سیستم مورد نیاز و کاور بازی شبگرد رونمایی شد

یکی از دوستان به نکته ظریفی اشاره کرد و اونم اینکه پیج بازی فقط نقد هایی که بالای 8 دادن رو شیر میکنه ! :| :d
دقیقا چرا ؟ :-/
خودشونم به بازی خودشون 9 دادن ! :دی

والله من تو پردیس گیم هستم و تحریریه شم . از همون اول طی کردیم که بازی ایرانی رو نباید زیاد در حد بازی های خارجی سخت گرفت. واقعا هم اگه به شبگرد نگاه کنین بهترین بازی ایرانی هستش و اگر خوشبنانه نگاه کنیم در حد امتیاز 9 هستش این بازی.
بعدش اصلا این امتیاز 9 که دادیم به خاطر بازاریابی نبوده، هدف ما این بود که هم بازی رو به چالش بکشیم و هم این طرز فکر که این بازی ایرانی هستش رو در ذهن خودمون پرورش بدیم. فقط اینو بگم که این بازی رو یک سیستم بسیار قدرتمند تست شده بود و هیچ گونه افت فریمی دیده نشد و باگ های اون هم بسیار کم بودن

بعدش اصلا این امتیاز 9 که دادیم به خاطر بازاریابی نبوده، هدف ما این بود که هم بازی رو به چالش بکشیم و هم این طرز فکر که این بازی ایرانی هستش رو در ذهن خودمون پرورش بدیم
نمره الکی دادن = به چالش کشیدن
اینو دیگه نشنیده بودم
عزیز اگه بازی خوب باشه نیاز به نمره الکی دادن نیست

- - -ویرایش - - -

بعدش اصلا این امتیاز 9 که دادیم به خاطر بازاریابی نبوده، هدف ما این بود که هم بازی رو به چالش بکشیم و هم این طرز فکر که این بازی ایرانی هستش رو در ذهن خودمون پرورش بدیم
نمره الکی دادن = به چالش کشیدن
اینو دیگه نشنیده بودم
عزیز اگه بازی خوب باشه نیاز به نمره الکی دادن نیست

نمره الکی دادن = به چالش کشیدن اینو دیگه نشنیده بودم عزیز اگه بازی خوب باشه نیاز به نمره الکی دادن نیست - - -ویرایش - - - نمره الکی دادن = به چالش کشیدن اینو دیگه نشنیده بودم عزیز اگه بازی خوب باشه نیاز به نمره الکی دادن نیست
داداش منظورمو خوب نفهمیدی. ببین . ما نه می خواستم زیاد به این بازی سحت بگیریم و نه زیاد دست و دلباز باشیم تو نقد . می خواستیم معتدل باشیم و با توجه شرایطی که سازنده های ایرانی دارن بازی رو نقد کنیم. به طبع اگه می خواستیم مثل بازی های خارجی این بازی رو نقد کنیم ، شبگرد نمره پایین تری رو دریافت می کرد. ببین بودجه ای که سازنده های ما دارن یک پنجم بودجه ای که سازنده های خارجی برای تبلیغشون مصرف می کنن نیست. پس زمانیکه که این شرایط مساعد شد ما هم نقد بازی های ایرانی رو متناسب با سایر بازی های خارجی می نویسیم . امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. پس از دید من امتیاز 9 عادلانه بود

داداش منظورمو خوب نفهمیدی. ببین . ما نه می خواستم زیاد به این بازی سحت بگیریم و نه زیاد دست و دلباز باشیم تو نقد . می خواستیم معتدل باشیم و با توجه شرایطی که سازنده های ایرانی دارن بازی رو نقد کنیم. به طبع اگه می خواستیم مثل بازی های خارجی این بازی رو نقد کنیم ، شبگرد نمره پایین تری رو دریافت می کرد. ببین بودجه ای که سازنده های ما دارن یک پنجم بودجه ای که سازنده های خارجی برای تبلیغشون مصرف می کنن نیست. پس زمانیکه که این شرایط مساعد شد ما هم نقد بازی های ایرانی رو متناسب با سایر بازی های خارجی می نویسیم . امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. پس از دید من امتیاز 9 عادلانه بود

امتیاز 6.5 تا 7 = معتدل و با در نظر گرفتن تمام شرایط
امتیاز 9 = بازاریابی.

امتیاز 6.5 تا 7 = معتدل و با در نظر گرفتن تمام شرایط
امتیاز 9 = بازاریابی.

دلیلتون؟مدرکتون؟با تمام دلایل ذکر کنید که چرا سه امتیاز کسر کردید؟
دقت کنید توی اون سیستمی که شبگرد رو اجرا کردیم هیچگونه افت فریم ندیدیم و باگ هم بسیار کم بود. پس ایراد نگیرید از این بابت.

دلیلتون؟مدرکتون؟با تمام دلایل ذکر کنید که چرا سه امتیاز کسر کردید؟
دقت کنید توی اون سیستمی که شبگرد رو اجرا کردیم هیچگونه افت فریم ندیدیم و باگ هم بسیار کم بود. پس ایراد نگیرید از این بابت.
چه ربطی به باگ و افت فریم داره ؟! شما انگار کلا درجریان نقدکردن نیستی؟ اصل کار گیم پلی و داستانه.
سطح پایین ترین حرکتی بود که این چندوقته دیدم (نمره 9 پردیس گیم). با هیچ متر و معیاری نمیشد این نمره رو داد.

چه ربطی به باگ و افت فریم داره ؟! شما انگار کلا درجریان نقدکردن نیستی؟ اصل کار گیم پلی و داستانه.
سطح پایین ترین حرکتی بود که این چندوقته دیدم (نمره 9 پردیس گیم). با هیچ متر و معیاری نمیشد این نمره رو داد.

دقیقا داداش . من هم آخه برای این گفتم باگ و افت فریم که خیلی ها یه نمره برای این از بازی کم می کردن . ولی من هم قبلا گفتم ضعف شبگرد بیشتر تو گیم پلی بوده و داستانش هم تقریبا خوب بود اگر چه پایان بندیش و روایت ابتداییش می تونست بهتر باشه. من نقد رو ننوشتم اما خب با نویسنده نقد آقای نجاح صحبت هایی در مورد بازی داشتیم

آره . مرحله اول واقعا نسبت به بقیه مراحل خیلی ضعیف تره . مرحله دوم بازی از این رو به اون رو میشه

شما راهی چاره ای نداری که از دست این افت فریم ها خلاص شد ؟ گرافیک ATI Radeon HD 7600 با 4 گیگ رم مجبورم روی پایین ترین رزولیشن بازی کنم اخر سر هم باز گیر باگ ها میافتم :| .
شما می تونی کمکی کنی ؟ :d

بفرما . متن تیم سازنده در خصوص مشکل شما
pardisgame.net/story-5313-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86.html

مرسی حسین جان مشکل حل شد بس بطور خلاصه اول باید بازی رو اجرا کنیم بعد از بازی خارج شیم .
بعد فایل engin.exe رو از گرافیک مربوطه ( ATI , Nvidia ) بر روی High Performence قرار میدیم .
این روش برای من جواب داد امیدوارم به بقیه هم کمک بکنه .
:d

مرسی حسین جان مشکل حل شد بس بطور خلاصه اول باید بازی رو اجرا کنیم بعد از بازی خارج شیم .
بعد فایل engin.exe رو از گرافیک مربوطه ( ATI , Nvidia ) بر روی High Performence قرار میدیم .
این روش برای من جواب داد امیدوارم به بقیه هم کمک بکنه .
:d

خواهش می کنم . انجام وظیفه بود. بله دقیقا درست عمل کردی. جالب اینجاست برای من با این کار مقدار باگ ها کمتر شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or