من که توی این عکسا به جز نورپردازی غیر طبیعی و بزرگنمایی شده و lens flare غلیظ چیز دیگهای نمیبینم. محیط جزئیات کافی نداره.کلا دیگه بهتره اینقدر با بعضیا الکی درگیر نشین بازم میگن ایران نباید بازی بسازه!
والا بنظر من همین الانشم ایران بد عمل نکرده و من اگه شبگردو نخرم باید این ارتش های فرازمینی رو بخرم چون نمایشاش خیلی منو گرفت و بنظرم از نظر فنی (گیم پلی و گرافیک و انیمیشن و ...) خیلی به سطح جهانی نزدیکه:
البته روی این عنوان بیشتر از بقیه عنوانا زحمت کشیده شده و پول بیشتری هم روش خرج شده و اینا هم اگه یادتون باشه توی Crash E3 اول شدن و بعنوان Indie برتر رفتن E3!واقعا به این گرافیک نمیشه هیچ ایرادی گرفت و از نظر گیم پلی هم راضی کننده بود!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نمی دونم بازی ها با چه مکانیسمی روی استیم عرضه میشن .ولی اگر این بازی بتونه روی استیم عرضه بشه،حتی اگه قیمتش 5 دلار هم باشه کلی سود نصیب شرکت سازندش می کنه و این طوری میشه به اینده ابن صنعت توی ایران امیدوار بود
![]()
بچه ها شماها دو تا انتخاب دارید
1- یا بازی رو می خرید و باعث می شید جایی برای عنوان بعدی هم به وجود بیاد
2-یا بازی بچها بازی نخرید تا حداقل فروش به اندازه کافی نداشته باشند برشکست بشن و دیگه هیچ وقت عنوانی دیگر برای ایرانی های عزیز استدیو پردیس گیم نسازند![]()
اینا اگه بلد بودن بازی بسازن الان ناشرهای خارجی واسه قرارداد باهاشون سر و دست میشکوندن!:d
حمایت چی کنیم آخه!
اول باید آینده خوبی داشته باشن بعد حمایت کنیم و کپی پیست کردن دیگه حمایت کردن نداره که...b-)
بازی شبگرد را از سی دی فروش های معتبر گوشه کوچه خیابون بخواهید.
شما كه از اين بازي خوشت نمياد اينجا چكار ميكني
آقا شما نخر
نخر ديگه
اصلا بازي هم نكن
همون بازي هاي خفن كه اين از روشون كپي پيست شده رو بازي كن
اينجا هم پست نده فرض كن اين بازي وجود نداره
پ.ن: ميدونيد كه مصرف بيش از اندازه "شكر" چه عواقب جبران نا پذيري براي سلامت داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازی سبکش Sci-fi هست و این مدل گرافیک کاملا با سبکش سازگاری داره!من که توی این عکسا به جز نورپردازی غیر طبیعی و بزرگنمایی شده و lens flare غلیظ چیز دیگهای نمیبینم. محیط جزئیات کافی نداره.