطر بازاریابی نبوده، هدف ما این بود که هم بازی رو به چالش بکشیم و هم این طرز فکر که این بازی ایرانی هستش رو در ذهن خودمون پرورش بدیم. فقط اینو بگم که این بازی رو یک سیستم بسیار قدرتمند تست شده بود و هیچ گونه افت فریمی دیده نشد و باگ های اون هم بسیار کم بودن

استودیوی بازیسازی پردیس گیم با سرمایه گذاری شخصی این محصول را تولید کرده و امیدواریم تا با عرضه این محصول گامی در پیشرفت صنعت بازیسازی در ایران براداشته باشیم

حداقل سیستم مورد نیاز :
os:Windows XP SP3, Windows Vista, or Windows 7 ,Windows 8
CPU:2.0+ GHz processor
Ram 2 GB
Graphic:
ATI Radeon HD 3600 or higher, Nvidia GeForce 8600 GT or higher
12 GB free hard drive space
directx 9
سیستم پیشنهادی :

cpu: intel core i5 2.5+ GHz processor
Ram 4GB
Graphic:AMD Radeon HD 6450 or higher ,Nvidia Geforce 530 or higher
12 GB free hard drive space
directx 11

دوستان البته من منکر وجود باگ نمیشم . باگ وجود داره اما باعث نمیشه که شما مجبور شید مرحله رو دوباره برید. وجود باگ تقریبا یک مشکلی هستش که بازیسازان ایرانی خیلی باهاش دست و پنجه نرم می کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or