سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

در کل باید به یک اجماعی برسیم و اگر اوکی بود قوانین سفت و سختی واسش تعیین بشه
چون همونقدر که جذابه ، به همون اندازه نیازه مدیریت بشه تا تو مسیرش باقی بمونه:D
من حالا پیشنهادش رو دادم و اوکی نهاییش رو به عهدی مدیرای انجمن میزارم که اطلاع بدن:D
توپو میندازم تو زمین اونا :p
نمیشه که بازی های یک سال از نسل رو حذف کرد و اسمشو گذاشتن صحنه های ماندگار نسل هشتم (این میشه صحنه های ماندگار نسل هشتم به جز سال اخر....شبیه سوهان پزی برادران یزدانی به جز اصغر میشه :D)
یا بنظرم میشه کلا اسم موارد رو بچه ها بنویسن و توضیح صحنه ها داخل اسپویلر باشه و یا اگر اینم جالب نباشه سراغ موردی برین که بشه در مورد کل نسل براش نظر داد...چون وقتی نظرسنجی در مورد کل نسله نمیشه یک سال رو فاکتور گرفت(باز یکی دو ماه بود یه چیزی)

+
راستی این تاپیک هم نتایجش کی اعلام میشه؟

.

• Smile
Reactions: SHAYAN1999
این نظرسنجی نیاز نیست و از الان بدید به GOW و "اون صحنه"!!! >:)
کاملا دیکتاتورانه، وقت خودتون رو هم نگیرید:p

نظرسنجی بزارید در مورد بهترین کاراکترهای خلق شده ی نسل:دی
@vaan 2 هم بیاد یه عالمه آرت و عکس از Aloy و Kat برامون بزاره:p

نظرسنجی بزارید در مورد بهترین کاراکترهای خلق شده ی نسل:D
بد نیست ، ولی مگه کلا چندتا شخصیت ممتاز که فن بیسی جمع و جور کرده باشن تو این نسل خلق شده که بلفرض واسش تاپیک بزنیم؟:|
@vaan 2 هم بیاد یه عالمه آرت و عکس از Aloy و Kat برامون بزاره:p
روحش شاد:D

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
بد نیست ، ولی مگه کلا چندتا شخصیت ممتاز که فن بیسی جمع و جور کرده باشن تو این نسل خلق شده که بلفرض واسش تاپیک بزنیم؟:|

روحش شاد:D
غیر از اینه که میخوایم بهانه ای جور بشه و از آرتور مورگان تقدیر کنیم؟ :دی

+ با این وضعیت کمتر اسم کاراکترهای معروف میاد:-" و شاید با کاراکترهای بیشتر و جدیرتری آشنا بشیم:دی و بهانه ای بشه حتی جذب بازی ها بشیم:دی

غیر از اینه که میخوایم بهانه ای جور بشه و از آرتور مورگان تقدیر کنیم؟ :D

+ با این وضعیت کمتر اسم کاراکترهای معروف میاد:-" و شاید با کاراکترهای بیشتر و جدیرتری آشنا بشیم:D و بهانه ای بشه حتی جذب بازی ها بشیم:D
اصلا بحث معروفیت نیست امیر
بحث شخصیت پردازیه!
بازی هایی خوب و ایندی کم نداشتیم این نسل، اما شخصیت پردازی ها اکثرا تو دیوار بوده و یا اونقدر قوی نبوده که بعدها کسی ازشون تو همچین تاپیک هایی بخواد یاد کنه!
پس طبیعتا از اون بازی هم اسمی برده نمیشه.متوجه هستی چی میگم؟:D
البته به صورتی کلی میگم نه اینکه کلا شخصیت درست حسابی نداشته باشیم:D
همین الوی که اسم بردی رو نصف بیشتر فن های بازی هم ارتباط درست حسابی برقرار نکردن باهاش:D
اره بازی رو میپرستن و عاشق گیم پلی و لول دیزاین و داستان و... هستن اما الوی رو هم می پرستن؟(اگر فن بازی رو بخوان کنار بزارن،نه:D)
شخصیت پردازی درست حسابی یعنی شخصیت های رد دد2 که هرکدوم گولاخین واسه خودشون ، یا اصلا همون کت که گفتی ، یا یه سری از شخصیت های درون بازی های دیوید کیج و..
ولی ایا کسی میاد بگه امسیا از A Plague Tale: Innocence ؟(خیلی خیلی کم پیش میاد یکی بیاد بگه من عاشقش شدم!)
یا اون پسره تو Concrete Genie !
در کل حالا ببینیم بقیه چی میگن:دی

بهترین سوپرایزها را میشه از ری اکشنهای جمعیت توی E3 ها و مراسم ها و یوتیوبرها فهمید
از اونجایی که خودم یکی از طرفدارانی چنل Easy Allies هستم و ری اکشنهاشون را خیلی ساله دنبال میکنم فکر میکنم واسه معرفی RE7 و RE2 ری اکشنهای خیلی باحالی داشتن و واقعا اون بازیها سوپرایز محض بود
بزرگترین سوپرایز دیگه نسل میتونه برگشتن کریتوس باشه اونم بازی در یک نمای جدید و گیم پلی جدید که پتانسیل اینو بشدت داره که این نسل هم سری جدید GOW همه ماهارو غافلگیر کنه
سوپرایز دیگه بازی گاست آو سوشیما هست و ریسک بسیار بزرگی که ساکرپانچ کرد و رفت تو این دوران و اولین تریلر این بازی واقعا شوکه کننده بود ای کاش میشد گرافیک نهایی بازی هم مثل تریلر اول باشه اما بهرحال کنسولها محدودیت دارن و نمیشد
امیدوارم این نسل برسیم به این کیفیت

• Like
بازی های امسال فقط اسمش نوشته میشه و توضیحات بیشتر داخل اسپویلر. :D
اخه میبینی از یه بازی بلفرض یهو 3/4 سکانس مختلف رای بالا میاره و به جمع مثلا 10تای برتر راه پیدا میکنه
اونموقع تو نظرسنجی نهایی گزینه هارو چجور بنویسم؟
مثلا 4 بار اسم تلو2 و3 بار رد دد و...؟:دی
چون راجب سکانس های تاثیرگذاره و با گزینه ها و سلایق مختلفی سروکار داریم و از طرفی نمیخوایم اسپویلی به وجود بیاد باعث میشه نشه درست حسابی نظرسنجی واسشون راه انداخت:دی

• Like
اخه میبینی از یه بازی بلفرض یهو 3/4 سکانس مختلف رای بالا میاره و به جمع مثلا 10تای برتر راه پیدا میکنه
اونموقع تو نظرسنجی نهایی گزینه هارو چجور بنویسم؟
مثلا 4 بار اسم تلو2 و3 بار رد دد و...؟:D
چون راجب سکانس های تاثیرگذاره و با گزینه ها و سلایق مختلفی سروکار داریم و از طرفی نمیخوایم اسپویلی به وجود بیاد باعث میشه نشه درست حسابی نظرسنجی واسشون راه انداخت:D
خب باز هم میشه به صورت مبهم توی گزینه ها قرار داده بشن. مثلاً اینطوری:

TLoU 2 - Museum
TLoU 2 - Hosptial

یا مثلاً اینجوری:

GoW - I'm your monster no longer
RDR2 - I'm afraid

بعید می‌دونم برای کسی که بازی نکرده چیزی اسپویل بشه اینطوری.

TLoU 2 - Museum
TLoU 2 - Hosptial

یا مثلاً اینجوری:

RDR2 - I'm afraid

در واقع منظورت اینه با اوردن اسم چپتر هاشون در تیر ؛ و توضیحات و خاطره و حس و حال اون لحظه ی رفقا در اسپویلر ردیفش کنیم؟
نایس:D
@Nima

اصلا بحث معروفیت نیست امیر
بحث شخصیت پردازیه!
بازی هایی خوب و ایندی کم نداشتیم این نسل، اما شخصیت پردازی ها اکثرا تو دیوار بوده و یا اونقدر قوی نبوده که بعدها کسی ازشون تو همچین تاپیک هایی بخواد یاد کنه!
پس طبیعتا از اون بازی هم اسمی برده نمیشه.متوجه هستی چی میگم؟:D
البته به صورتی کلی میگم نه اینکه کلا شخصیت درست حسابی نداشته باشیم:D
همین الوی که اسم بردی رو نصف بیشتر فن های بازی هم ارتباط درست حسابی برقرار نکردن باهاش:D
اره بازی رو میپرستن و عاشق گیم پلی و لول دیزاین و داستان و... هستن اما الوی رو هم می پرستن؟(اگر فن بازی رو بخوان کنار بزارن،نه:D)
شخصیت پردازی درست حسابی یعنی شخصیت های رد دد2 که هرکدوم گولاخین واسه خودشون ، یا اصلا همون کت که گفتی ، یا یه سری از شخصیت های درون بازی های دیوید کیج و..
ولی ایا کسی میاد بگه امسیا از A Plague Tale: Innocence ؟(خیلی خیلی کم پیش میاد یکی بیاد بگه من عاشقش شدم!)
یا اون پسره تو Concrete Genie !
در کل حالا ببینیم بقیه چی میگن:D
آقا اون جایزه رو از همین الان به صحنه خونده شدن Wolven Storm توسط پریسیلا بدین بره انصافا :D

درود:D
ضمن تشکر از دوستان عزیز بابت شرکت در بحث
رای ها شمارش و از حدود " 130 بازی " مختلفی که از طرف دوستان نام برده شد، 7 بازی به صورت مستقیم به فینال راه پیدا کرد:pepsi:

God of War
The Witcher 3
The Last of Us Part II
Horizon Zero Dawn
A Plague Tale: Innocence
Bloodborne

Nier: Automata

برای انتخاب 3 گزینه ی باقی مانده قرار هست که به زودی نظرسنجی ایی از میان 15 گزینه ی زیر در تاپیک قرار گیرد تا با رای شما عزیزان 10 نامزد دور نهایی تکمیل و در ادامه نظرسنجی نهایی نیز قرار گیرد<:-P

Hollow Knight
DOOM 2016
Ghost of Tsushima
Control
Resident Evil 2
Until Dawn
Alien Isolation
Red Dead Redemption 2
DOOM Eternal
Ori and the Blind Forest
Disco Elysium
What Remains of Edith Finch
Assassin’s Creed Odyssey
Marvel's Spider-Man

INSIDE

مدت زمان نظرسنجی 24 ساعت
حق انتخاب 3 گزینه>:)

TLoU 2 - Museum
TLoU 2 - Hosptial

یا مثلاً اینجوری:

RDR2 - I'm afraid

ببین موضوع اینه که آیا رعایت میکنن همه ؟ من بعید میدونم اکثرا اینو رعایت کنن و احتمالا میان با توضیحات کامل سکانس رو شرح میدن :D
مگه یکی دائم حواسش باشه که اونم سخته ...

• Like
Reactions: voldmort
ببین موضوع اینه که آیا رعایت میکنن همه ؟ من بعید میدونم اکثرا اینو رعایت کنن و احتمالا میان با توضیحات کامل سکانس رو شرح میدن :D
مگه یکی دائم حواسش باشه که اونم سخته ...
خود نریمانو میزاریم 24 ایی بپاعه تاپیکو :p
امین هم هست معمولا8->
ممد و امیر و خودتم اگر گهگاهی چک کنید قشنگ میشه ردیفش کرد
چون حس میکنم یه گفتمان خیلی خفنی میشه از توش دراورد:دی

• Like
Reactions: Nima

TLoU 2 - Museum
TLoU 2 - Hosptial

یا مثلاً اینجوری:

RDR2 - I'm afraid

اینجوری آخه جالب نیست چون اصلش به توضیحات هست نوشتن دو تا مرحله زیاد قشنگ نمیشه بهترین کار اینه بزنن تایپک اسپویلر هر کی بازی کرده بره داخلش مثلا همین اسپویلر برای داستان Tlou2 هم زدن هر کس بازی کرده بود می‌رفت ممکنه خیلیا بعد اتمام نسل هشت هم خیلی بازی ها رو وقت نکنن بازی کنند من خودم خیلی بازی ها نسل هفتم نرفتم تایپک جالبی میشه البته اگه دوستان از مراحل عکس هم بزارن
مثلاً من خودم GTA v هنوز کامل بازی نکردم کمپین داستانی بازی رو دیگه این مشکل بقیه نیست مشکل خودم هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or