سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

کلا دیگه بهتره اینقدر با بعضیا الکی درگیر نشین بازم میگن ایران نباید بازی بسازه!

والا بنظر من همین الانشم ایران بد عمل نکرده و من اگه شبگردو نخرم باید این ارتش های فرازمینی رو بخرم چون نمایشاش خیلی منو گرفت و بنظرم از نظر فنی (گیم پلی و گرافیک و انیمیشن و ...) خیلی به سطح جهانی نزدیکه:
البته روی این عنوان بیشتر از بقیه عنوانا زحمت کشیده شده و پول بیشتری هم روش خرج شده و اینا هم اگه یادتون باشه توی Crash E3 اول شدن و بعنوان Indie برتر رفتن E3!
_t_shot04.jpg

_z_Shot04.jpg

shot5.jpg

_v_shot01.jpg

_t_shot02.jpg
واقعا به این گرافیک نمیشه هیچ ایرادی گرفت و از نظر گیم پلی هم راضی کننده بود!

من این منطق که باید از بازی های ایرانی حمایت کرد رو کاملا قبول دارم اما صرفا با این حمایت‌ها بازی‌سازی ایران نمیشه فنلاند و لهستان. نیروی کاری که در ایران وجود داره در این صنعت تخصص و مهارت کافی نداره و هنوز دانشگاه و مرکز آموزشی معتبر و قابل اتکا در این مورد به اندازه کافی وجود نداره. یکی دیگه از علت های پیشرفت این صنعت در لهستان و فنلاند مهاجرت افراد متخصص خارجی هست (طبق گفته CD Projekt RED الان 20 درصد کارمند های این استودیو غیر لهستانی هستن) که ایران از اون بی‌بهره است. اینکه باید از یه جا شروع کرد چندسالی هست که گفته میشه اما این به تنهایی باعث پیشرفت و حرفه‌ای شدن ایران نمیشه.

کلا دیگه بهتره اینقدر با بعضیا الکی درگیر نشین بازم میگن ایران نباید بازی بسازه!

والا بنظر من همین الانشم ایران بد عمل نکرده و من اگه شبگردو نخرم باید این ارتش های فرازمینی رو بخرم چون نمایشاش خیلی منو گرفت و بنظرم از نظر فنی (گیم پلی و گرافیک و انیمیشن و ...) خیلی به سطح جهانی نزدیکه:
البته روی این عنوان بیشتر از بقیه عنوانا زحمت کشیده شده و پول بیشتری هم روش خرج شده و اینا هم اگه یادتون باشه توی Crash E3 اول شدن و بعنوان Indie برتر رفتن E3!
_t_shot04.jpg

_z_Shot04.jpg

shot5.jpg

_v_shot01.jpg

_t_shot02.jpg
واقعا به این گرافیک نمیشه هیچ ایرادی گرفت و از نظر گیم پلی هم راضی کننده بود!
من که توی این عکسا به جز نورپردازی غیر طبیعی و بزرگ‌نمایی شده و lens flare غلیظ چیز دیگه‌‌ای نمیبینم. محیط جزئیات کافی نداره.

من چند وقت پیش، رفتم شرکتشون تونستم بازی رو امتحان کنم.
واقعا خیلی خوب کار شده، درسته بازی عالی نیست، ابتدای شروع بازی شما یاد مکس پین میوفتید ولی هرچی جلوتر میرید میبینید بازی استیل شخصی خودش رو داره. اگه قرار باشه مقایسه کنیم. قطعا نسبت به بازی های روز دنیا خیلی عقبه، ولی نسبت به بازی های ایرانی واقعا عالیه بزرگترین حسن بازی هم بالانس بی نهایت گیم پلی هست که اذیت نمیکنه آدمو و میشه گفت به استاندارد های روز جهان رسیده. توی گرافیک هم عالی کار نکردن ولی در سطح خودشون خیلی خوب بودن.

کلا بهتون میگم، اون سه تا 4 ساعتی که من بازی کردم، دیدم رو نسبت به بازی خیلی عوض کرد، یک سری اشکالات داشت، مثلا داستان بازی کپی از یک فیلم قدیمی لیام نلسون Darkman بود. حتا شخصیت شبگرد هم دقیقا طراحیش رو از اون برداشتن که این کمی تو ذوق من زد، ولی در حالت کلی خیلی خوب بود. نکته مثبت بازی هم وجود باس های بازی بودن!

کلا بهتون میگم اینقدر غر نزن هم وطن، این بازی از استاندارد های ایران خیلی بالاتره!

مشکل بازی سازی و فیلم سازی توی ایران فارغ ار حمایت داخلی بیشتر بن بست بودن خارجی هستش.الان اگه ماه خیلی هنر کنیم و حمایت بکنیم این بازی میتونه 1-2 میلیارد فروش بکنه.در حالی که برای یک بازی خوب و در سطح جهانی حداقل باید 30-40 میلیون دلار هزینه کرد که میشه معادل 100 میلیارد تومن.کی حاضره همچین هزینه ای توی ابران برای بازی بکنه در حالی که حیلی جاهای دیگه با ریسک کمتری میتونه هزینه بکنه.

دو راه داره اولش اینه که ایران به معنای واقعی وارد جامعه جهانی دیجیتالی بشه و هم تحریم ها رفع بشه و هم قوانین کپی رایت توی ایران اجرا بشه.اونموقع ناشر ها بزرگ هم شاید به فکر همکاری با سازنده های ایرانی بیفتن.

راه دوم هم باز منوط به بازشدن همین راه هاست،منتهی در این حالت میتونن با همین هزینه هایی که الان میکنن بازی های جمع و جور دوبعدی ارکید و ایندی بسازن و بلکه از این راه خودشون رو مطرح کنن.

وگرنه با این وضعیت نمیشه زیاد به آینده این صنعت توی ایران امیدوار بود و نهایتش میشه چیزی در حد همون سینمای داخل

نمی دونم بازی ها با چه مکانیسمی روی استیم عرضه میشن .ولی اگر این بازی بتونه روی استیم عرضه بشه،حتی اگه قیمتش 5 دلار هم باشه کلی سود نصیب شرکت سازندش می کنه و این طوری میشه به اینده ابن صنعت توی ایران امیدوار بود

نمی دونم بازی ها با چه مکانیسمی روی استیم عرضه میشن .ولی اگر این بازی بتونه روی استیم عرضه بشه،حتی اگه قیمتش 5 دلار هم باشه کلی سود نصیب شرکت سازندش می کنه و این طوری میشه به اینده ابن صنعت توی ایران امیدوار بود

بر اساس رای gamer ها منتشر می شه.
اگه یه بازی بتونه به تعدادی معینی vote کسب کنه اجازه انتشار روی استیم (green light)
رو به دست می یاره.

mkdvqn999yuxi1kc2lau.jpg

بچه ها شماها دو تا انتخاب دارید
1- یا بازی رو می خرید و باعث می شید جایی برای عنوان بعدی هم به وجود بیاد :)
2-یا بازی بچها بازی نخرید تا حداقل فروش به اندازه کافی نداشته باشند برشکست بشن و دیگه هیچ وقت عنوانی دیگر برای ایرانی های عزیز استدیو پردیس گیم نسازند :)

mkdvqn999yuxi1kc2lau.jpg

بچه ها شماها دو تا انتخاب دارید
1- یا بازی رو می خرید و باعث می شید جایی برای عنوان بعدی هم به وجود بیاد :)
2-یا بازی بچها بازی نخرید تا حداقل فروش به اندازه کافی نداشته باشند برشکست بشن و دیگه هیچ وقت عنوانی دیگر برای ایرانی های عزیز استدیو پردیس گیم نسازند :)

به طور خلاصه این میشه:

1- یا بازی رو میخرین

2- یا از هفته دیگه به جای بازیای ایرانی آلبوم جاستین بیبر رو میفروشن

اینا اگه بلد بودن بازی بسازن الان ناشرهای خارجی واسه قرارداد باهاشون سر و دست میشکوندن!:d

حمایت چی کنیم آخه!:|

اول باید آینده خوبی داشته باشن بعد حمایت کنیم و کپی پیست کردن دیگه حمایت کردن نداره که...b-)

شما كه از اين بازي خوشت نمياد اينجا چكار ميكني
آقا شما نخر
نخر ديگه
اصلا بازي هم نكن
همون بازي هاي خفن كه اين از روشون كپي پيست شده رو بازي كن
اينجا هم پست نده فرض كن اين بازي وجود نداره
پ.ن: ميدونيد كه مصرف بيش از اندازه "شكر" چه عواقب جبران نا پذيري براي سلامت داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بازی شبگرد را از سی دی فروش های معتبر گوشه کوچه خیابون بخواهید‌.

دقیقا!!!
این سی دی فروشی ها هم اگه دانلود نکنن فوقش یه نسخشو تهیه می کنن بعد بیستا کپی ازش می زنن می فروشن ):
کلن با این وضع دلار و مملکت به این زودی ها نمی شه خرید بازی به صورت اورجینال رو بین مردم جا انداخت ):

والا من از مقاله ای که داخل مجله بازی رایانه دیدم خیلی نویسنده از بازی تعریف تمجید میکرد میگفت از بازی های مانند Heavy Rain و.... بهره گرفته بازی ! (ایرانی ها تو ساختن داستان های قشنگ استادن باید دید چه می شود ...)

شما كه از اين بازي خوشت نمياد اينجا چكار ميكني
آقا شما نخر
نخر ديگه
اصلا بازي هم نكن
همون بازي هاي خفن كه اين از روشون كپي پيست شده رو بازي كن
اينجا هم پست نده فرض كن اين بازي وجود نداره
پ.ن: ميدونيد كه مصرف بيش از اندازه "شكر" چه عواقب جبران نا پذيري براي سلامت داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

باشه چون شما گفتید دیگه اینجا کاری ندارم!:|

واقعا بعضی ها پیش خودشون چه فکر میکنن!b-)

اینجا فروم و واسه همین ساخته شده که هر کسی نظر خودش بگه حالا میخواد موافق باشه یا مخالف...:-*

من که توی این عکسا به جز نورپردازی غیر طبیعی و بزرگ‌نمایی شده و lens flare غلیظ چیز دیگه‌‌ای نمیبینم. محیط جزئیات کافی نداره.
بازی سبکش Sci-fi هست و این مدل گرافیک کاملا با سبکش سازگاری داره!
اگه تریلراشو دیده باشی میبینی چقدر گرافیک خوب کار شده! قرارم نبوده گرافیک Real براش درست کنن و اینو میشه از رنگ بندی محیط و متریالای اجسام فهمید!
برای مثال نمیشه از گرافیک بایوشاک اینفینیت ایراد گرفت چون کاملا با سبک هنریش منطبق بود و بازی های Sci-fi هم معمولا نورپردازی هاشون توی همین مایه هاست و Lens Flare ـای شدیدی دارن از جمله Mass Effect 3

خلاصه از نظر فنی کاملا قابل قبول هست و هم از نظر نورپردازی و هم از نظر رفلکشن خیلی خوب کار شده! و تا الان با فاصله ی خیلی زیادی از بازی های دیگه ایرانی بهترین گرافیک رو داره!
انیمیشناش موشن کپچر نشده مثل بازی های خارجی اما در مقایسه با بازی های دیگه ایرانی خیلی خوبه! Art Work ـاییم که براش زدن خیلی جالب و حرفه ایه! در کل برا این بازی فکر کنم خیلی بیشتر از بقیه بازی های ایرانی کار شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or