سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

من نظرسنجی رو دیدم قشنگ موهای بدنم سیخ شدن! :D The Witcher 3 و The Last of Us II و God of War و Bloodborne اگه گند میزدن ملت سورپرایز می‌شدن :D نمی‌دونم شاید هم من عنوان تاپیک رو اشتباهی دارم می‌خونم! با احترام به نظر رای‌دهندگان البته :D

من نظرسنجی رو دیدم قشنگ موهای بدنم سیخ شدن! :D The Witcher 3 و The Last of Us II و God of War و Bloodborne اگه گند میزدن ملت سورپرایز می‌شدن :D نمی‌دونم شاید هم من عنوان تاپیک رو اشتباهی دارم می‌خونم! با احترام به نظر رای‌دهندگان البته :D
در رابطه با ویچر و بلادبورن بنظرم دو بازی ای بودن که تونستن ژانری رو بین گیمرها محبوب کنن که بطور معمول شاید فقط مخاطب خاص خودشونو داشته باشن. مثلا ویچر ٣ برای کسی که طرفدار rpg نیست و بره سمتش بازی کاملا جذبش میکنه و از این امر اون رو سورپرایز میکنه ولی خب از طرفی برای یه rpg باز ممکنه فقط یه بازی عالی باشه که انتظارش رو از قبل داشته بود. بلادبورن هم همینطوره بنظرم :D

نظرسنجی از یه جایی به بعد تبدیل شد به بهترین بازی نسل :دی ولی لزوما سوپرایز شدن به معنی این نیست که انتظار داشته باشی گند بزنه بعد بترکونه! ویچر 3 این حجم از خوب بودنش برای من واقعا قابل هضم نبود بعد از تجربه کردنش و واقعا سوپرایز شدم :D

البته از این نظرسنجی یه نتیجه خیلی جالبی هم میشه گرفت و اونم اینه که اکثر پلیرا بازیهای AAA و بزرگ رو بازی میکنن و طبیعیه که بیشتر هم براشون سورپرایز کننده تر باشه تا بازیهای کوچیک
این نظرسنجی قدرت تبلیغاتی و گستره بزرگی که بازیهای AAA دارن رو نشون میده (حداقل تو BC خودمون)
+
همین روند تو تاپیک ناامید کننده ها هم بود.......یعنی اونجا هم کاملا مشخص بود که اکثریت بازیهای بزرگ رو انجام دادن تا بازیهای کوچولو و گمنام رو

.

ربطی نداره مگه RDR2 برای شما ناامید کننده نبود ؟! که خیلیا متعجب بودن
بله همون گاد آف وار تقریبا یک ip مرده بود کی فکر میکرد بعد چند سال اینجوری یکدفعه برگرده و انقدرم تغییرات داشته باشه تقریبا فقط اسم مرینوس مونده بود داخلش
همین درباره ویچر ۳ هم هست که خیلی متفاوت هست با ۲
یک بازی می‌تونه هم سورپرایز کننده تربن باشه هم بهترین

• Angry
Reactions: Sepi_60 and IMANOKA
ربطی نداره مگه RDR2 برای شما ناامید کننده نبود ؟! که خیلیا متعجب بودن
بله همون گاد آف وار تقریبا یک ip مرده بود کی فکر میکرد بعد چند سال اینجوری یکدفعه برگرده و انقدرم تغییرات داشته باشه تقریبا فقط اسم مرینوس مونده بود داخلش
همین درباره ویچر ۳ هم هست که خیلی متفاوت هست با ۲
یک بازی می‌تونه هم سورپرایز کننده تربن باشه هم بهترین
اتفاقا مثال خیلی خوبی زدی :D ملت چنان به فوق خفن بودن RDR2 اعتماد داشتن که همه انتظار داشتن بترکونه و خب متای فوق‌العاده ۹۷ گرفته و اکثریت ملت هم به شدت باهاش حال کردن. الان دقیقا کجاش سورپرایز کننده هست؟ بقیه بازی‌هایی که لیست کردم هم کم و بیش وضعشون همینه. اینکه نظر من در مورد RDR2 چی هست هم ربطی به این تاپیک نداره ولی بازم از نظر من این عنوان در مجموع خیلی عالی هست و قطعا این کیفیت من رو سورپرایز نکرده :دی

لیست به غیر حضور TLOU2 به نظرم هیچ مشکلی نداره :D

A Plague Tale: Innocence از نا کجا آباد توسط یـ استدیو کوچیک اروپایی که تا دیروز بازی کارتونی میساخت پیداش شد و همه رو سورپرایز کرد
Bloodborne هیشکی فکرش رو نمیکرد به این محبوبیت توی کامیونیتی Dark Souls برسه اونم در صورتی همه از دست DS2 شاکی بودن که چرا از ریشه های خودش فاضله گرفته
Ghost of Tsushima یـ بازی با سیستم کامبت عالی با اینکه متای بالایی نگرفت ولی به شدت تو اینترنت و از سمت طرفدار ها بالا برده شد و کلی سر و صدا ایجاد کرد
God of War بعد نسخه فرعیش و اون پروژه کنسل شده هیشکی فکرش رو نمیکرد اینجوری با ریبوت و تغییر سبک تو این سطح بترکونه
Horizon Zero Dawn به عنوان یـ NEW IP از سمت یک شوتر ساز یـ کامبک اساسی واسه استدیو سازندش بود
Nier: Automata با اینکه شماره اولش اومد که بگه من یـ عنوان خاص هستم ولی به هیچ وجه حرفی برا گفتن تو بازار نداشت ولی سر نسخه دوم با کمک PlatinumGames دقیقا چیزی که میخواست ارائه کنه رو به همه ثابت کرد
Ori and the Blind Forest با موسیقی زیباش و گرافیکی هنریش دل همه رو اومد برد
Resident Evil 2 Remake ریمیک ساختن اونم واسه یکی از بهترین نسخه های سری (اگه نگیم بهترین) اونم با تغیر سبک و دوربین از کپکامی که تازه کامبک زده بود تو این سطح از کیفیت اگه سورپرایز کننده نیست پس چیه ؟
The Witcher 3 هیشکی از یـ استدیو کوچیک لهستانی انتظار نداشت اینجوری بره برسه به سقف بازی های نسل جوری که برا خودش تو یک سری زمینه ها استاندارد تعیین کنه

Nier
Witcher
HZD
قطعا اگه تاپيك بهترين بود گاد و تلو ٢ رو جاي دو گزينه اول ميذاشتم
منتهي مثلا از گريلا كيلزون ساز ساخت يه arpg خفن واقعا تعجب بر انگيز بود
ويچر ٣ به عنوان ليدر اكثر arpg هاي اين نسل واقعا سوپرايز كننده بود
و Nier هم نشون داد پلاتنيوم گيمز ايستاده مي ميرد ?:D

• Like
Reactions: only sony
اتفاقا مثال خیلی خوبی زدی :D ملت چنان به فوق خفن بودن RDR2 اعتماد داشتن که همه انتظار داشتن بترکونه و خب متای فوق‌العاده ۹۷ گرفته و اکثریت ملت هم به شدت باهاش حال کردن. الان دقیقا کجاش سورپرایز کننده هست؟ بقیه بازی‌هایی که لیست کردم هم کم و بیش وضعشون همینه. اینکه نظر من در مورد RDR2 چی هست هم ربطی به این تاپیک نداره ولی بازم از نظر من این عنوان در مجموع خیلی عالی هست و قطعا این کیفیت من رو سورپرایز نکرده :D
منم دقیقا موافقم. :D
ینی تاپیک بهترین بازی نسل هم زده شه چند ماه دیگه احتمالا فقط سایبرپانک اضافه شه به این لیست.

از یه جایی به بعد لیست ها رفت سمت بهترین بودن و نه سورپرایزکننده بودن.
بیشتر بازی های لیست چنین حالتی دارن.

البته خب نظر بچه هاست‌. مشکلی نیست. :D

Nier
Witcher
HZD
قطعا اگه تاپيك بهترين بود گاد و تلو ٢ رو جاي دو گزينه اول ميذاشتم
منتهي مثلا از گريلا كيلزون ساز ساخت يه arpg خفن واقعا تعجب بر انگيز بود
ويچر ٣ به عنوان ليدر اكثر arpg هاي اين نسل واقعا سوپرايز كننده بود
و Nier هم نشون داد پلاتنيوم گيمز ايستاده مي ميرد ?:D
عجب...
پس نظرت راجب گاد او وار عوض شده. نه؟ :D
خب خدارو شکر

خب کارمون با تاپیک‌ سوپرایز هم به اتمام رسید:دی

اینبار 140 کاربر در نظرسنجی شرکت کردند و با رای این عزیزان به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

163068

۱- God of War
۲- The Witcher 3
۳- The Last of Us Part II
۴- Bloodborne

۵- Nier: Automata/Resident Evil 2
۶- Ori and the Blind Forest
۷- Ghost of Tsushima
۸- Horizon Zero Dawn
۹- A Plague Tale: Innocence

عجیبه اسم بازی‌های ایندی یا AA خیلی خیلی کم به چشم میخورد تو تاپیک. انتظار داشتم تو تاپیک سورپرایز ازینجور بازیا زیاد ببینم :D
انتخاب gow که کاملا به حقه ! بازی یه عقبه فوق العاده قوی با یه فن بیس عظیم داشته و کارگردانش زده همه چیزو از دم زیر و رو کرده . اواسط کار حتی خودش و تیم سازندش به موفقیت شک پیدا کردن ! تو همین انجمن کلی یوزر با سابقه نسخشو پیچیدن ! وقتی عرضه شد با اون موفقیت بزرگ واقعا سورپرایز بود.

عجب...
پس نظرت راجب گاد او وار عوض شده. نه؟ :D
خب خدارو شکر
قطعا اولهاي بازي با انتظارم از بازي همخوني نداشت از نظر داستان بيشتر وگرنه گيم پلي و گرافيك تو يه سطح ديگه بود
منتهي با جلو رفتن بازي شديدا خوب شد و تنوع سيستم كرفتينگ و ابيليتيها خيلي خرب بود و blade of chaos كه فراتر از تصور بود

در كل انحصاريهاي كه روشون وقت گذاشته شده و اونايي كه فله اي كار شده معلوم ميشن ديگه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or