سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

از نظر گرافیکی نباید انتظار داشت چون تحریم هستیم و یعنی تو این موضوع از باقی قسمت ها بیشتر
یجورایی تحریم رو برا بعضیا روشن تر کنم مثل اینه جز اونایی که ps3 دارن
کسی نمیتونه بازی های اون کنسولو بازی کنه یجورایی شدیدداً انحصاری هم هست این تکنولوژی
گرافیک رو میگم. حالا ما تو زمینه موسیقی و گیم پلی و داستان باید کمبودایی رو که داریم رو میتونیم جبران کنیم کمبودا بنظرم
گرافیک و هوش مصنوعی چون واقعاً جایی نیست که بشه این آموزش ها رو دید
حتی بعضی کلاس های فشرده تو دبی در زمینه گرافیک و هوش مصنوعی هست که باز برای ایرانی ها تحریمه
تازه اگرم بتونیم این علم بطور مثال از دبی یا کشورهای حاشیه بیاریم بازهم دانش 5یا 6 سال پیشه اوناست
بنظرم اگه بازی صرفاً تقلید نباشه و نوآوری داشته باشه که از وجوده سازندهاش باشه
ارزش خیلی زیادی داره بازی های جدید از فقر گیم پلی رنج میبرن نه گرافیک
اگه هنوزم خیلی از بازی های سگا فوق العاده هستن بخاطر گیم پلی نه گرافیک
حالا نمیدونم این بازی تو گیم پلی داستان و موسیقی چطوره

هر کاری اول از همه علم میخواد دیگه دوره اون زمان گذشته چندتا دانشجو کم تجربه بشینن دور همه یک کاری بکنن الان باید علم مدیریت داشت علم برنامه ریزی داشت و تازه بعد از اینها باید سرمایه داشته باشی
خیلی از استودیو ها بازی سازی به قدری حرفه ای کار میکنن که انیمیشن های بازی رو از روی مدل واقعی بازسازی می کنن ولی ما اینجا حتی دسترسی به یک موتور بازی سازی درجه 3 هم نداریم

در کل هر کاری اصولی داره برای بازی سازی باید اول سازمان طراحی بشه اهدافش مشخص بشه بعد برنامه ریزی انجام بده و بعد برن سراغ منابع انسانی و بعد منابع مالی که این پروسه احتیاج به افراد خبره داره نه چهارتا دانشجو که 10 مرحله اول رو سانسور میکنن میرن سراغ اینکه مثلا با سود بازیمون چی کار کنیم....!

همون استدیو که بازی مزخرف گرشاسپ رو ساخت الان یه بازی ساخته برای android و ios به اسم shadow blade که طبق نظرات خریدارها و منتقدها بازی فوق العاده قشنگی هست و فکر کنم فروش خوبی هم کرد. من خودم هم دموش رو بازی کردم و کاملا ازش راضی هستم. بازی سازهای ایرانی اگه میخوان موفق باشن و سودآوری داشته باشن باید بازی موبایل بسازن که هزینه زیادی نداره و سودآوری هم خوبه.
بازی شبگرد مثل این میمونه که شما بیای یدونه از این لینوکس های 100 مگابایتی بسازی (البته توانایی ساخت همون رو هم نداریم :d) برای رقابت با ویندوز هشت و بعد بگی ایشالله در آینده به مایکروسافت میرسیم :|:d

هر کاری اول از همه علم میخواد دیگه دوره اون زمان گذشته چندتا دانشجو کم تجربه بشینن دور همه یک کاری بکنن الان باید علم مدیریت داشت علم برنامه ریزی داشت و تازه بعد از اینها باید سرمایه داشته باشی
خیلی از استودیو ها بازی سازی به قدری حرفه ای کار میکنن که انیمیشن های بازی رو از روی مدل واقعی بازسازی می کنن ولی ما اینجا حتی دسترسی به یک موتور بازی سازی درجه 3 هم نداریم

در کل هر کاری اصولی داره برای بازی سازی باید اول سازمان طراحی بشه اهدافش مشخص بشه بعد برنامه ریزی انجام بده و بعد برن سراغ منابع انسانی و بعد منابع مالی که این پروسه احتیاج به افراد خبره داره نه چهارتا دانشجو که 10 مرحله اول رو سانسور میکنن میرن سراغ اینکه مثلا با سود بازیمون چی کار کنیم....!
استاد میشه بگی این اطلاعات دقیق رو در مورد این تیم بازیسازی از کجا اوردی ؟؟!:-b

باشه چون شما گفتید دیگه اینجا کاری ندارم!:|

واقعا بعضی ها پیش خودشون چه فکر میکنن!b-)

اینجا فروم و واسه همین ساخته شده که هر کسی نظر خودش بگه حالا میخواد موافق باشه یا مخالف...:-*

بيان نظر با ترول كردن خيلي فرق داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

خسته نباشید میگم به بازیسازان ایرانی
cutethanks6.gif

ایران تو زمینه بازی سازی اوایل راه هست و باید انتظارات را کم کرد چون ما ایرانی ها را در بیشتر چیزها عقب مونده نگه داشتند .

بعضی از ما به بازی های ایرانی تیکه میاندازند . اگر ادعا دارید بایید وسط میدان وگرنه بیرون گود نشستند می گن لنگش کن . امان از ما ایرانی ها که فقط ادعا داریم

خوشا به غیرت جوانان با استعداد ایرانی که ادعا در حد حرف رو کنار گذاشتند و دارند با امکانات کم و محدود بازی های خوبی می سازند

نبوغ نزد ایرانی هست و بس فقط نیاز به پول و امکانات هست

- - -ویرایش - - -

باشه چون شما گفتید دیگه اینجا کاری ندارم!:|

واقعا بعضی ها پیش خودشون چه فکر میکنن!b-)

اینجا فروم و واسه همین ساخته شده که هر کسی نظر خودش بگه حالا میخواد موافق باشه یا مخالف...:-*

کل هیکلت ادعا هست

می تونی بیا وسط بساز تا کمپانی EA و ... بیان باهات قرارداد امضا کنند

امان از ما ایرانی ها ..... امان

ایران تو زمینه بازی سازی اوایل راه هست و باید انتظارات را کم کرد چون ما ایرانی ها را در بیشتر چیزها عقب مونده نگه داشتند .

بعضی از ما به بازی های ایرانی تیکه میاندازند . اگر ادعا دارید بایید وسط میدان وگرنه بیرون گود نشستند می گن لنگش کن . امان از ما ایرانی ها که فقط ادعا داریم

خوشا به غیرت جوانان با استعداد ایرانی که ادعا در حد حرف رو کنار گذاشتند و دارند با امکانات کم و محدود بازی های خوبی می سازند

نبوغ نزد ایرانی هست و بس فقط نیاز به پول و امکانات هست

- - -ویرایش - - -

کل هیکلت ادعا هست

می تونی بیا وسط بساز تا کمپانی EA و ... بیان باهات قرارداد امضا کنند

امان از ما ایرانی ها ..... امان

بی منطق ترین پستی که دیدم که فقط سعی کردی خوشگل حرف بزنی بازی های ایرانی حتی از نظر level design در حد معمولی ترین بازی های indie دیگه نیستن حتی نمیدونن Level design یعنی چی که مهم ترین بخش یه بازی هست از تمامی فاکتور ها مهم تر هست بعد سطح انتظار رو کم کنیم ؟ وقتی تو این زمینه اصلا زیر ساختی نیست و اصلا توجهی بهش نمیشه چرا باید بازی ساخت شک ندارم حتی ابتدایی ترین مراحل ساخت بازی رو نمیدونی چیه فقط داری پست قشنگ قشنگ میدی تو خودت بیرون میدونی پس نظر ول نده. برو جای دیگه تاسف بخور . اینجا باز یکی میاد نظر مخالف میده مثل شما نمیاد تاسف بخوره که بگه Im the cool guy :)) بخوایم به حرف های شما عمل کنیم کل دنیای نقد میره زیره سوال :)) این بازی و خیلی بازی های دیگه یه زور هم نمیتونن از green light استیم رد بشن در حالت معمولی مگر این که ایرانی های همیشه در میدان بریزن به بازی رای بدن .

آخرین ویرایش:
بی منطق ترین پستی که دیدم که فقط سعی کردی خوشگل حرف بزنی بازی های ایرانی حتی از نظر level design در حد معمولی ترین بازی های indie دیگه نیستن حتی نمیدونن Level design یعنی چی که مهم ترین بخش یه بازی هست از تمامی فاکتور ها مهم تر هست بعد سطح انتظار رو کم کنیم ؟ وقتی تو این زمینه اصلا زیر ساختی نیست و اصلا توجهی بهش نمیشه چرا باید بازی ساخت شک ندارم حتی ابتدایی ترین مراحل ساخت بازی رو نمیدونی چیه فقط داری پست قشنگ قشنگ میدی تو خودت بیرون میدونی پس نظر ول نده. برو جای دیگه تاسف بخور . اینجا باز یکی میاد نظر مخالف میده مثل شما نمیاد تاسف بخوره که بگه Im the cool guy :)) بخوایم به حرف های شما عمل کنیم کل دنیای نقد میره زیره سوال :)) این بازی و خیلی بازی های دیگه یه زور هم نمیتونن از green light استیم رد بشن در حالت معمولی مگر این که ایرانی های همیشه در میدان بریزن به بازی رای بدن .

شما كه تمام مراحل ساخت بازي رو ميشناسي بيا بهترشو بساز
شما خودت چه دستاورد هايي در زمينه گيم داري كه كار اين ها برات سطح پايينه؟
بايد يه چيزي باشه ديگه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

مشکل بازی های ایرانی بر خلاف نظرات دوستان اصلا بحث فنی نیست که باعث بشه بخوایم با بازی های خارجی مقایسه نکنیمش. مشکل بازی های ایرانی در 90٪ نبود خلاقیت و ساخته شدن توسط یک سری افراد بی سواد و بی استعداد هست که صرفا دچار این توهم هستن که بازی ساز هستن. نمونش تا دلتون بخواد زیاده. وقتی یه بازی دچار فقر ایده هست که دیگه به ایرانی یا خارجی بودنش مربوط نمیشه!‍ تو بازی های ایرانی بازیسازها فقط یه سری فیچر و مکانیک به خیال خودشون کول و خفن میسازن، بدون اینکه تونسته باشن پالیششون کنن یا ایده برای استفاده از انها داشته باشن. در نتیجه هیچ کدومشون رو نمیشه بازی کرد.

اتفاقا تنها قسمتی که بنظر من تو بازی های ایرانی داره پیشرفت میکنه همین بعد فنی هست. حمثلا بازی "پروانه". فعلا هیچ ندیدینش اما من تا آخر بازی کردمش. از نظر بصری یه چیز فوقالعاده عالی و در حد بازی های مشابه خارجی هست. بدون هیچ تعارف و یا آوانسی. یا "الکتروکالیپس" که یه پیکسل آرت خیلی خوب داره. عین رات گات آیدین ذولقدر که رفت تو استیم.

کلا بنظر من بازی های بزرگی که تو ایران ساخته شد یا داره ساخته میشه از دم مزخرف هستن چون افرادی دارن انهارو میسازن که سواد کافی برای انجامش رو ندارن. خصوصا تو این دو سال اخیر که بودجه بنیاد کم و یا قطع شد و عملا حمایت مالی خوبی از بازیسازها وجود نداشت هیچ خروجی بدرد بخوری توی صنعت گیم ایران نداشتیم. از 92 تا بازی که تو نمایشگاه گیم دو سال قبل معرفی شد تا الان 10 تاشون هم منتشر نشدن! در مقابل تنها بخشی که یکم میشه بهش امیدوار بود موج جدیدی از ایندی سازهایی هست که دارن بلند میشن. مثل Shadow Blade فن افزار شریف که بهترین بازی ماه iOS شد، Electrocalyps که حسین میسازه، Rot Got آیدین ذولقدر که الان تو استیمه و به زودی رو کنسول هم میاد، LuLu خود من که تا الان سه تا جایزه بینلمللی برده (:دی)، همین پروانه که هادی اینا دارن میسازن.

برای امثال مثل شما تاسف می خورم که می خواین یک شبه به قله برسید

تا آدم هایی مثل شما باشند که بگن من که می دانم نمی توانم حال و روز کشور همین هست و بس

مشکل بازی های ایرانی اینه که یک ضرب میخوان برن با CoD یا Bf یا بازی های بزرگ رقابت کنن در حالی که بازی های کوچیک هم میتونن همون اندازه فروش یا معروف بشن نمونش FTL یا Machinarium مهم ایده هست همین الان بازیValiant Hearts: The Great War درسته مال یوبی سافت هست اما ایده پشتش انقدر زیباست که به نظرم صد تا AC میارزه...

لطفا هر كس از بازي هايي ايراني خوشش نمياد نياد تو تاپيكي كه توي اسمش بازي ايراني هست و اعصاب خودش و بقيه رو خرد نكنه!
اين بازي هر چي هم باشه خيلي از كشورها همينم نميتونن خودشون(به تنهايي)درست كنن بعدشم ٥٠٠٠تومن ديگه هيچي نيست! واقعا هيچي نيست! همه ي شركت ها هم اولين بازي هاشون عالي نبوده اين بنده خدا ها هم كه استثنايي نيستن! يكم .....داشته باشين!

مشکل بازی های ایرانی بر خلاف نظرات دوستان اصلا بحث فنی نیست که باعث بشه بخوایم با بازی های خارجی مقایسه نکنیمش. مشکل بازی های ایرانی در 90٪ نبود خلاقیت و ساخته شدن توسط یک سری افراد بی سواد و بی استعداد هست که صرفا دچار این توهم هستن که بازی ساز هستن. نمونش تا دلتون بخواد زیاده. وقتی یه بازی دچار فقر ایده هست که دیگه به ایرانی یا خارجی بودنش مربوط نمیشه!‍ تو بازی های ایرانی بازیسازها فقط یه سری فیچر و مکانیک به خیال خودشون کول و خفن میسازن، بدون اینکه تونسته باشن پالیششون کنن یا ایده برای استفاده از انها داشته باشن. در نتیجه هیچ کدومشون رو نمیشه بازی کرد.

اتفاقا تنها قسمتی که بنظر من تو بازی های ایرانی داره پیشرفت میکنه همین بعد فنی هست. حمثلا بازی "پروانه". فعلا هیچ ندیدینش اما من تا آخر بازی کردمش. از نظر بصری یه چیز فوقالعاده عالی و در حد بازی های مشابه خارجی هست. بدون هیچ تعارف و یا آوانسی. یا "الکتروکالیپس" که یه پیکسل آرت خیلی خوب داره. عین رات گات آیدین ذولقدر که رفت تو استیم.

کلا بنظر من بازی های بزرگی که تو ایران ساخته شد یا داره ساخته میشه از دم مزخرف هستن چون افرادی دارن انهارو میسازن که سواد کافی برای انجامش رو ندارن. خصوصا تو این دو سال اخیر که بودجه بنیاد کم و یا قطع شد و عملا حمایت مالی خوبی از بازیسازها وجود نداشت هیچ خروجی بدرد بخوری توی صنعت گیم ایران نداشتیم. از 92 تا بازی که تو نمایشگاه گیم دو سال قبل معرفی شد تا الان 10 تاشون هم منتشر نشدن! در مقابل تنها بخشی که یکم میشه بهش امیدوار بود موج جدیدی از ایندی سازهایی هست که دارن بلند میشن. مثل Shadow Blade فن افزار شریف که بهترین بازی ماه iOS شد، Electrocalyps که حسین میسازه، Rot Got آیدین ذولقدر که الان تو استیمه و به زودی رو کنسول هم میاد، LuLu خود من که تا الان سه تا جایزه بینلمللی برده (:دی)، همین پروانه که هادی اینا دارن میسازن.
دقیقا حق با ایشون هست!
من این بازی رو احتمال زیاد تهیه میکنم ولی خداییش بازیش چه خلاقیتی داره؟
همین بازی 2048 موبایل!مثلا چه بودجه ای میخواست؟یا flappy bird?
خداییش بودجه رو نمیشه بهونه ای برای بازی بدشون کنن!
من تو نمایشگاه به غرفه این بازی سر زدم و من بهشون ایده میدادم و هی ایشون میگفتن میدونی چقدر سخته پیاده کردنش؟
منم کلا رفتم کنار ولی اگه اینقدر براتون سخته بازی نسازید!چون کار راحتی نیست!
من الان واقعا بازی "قهرمان ما"رو ازش خوشم اومد ولی این ......نمیگم بده ولی خیلی عادی هست تو بهترین شرایط!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or