سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

قطعا اولهاي بازي با انتظارم از بازي همخوني نداشت از نظر داستان بيشتر وگرنه گيم پلي و گرافيك تو يه سطح ديگه بود
منتهي با جلو رفتن بازي شديدا خوب شد و تنوع سيستم كرفتينگ و ابيليتيها خيلي خرب بود و blade of chaos كه فراتر از تصور بود

در كل انحصاريهاي كه روشون وقت گذاشته شده و اونايي كه فله اي كار شده معلوم ميشن ديگه :D
ایشالا که همینطور بوده ;)

خب کارمون با تاپیک‌ سوپرایز هم به اتمام رسید:D

اینبار 140 کاربر در نظرسنجی شرکت کردند و با رای این عزیزان به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

۱- God of War
۲- The Witcher 3
۳- The Last of Us Part II
۴- Bloodborne

۵- Nier: Automata/Resident Evil 2
۶- Ori and the Blind Forest
۷- Ghost of Tsushima
۸- Horizon Zero Dawn
۹- A Plague Tale: Innocence
:pepsi:

View attachment JcogtO9z4NNNoIrO.mp4

تعجب میکنم از اینکه بعضی از دوستان از اول شدن GOW یا حتی حضورش در لیست تعجب کردن. :|
شما مثل اینکه فراموش کردید که چقدر نظرات قبل انتشار بازی و نمراتش چند دسته بودن، پیشنهاد میکنن حتما برید به تاپیک GOW و نظراتو قبل انتشار بازی و مخصوصا بعد اولین تریلر بازی بخونید. :D

View attachment 163119

تعجب میکنم از اینکه دوستان از اول شدن GOW یا حتی حضورش در لیست تعجب کردن. شما مثل اینکه فراموش کردید که چقدر نظرات قبل انتشار بازی و نمراتش چند دسته بودن
پیشنهاد میکنن حتما برید به تاپیک GOW و نظراتو قبل انتشار بازی و مخصوصا بعد اولین تریلر بازی بخونید. :D
خود کارگردان بازی تا ثانیه ی اخر از موفقیت بازی و سوپرایز های پیش روش اطلاع نداشته و برگاش حین اومدن نقدها داش میریخت
اونوقت اصغر جرقه پیش از همه و با رمل و اسطرلاب میدونست که بازی قطعا موفق میشه و میترکونه، پس سوپرایز نشده

خود کارگردان بازی تا ثانیه ی اخر از موفقیت بازی و سوپرایز های پیش روش اطلاع نداشته و برگاش حین اومدن نقدها ریخته بود
اونوقت اصغر جرقه پیش از همه و با رمل و اسطرلاب میدونست که بازی قطعا موفق میشه و میخرکونه پس سوپرایز نشده
دقیقا نکته درستیو اشاره کردی، همون اشکای بارلوگ خودش یک دنیا حرف داخلش بود :x

View attachment 163119

تعجب میکنم از اینکه بعضی از دوستان از اول شدن GOW یا حتی حضورش در لیست تعجب کردن. :|
شما مثل اینکه فراموش کردید که چقدر نظرات قبل انتشار بازی و نمراتش چند دسته بودن، پیشنهاد میکنن حتما برید به تاپیک GOW و نظراتو قبل انتشار بازی و مخصوصا بعد اولین تریلر بازی بخونید. :D
خود کوری بارلوگ رسما اشاره کرد اواسط ساخت بازی یه جاهایی به مشکل خورده بودیم و میگفتیم ممکنه همه چیزو خراب کنیم‌.یه ip چندین ساله با اون فن بیس عظیم رو بکوبی از نو بسازی و یه جورایی ریبوتش کنی ! و اینقدر موفقیت به دست بیاره که rdr 2 به اون عظمت رو تو جوایز سال چه تو vga چه تو بیگ وینر شکست بده کم از معجزه و شگفتی نداره ! تو همین انجمن پر بودن افرادی که به موفقیت بازی شک داشتن و خوب قاعدتا بعد از عرضه سورپرایز شدن :D

البته در مورد گاد خيلي ها دارن اشتباه ميزنن اينكه از ٢٠١٤ چه مشقتهايي كشيده بارلوگ و پروژه داشته نابود ميشده اما يه شاهكار درومده كه ميشه بهترين هاي نسل
منتهي شما وقتي بازي متاش ٩٤ شده و رفتي بازي رو خريدي چيش سوپرايزت كرده؟
اون پروسه ساخت و متا شايد سورپرايز كننده باشه اما تجربه بازي كه بعد از اومدن نمرات به اون بالايي عست رو نميشه گفت سورپرايز

البته در مورد گاد خيلي ها دارن اشتباه ميزنن اينكه از ٢٠١٤ چه مشقتهايي كشيده بارلوگ و پروژه داشته نابود ميشده اما يه شاهكار درومده كه ميشه بهترين هاي نسل
منتهي شما وقتي بازي متاش ٩٤ شده و رفتي بازي رو خريدي چيش سوپرايزت كرده؟
اون پروسه ساخت و متا شايد سورپرايز كننده باشه اما تجربه بازي كه بعد از اومدن نمرات به اون بالايي عست رو نميشه گفت سورپرايز
کاملا بی ربط بود
من با ردد که بالاترین متا رو داره هم سوپرایز شدم
اره چهچه و به به زیاد شنیدم ، ولی وقتی شخصا هدایت ارتورمورگانو دست گرفتم و شخصا عنوانو تجربه کردم ، تا قبل از اون تجربه ابدا فکرشو نمیکردم یه همچین چیزی هم میشه خلق کرد!!
بازی تو bc هیتر زیاد داره ولی واسه من که بیش از صد عنوان فریت ، ترد و ایندی رو توی این نسل زدم ، از بهترین و همزمان سوپرایز کننده ترین های نسل بود
یا میبینم میگن ما نمیفهمیم چرا بهbb و ویچر و ....رای میدن و بلابلابلا
بشینید داستان های تجربه ی دوستانو از این عناوین بخونید ، متوجه میشید چرا پای اون عنوان به نظرسنجی وا شده
شما میدونی که فلان رستوران معروفه ، و زمانی که میری و شخصا تست میزنی بازهم سوپرایز میشی ، چون هیچوقت چیزی جای تجربه ی شخصی رو نمیگیره و اون حس در لحظه اتفاق میفته
در کل فهم این مسئله انقدر ها هم سخت نیست

GOW شد سوپرایز کننده ترین عنوان نسل هشتم ؟ :D

یکم عجیبه به نظرم ! یعنی واقعا قرار بود این بازی بد باشه ، یا شکست بخوره یا چی ؟! اصلا مگر میشه یکی از مهمترین ای پی ها سونی شکست بخوره با اون بکگراند :-??هرچی فکر می کنم دلیلشو درک نمی کنم ، ولی باشه :D

در کل بودن TLOU 2 و Witcher 3 و GOW توی این لیست خیلی عجیبه.

سریسلی؟:D گاو بزرگترین سورپرایز این نسل بود؟ یعنی شماها انتظارتون از گاو 2018 در حد یه عنوان متا 70یی بود که سورپرایز شدین؟:D خب معلوم بود بازی با کیفیتی میشه دیگه سورپرایزش چیه!
سلام دوست عزیز. خوب 100% معلوم بود بازی بزرگی میشه (که شد). فقط من و خیلی از دوستان به این خاطر به GOW رای دادیم نه بخاطر اینه فکر میکردیم متاش 70 اینا میشه الان شده بهترین بازی سال. نه. فقط بخاطر این بود که من بشخصه بیش از حد تصور بازی کردم سریا قبلی رو. ولی خوب میدیدم تو تریلرا شخصیت کریتوس پخته شدهه ، خشمش کم شده و ...(یه کریتوس بود و خشمش :) ). ولی بعد از بازی کردن سری جدید الان که دارم این مطلب رو مینویسم دارم 5امین والکری رو میکشم. یعنی هر چی بازی کنی نمیشه دل ازش کند. سوپرایز برا متا 70ای میشه شد برا ابر بازیا کل دوران مثل GOW, last2, و ....هم میشه سوپرایز شد. من که واقعا سوپرایز شدم. این دفه هم که بازی رو تمام کردم میرم + بعدی رو روش بازی میکنم. تا معرفی نسخه بعدیش.

• Like
Reactions: Adidas95
GOW شد سوپرایز کننده ترین عنوان نسل هشتم ؟ :D

یکم عجیبه به نظرم ! یعنی واقعا قرار بود این بازی بد باشه ، یا شکست بخوره یا چی ؟! اصلا مگر میشه یکی از مهمترین ای پی ها سونی شکست بخوره با اون بکگراند :-??هرچی فکر می کنم دلیلشو درک نمی کنم ، ولی باشه :D

در کل بودن TLOU 2 و Witcher 3 و GOW توی این لیست خیلی عجیبه.
ميدوني كلا وقتي گاد آو وار تو گزينه ها هست، ديگه نبايد نگاه كني نظر سنجي درمورد چيه شارتي بايد بزني رو گاد!:دي خودمم شارتي زدم رو گاد:دي بعد ديدم سوپرايز كننده ترين بوده!:|:دي ديگه نمي شد شارتي بزنم رو بقيه، شارتم رو گاد موند:دي

• Smile
Reactions: omid0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or