سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم از نگاه کاربران بازی سنتر (فینال)

سوپرایز کننده ترین عناوین نسل هشتم ( فینال )

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
تعداد بازی‌هایی که به هنگام معرفی تا زمان عرضه‌شان به بازار با بازخورد مثبت طرفداران روبه‌رو می‌شود زیاد نیست و گاها با نظرات مثبت مواجه نمی‌شوند و موفقیت برخی نیز پیش از انتشار به دلایلی در شک و تردید قرار می‌گیرد.
نسخه جدید برخی از فرانچایزها دچار تغییر و تحولی عظیم نسبت به گذشته طولانی مدت خود می‌شود و طرفداران نمی‌توانند به خوبی با تغییرات جدید ارتباط برقرار کنند و نگران این هستند که گیم‌پلی بازی نتواند استانداردهای بسیار بالای نسخه‌های قبلی را رعایت کند گاهی نیز روند توسعه برخی با مشکل مواجه شده و یا با تاخیرهای پی‌درپی به حدی به طول می‌انجامد که مردم نسبت به آن‌ها بدبین می‌شوند.

اما برخی دیگر از بازی‌ها هستند که قصد به چالش کشیدن تمامی انتظارات را دارند!
اکثر گیمرها از داستان موفقیت چیزی که انتظاری از آن نمی‌رود خوششان می‌آید
بله درست حدس زدید:D
اینبار قصد داریم به بحث راجب عناوینی بپردازیم که علی‌رغم انتقادات و دیدگاه‌هایی منفی قبل از انتشار، موفق شدند بسیار موفقیت‌آمیز ظاهر شوند

1598175884231.png
1598175867584-768x299.jpg

با رسیدن به پایان عمر نسل هشتم ، کم و بیش بازی های فراتر از حد انتظار و با کیفیت از سوی استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی و ایندی بر روی پلتفرم های محبوبمان عرضه گردید که بتوانیم در این شرایط وخیم، سر خود را با آنها گرم کنیم!
ما در این تاپیک به دنبال انتخاب "سوپرایزکننده ترین" اثر از دید کاربران بازی سنتر هستیم!

پ.ن:مشابهه تاپیک "ناامیدکننده ترین عناوین نسل هشتم" اینجا هم قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه به همدیگه توهین نفرمایید:D
توجه:
لطفا بازی های مورد نظرتون رو با قرار دادن عدد در کنار نام‌ بازی معرفی کنید (درواقع جدا از توضیحاتتون راجب این انتخاب ها) تا در زمان جمع اوری آرا اشتباهی پیش نیاد و کمکی به تسریع روند شمارش کرده باشین?

یه سری لیست ها انگار لیست بهترین بازی های نسل هستن نه سورپرایز کننده ترین ها:D

لیست من:
5-Life is strange
خیلی سبک مورد علاقه ام نیست این درام های تعاملی و موضوع اینم یه کم تینیجری کرینجی به نطر میرسید ولی خب جدا سورپرایز شدم. عالی بود!!!

4- Hellblade
کلا علاقه زیادی به سوم شخص اکشن ادونچر سینماتیک ندارم. مگر بازی های اپن ورد ولی این با توجه به تیم کوچیک سازنده واقعا خوب بود و سورپرایزم کرد. داستات، روایت، اتمسفر و ارت استایل فوق العاده بود. جنس پازل ها واقعا خلاقانه بود هرچند تنوع کمشون به خصوص در نیمه دوم بازی خودشو نشون میداد. کامبت هم برا یه بازی شش هفت ساعته خوب بود نسبتا. کلا سورپرایز شدم. اصلا حس و حال یه بازی با تیم سازنده ۲۰ نفره رو نداشت.

3-Prey
اینو همین چند روز قبل بازی کردم. راستش هم فن آرکین استودیوز هستم و هم فن ایمرسیو سیم ولی حس میکنم وایب منفی اولیه این بازی و انتقادات از سختی اعصاب خورد کنش و واکنش های نسبتا پایین به بازی نزاشته بود هنوز تجربه اش کنم. ولی دیگه به اصرار دوستان رفت سراغش و واقعا سورپرایز شدم‌. احتمالا تو لیست بهترین بازی های نسلم هم قرار میگیره. بازی اصلا سخت نیست مگر اینکه بخوای مثل یه شوتر منداول استریت فوروارد بازی کنی. ترس روانی عالی، اتمسفر و ارت استایل عالی، داستان خیلی خوب، گیم‌پلی بسیار بسیار کامل و نهایتا چیزی که (به نظر من) استودیوی آرکین توش نظیر نداره ینی لول دیزاین که کاملا از استاندارد صنعت بالاتر بود مثل سری دیسانرد. تو ۳ روز ۱۵ ساعت بازی کردم و دسته رو به سختی میتونم زمین بزارم.

2-inside
راستش اصلا فکر نمیکردم play dead بعد لیمبو بتونه یه بازی بهتر ارائه بده. فکر میکردن لیمبو یه نقطه اوج گذرا بوده براشون و با انتظار کمی نشستم پای اینساید ولی یکی از خفن ترین تجارب نسلم شد این بازی.

1-Disco Elysium
اصلا سطح سورپرایزی که این لعنتی داشت قابل قیاس نبود با بقیه. یه بازی بی نام و نشون نه تنها تبدیل به یه سورپرایز بزرگ شد برام، بلکه قطعا برای من بهترین بازی ۲۰۱۹، یکی از بهترینای نسل فعلی و یکی از بهترین بازی های عمرم هم شد.
از همون ابتدا و دیالوگ های عجیب و غریبش فهمیدنم با یه بازی خاص طرفم. دیزاین بازی فوق العاده بود. اینکه یه سازنده ایندی اینجور به جهانش تونسته عمق بده و اینقدر نویسندگی سطح بالایی داشته باشه واقعا عجیب بود برام. همه چیط عالی بود.
کوئست دیزاین چندلایه و ورد دیزاین عمیق
داستان
ارت استایل معرکه
اتمسفر مرده شهر
هری دوبوای لعنتی
موسیقی
نویسندگی شاهکار
و ...

یه اشاره خارج از لیست هم بکنم به بسته الحاقی فار هاربر فالوت ۴. گرچه بیشتر مایه خجالت باید باشه این تعریف ولی حقیقتا انتظار نداشتم دولوپر هایی که بالاسر نااامید کننده ترین بازی نسل ینی فالوت ۴ بودن، بتونن یه بسته الحاقی نسبتا خوب ارائه بدن و از این نظر سورپرایز شدم.:D

یه سری لیست ها انگار لیست بهترین بازی های نسل هستن نه سورپرایز کننده ترین ها:D
سوال:یک بازی به چه شکل بهترین بازیِ نسل میشه؟
جواب ساده اس:D
"استفاده از عناصر قافل گیری و سوپرایز برای کف و خون قاطی کردن فن ها"
کوتاه و مفید :p
پ.ن:سخت نیست، اگر فقط اسم بازی هایی که بچه ها گفتن رو نخونید و درواقع متن حالت اشناییشون و توضیحاتشون راجب انتخاب هارو بخونید به جوابتون میرسید:D
اصلا هدف زدن این مدل تاپیک ها سوا از بحث اصلی ، پیشنهاد و تبلیغ سایر بازی هاییه که ممکنه سایرین هیچ اطلاعی راجبشون ندارن ، حالا این میون هم نام چهارتا بازی بیشتر از سایرین برده میشه که با توجه به داستان هایی متفاوتی که راجب نحوه ی تجربه و سوپرایز شدنشون نقل میشه ، خوندنشون واسه همه جالبه

برای یه نسل ناامید کننده نمیشه در جستجوی سورپرایز بود.چرا یه سری بازی ها بودن که چیز درست و حسابی بودن.و یسری چیزهارو یادآوری کردند.اما سورپرایز چیزی که در حال حاضر از این صنعت رخت بر بسته.

به‌به چه تاپیک خوبی... به قبلی که دیر رسیدم این یکی رو یه کامنت میتونم بذارم حداقل :D

1. Katana Zero
از این بازی هیچ خبری نداشتم واقعا اصلا نمیدونستم چی هست یا توی چه سبکی قراره باشه :D
بعد یهو یکی از بچه ها معرفیش کرد و چون تو اسمش کاتانا داشت و معلوم بود به سامورایی یه ربطی داره منم خودجوش زدم دانلودش کردم و بازی به شدت برگ ریزون بود و از لحظه لحظه ی بازی لذت بردم و توی تک تک بخش ها بازی یه معجون فوق العاده ارائه داد مخصوصا گیم پلیش که خیلی چالشی و جذاب بود :x

2. Celeste
کلا من بازی های این سبکی دوست ندارم و علاوه بر علاقه توانایی خاصی هم ندارم و اینقدر میمیرم تو بازی که مجبور میشم پاک کنم بازی رو:>... ولی خب سلست اینقدر بی نظیر و اعتیاد آور و جذاب بود که با وجود بازی های شاخ اون سال مثل اسپایدرمن و گاو و رد دد برای من توی رتبه ی دوم قرار میگیره و به شدت عاشقشم.

3. Control
من عاشق بازی های رمدی هستم ولی بعد از QB واقعا دیدم منفی شده بود و کنترل با نمایش هاش هیچ جذابی برام نداشت و اصلا راقب نبودم بهش ولی بازی وقتی اومد همینجوری از روی کنجکاوی و با دیدگاه کاملا منفی بعد از اومدن پچ های اولیه برای بهینه شدن بازی رفتم سراغش و بازی همون چیزی بود که از رمدی میخواستم... یه دنیای مریض، پیچ در پیچ و معماگونه با شخصیت های عجیب و قدرت های جالب و نکته ی جدیدی که کنترل نسبت به بقیه ی بازی های رمدی برام داشت گیم پلی اون بود که به شدت پخته، جذاب و پر از هیجان بود و از هر لحظه ی گان پلی لذت بردم... فقط بخش پایان بندی داستان میتونست بهتر باشه که با وجود این موضوع بازم از انتظار من خیلی بالاتر بود \m/

4. What Remains of Edith Finch
فکر کنم یکی دیگه از روزهای بی پولیم بود که داشتم دنبال یه بازی برای شروع کردن میگشتم :)) که یهو به بازی فری پلاس خوردم گفتم همینجوری دانلودش کنم و واقعا هیچ دید و انتظاری از بازی نداشتم ولی بازی اینقدر روایت زیبا، شیرین و در عین حالت تلخی داشت که واقعا یکی از بهترین روایت های داستانی نسل رو برام داشت و بازی و محیطش همراه با کاراکترهای مختلفش اینقدر فوق العاده بود که یه بازی شبیه ساز پیاده روی رو تبدیل به یکی از بهترین و خاص ترین تجربه های عمرم کرد و امیدوارم بازم همچین شبیه ساز پیاده روی فوق العاده ای رو بتونم تجربه کنم چون اینو کاملا به بازی های پوچی که صرفا با یه محیط بزرگ و فچ کوئست پر شدن ترجیح میدم

5. TLOU II
من از تلو یک خیلی خوشم میومد ولی هیچوقت مثل فن های چند آتیشه اش اونجوری که اونا باهاش حال کردن و اونو به یه بت تبدیل کردن برام نبود برای همین اونقدر برای پارت دوم هایپ نبودم... در کنار این همونطور که همه در جریان هستن موضوعاتی مثل لیک شدن داستان، بازخورد منفی یه سری کاربرها توی نت، اعتراض های شدید به داستان، ترس از چپونده شدن مسائل SJW و ... همه منو از تجربه ی دوباره تلو میترسوند ولی خب بازی اینقدر فوق العاده بود که کامل منو غافلگیر کرد و منو حسابی تحت تاثیر قرار داد... تعداد دفعاتی که همراه شخصیت های بازی خندیدم، عصبانی شدم و بغض کردم از دستم در رفته... و آخرین بازی ای که منو اینقدر تحت تاثیر قرار بایوشاک اینفینیتی بود و از نیل بابت خلق همچین اثری ممنونم فقط امیدوارم این هیت ها و جو سرطان زای دور بازی کمتر بشه:-"

MadMax: بنظرم یکی از آندرریتد ترین بازیا هستش، هم فایتینگ جالبی داره هم ماشین سواری تو اون صحراها جذابه (برعکس Rage2 که عذاب آور بود بنظرم) از همه مهمتر فتو مدش یکی از بهتریناس :D اینقد که انفجاراش معرکس هر صحنه از تصادف و ترکیدنو میشد با یکم تنظیم درست دوربین و چهار تا فیلتر گذاشت پس زمینه دسکتاپ :D

Dying light: با دید Dead Island رفتم سمتش اما برام شد یکی از بهترین بازیای همون سال، دومیشم با این همه تایمی که گذاشتن و تاخیری که زدن انتظارات بالاس ولی.

A Plague Tale Innocence: قطعا پرفکت نبود اما نسبت به کوچک بودن تیم همچین نتیجه ای عالی بود، اتمسفر و روایت داستان بسیار جذابی داشت.

Star Wars jedi fallen order: یعنی تریلراشو میدیدم وسطش خوابم میگرفت یک درصد احتمال نمیدادم حتی بیام طرفش فقط بخاطر اسم Respawn امتحانش کردم.
با اینکه تقریبا هیچ چیز جدیدی توش وجود نداشت و از دارک سولز گرفته تا توم ریدر کش رفته بود اما شدیدا از نتیجه کار لذت بردم یکی از بهترین بازیای سال بود برام، فقط اندینگ بازی به کل سری استاروارز دیزنی میرزه بنظرم :D هنوز بعضی موقعا یادش میوفتم میرم میبینم رو یوتیوب.

Tales from Borderlands: با اینکه سری اصلیشو دوس دارم اصلا فکرش نمیکردم حالت داستانیش چیز جالبی در بیاد اما به شکل عجیبی خوب در اومده بود، هم شخصیتای خیلی جذابی داشت هم روایت خوب، بدون اینکه به اتمسفر و حال و هوای دنیای بردرلندز کوچکترین لطمه ای وارد بشه

آخرین ویرایش:
1. God of War :-bd
توی سطر سوپرایز کننده ترین بازی های دوران زندگیم بود که هیجان بازیش رو هرگز فراموش نمیکنم.
2. Uncharted4 :-bd
من زیاد هیجانی برای دنبال کردن انچارتد های یک تا سه نداشتم تا اینکه انچارتد 4 رو استارت زدم . واقعا از این بازی سوپرایزم کرد.
3. Assassin's Creed Odyssey:-bd
اساسین هم یکی دیگه از بازی هایی بود که بعد از دیدن تریلر این بازی (قبل از عرضه) بازم منو جذب خودش نکرد، اما بعد از تجربه اش به جرات میگم دیوونه این بازی شدم و چندصد ساعت باهاش خوش گذرونی کردم
4. Red Dead Redemption 2:-bd
با اینکه یکی از بازی هایی بود که زمان نسبتا طولانی برای تموم کردنش صرف کردم ولی از طرفی هیجان برای ادامه داستان ارتور مورگان منو سمت این بازی می کشوند و از طرفی نمیخواستم هیچوقت این بازی تموم شه.
5. Heavy Rain:-bd
یکی از بهترین بازی های اثر پروانه ای بود که توی زندگیم بازی کردم.

آخرین ویرایش:
1.last of us 2 داستان معرکه ،تلخ و شوکه کننده با گرافیک و گیم پلی جذاب
2. God of war تغییر سبک به شدت خوب از آب در اومده بود و کاملا سورپرایز کننده بود این حجم از خوب بودن
3.days gone با نا امیدی رفتم سراغش ولی شدیدا جذبش شدم و اصلا انتظارشو نداشتم
4.evil 2 re یه بازگشت استثنایی و ناب
5. و گل سر سبد این نسل با افتخار تمام witcher 3 انقد تو دنیاش غرق میشه آدم که دوست نداره تموم شه

اینطور که از اول تاپیک چشم چشم میکنم بلادبورن اسمش خیلی دیده میشه واسه خوده منم واقعااااااااا سوپرایز کننده بود.

1.بلادبورن

اولین بازی این نسله که متا بالای 90 گرفت.

نمراتی که گرفت واسم جالب بود ولی گیم‌پلی که میدیدم اصلا جذب نمی‌شدم.

اصلا کاری به سابقه میاراکی نداشتم چون کلا سمته بازیهاش نمی‌رفتم و اصلا واسم جذاب نمیزدن.

تا اینکه محمد @Scαrface بهم زنگ زد گفت
حسین برو بگیر اینو بازی کن پشیمون شدی من خودم پول دیسک رو میدم بهت.

از همین جا میگم. محمد درود به شرفت پسر :D

واقعا جادویی که این بازی داشت طوریه که باید خودت دسته رو دستت میگرفتی و میفهمیدیش.

لحظه به لحظه بازی واسم مثله معجونی بود که اصلا قابل وصف نبود.

2.OVERWATCH

اصلا هنوز یادم نمیاد بازی چطور وارد زندگیم شد. (مطمئنم بدون برنامه قبلی بود چون اصلا آنلاین باز نبودم)

دیسک وارد کنسول شد بدونه هیچ پیش زمینه قبلی وارد بازی شدم.

فقط خدا میدونه چطور مسخ این بازی شدم.

بهترین جمله در وصف بازی مازیار @vaan 2
گفت :

(انگار یهو وارد سرزمین عجایب میشی.)

اصلا انتظار نداشتم یه بازی آنلاین اینطوری منو شیفته خودش بکنه.

حسی رو داشتم موقع بازی کردن اورواچ که
Rob Williams تو فیلم may dreams come true بعد از رفتن به بهشت داشت :x

3.the witcher3

شماره 2 رو بازی کردم و اصلا و ابدا حال نکردم.
نمیدونم به دلم ننشست اصلا.

شماره 3 بازی رو برا خودم نگرفتم و واسه کسه دیگه بود.

شروع به بازی کردم با بی حوصلگی.
چندروز دیسکش افتاده بود اونور.

اولش هم اصلا خوشم نیومد.

رفته رفته جوری جزو دنیا بازی شدم که رسما کنار زندگی واقعی خودم،یه زندگی موازی داشتم تو دنیا دیگه با گرالت.

Ps: از بازی خیلی خوشم اومده بود تا رسیدم به bloody baron و بعد از اون ماموریت فهمیدم که عاشق این بازیم

4. Ghost of tsushima

خدایی حتی با دیدن گیم پلی هم زیاد حال نکردم با بازی.

تا داداشم بازی رو. گرفت و منم بازی کردم واقعا واقعا سوپرایز شدم با بازی.

طوری شده که دوست دارم شب بشه کنسول رو روشن کنم برم بچرخم تو بازی :x

اول خواستم اسم 6 تا بازی که تو این نسل واقعا سورپرایزم کرد رو نام ببرم که یکیش TLoU 2 بود بعد دیدم کنار اسم این بازی کلا اسم هیچ عنوانی رو نمیتونم بزارم
کلا قبل و بعد TLoU 2 ذهنیتم نسبت به سورپرایز تغییر کرده

پس فقط

The Last of Us Part 2 ♥

برای یه نسل ناامید کننده نمیشه در جستجوی سورپرایز بود.چرا یه سری بازی ها بودن که چیز درست و حسابی بودن.و یسری چیزهارو یادآوری کردند.اما سورپرایز چیزی که در حال حاضر از این صنعت رخت بر بسته.
کاملا با حرفت موافقم واقعا دیگه سوپرایز هایی مثل نسل 6 و 7 نخواهیم دید ولی به نظرم با توجه به اینکه سایلنت هیل باز قدیمی و رزیدنت اویل باز کلاسیک بودید فکر می کردم p.t و رزیدنت اویل 2 برات سوپرایز کننده بوده باشه

God of war:
بازی زیر و رو شده بود و به صورت شگفت اوری این تغییرات مثبت و دلنشین بود برای من
Witcher 3:
نسخه های قبل رو بازی نکرده بودم فک نمیکردم با اینم حال کنم ولی وقتی وارد بازی شدم دیگه دل کندن ازش سخت بود. به قدری دوست داشتم که رفتم ۱ و ۲ رو هم بازی کردم
Disco Elysium: با این که خیلی از اسم بازی نشنیده بودم ولی چند نفر بازیش کرده بودن و خیلی تعریف کردن منم گفتم بازی کنم ببینم چیه بازی، ولی وقتی وارد بازی میشی دیگه متوجه میشی با یکی از جذاب ترین و یونیک ترین بازی های نسل جدید طرفی
The last of us part2: من شماره ۱ رو دوست داشتم گیم پلیش ولی اون قدرا بهم حال نداد، گیم پلی انچارتد ها خیلی لذت بیشتری بهم میداد. و این که با موفقیت های عجیب غریبی که شماره ۱ بدست اورد حقیقتش باور نمیکردم بتونن روی دست اون بلند شن و یه چیز خاص تر ارائه کنن. ولی توی شماره ۲ اومدن یکی از عمیق ترین و جذاب ترین گیم پلی ها نسل رو ارائه کردن و داستانی که حتی شماره ۱ هم میچر تر و درگیر کننده تر بود

1- inside :
من ۱ کی از طرفدارای بازی limbo بودم ولی اصلا انتظار نداشتم اینساید اینطوری من رو جذب کنه، از اول میخکوب اتمسفر بازی شدم تا لحظه‌ی پایانی !! بازی رو که شروع کردم طوری محوش شدم که ۱هو به خودم اومدم دیدم ساعت ۳ صبحه و من بازی رو تموم کردم !! (بعد پایان بازی هم همین طور محو بودم !! D: ) بهترین تجربه نسلم بود قطعا.
2- disco Elysium :
فقط در همین حد بگم که ۱ تنه من رو به آینده صنعت بازی امیدوار کردش. همچین ایده و پیاده سازیی قطعا ۱ قدم رو به جلو برای صنعت بازی بود، امیدوارم به این مسیر ادامه بدن و همین قدر تو بازی بعدی پیشرفت داشته باشن.
3- katana zero :
گیم پلی زیبا و چالش برانگیز ،گرافیک جذاب و دوست داشتنی، داستان خیلی خیلی جالب و طراحی مرحله عالی !!

نسل هشتم یک سوپرایز داشت و اونم PUBG بود

new ip مستقلی که سال 2017 از نا کجا اباد سر دراورد و موفق به فروش +70 میلیون نسخه ای شد
بیشتر از 600 میلیون نفر نسخه موبایل بازی رو تجربه کردند
بازی تونست به بازیهای مولتی پلیر ریتم و تمپو بده و هر مچ نریشن خاص خودشو داشته باشه
پابجی در روزگار تکرار صنعت موفق به خلق ژانر بتل رویال شد. اوایل خیلی ها زور میزدند که جا بندازند بتل رویال ژانر جدید نیست و صرفا یک مود هست. ولی خب شکست مودهای فایراستورم بتفیلد 5 و عملکرد معمولی بلک اوت نشون داد که نه قضیه از این قرار نیست! و برای ساخت یک بتل رویال موفق، باید بازی اختصاصی خودشو بسازی و یک موج نیست که بیاد و بره و الان کاملا جا افتاده.

به جرات میشه گفت تاثیرگذارترین بازی نسل هشت هست بدون شک

ندیدم کسی اشاره کنه ولی خب اوت لست هم برای من سوپرایز خیلی خوبی بود. در به وجود اوردن حس ترس و دلهره موفقترین بازی نسل هفت و هشت بود. DLC فوق العاده ای هم داره ولی نسخه دوم تعریفی نداشت
باقی هم در سطح انتظار عمل کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or