سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بانجی هم البته تاریخ جالبی داره. موقع تشکیل استودیو برای اپل داشتن بازی میساختن که با اپل کنار نمیان (اگر درست یادم باشه اپل زیاد توی ساخت بازیشون دخالت میکردن و روبطشون تیرو و تار میشه) و ازونطرف مایکروسافت داشته کنسول میساخته و از بانجی باخبر میشه و سراغ اینها میره. جالبه وقتی قبول کردن که با مایکروسافت کار کنن خواسته بودن که اختیار کامل رو بهشون بدن تا بتونن دقیقا اون بازی ای که میخوان رو بسازن، چون اونها داشتن یه ip فرست پرسن برای یک کنسول مساختن که برای اون موقع خیلی حرکت بدیعی بود. تا اونجایی هم پیش رفتن که میرفتن تو استودیو و بازی که میساختن به هیچکس حتی افراد ارشد ایکس باکس هم نمیذاشتن وارد بشن تا وقتی که خودشون بخوان، حتی کلید استودیو رو هم نداده بودن به مایکرو که مثلا سرزده بیان :D . بعد که از اون همکاری هیلو متولد میشه بازی ای که ثابت کرد fps میتونه برای کنسولها عالی باشه و حالا سونی این استودیو رو خریده. روندی که توی این سالها بانجی طی کرده همیشه به مستقل بودن خودش تاکید داشته اینکه الان هم حتی با خرید سونی بازهم این قضیه داره اتفاق میفته بر میگرده به کالچر خود استودیو بنظرم و دور از ذهن نیست اگه خود بانجی شرط مستقل بودن رو گذاشته باشه. با تمام این احوال من فکر میکنم در نهایت این خرید قطعا به تولید ipهای انحصاری برای پلی استیشن می انجامه. خرید سونی حتی برای ماهایی که با هیلوهای بانجی کلی خاطره داریم یک فرصتیه چون الان شانس بیشتری وجود داره که بانجی دوباره مثل قبل شروع کنه به ساخت بازیهای داستان محور خفن و امیدوارم واقعا همینطور باشه.

والا الان که این خبر یکسال مذاکره سونی بانجی را شنیدم دارم به این فکر میکنم خرید بانجی و بلوپوینت و هوسمارک و دوسه تا استودیوی دیگه بیشتر جواب خرید بتسدا توسط MS بوده و جواب خرید اکتیویژن بلیزارد رو شاید یکسال دیگه بشنویم که البته خود جیمبو هم گفت خریدهای بزرگتر در راهه :-?
ترسناکترین اتفاق امشب همین جمله جیمبو بود: "خریدهای بزرگتری در راه است."

View attachment 123.mp4

اشکهای خود را پاک کرده و کتاب فلسفه و منطق را باز میکند... :D

آقا من یه فکت دیگه بگم برم بخوابم، مایکروسافت بتزدا رو که خرید همه بازی هاشو مفت گذاشت رو گیم پس، یا اکتیویژن، اما سونی که بانجی رو خرید همه بازی هاش 10 دلار گرون تر شده و 70 دلار فروش میرن:دی در واقع این تنها چیزیه که گیر فن های سونی میاد، وگرنه نه IP ها انحصاری میشن، و نه کلا هیچی:دی

الان فکر کردین چون خرید طول میکشه این خرید سونی برای خالی نکردن جلو مایکرو نبود؟
بانجی سالها لقمه مورد هدف سونی/ مایکرو بوده،
همینکه این اخر رقم کمتر به مایکرو اعلام کردن و مایکرو رد کرده یکی از داستانهایی که برا من و شما پابلیک شده، بانجی هم خودشو پرت نکرده جلو مایکرو بیا منو بخر، مایکرو اینترست نشون داده، همینطور سونی، اما سر قیمت به توافق نرسیدن،
2 هفته از خرید اکتی میگذره و سونی تحت فشار یکی از پلن های خریدش یعنی همین بانجی رو که معلوم نیست از کی پیشنهادات بین 3 طرف رد و بدل میشده از ترس اینکه این fps هم از دست بده (چون مایکرو اون سر معامله با قیمت پیشنهادی پایینتر نشسته) مجبور شده حتی با قیمت تند تر تن به معامله بده
پس این خرید نه تنها در جواب مایکرو بوده ، بلکه اگر مایکرو، اکتی رو نمیخرید حالا حالاها نهایی نمیشد و سونی هول نمیکرد اینهمه بیشتر پول پاش بده و اصن شاید دست مایکرو میافتاد
داداش شما الان بخوای همون جعبه مجهول بخری ۱هقته طول میکشه بعد سونی ۲هفته استودیو خریده 😂😂اینا از سخنان گهربار تام واران عزیز یا فیک گراب نیست

میترسم فردا برم کنسول بخرم کنسول رقیب بره EA یا ROCKSTAR رو بخره
بانجی هر چی میسازه امیدوارم جز دستینی چیز دیگه ی هم بسازه
مثلا بره یه HALO KILLER ی بسازه 🤣
(دستینی باب سلیقه من یکی نیست)

• Like
Reactions: Natural Killer
جیمبو با این حرکت قشنگ یه چک زد تو گوش اسپنسر. بیای استودیویی که بزرگترین ip اکس باکس رو ساخته بخری و همچنین بیشترین بازی که اسپنسر بازی کرده 😂

بدون شک انقلابی ترین و یکی از بهترین شوتر تاریخ رو استودیو سونی ساخته 😂

View attachment 242350

فقط کپکام هم بخری دیگه تمامه ماجرا 😁
ناموس مایکروسافت بود :D >:)

خب دیر رسیدم به پارتی الانم داشتم 20 صفحه خوشحالی هاتون را میخوندم.

به نظرم حرکت خیلی درستی از سمت سونی بود. جالب اینکه دقیقا 1 هفته قبل این پست را دادم توی تاپیک سونی و وقتشه بهم ایمان بیارید و نذری چیزی دارید به نیت من بگید:

اگر بهترین FPS های 10 سال گذشته را در نظر بگیرید تقریبا الان 80 درصد دولوپرها و IP هاش دست ماکروسافت هست. Call Of Duty , DOOM, OverWatch, Wolfenstein , Halo, Quake اینا تمام دست ماکروسافته. از استدیوها هم ID Software, Machine Games, 343i, Treyarch, Infinity Ward, Sledgehammer, blizzard, Raven Software و Arkane. کلا بلند شدن رو دست ماکروسافت توی این سبک دیگه واقعا خیلی سخته. 9 تا استدیو نزدیک سه چهار هزار نفر از زیر مجموعه ماکرو الان دارن روی FPS کار میکنن. سالی میتونه 2 تا FPS قوی بده.

از باقی استدیوهای شناخته شده DICE , Respawn دسته EA هست. Crytek و Bungie مستقل هستند. Ubi Montreal و Creative Assembly و 4A GAMES هم شوتر میسازن از زیرمجموعه سایر ناشرین.

کل تعداد استدیوهایی که در زمینه ناشرین مستقل و استدیوهای مستقل شناخته شده که روی شوتر اول شخص کار میکنن به زور به اون تعداد زیرمجموعه ماکروسافت میرسه.

به نظر من برای سونی بهترین راه برای خروج از این بن بست خرید Bungie هست. دو سه تا هم قرارداد بستن. یکی دوتا هم با گوریلا و اینسامنیاک میتونن کاور کنن. به اون حد ماکرو حداقل به لحاظ کمی به هیچ وجه نمیرسن ولی میتونن حداقل یکم عرصه را پوشش بدن.

در کنار این سبک RPG غربی هم استدیوهای خیلی خوبی مثل Bethesda, Obsidian , Playground, Blizazard, Inxile افتاده دست ماکروسافت که اونجام خیلی ip های خفنی دستشه. توی این دوتا سبک واقعا خیلی قوی شده ماکرو.

نکته قوت سونی سبک اکشن ادونچره به نظرم و بازی های قهرمان محور.

در کل خرید خوبی بود و صرف اینکه انحصاری باشه نباشه بازیش، سونی میتونه از بابت شوتر و به خصوص یک بازی رقابتی بلاخره یک ip قوی را مالک بشه. به هرحال حضور در بین ip هایی که پلیربیس و کامیونیتی بزرگ و فعالی دارن برای تمام ناشرین الان حیاتی هست.

حالا ببینیم بعدا ادامه ماجرا چی میشه. هرکی میخواهد از خریدهای بعدی با خبر بشه پست هام را با دقت بخونه چون دستم بسته اس نمیتونم مستقیم اشاره کنم:D

داداش شما الان بخوای همون جعبه مجهول بخری ۱هقته طول میکشه بعد سونی ۲هفته استودیو خریده 😂😂اینا از سخنان گهربار تام واران عزیز یا فیک گراب نیست
سر و ته گرفتی، شاید اینجوری درکش راحتر باشه:
سونی و مایکرو احتمالا بیش از یکساله تو پروسه خرید بانجی هستن و پیشنهاد رد و بدل میکردن
اما این خرید اخر مایکرو، سونی رو وادار کرد هیجوره نزاره این یکی هم از کف ش بره حتی با پرداخت رقم گزافتر
مطمن باش این. خرید از قبلا تایید شده بود برا خرید ۳.۵میلیاردی از طرف مدیر های بالا باید تایید بشه. که این خودش خیلی وقت گیر هست
چی میگی رفیق؟
مدیر بالا" تایید نکرده باشه، یعنی اصن هنوز خریدی انجام نشده.

آخرین ویرایش:
این خرید خیلی خوب و به جا بود. هم سونی به تجربه و تیم FPS ساز حرفه ای نیاز داشت و هم از اون ور هم کل وزنه ترازو یه طرفه به سمت مایکروسافت نشد. هرچند هنوزم وزنه اون ور خیلی سنگین تره ولی بازم برای حفظ اون سنگینی باید خیلی بهتر و دقیق تر برنامه ریزی و مدیریت کنه و این برای هر دو طرف خوبه.
اما اگه مایکروسافت بانجی رو میخرید برای من یکی اصلا خبر خوبی نبود چون وقتی رقیب قوی نباشه به تکرار و عدم ایده های جدید و بدون ریسک میرسی. نمونش وضعیت فیفا هست که وقتی PES قوی بود خیلی تلاشش بیشتر بود تا الان.
خرید استودیو ها توسط سونی و مایکروسافت در حال حاضر بهترین اتفاق برای این صنعت هست، دیگه دوران قدیم نیست که ناشرهای ضعیف و یا شرکت های کوچیک بتونن به راحتی مستقل بمونن و دیر یا زود نتفلیکس و آمازون و تنسنت و اپل و گوگل هم اقدام به چنین خرید هایی میکنن. بهتر اینه سونی و مایکروسافت اونقدر خرید بزنن که دیگه شرایط برای حضور اونها فراهم نشه و این بازار رو از دست داده فرض کنند.
قطعاً برنامه ریزی سونی و مایکروسافت میتونه کیفیت بازی ها رو بالاتر ببره.

• Like
Reactions: {mobile-GAMER-117}
شاید اینجوری درکش راحتر باشه:
سونی و مایکرو احتمالا بیش از یکساله تو پروسه خرید بانجی هستن و پیشنهاد رد و بدل میکردن
اما این خرید اخر مایکرو، سونی رو وادار کرد هیجوره نزاره این یکی هم از کف ش بره حتی با پرداخت رقم گزافتر
مطمن باش این. خرید از قبلا تایید شده بود برا خرید ۳.۵میلیاردی از طرف مدیر های بالا باید تایید بشه. که این خودش خیلی وقت گیر هست

سونی فکر کنم بزرگترین خریدش تو استودیو داخلی Psرو انجام داده و حدود15برابر خرید اینسامیاک بوده

• Like
Reactions: Bellic
این که کسی علایق درونیش معلوم بشه چیز بدی نیست یکی به آی پی های هر دو طرف علاقه داره هر کدوم پیشرفت کنه حال میکنه میاد نشون میده تو فروم بعد فن بوی میاد اسمش رو میذاره بی طرف! چرا؟ چون چیزی که فن بوی دلش میخواسته رو نگفته! حالا همون بی طرف از مد افتادن رو مثل سود شرکت خاصی به جاییش نمیگیره. اینکه یه عده علایق درونیشون با هر حرکت جیم رایان چرخش میکنه چیز بدیه آره…

والا الان که این خبر یکسال مذاکره سونی بانجی را شنیدم دارم به این فکر میکنم خرید بانجی و بلوپوینت و هوسمارک و دوسه تا استودیوی دیگه بیشتر جواب خرید بتسدا توسط MS بوده و جواب خرید اکتیویژن بلیزارد رو شاید یکسال دیگه بشنویم که البته خود جیمبو هم گفت خریدهای بزرگتر در راهه :-?
ترسناکترین اتفاق امشب همین جمله جیمبو بود: "خریدهای بزرگتری در راه است."
آقا من اینو فقط برای کنترل کردن جو میگم، ولی جیم رایان تا جایی که دیدم هیچ جا نگفته که خریدهای بعدی لزوما بزرگتر هستن. :D ممکنه که طبق روال یک سال اخیر بازم خریدهای کوچیکتر اما هوشمندانه و مناسب مثل هاوسمارک ببینیم مثلا. این چیزیه که جیم رایان داخل مصاحبه گفته:
"We should absolutely expect more," he concludes. "We are by no means done. With PlayStation, we have a long way to go. I will personally be spending a lot of my time with Pete and the team at Bungie, helping make sure that everything beds down right and that autonomy means autonomy. But elsewhere in the organisation, we have many more moves to make."

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or