سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

حرفهای شما درسته
ولی کسری کریمی اصل هم یه حرف درستی رو داره میگه
شما تریلر و عکس کمی دادید از بازی بیرون،
معمولا از یه بازی n تا تریلر از بازی میاد بیرون مخصوصا وقتی به تاریخ انتشارش نزدیک میشه،حتی بازیهای متوسط مثل euro truck simulator 2 حتی برای dlc بجز کلی عکس که تو وبلاگش گذاشت دو تاتریلر داد
ولی شما تو فروردین یه تریلر دادید گفتید این تریلر اخر پیش از عرضه بازی و از اونموقع 3 ماه گذشته و با احتساب به زمان عرضه حداقل 4 ماه میشه
فکر کنم میشد با 2 تریلر از گیم پلی و داستان بازی این نظرات منفی رو از بین برد .
البته این نظر شخصیه،شرمنده.

با این پست موافقم، من خودم از اون کسانی هستم که واقعا از تریلر و نمایش های بازی راضی هستم، حس میکنم این بازی استارت خوبی هست برای کارهای بزرگتر، تیم سازنده هم تمام زحمتشو کشیده ولی اگه امکانش بود که تبلیغات وسیع تری برای بازی انجام میدادید خیلی بهتر میتونست نظر مخاطبین رو برای عنوان پیش رو جلب کنه، تریلر و اسکرین شات های بیشتر دست مخاطب رو برای اظهار نظر دقیق تر و همینطور تصمیم برای خرید بیشتر باز میزاره.
ولی شخصا مطمئنم بازی با وجود نقص های احتمالی ای که خواهد داشت و اجتناب نا پذیره ولی عنوان واقعا شایسته و درخوری خواهد شد، حس میکنم میتونیم به استانداردهای چهانی نزدیک بشیم، واقعا امیدوارم نتیجه ی زحمت تیم سازنده به بار بشینه و کیفیت رضایت بخشی برای گیمرها به ارمغان بیاره فروش خوبی برای سازنده های خوب این بازی.

من موندم چرا دوستان انتظار دارند ایران بیاد tlou بسازه :| تو رو خدا همین انیمه های ایرانیو ببینید :دی کدومشون قابل مقایسه هست با عصر یخبندان 4 ؟؟ :| اینا تازه شروع کردند ! r* و nd هم همون اول نرفتن بازی بسازن بترکونه :|
مهم ترین کیفیت دلیل بازی های ایرانی حمایت کم و نیروی ضعیف هست :| باید برن خارج یه مدت اموزش ببینن بیان :دی اینا تو ملت زور بزنن بازی خفن نمیتونن بسازن :)
:|:|:|:|

جان من فاز شمایی که میگیی چه 1 تومن چه 100 تومن چیه؟؟؟
این چیزارو میبینم از خدا ارزو میکنم که هرچه سریع تر کپی رایت توی این مملکت جاری بشه...همه ضربه بازی سازی باور ملت برای رایگان بازی کردن بهترین گیم ها به وفوره (جالبه اینجا ک محل تخصصی گیم هستش هم همین مدلیه)...مشخصه اگه همه ی گیم ها به قیمت واقعی عرضه بشن استقبال از گیم های خودمون بیشتر میشه.
دقیقا برعکسه، من که خودم اگه قیمت بازی های ایرانی و خارجی یکی بودند Ride To Hell میخرید ولی اینا رو نمی خریدم:|:دی

امیدوارم بازی خوبی باشه :)
در مورد دوستانی که میگن بازی ارزش نداره و این حرفا باید بگم صنعت فیلم سازی هم دهه 30 شاید هیچ ارزشی نداشت ولی بالاخره با حمایت و پیشرفت پاش به اسکار هم رسید ...
از لحاظ فنی قبول دارم کمبود داریم ولی به خدا تیم های خارجی هم با بودجه کم نمیتونن بازی با کیفیت خیلی خوب بسازن ....
ضمنا اینکه شما بازی رو بخرید لطف نکردید در حقیقت هزینه ی بازی رو پرداخت کردید ....
البته اگر فقط جهت خاک خوردن توی قفسه باشه و قصد بازی کردنشو ندارید هم بازم قبوله ;)
از این حرکت هم حمایت میشه :x
به هر حال این هم حمایته تا شاید چن سال دیگه بازی خوب ببینیم :)
نکته ای هم به شخصه بگم من بازی رو میخرم و اگه بازی باگ نداشته باشه بازی میکنمش :)
ببخشید سرتونو در آوردم ...
من یکی از دوستان نزدیکم جزو بازی ساز های کشور هست و باید بگم مشکل فراتر از چیزیه که فکرشو بکنید سوددهی هم کمتر از اون چیزی که فکرشو بکنید
اینا واسه عشقشون کار میکنن ....
ما هم واسه عشقمون میریم بازی رو میخریم

بازم داره شروع ميشه
باو دوستان hater يكم صبر كنيد بازي ريليز بشه بعدا يه تاپيك ميزنيم فقط براي دعوا :|
هنوز معلوم نيست حتي كي منتشر ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

امیدوارم بازی خوبی باشه :)
در مورد دوستانی که میگن بازی ارزش نداره و این حرفا باید بگم صنعت فیلم سازی هم دهه 30 شاید هیچ ارزشی نداشت ولی بالاخره با حمایت و پیشرفت پاش به اسکار هم رسید ...
از لحاظ فنی قبول دارم کمبود داریم ولی به خدا تیم های خارجی هم با بودجه کم نمیتونن بازی با کیفیت خیلی خوب بسازن ....
ضمنا اینکه شما بازی رو بخرید لطف نکردید در حقیقت هزینه ی بازی رو پرداخت کردید ....
البته اگر فقط جهت خاک خوردن توی قفسه باشه و قصد بازی کردنشو ندارید هم بازم قبوله ;)
از این حرکت هم حمایت میشه :x
به هر حال این هم حمایته تا شاید چن سال دیگه بازی خوب ببینیم :)
نکته ای هم به شخصه بگم من بازی رو میخرم و اگه بازی باگ نداشته باشه بازی میکنمش :)
ببخشید سرتونو در آوردم ...
من یکی از دوستان نزدیکم جزو بازی ساز های کشور هست و باید بگم مشکل فراتر از چیزیه که فکرشو بکنید سوددهی هم کمتر از اون چیزی که فکرشو بکنید
اینا واسه عشقشون کار میکنن ....
ما هم واسه عشقمون میریم بازی رو میخریم
اتفاقا خیلی خوبشم میتونن. مثلا اینها با اون هزینه ای که برای گرشاسب کردند، بازم نتونستند حتی یه بازی متوسط (جدا از بحث گرافیک) ارائه بدند.
شما بازی No Man's Sky رو نگاه کن. کلا 4 نفره دارن بازی رو میسازند. یا بقیه ی بازیهای ایندی.
اینکه بیای از بازیهای دیگه کپی کنی ارزشی نداره. اگه خلاقیت وجنود نداشته باشه، 100 میلیون دلار هم خرج پروژه کنی بازم فایده نداره.

من که بین بازی های ایرانی فقط به ارتش های فرازمینی و یکمی هم به شبگرد امید دارم. البته جفتشون ضعف های زیادی دارند، ولی حداقل قابل بازی به نظر میرسند.

اتفاقا خیلی خوبشم میتونن. مثلا اینها با اون هزینه ای که برای گرشاسب کردند، بازم نتونستند حتی یه بازی متوسط (جدا از بحث گرافیک) ارائه بدند.
شما بازی No Man's Sky رو نگاه کن. کلا 4 نفره دارن بازی رو میسازند. یا بقیه ی بازیهای ایندی.
اینکه بیای از بازیهای دیگه کپی کنی ارزشی نداره. اگه خلاقیت وجنود نداشته باشه، 100 میلیون دلار هم خرج پروژه کنی بازم فایده نداره.

من که بین بازی های ایرانی فقط به ارتش های فرازمینی و یکمی هم به شبگرد امید دارم. البته جفتشون ضعف های زیادی دارند، ولی حداقل قابل بازی به نظر میرسند.

اين ارتش هاي فرازميني معلوم نشد كي مياد ؟
تو بازي ها ايراني من از اين فرازميني خيلي خوشم اومد !
شبگرد هم براي حمايت از بازي ساز ها ميخرم !

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

همه ی بازی های خارجی هم خوب نیستن : اونایی که خوبن اسم در میکنن .... در ضمن من ضعف و تقلید رو کاملا قبول دارم همین شبگرد تماما تقلیده ....
ارتش فرازمینی ممکنه بازی خوبی بشه باید نسخه ی نهایی بیاد ببینیم افت گرافیکی نداشته باشه خوبه
تا اینجای کار من دو تا بازی هست که خوشم اومد و بازی کردم یکیش خلیج عدن بود یکیش هم شبان ... که شبان رو واقعا پسندیدم هر چند میگن اون هم تقلید بوده ولی از لحاظ هنری حرف نداشت ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or