سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

e8amunut.jpg

خوب
بازي من رسيد دستم
من بسته ١٠ تومني رو خريدم چون فقط حمايت از خود بازيسا ها برام مهم بود و بقيه محصولات پولش ميرفت تو جيب فروشگاه
بسته بندي خوبي داره و پوسترش هم آرتورك قشنگي هست
توي بسته دوتا دي وي دي به همراه شماره سريال نصب + تبليغ ارتش هاي فرازميني براي خريد آنلاين + كارت قرعه كشي ايكس باكس وان و پي اس ٤ هست
+ ١٥٠٠ تومان اعتبار بازي آنلاين در اپ پرديس گيم
گويا بازي شامل اچيومنت ها و يك انجمن تحت نرم افزار پرديس گيم هست
به بخش هم به اسم پروفايل بازي هست كه نميدونم به چه دردي ميخوره
+ نرم افزار پرديس گيم كم شباهت به استيم نيست و اجراي بازي هم از اونجا انجام ميشه
دل تو دلم نيست كه بازي رو نصب و اجرا كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

من امروز بازی به دستم رسید دوستانی که مشکل افت فریم دارندتو تنظیمات تصویر600*800روانتخاب کنن وتمام تیک هاروغیر فعال کنن درست میشه من هم همین مشکل روداشتم درست شد.درضمن بازی خوبی اما هنوز زیاد بازی نکردم.

کلی پست خوندم تو این تاپیک ! :d
باید منطقی به موضوع نگاه کرد و تعصبو کنار گذاشت !!!
اولا اینکه :
اگه این بازی ایرانی نبود , اصلا هیچکس تو این تاپیک پست نمیزد چون بازیش در حدی نیس که براش جروبحث کنی !!!
دوما :
یه دسته از افراد هستن که میگن بازیش نسبت به بازیهای ایرانی قبلی خوبه و پیشرفت کرده و ... :|
یه دسته از افراد میگن بازیش همچین مالی نیس :d , ولی بهتره بخریم و حمایت کنیم و ...
بیشتر افراد هم که سطح انتظارشون از بازی جماعت ( داخلی و خارجی ) بیشتره , میگن چرتی بیش نیس که خودمم جزء همین گروهم ! o:-)

نمیدونم چرا نمیان به جای این بازیا , وقت , پول و انرژیشون رو بزارن و یه بازی در حد و توانشون بسازن ؟؟؟؟

دوستان میگن , شما انتظار دارین اینا GTA V , TLOU و ... بدن بیرون ؟ بالعکس , ما انتظار داریم که اینا Angry Birds و Plant Vs Zombies و ... بدن , چون تواناییشون در این اندازست !!! :d

آخرین ویرایش:
من امروز بازی به دستم رسید دوستانی که مشکل افت فریم دارندتو تنظیمات تصویر600*800روانتخاب کنن وتمام تیک هاروغیر فعال کنن درست میشه من هم همین مشکل روداشتم درست شد.درضمن بازی خوبی اما هنوز زیاد بازی نکردم.
خسته نباشی، 800x600 مگه میشه بازی کرد؟:|

اصلا مقایسه کار درستی نیست اگر تو ایران قیمت همه ی بازی ها درست بود و بازی 200 تومنی رو کسی به 2 هزار تومان نمیخرید اونموقع میومدن میگفتن عجب بازیه و به به .

خسته نباشی، 800x600 مگه میشه بازی کرد؟:|
شما احیاناً از همون نفراتی نیستید که از بازی حمایت ها میکردید؟
اگر از همونایید که فقط بازی رو بذارید روی 800x600 و بگید دشواری نداره
بعد هم بییاد اینجا کاور بازی بذارید و بگید بالاخره بازیو که تمام سال منتظرش بودم رسید همین :bighug: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or