اعضای اصلی که از اول پروژه بودن 10 نفر و 7 نفرهم به صورت پاره وقت و انجام دادن یک سری از کارها به تیم اضافه شدن و بعد از مدتی رفتن:dچند نفرین کلا"؟
خوب شد گفتی نقشت توی تیم چیه وگرنه پستت یه جوری میشد!:d.
وقتشون رو هدر دادن
وقتی محصول شما قابل رقابت با نمونه های جهانی نباشه ، پشیزی ارزش نداره
خیله خب, یعنی کلا کردیت بازی همینه دیگه؟اعضای اصلی که از اول پروژه بودن 10 نفر و 7 نفرهم به صورت پاره وقت و انجام دادن یک سری از کارها به تیم اضافه شدن و بعد از مدتی رفتن:d
این بدون احتساب صدا پیشه ها و تسترها بودش:d

نقشت این بود که یه Sarcasm detector بخری بعد دوباره اون جمله رو بخونی:dنقشم چی بود؟!!:d
امروز, ویژه برنامه E3-2014 شبکه سه:
"بازی سانست اوردرایو تقلیدی ضعیف از بازی پلی استیشن در جهان باز بوده که محیطهای رنگارنگ آن بیشتر به درد کودکان میخورد."
پیشرفت بازی در این مملکت؟ no way
من، ساختمان جام جم، استدیوی شبکه سه, لایو:
اره دیگهخیله خب, یعنی کلا کردیت بازی همینه دیگه؟
نقشت این بود که یه Sarcasm detector بخری بعد دوباره اون جمله رو بخونی:d
تا بوده همین بوده ایرانی جماعت اکثرن کار همو قبول نداشته و ندارن!
دوستانی که فاز منفی میدن کاش بازی رو تهیه کنن و بعد نظر بدن.
اینکه ما روی سابقه و کیفیت بازی های قبلی وطنی هر اثری که میاد رو بخایم بررسی کنیم واقعن کار اماتور و کشککی انجام دادیم.
سطح توقع مون هم بنظرم باید در حده سواد و دانش و امکانات سازنده باید بزاریم.
همین که منو بازی پارسیه و صدای بازی هم پارسیه خودش کلی ارزش داره بنظرم.

من به چند دلیل بازی شبگرد رو نمی خرم ...
1 : شبگرد بازی خوب و با کیفیتی نیست ...
در تک و تک نمایش هایی که از بازی دیدیم ضعف و مشکل از سر و روی بازی می باریده پس به خاطر آرامش اعصابم هم که شده این بازی رو نمی خرم ...
2 : شبگرد بازی جدیدی نیست ...
صرفا یه مخلوط ناهمگنه که از به صورت خیلی خام دستانه از عناوین موفق غربی کپی و به داخل بازی پیست شده...
3 : ایده ی شبگرد برای من به هیچ وجه جذاب نیست که بخوام تجربه اش کنم...
کاملا معلومه بر مبنای جوگیر شدن سازنده ها بعد از تموم کردن 3-4 تا بازی خوب یه سری نوستالوژی هاشون شکل گرفته ..نمی گم این چیز بدیه اما تو شبگرد جواب نمی ده !
مشکل اصلی خود بازی نیست بلکه تفکر اشتباهیه که در پشت اونه ...
آفرین>:dمن به چند دلیل بازی شبگرد رو نمی خرم ...
1 : شبگرد بازی خوب و با کیفیتی نیست ...
در تک و تک نمایش هایی که از بازی دیدیم ضعف و مشکل از سر و روی بازی می باریده پس به خاطر آرامش اعصابم هم که شده این بازی رو نمی خرم ...
2 : شبگرد بازی جدیدی نیست ...
صرفا یه مخلوط ناهمگنه که از به صورت خیلی خام دستانه از عناوین موفق غربی کپی و به داخل بازی پیست شده...
3 : ایده ی شبگرد برای من به هیچ وجه جذاب نیست که بخوام تجربه اش کنم...
کاملا معلومه بر مبنای جوگیر شدن سازنده ها بعد از تموم کردن 3-4 تا بازی خوب یه سری نوستالوژی هاشون شکل گرفته ..نمی گم این چیز بدیه اما تو شبگرد جواب نمی ده !
مشکل اصلی خود بازی نیست بلکه تفکر اشتباهیه که در پشت اونه ...