سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

تا حالا بازی ایرانی واسه کنسولها منتشر شده؟

یه بازی ادونچر قبلاً روی XBLA منتشر شده بود. اسمش یادم نیست. یه موجود بنفشی بود با یه چیز فسقلی.:دی

سیاره میترا بود که البته به اسم یک شرکت روسی منتشر شد
بدیهیه که پورت کنسول ها در حال حاضر در داخل کشور ممکن نیست (مگر با داستان هایی مثل XNA که نسل پیش بود و ...) و شما بازی اتون رو باید بدید دست کمپانی های خارجی تا این کار رو براتون انجام بدن یا از طریق یک کمپانی خارجی ابزار های مورد نیازتون رو به دست بیارید اما در نهایت مجددا به اسم همون کمپانی بازی رو ریلیز کنید.
ایران جزو کشور های تحریمی مایکروسافت هست و سونی هم از ایران پشتیبانی خاصی نمی کنه و همچنین ابزار هایی که به indie developer های کشور های دیگه می دن به ایران نمی دن

آخرین ویرایش:
خوبه دیگه. هرچی بیشتر بهشون کمک کنی، علاوه بر نسخه ی دیجیتالی و فیزیکی بازی، چیزای بیشتری ازشون می گیری. تاریخ عرضه ی بازی رو فِوریه ۲۰۱۵ نوشته.

بازی پر از باگه ...
همش کپی از بازی های خارجی اولین چیزی که توش جلب توجه می کنه برداشت کامل محیط پردازی و گرافیک از بازی مکس پین 2 هستش ...
حتی ریتم آهنگ اینطور نشون می ده ...
شروع بازی دموی اجباری داره ...
مرده ها بعضی وقتا رو زمین شروع به وول وول خوردن می کنن !!!
بعداز نیم ساعت بازی کردن به یه کلیدی رسیدم که باید فشارش بدی تا در باز بشه ...
هرچی فشار می دم هیچ اتقافی نمی افته ...
اینم شد بازی آخه ؟!!!

بعضی از دوستان مثل اینکه اصلاً گیمر نیستن یا در هنگام بازی، به جزئیات بازی های خارجی اصلاً دقت نکردن. ما معمولاً از بازی های مورد علاقه مون بُت میسازیم و احساساتی برخورد میکنیم. ما چیزی از بازی سازی نمی دونیم و اظهارنظر هم میکنیم. آدم های خلاق بسیار کم هستن. اصلاً بسیاری از ایده های خوب در بازی ها پیاده نمیشه چون اگه بشه بازی خوب فروش نمیکنه. چیزی که در درجه ی اول در بازی سازی مهمه اینه که بازیی ساخته بشه که خوب فروش کنه نه اینکه بازی پیچیده باشه یا ایده های خلاقانه داشته باشه. شما ها مثلاً فکر می کنید که بازی های محبوبِ گاد آو وار، متال گیر یا گیرز آو وار، از جایی کُپی نکردن؟

شماها خبر ندارید که تیم شبگرد چه سختی هایی کشیدن. اونا تو سرما و گرما، توی یه جای بسیار تنگ و با کامپیوترهای قدیمی بازی میساختن. یکی از چیزهایی که بسیار خوشم اومد، دوستانه بودن و خوشبرخورد بودنِ اعضای تیم شبگرد بود.

آخرین ویرایش:
این نظر شما هم دقیقا هیچ ارزشی برای کسانی که میخوان از چنین بازی ساز هایی حمایت کنن نداره. بهتره مراقب حرف زدنتون باشید تا به تعطیلات تابستانی نرید.

یکم این حرف زورگویی نیست؟ این آقا نظر خودشون رو گفتن، این طرز برخورد خیلی زشته....یاد یکی از ادمین های Trigger happy بازیرایانه انداخت من رو که سر اینکه من بهش میگفتم Dragon Age: Origins رو میشه توی 18 ساعت با رفتن تمام Side Quest ها تموم کرد تهدید به بن کرد:d

من الان نویسنده پردیس گیمم . شرایط اونجا رو خیلی بهتر در می کردم. آقای غفوری و بقیه تیم نمی دونین با چه سختی کار می کردن. همین تیمی که تعریفش رو می کنیم شبانه روز برای بازیشون زحمت کشیدن . خدا می دونه همشون بعد از پایان ساخت بازی انگار دوباره وارد مرحله توسعه شدن چرا؟ چون کیفیت براشون مهم بود, نمی خواستن بازیشون دچار مشکل فنی شه. الان یه عده ای هستن میگن تیم کمکاری کرده و باگ و افت فریم اعصاب خرد کنه ولی اگه بازی رو آخرین درجه گرافیک اجرا کنین باگ هم نمیبینین . افت فریم هم اگه سیستم خوب باشه وجود نداره. یکم انصاف چیز خوبیه.
از همین الان شبگرد رو کاندید بهترین بازی سال ایران بدونین . امسال رقابت سختی رو شاهد خواهید بود. رقابتی که تا حالا ندیده بودین.ارتش های فرازمینی و شگبرد در یک رقابت بزرگ هستن . البته بازی پروانه و ... هم هستن . اما این دو بیشتر شانس داذن

- - -ویرایش - - -

این بازی چرا اینجوریه ؟!
من با i5 و رم 4 دارم بازی میکنم ولی افت فریم شدید دارم !
چه جوری باید حلش کنم ؟
چندین ساله دیگه PC گیمر نبودم
داداش اگه لپ تاپ داری این مشکل قابل حله

سخن مدیر شرکت پردیس رایانه مهر در این خصوص:
افت فریم دلالیلی دارد که دوستان از آن اطلاع ندارند و با این مشکل روبرو می شوند .
دوستانی که لپتاپ دارند و سی پی یوی سیستم آنها دارای کارت گرافیک می باشد و کارت گرافیک جدا هم دارند معمولاً به علت اینکه در تنظیمات گرافیک خود گزینه high performance را فعال نکرده اند در واقع بازی را با گرافیک CPU اجرا می کنند که باعث افت فریم می شود و چون انجین UDK بصورت اسکریپ کار می کند در حالتی که بازی افت فریم داشته باشد کدها بدرستی کار نمی کنند و بازی دارای باگ و افت فریم می شود .
لطفاً حتماً در تنظیمات گرافیک سیستم خود گزینه High Performance را فعال کنید تا بازی از کارت گرافیک شما استفاده کند و شما شاهد اجرای راحت بازی و بدون باگ و افت فریم خواهید بود .
با تشکر

ميشه بفرماييد تكليف من چيه؟
من ديسك بازيم خرابه هيچكي هم پاسخگو نيست
منم ميخوام با نسخه پيش خريد شده تو اون قرعه كشي شركت كنم
تابستون تموم شد
منم هنوز تجربه نكردم :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

ميشه بفرماييد تكليف من چيه؟
من ديسك بازيم خرابه هيچكي هم پاسخگو نيست
منم ميخوام با نسخه پيش خريد شده تو اون قرعه كشي شركت كنم
تابستون تموم شد
منم هنوز تجربه نكردم :|

میشه مشکلتون رو واضح تر بگید ؟
+
می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید. شماره پشتیبانی در برگه قرعه کشی هست. (فقط در ساعات اداری تماس بگیرید)

میشه مشکلتون رو واضح تر بگید ؟
+
می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید. شماره پشتیبانی در برگه قرعه کشی هست. (فقط در ساعات اداری تماس بگیرید)

بازي رسيد دستم
منم ٥ روز تاخير داشتم براي نصب چون يه امتحان مهم داشتم
بعد از اماحان اوندم نصب كنم كه ديدم موقع نصب بازي نميتونه بعضي فايل هارو بخونه و وقتي تلاش كردم فايل نصب رو از سي دي كپي كنم رو پي سي هم با مشكل مواجه شدم
ديسك رو نگاه كردم
هيچ خراش و خطي روش نبود و قطعا مشكل از رايت بد بود
جايي هم پيدا نكردم كه دانلود كنم و بعد با سريال سي دي اكتيوش كنم
هبچ تاپيكي هم تو پرديس گيم نديدم كه پايخگوي مشكلات بازي باشه
دستم موند تو پوست گردو

بازي رسيد دستم
منم ٥ روز تاخير داشتم براي نصب چون يه امتحان مهم داشتم
بعد از اماحان اوندم نصب كنم كه ديدم موقع نصب بازي نميتونه بعضي فايل هارو بخونه و وقتي تلاش كردم فايل نصب رو از سي دي كپي كنم رو پي سي هم با مشكل مواجه شدم
ديسك رو نگاه كردم
هيچ خراش و خطي روش نبود و قطعا مشكل از رايت بد بود
جايي هم پيدا نكردم كه دانلود كنم و بعد با سريال سي دي اكتيوش كنم
هبچ تاپيكي هم تو پرديس گيم نديدم كه پايخگوي مشكلات بازي باشه
دستم موند تو پوست گردو

ببينيد من هم اخيرا در بازي ذولفقار اين مشكل رو داشتم. عده اي مي گفتن در اثر قرارگرفتن بيش از حد سي در معرض نور خورشيد بوده. حالا تنها راه اينه كه با پشتيباني تماس بگيريد. پشتيباني ش پاسخگو همه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or