من همه این صفحات خوندم و راستش یه سری پستا خیلی برام جالب بود و نشونه های جالبی توش پیدا کردم ؛ حالا سوال من اینه.
1 - چه طوری میگید بازی اشغاله وقتی هنوز تستش نکردید ؟ یعنی واقعا برای من جالبه.
2 - اون عده ای که میگند نمایش های بازی افتضاح بوده ؛ کلا شبگرد دو تا تریلر ازش بیرون اومده. کلا دو تا. یکییش که قدیمیه از اون موقع عوض شده. یکیش هم همین تریلر نهایی بود. حالا از تریلری که کلا گیم پلی مفیدش 15 ثانیه بود چه طوری یه عده فهمیدند گیم پلی پر از اشکال واقعا برای من جالبه. توجه کنید : پر از اشکال !
3 - در مورد داستان یه چیز جالب تره. بعضی ها میگند این بازی داستاناش سرتاسر تقلید. اخه عزیز وقتی تا همین امروز (پیش از انتشار روزنامه صبا) هیچ اطلاعات داستانی (به جز اون خلاصه دو خطی که هیچ چیزش معلوم نیست) از بازی فاش نشده ؛ چه طوری میگید تقلید. من نمیگم تقلید هست یا نیست ، فقط می پرسم شما با کدوم پیش گویی رفیق هستی که اینو میگی ؟ بذار حداقل یه خط از داستانش بیاد. البته من خوشحالم چون یکی گفت کپی پیست دارکمن. یکی گفت کپی پیست بتمن (بر اساس یه شات بازی ! ) و یکی هم گفت اسکی مکس پین. همین موضوع نشون میده که ما خودمون هم نفهمیدیم بازیمون رو از روی کی تقلید کردیم.
4 - عزیزان من این بازی رو هیچ ارگان دولتی نساخته. تهیه کنندشم گردن کلفت نبوده که مردم انتقاد کنند باز پولش بره تو جیب سازندش. این بازی اوج هنری که توی ایران بکنه برگردوندن هزینه ساختش هست. از همون زمان شروع هدف تیم انتشار روی استیم بوده. هدف تیم از اول رقابت با بازی های خارجی بوده.
در اخر : قطعا یکسری از این بازی خوششون نمیاد. من به نظرشون احترام میذارم. بازی یه چیز کاملا سلیقه ای هست.
پ . ن : به بعضی ها هم نیازی نیست چیزی بگم چون انقدر پروندشون سیاه که اصلا نیازی به گفتن چیزی نیست)
نه عزیز کسی از رو هوا اینجا حرف نمیزنه شمارو نمیدونم!!مگه نمیدونی؟
تو بگو 1 ثانیه! یا کلا نمایش نداشته!
ایرانی باشه یعنی گیم پلی آشغال! داستان کپی شده! گرافیکش آشغاله! هیچ نو آوری نداره!
مهم نیست نمایش داشته باشه فقط ایرانی باشه همینطوری اینا از دهن بعضیا میاد بیرون![]()
یعنی شما الان 2 هزار تومن تو جیبت باشه میری فیلم ایرانی میخری ییییییییییا پفک؟؟کاری با صنعت گیم ایران و کیفیت بازی و ... ندارم
ولی بعضیا یک جوری میگن ما نمیخریم و فلان و ... انگار یک بازی 200-300 هزار تومنیه که قراره اوریج بخرن در صورتیه که کلا 5 تومن بیشتر نیست دو دونه از این پفکای بزرگ نمیدن به آدم با 5 تومن![]()
دوستا لطفاً دیگه زیادیم تو فاز دفاع نرن حالا بازی انجام میدید با خودتون میگید ارزش اینقدر دفاع را نداشته
خب اگه این بازیه باید یه چند تا تریلر بدن بیرون که ما ببینیم که نظرمونو دقیق تر بدیم
با 2 تا ترلیر که نمیشه عزیز خودتم میگی یکی مال چند ساله پیشه
حالا بازی چه هزار تومن چه 100 هزار باید بدونیم چی میخریم یا نه!!
اینجوری میشه حمایت بیجا و اینجوری اگه بازی چرت باشه که ما نمیدونیم هست یا نه
راهو باز میکنه برای تولیدات فراوان چرت بعدی پس باید بگم که حق دارن تو تاپیک خیلیا از بازی بد بگن
اگه غیر اینه خب سازندها یه زحمت بدن یکم کمتر به فکر جیبشون باشن یکم کمتر بگن که ساپورت نشدیم
و یه 2 تا تریلر بدن از گیم پلی نهایی
اینجا همه دلشون واسه صنعت بازی سازی کشور میسوزه و نمیخوان مثل صنعت فیلممون بشه
- - -ویرایش - - -
نه عزیز کسی از رو هوا اینجا حرف نمیزنه شمارو نمیدونم!!
معمولاً میخوایم نظرمونو درباره یه چیزی بدیم از تجربه ای که از قبل داشتیم میدیم
نیست که بازی های قبلی خیلی درخشان بودن ما هم از همون سورس استفاده میکنیم و نظرمون
مثل بازی فوتبال دیشب کی فکر میکرد انقدر خوب بازی کنیم !!
هیچکس حتی خودشون .
ولی از حالا به بعد همه یه فکر دیگه دارن در مورد فوتبالمون
آقا این بازیو نمیشد واسه مک هم بدن ما هم یه حمایتی بکنیم ؟؟ خدایی ۵ هزار تومن هیچی نیست ! خاک تو سر یه سری ها واقعا ببخشید انقدر رک میگمواسه شورتشون ۲۰۰ هزارتومن میدن حالا می خوان یه بازی بگیرن ۵ تومن قر و فر میان که نمیدونم ایران باید تو همه جا خاک تو سر باشه و ... میدونم وضعیت مملکت خوب نیست اما میشه کمک کرد که
همون شما بخرید همش مال شما
همین که فهمیدم یکی مثل تو میخره بازی اگه RANK 1 جهانی بگیره من نمیگیرم فقط بخاطر پست تو
حرف شما درست
شايد اين بازي حتي از "دارك" هم ضعيف تر كار شده باشه
اما هيچ كس حق نداره كور كورانه چون از غرب بيشتر از كشور خودش خوشش مياد قضاوت كنه
تو اين چند صفحه تقريبا همه ي مخالفت ها بي منطق بودهتو تبريز وقتي داور به يك بازيكن تراكتور سازي كارت داد همه با هم به سمت داور پول گرفتن و هو كشيدن و بعد از باخت تيم هم تو چند سال پيش همه تا ١٠ دقيقه ايستاده تيمشون كه باخته بود رو هم تشويق كردن
ما هم بايد همينطور حمايت كنيم
نه اينكه هنوز بازي نيومده آبروش رو ببريم
Sent from my iPhone using Tapatalk
نخر آقا مگه زوره
آدم از اين ميسوزه كه فردا پسفردا همين شما ها ميگيد (( ايراني جماعتم كه از گيمش حمايت نميكنه ))
Sent from my iPhone using Tapatalk
نظر؟نه عزیز کسی از رو هوا اینجا حرف نمیزنه شمارو نمیدونم!!
معمولاً میخوایم نظرمونو درباره یه چیزی بدیم از تجربه ای که از قبل داشتیم میدیم
نیست که بازی های قبلی خیلی درخشان بودن ما هم از همون سورس استفاده میکنیم و نظرمون
مثل بازی فوتبال دیشب کی فکر میکرد انقدر خوب بازی کنیم !!
هیچکس حتی خودشون .
ولی از حالا به بعد همه یه فکر دیگه دارن در مورد فوتبالمون
- - -ویرایش - - -
یعنی شما الان 2 هزار تومن تو جیبت باشه میری فیلم ایرانی میخری ییییییییییا پفک؟؟
چه 1000 چه 1N من که از این پولا واسه چیزی به کیفیت فیلمامون نمیدم شما رو نمیدونم
جان؟ کی الان به پراید جو داد؟نه داداش همین شما بودید به پراید جو دادید موندگار شد خیلیا فکر میکنن رقیب نداره
ما از اولش دنباله کیفیت بودیم
من همه این صفحات خوندم و راستش یه سری پستا خیلی برام جالب بود و نشونه های جالبی توش پیدا کردم ؛ حالا سوال من اینه.
1 - چه طوری میگید بازی اشغاله وقتی هنوز تستش نکردید ؟ یعنی واقعا برای من جالبه.
2 - اون عده ای که میگند نمایش های بازی افتضاح بوده ؛ کلا شبگرد دو تا تریلر ازش بیرون اومده. کلا دو تا. یکییش که قدیمیه از اون موقع عوض شده. یکیش هم همین تریلر نهایی بود. حالا از تریلری که کلا گیم پلی مفیدش 15 ثانیه بود چه طوری یه عده فهمیدند گیم پلی پر از اشکال واقعا برای من جالبه. توجه کنید : پر از اشکال !
3 - در مورد داستان یه چیز جالب تره. بعضی ها میگند این بازی داستاناش سرتاسر تقلید. اخه عزیز وقتی تا همین امروز (پیش از انتشار روزنامه صبا) هیچ اطلاعات داستانی (به جز اون خلاصه دو خطی که هیچ چیزش معلوم نیست) از بازی فاش نشده ؛ چه طوری میگید تقلید. من نمیگم تقلید هست یا نیست ، فقط می پرسم شما با کدوم پیش گویی رفیق هستی که اینو میگی ؟ بذار حداقل یه خط از داستانش بیاد. البته من خوشحالم چون یکی گفت کپی پیست دارکمن. یکی گفت کپی پیست بتمن (بر اساس یه شات بازی ! ) و یکی هم گفت اسکی مکس پین. همین موضوع نشون میده که ما خودمون هم نفهمیدیم بازیمون رو از روی کی تقلید کردیم.
4 - عزیزان من این بازی رو هیچ ارگان دولتی نساخته. تهیه کنندشم گردن کلفت نبوده که مردم انتقاد کنند باز پولش بره تو جیب سازندش. این بازی اوج هنری که توی ایران بکنه برگردوندن هزینه ساختش هست. از همون زمان شروع هدف تیم انتشار روی استیم بوده. هدف تیم از اول رقابت با بازی های خارجی بوده.
در اخر : قطعا یکسری از این بازی خوششون نمیاد. من به نظرشون احترام میذارم. بازی یه چیز کاملا سلیقه ای هست.
پ . ن : به بعضی ها هم نیازی نیست چیزی بگم چون انقدر پروندشون سیاه که اصلا نیازی به گفتن چیزی نیست)
1 و 2: با همون 2 تا تریلر و نیمچه تجربه هایی که تو نمایشگاه بازی ها داشتم می تونم با صراحت بگم با عنوان خوبی طرف نیستیم...شاید براتون جالب باشه که بدونید هدف و فلسفه تریلر ها و کلا پیش نمایش های بازی جذب مخاطبه نه دفع اش ...گیم پلی رو هم بهتره یکم به دور از تعصب بهش نگاه کنید ...
3 : منظور از داستان صرفا پیرنگ ( که اونم برای شبگرد پیشبینی می کنم یه چیز فرای کلیشه باشه ) نیست ... از تم انقام بگیر تا فضاسازی تاریک ....که این ها هم خودشون از همون نگاه اول داد می زنن یه تقلید دسته چندم از بازی های مشهور هستن ...آیا چیز جدیدی این بازی تو داستان برای ارائه داره ؟ من که تا به حال هیچ نشونه ای ازش تو نمایش ها ندیدم ... ....
حرفهای شما درسته1 - تریلر نمایشگاه قدیمی بود و خب چیز جالبی هم نبود ؛ در مورد تریلر جدید هم خب شما خوشت نیومده منتها تریلر نهایی تقریبا به هدفش رسیده. واکنش ها به این تریلر به شدت مثبت بوده. هم توی فیس بوک ، هم توی بازی سنتر ، هم توی سایت های دیگه بازی مثل گیم فا و بقیه سایت های بازی. افراد مشهور زیادی هم بودند که از تریلر جدید تعریف کردند. آرش خوشخو منتقد مشهور سینمایی ایران ، حامد عنقا ، یکی از فیلنامه نویس های مشهور از جمله افراد هنری بودند. در بخش فناوری فکر نکنم مجری معروف تر از نیما رسول زاده داشته باشیم که ایشون به قدری از تریلر راضی بودند که علاوه بر تعریف اون رو روی صفحه توییتر خودشون به اشتراک گذاشتند. در مورد سایت های فناوری هم وب سایت دیجیتاتو که همشون نویسندگان اسبق سایت نارنجی هستند (یعنی برزگترین سایت فناوری تاریخ کشور) از بازی راضی بودند و حتی سه تا مطلب متفاوت در مورد شبگرد کار کردند. تمام افرادی که هم تا به امروز بازی رو تست کردند راضی بودند. نمیگم عالی بوده ؛ ولی همگی می گفتند که بازی فراتر از انتظارتشون بوده. در نتیجه تریلر کاملا به هدف خودش رسیده. حالا یکی مثل شما خوشش نمیاد نظر محترم. یکسری هم که کلا عادت دارند بکوبند همه چی. یعنی قبل از گرفتن اسکار جدایی می گفتند سینمای ایران همه اثارش مزخرف و کلا بر این باورند چون خودشون نمی تونند و بقیه هم نمی تونند. در مورد گیم پلی هم اونقدر به استاندارد بودنش (نمیگم عالی هست یا خیلی خوبه اما کاملا استاندارد) اطمینان دارم که شما هر وفت علاقه داشتی بری توی خود استودیو بازی رو تست کنی.
2 - البته من فکر منظورتون همون پلات یا خلاصه داستان. چون پیرنگ معنی واقعیش - نه اون چیزی که به کار میره - میشه چارچوب داستان و نظمی که حوادث بر اساسش شکل میگیرند و تا کسی کاملا یه بازی رو انجام نده یا یه فیلم نبینه نمی تونه در موردش نظر بده. من متوجه نمیشیم چه طوری میگید کلیشه ، توی بخش دوم میگید داد میزنه تقلید. خب میشه روی این بحث کرد. اما چه طوری میشه فضای انتقام بشه کلیشه.. سالانه صدها هزار فیلم و بازی با تم انتقام ساخته میشه خیلی هاشون به شدت آثار درجه یکی هستند.. اصولا فضا سازی تاریک هم میگید (اگر منظورتون همون نوآر) باشه که توی بازی های کامپیوتری خیلی ازشون استفاده نمیشه و بازی های کمتری علاقه دارند به این سمت و سو برند. مثلا مکس پین هم در مورد کارآگاهی بود که زنش رو کشته بودند. ایده ای که میلیون ها بار تکرار شده اما هیچ کس نمی تونه بگه داستان مکس پین کلیشه ای بود. من نمیگم داستانش بازی خوب یا بد. کلیشه ای هست یا نیست. فقط میگم قضاوت قطعی در مورد بازی که نمایش های محدودی ازش منتشر شده رو کار درستی نمی دونم
پ . ن : یکی هم چند صفحه پیش به این قضیه بازی مستقل گیر داده بود که به خاطر شور کاربران بوده. من این موضوع رو کاملا قبول دارم منتها تیم شبگرد هیچ تبلیغ خاصی برای این رای گیری نکرد و یه سایت رو بسیج نکرد که هر 5 دقیقه یه بار برند رو سایت و حماسه کلیک زنی رو شکل بدند. دیگه این موضوع رو میشه از روی ارشیو همین سایت و سایت های دیگه فهمید.