Whaattt??Respawn Entertainment: Founded 2010
Activison: Founded October 1, 1979
کمپانی ای که 2010 ساخته شده بازی ای ارائه کرد که قابل رقابت با کمپانی ای بود که از 1979 داره کار می کنه ، نیومد چون 2010 ساخته شده بیاد بازی بده در حد Wolfenstein 3d بگه ما تازه کاریم داریم پیشرفت می کنیم
خوب قربون شکل ماهت برم موسسین این استدیو رو اصلا می دونی چه افرادی هستند؟![]()
Whaattt??
ته مقایسه بود این دیگه![]()
تکنولوژی بازی سازی اصلا ربطی به سال بوجود اومدن شرکت نداره!
واقعا تو ایران چقدر از بازی سازی حمایت میشه؟؟ بعد از ساخت بازی چند نفر بازی رو میخرن؟
آیا شرایط و محدودیتی که توی ایران وجود داره توی خارجم هست؟
آیا شما میدونی شرکتی مثل Epic نمیاد انجینشو به ایران بفروشه چون تحریمیم و آیا شما میدونی که ایران نمیتونه واسه پلتفورم PS یا Xbox بازی بسازه چون مایکروسافت و سونی ایرانو تحریم کردن؟
آیا میدونی سازنده ها دارن با انجین رایگان بازی میسازن یا هم با انجین درب و داغونی که خودشون ساختن بازی میسازن؟
برای مثال همین شبگرد با UDK ساخته شده نسخه رایگان UE3! و یا هم ارتش های فرازمینی هم با UDK ساخته شده!
اینا رو در نظر نمیگیری یک دفعگی رو هوا انتظار یک بازی در حد بازی های 2014 خارج داری!
من دیگه حرفی ندارم![]()
یک ناشر کله گنده صنعت گیم پشتش بود به اسم EA !!Respawn Entertainment: Founded 2010
خوب مثلا چی؟وقتی شما توی یک همچین شرایطی هستی می تونی خیلی راحت بازی نسازی ، پولت رو روی زمینه های دیگه که کشورت پتانسیلت رو داره سرمایه گزاری کنی ، بدیهیه با این اوضاع به جایی نمی رسی فقط پول دور می ریزی![]()
ولی به خدا وضعیت بازی سازی نسبت به فیلم و کتاب و بقیه مدیا ها به نسب بهتر هست چون هنوز دست یه سری آقایون کله گنده به بازی سازی نرسیده (یا نرسیده یا کلا نمیدونن چی هست اصلا:d)یک ماجرایی دوستم تعریف کرد، گفت چند نفر از از اذری زبانان هموطن توی جنگل اتش روشن کرده بودند، یکیشون میخواست سیگار بکشه دست کرد کبریت دراورد باهاش سیگارش روشن کرد، بقیه گفتند اینجا که اتش روشن کردیم برای چی کبریت زدی ؟ گفت من اگر این کبرین روشن نکنم اون کارخانه کبریت سازی ورشکسته میشه !
---------------------------------------
هر چند وقت یکبار هم خبر میاد که بعضی از استدیوها که قصد دارند یک ایده خودشون تبدیل به بازی کنند درخواست کمک مالی از مردم میکنند و با استفاده از همین پول بازی خودشون میسازند .. حالا این استدیو با بودجه ای که از هر کجا اورده بازی خودشو ساخته، دوست داشتید برید دوست نداشتید نخرید هیچ کس چاقو روی گردنتون نگذاشته ! مثلا من خودم هیچ وقت حاضر نیستم 20 میلیون تومان پول بدم و پراید بخرم !
--------------------------------------
بعضی ها فکر میکنند راه 100 ساله را باید 1 شبه رفت !
آهان یعنی من و امثال من هر بازی یا محصول بی کیفیتی که ایرانی ها ساختن بخرم تا صنعت این محصولات از بین نره!!!:-o
محصول با کیفیت بدن تا مشتری راغب به خرید بشه!
پ.ن : قهوه تلخ ثابت کرد مردم محصول خوب میخرن...:whistling:
وقتی شما توی یک همچین شرایطی هستی می تونی خیلی راحت بازی نسازی ، پولت رو روی زمینه های دیگه که کشورت پتانسیلت رو داره سرمایه گزاری کنی ، بدیهیه با این اوضاع به جایی نمی رسی فقط پول دور می ریزی![]()
یک ماجرایی دوستم تعریف کرد، گفت چند نفر از از اذری زبانان هموطن توی جنگل اتش روشن کرده بودند، یکیشون میخواست سیگار بکشه دست کرد کبریت دراورد باهاش سیگارش روشن کرد، بقیه گفتند اینجا که اتش روشن کردیم برای چی کبریت زدی ؟ گفت من اگر این کبرین روشن نکنم اون کارخانه کبریت سازی ورشکسته میشه !
---------------------------------------
هر چند وقت یکبار هم خبر میاد که بعضی از استدیوها که قصد دارند یک ایده خودشون تبدیل به بازی کنند درخواست کمک مالی از مردم میکنند و با استفاده از همین پول بازی خودشون میسازند .. حالا این استدیو با بودجه ای که از هر کجا اورده بازی خودشو ساخته، دوست داشتید برید دوست نداشتید نخرید هیچ کس چاقو روی گردنتون نگذاشته ! مثلا من خودم هیچ وقت حاضر نیستم 20 میلیون تومان پول بدم و پراید بخرم !
--------------------------------------
بعضی ها فکر میکنند راه 100 ساله را باید 1 شبه رفت !
یک ناشر کله گنده صنعت گیم پشتش بود به اسم EA !!
شما مگه از اینده اطلاع داری که میدونی این بازی بی کیفیته ؟؟؟ هر وقت بازی امد و دو تا نقد بررسی ازش خوندی اونوقت بیا اینجا واسه ما موعظه کن!