سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

دیگه خیلی اسرار میکنید یه نسخه از بازی بفرستید و لطف میکنم نصب میکنم و سعی میکنم حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بازی کنم!:d

اون 10 15 دقیقه را بشینی سر درس و مشقت، بهتره!
حداقل یه ذره دیکته کار می کنی که اصرار را درست بنویسی...

به نظرم اون 10 15 دقیقه را بشینی سر درس و مشقت، بهتره!

پرنس الان تابستونه بزار بچه عشقو حالشو بکنه :d
---
ولی من واقعا به این بازی امید دارم

مخصوصا به خاطر دیالوگ های عالیش

به نظرم بازی خیلی خوبی میشه :x

اون 10 15 دقیقه را بشینی سر درس و مشقت، بهتره!

نمیدونستم اینجام بچه درس خون پیدا میشه و عزیزم اجازه گرفتی اومدی اینجا پست میزاری!

سخته وقتی خانواده نزارن بازی مثل GTA و ... رو بازی کنی و بگن اینا واسه شما مناسب نیست مجبوری به بازی های بی کیفیت ایرانی رو بیاری و درکت میکنم عزیزم و تو هم یه روز بزرگ میشی!

فکر کنم بگردی بازم قلط دیکته ای پیدا کنی و چون با گوشی کامنت میزارم پیش میاد ولی هر قلط که پیدا کنی یه صد آفرین بهت میدم!

نمیدونستم اینجام بچه درس خون پیدا میشه و عزیزم اجازه گرفتی اومدی اینجا پست میزاری!

سخته وقتی خانواده نزارن بازی مثل GTA و ... رو بازی کنی و بگن اینا واسه شما مناسب نیست مجبوری به بازی های بی کیفیت ایرانی رو بیاری و درکت میکنم عزیزم و تو هم یه روز بزرگ میشی!

فکر کنم بگردی بازم قلط دیکته ای پیدا کنی و چون با گوشی کامنت میزارم پیش میاد ولی هر قلط که پیدا کنی یه صد آفرین بهت میدم!

86vey1a8eww4oyykq0x9.gif

چندسالته عمویی؟:x

گرافیک خیلی مطرح نیست
طرح داستانی بومی برای بازی سازی با هدف درست حسابی اصلا ندارن!
اخه داستانش هم یکم بری خسته میشی :دی در کل خسته نباشید میگم به تیم سازندش :)

ها چیه؟؟ :|:دی خب جدا انیمه های ایرانی گرافیک ندارن :دی داستان درست حسابی هم تعداد خیلی کمیشون دارن :دی

چندسالته عمویی؟:x

این تاپیک جاش نیست بیای عکس خودتو بذاری :| میخوای برو تاپیک عکس کاربران بازیسنتر همین عکس خوشگل خودتو بذار ...
دوستان لطفا ادامه ندید.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چی شد بعد از اینهمه مدت تاپیکو اوردید بالا" خب حداقل در مورد موضوع تاپیک و خود بازی بحث کنید.غلط املایی و یکی بدو کردن بین 2نفر جاش توی پروفایل هست نه تاپیک عمومی
فکر کنم تاپیک سن و ساله
ولی چرا اومده بالا،چون فردا بازی عرضه میشه خود پردیس گفته 5/14
پس با این تفاسیر باید منتظر بازی باشیم و بازخوردها،دیگه هم کل کل نکنید ،فردا میاد میفهمیم چی هست و چند مرده حلاجه

ایش ایش ایش ایش بازی ایرانی ایش ایش ایش D: بابا ایرانی ایرانی چتونه دو.ره این حرفا تموم شده زحمت این کار رو این گروه میکشن که انشالا موفق باشنو بازیهای خوبتری برامون بسازن و خودشون هم ترقی کنن و بیشتر تو کل دنیا شناخته بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or