سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

What remains of edith finch یکی از بهترین هاست! تو هرچیزی سورپرایزتون نکنه توی روایت قطعا شگفت زدتون میکنه :D
رد دد هم چه داستان عجیبی داره توی این فروم :D یبار بعنوان ناامید کننده میاد یبار بعنوان سورپرایز کننده! بیشتر بازیها هم که تو گزینه ها هستن درکل بازیهای موفقی بودن هم از طرف منتقدها و هم گیمرها.
پ.ن: نظرسنجی بعدی نظرم بیشتر به بهترین شخصیت های خلق شده است.

حدکد 3 ساعت تا پایان نظرسنجی :Smoke:
تا اینجای کار صعود ریمیکِ اویل 2 به فینال تقریبا محرز شده
و 4 کاندید جذابه دیگه برای کسب 2 سهمیه ی باقی مانده ی صعود به فینال ، همچنان در رقابت قرار دارن<:-P

162571

نظرسنجی این مرحله تموم شد
Resident Evil 2
Ghost Of Tsushima
Ori And Blind Forest
به اینا پیوستن.
God of War
The Witcher 3
The Last of Us Part II
Horizon Zero Dawn
A Plague Tale: Innocence
Bloodborne
Nier: Automata

تو مرحله بعد هر کس میتونه به 9 تا گزینه رای بده. چون با کاهش شدید مشارکت کاربرا روبرو بودیم.
با این وضعیت مشارکت کاربرا تو نظرسنجی بعدی فکر کنم فقط خود voldmort شرکت کنه.
باید با سیاستهای تنبیهی مثل حذف اواتار و ... و تشویقی مثل گلد رایگان،بچه ها رو کشید پای صندوق رای
پیراهن باشگاه بزرگ میلان 2 تا.
پیراهن رئال مادرید هم بخاطرت 1 دونه میزاریم ولی طالب نداره.

تاپیک سورپرایز کننده ترین بازی های نسل تبدیل شد به بهترین بازی نسل با دو قدم اضافه :D
من به شخصه انتظار یه تاپیک پر Hidden Gem داشتم... ولی خب... با همینم میشه ساخت :D یه سری کارها مثل Hollow Knight و Edith Finch و Alien Isolation و Disco Elysium تا نیمه نهایی اومدن بالا که برای من بس اند :>

برو گزینه های نهایی بهترین بازی نسل رو ببر بالا علی :D

Resident Evil 2
Ghost Of Tsushima
Ori And Blind Forest
به اینا پیوستن.
God of War
The Witcher 3
The Last of Us Part II
Horizon Zero Dawn
Bloodborne

تو مرحله بعد هر کس میتونه به 9 تا گزینه رای بده. چون با کاهش شدید مشارکت کاربرا روبرو بودیم.
باید با سیاستهای تنبیهی مثل حذف اواتار و ... و تشویقی مثل گلد رایگان،بچه ها رو کشید پای صندوق رای
سیب زمینی بدید به کاربرا هم جوابه

سیب زمینی بدید به کاربرا هم جوابه
صاحب تاپیک باید بده.
پیشنهاداتتون رو بدید به صاحب تاپیک.که چه جوایزی میخواید.جوایز باید دیجیتالی باشه،که بشه بسرعت جوایز ارسال بشه.
@voldmort پاشو بیا،بچه ها جوایز میخوان.قرعه کشی هم با حضور ناظر معتمد باید باشه.بنده این وظیفه خطیر رو قبول میکنم و ناظر میشم و اجازه نمیدم حقی از کسی پایمال بشه.

آخرین ویرایش:
باز هم تشکر از دوستانی که شرکت کردن:D
نظرسنجی دور فینال به زودی قرار میگیره(طبیعتا حق رای همون 3 رای هست)
تاپیک سورپرایز کننده ترین بازی های نسل تبدیل شد به بهترین بازی نسل با دو قدم اضافه :D
من به شخصه انتظار یه تاپیک پر Hidden Gem داشتم... ولی خب... با همینم میشه ساخت :D یه سری کارها مثل Hollow Knight و Edith Finch و Alien Isolation و Disco Elysium تا نیمه نهایی اومدن بالا که برای من بس اند :>

برو گزینه های نهایی بهترین بازی نسل رو ببر بالا علی :D
اره سید، خوب هم رای اوردن:D
تو انتخابی دور اول اسم 190 بازی مختلف اومد و به همین دلیل رای ها حسابی پخش شده بود
دلیل کاهش ارا رو نمیدونم‌ اما همزمان شدنش با مراسم گیمزکام هم میتونه یکی از دلایل باشه واینکه کلا 24 ساعته بود زمان نظرسنجی!
واسه فینال هم لیست و شرایط ارسال شده و به زودی زحمتشو نیما جان میکشه ، مدت زمان 3 روزه و از طرفی بازی ها هم نام‌آشنا و احتمال میدم مجدد تعداد شرکت کننده ها بالا بره 8->
Resident Evil 2
Ghost Of Tsushima
Ori And Blind Forest
به اینا پیوستن.
God of War
The Witcher 3
The Last of Us Part II
Horizon Zero Dawn
Bloodborne

162622

تو انتخابی دور اول اسم 190 بازی مختلف اومد و به همین دلیل رای ها حسابی پخش شده بود
دلیل کاهش ارا رو نمیدونم‌ اما همزمان شدنش با مراسم گیمزکام هم میتونه یکی از دلایل باشه واینکه کلا 24 ساعته بود زمان نظرسنجی!
واسه فینال هم لیست و شرایط ارسال شده و به زودی زحمتشو نیما جان میکشه ، مدت زمان 3 روزه و از طرفی بازی ها هم نام‌آشنا و احتمال میدم مجدد تعداد شرکت کننده ها بالا بره 8->

View attachment 162622

View attachment 162622
علی زشته تاپیکشو میزنی و جایزشو باید صابر بده
از اتاق فرمان میگن. @Saber یه ps4 pro در آخرین نظرسنجی قراره قرعه کشی کنه.به تعداد آرایی که در تاپیکهای برترینها میدید بهتون امتیاز داده میشه.پس هر چی بیشتر رای بدید،امتیاز بیشتری میگیرید و شانستون افزایش پیدا میکنه.
از صابر عزیز بابت جایزه ای که در اختیار ما گذاشت واقعا ممنونیم دو تا دسته هم داره

آخرین ویرایش:
در مورد رای گیری،موفق ترین استودیوی نسل رو هم بزارید بد نیست
یا مورد انتظارترین عنوان نسل بعد که دوست دارید ببینید.
یا بهترین عنوان سبکها رو هم بیارید. چون الان از سبک ریسینگ و ورزشی عنوانی نداریم.
در کل ایده زیاده ولی اگر به این شکل فعالیت رفقا پایین باشه طبیعتا میلی نمیمونه
بازم تشکر میکنم از دوستانی که این مدت منت گذاشتن و توی نظرسنجی ها و بحث نظراتشونو با ما به اشتراک گذاشتن:دی

بازم تشکر میکنم از دوستانی که این مدت منت گذاشتن و توی نظرسنجی ها و بحث نظراتشونو با ما به اشتراک گذاشتن:D
تشکر نکن زمان جایزه رو مشخص کن :>

بازم تشکر میکنم از دوستانی که این مدت منت گذاشتن و توی نظرسنجی ها و بحث نظراتشونو با ما به اشتراک گذاشتن:D
یه ps4 صابر میده یه اکس باکس شما بده . @619 میلانی هست و میلانی هم با مرام. یه 3070 انویدیا هم ایشون میده. هر نظرسنجی قول میدم بالای 3000 تا رکورد بزنیم.

یه ایده ای وجود داشت که از این دست نظرسنجی ها بذاریم بعد از بین گزینه های برگزیده ، ایتم بسازیم. ایدش هنوز هم هست فقط این برنامه تابستونی من و بقیه دوستان و همراهان رو به سمت ** سوق داده :D
بعد از تموم شدنش میشه یه کارای جالبی کرد.

آقا یا من منظور تاپیکو اشتباه گرفتم یا دوستان :D
پست اول نوشته شده "فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی" بعد اکثر عناوینی که میبینیم گنده ترین بازیای نسلن و از استدیوییای دراومدن که دقیقا چیزی کمتر ازشون انتظار نمیرفته با این حساب اگه اسم تاپیک بهترین بازیای نسلم میبود لیست خیلی تغییری نمیکرد در نهایت :D مهم نیست اما اول که تاپیکو دیدم گفتم چه تاپیک خوبی، لیست یونیک جالبی باید تهش در بیاد از آخر شد یک لیست تکراری از عناوینی که هممون میدونیم قوی هستن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or