سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با این سبک هیئتی که سونی استدیو هاش رو اداره میکنه، همونجور که گاو رو کرد تلو، هر چی fps تحت ساخت داره رو قراره از زیر فیلتر بانجی رد کنه، رزیزتنس و مخصوصا kz خودشون بحران هویتی داشتند، حالا تزریق روح هیلو به اینها چی میخواد از آب دراد؟

بسیار عالی
رقابت داره به شدت جذاب میشه. دو طرف کارت هایی دارن که نمیزاره بازی یک طرفه بشه. دو طرف مجبورن برای حفظ آی پی های طرف مقابل روی پلتفورم خودشون دست از حرکات انحصارگرایانه بکشن تا بتونن بدون تنش به مسیر ادامه بدن. خوشحال کننده است که سونی هم تغییرات زیادی در خودش در حال ایجاد کردنه، با این خرید سونی هم نشونه هایی از ورود به دنیای اشتراکی و بازی های سرویس محور نشون داد.

• Like
Reactions: Natural Killer
با این سبک هیئتی که سونی استدیو هاش رو اداره میکنه، همونجور که گاو رو کرد تلو، هر چی fps تحت ساخت داره رو قراره از زیر فیلتر بانجی رد کنه، رزیزتنس و مخصوصا kz خودشون بحران هویتی داشتند، حالا تزریق روح هیلو به اینها چی میخواد از آب دراد؟
روحی از هیلو در بانجی نمونده، یعنی خود بانجی نخواست چیزی بمونه.

• Like
Reactions: reydge
خرید بسیار هوشمندانه و آینده نگرانه ایه! بعضی از دوستان که از این خرید جا خوردن و ناراحتن، احتمالا شناخت کافی از Bungie ندارن. بانجی نبوغش در ساخت عناوین FPS، کم‌نظیر نه بلکه بینظیره و بدون کوچکترین تردیدی، یکی از بهترین شوترسازهای همه دوران هاست. از طرف دیگه، چند سالی هست که وارد بازار بازی های سرویس محور (GaaS) شده و دست بر قضا، در این زمینه هم موفق بوده. خلاصه اینکه منتظر تولد یک عنوان جدید شوتر برای پلی‌استیشن، از این استودیو کارکشته باشید که همه رو انگشت به دهن بذاره.

ولی ای کاش سونی در درجه اول و در صورت امکان، تکلیف سه تا آیپی MGS، Silent Hill و Castlevania رو روشن می‌کرد و بعد سراغ خریدهای این چنینی می‌رفت. بزرگترین نگرانی من اینه که زودتر از سونی، مایکروسافت بره سر وقت کونامی و برای همیشه دست سونی از این سه عنوان کوتاه بمونه. همچین اتفاقی برای کامیونیتی پلی‌استیشن از صدتا فحش هم بدتره!!

این دوستانی که پلی تایم فیل اسپنسر از دستنی میزارن رو درک نمیکنم. :D

اینا خیلی واضح دارن میگن مولتی پلتفرم میمونن (حتی در بدترین حالت هم بازی بعدیشون مولتی هست) با این حساب حداقل تا ۲۰۲۷ نباید مشکلی واسه بازی کردن فیل وجود داشته باشه. :D

View attachment 242360
از این به بعد اگه ایشون چیزی تلاوت کرد باور نکنید :D ایشون اینسایدر فیک هستن
یک خبری اومده بود که مایکروسافت با بانجی در حال مزاکره برای خرید مجدد بوده ولی سران بانجی رقم بالایی رو پیشنهاد دادن و مایکروسافت رد کرده.

در کل بانجی تکلیفش با خودش مشخص نیست. سابقه درخشانی در ناسازگاری با کسایی که کار می کنه داره از آخرم خودشون شدن ناشر. من تعجب نمی کنم اگر بعد از مدتی اینا دوباره مستقل بشن.
ولی خود من معتقد بودم که مایکروسافت باید در 343i رو گل بگیره و Bungie رو بخره دوباره براش هیلو بسازه تا این که Infinite رو بازی کردم نظرم برگشت :D

فقط چهره عزیزانی که با جملات "سونی پول نداره"، "نهایت 250 میلیون دلار بده سهم بخره تو اپیک" و "اپل میاد سونی رو میخره" جالب بود که باعث شده بود حتی فن های سونی هم شاکی بشن و غصه بخورن و آینده این برند رو نابود شده ببینن ولی یهو 3.6 میلیارد دلار هزینه کرد بانجی رو خرید و خلاص...

حالا اون عده ای که میان میگن "کوروش بیا از رشد ارگاینک بگو" و این قضیه رو مسخره می کنن واقعا توقع داشتید عمو فیل تند تند ناشر بخره بعد سونی دست به سینه بشینه بگه صبر می کنیم یک استودیو توی فلان جای هلند یک آی پی انحصاری کنه بعد از چند سال بخریمش؟ برای مایکروسافت اوکیه برای سونی خار داره؟

همون زمان هم گفتم سونی به چیزی بیشتر از کنسول فکر میکنه، از دو سال قبل زده تو فاز گیم روی موبایل، می خواد آی پی های خودشو وارد این بخش بکنه. زده تو فاز سینما خیلی قدرتمند تر از قبل و کلی فیلم و سریال از آی پی های خودش بسازه. برای من مهم تر از خرید های بیشتری در راه است، اون رود مپ اگرسیو سونی برای فراتر از کنسول هاست که مهمه...

فقط چهره عزیزانی که با جملات "سونی پول نداره"، "نهایت 250 میلیون دلار بده سهم بخره تو اپیک" و "اپل میاد سونی رو میخره" جالب بود که باعث شده بود حتی فن های سونی هم شاکی بشن و غصه بخورن و آینده این برند رو نابود شده ببینن ولی یهو 3.6 میلیارد دلار هزینه کرد بانجی رو خرید و خلاص...

حالا اون عده ای که میان میگن "کوروش بیا از رشد ارگاینک بگو" و این قضیه رو مسخره می کنن واقعا توقع داشتید عمو فیل تند تند ناشر بخره بعد سونی دست به سینه بشینه بگه صبر می کنیم یک استودیو توی فلان جای هلند یک آی پی انحصاری کنه بعد از چند سال بخریمش؟ برای مایکروسافت اوکیه برای سونی خار داره؟

همون زمان هم گفتم سونی به چیزی بیشتر از کنسول فکر میکنه، از دو سال قبل زده تو فاز گیم روی موبایل، می خواد آی پی های خودشو وارد این بخش بکنه. زده تو فاز سینما خیلی قدرتمند تر از قبل و کلی فیلم و سریال از آی پی های خودش بسازه. برای من مهم تر از خرید های بیشتری در راه است، اون رود مپ اگرسیو سونی برای فراتر از کنسول هاست که مهمه...
هنوزم سر حرفم هستم :D سونی هیچوقت اندازه مایکروسافت پول نداره و نخواهد داشت.
حالا یه زوری زدن و ۳.۶ میلیارد دادن یه استودیو خریدن
هنوز اندازه خرید قبلی مایکروسافت که بتسدا بود هم نشده
و حتی یک دهم خرید جدید مایکروسافت یعنی اکتیویژن هم نیست.
فعلا داره در حد خودش خرج میکنه که فن هاش بیشتر از این احساس شکست نکنن :D

اسباب بازی شما گرون تره نه؟😂
« یه زوری زدن و ۳.۶ میلیارد دادن » هم جمله جالبی بود :D
@Cj_sa
حالا تو که ۲۴/۷ تو پلی ۴ بودی کسی مگه بهت گفت چرا سنگ فیل اسپنسر رو به سینه میزنی که الان من از خرید بانجی خوشحال نباشم؟ برو بچه دم خونه خودتون بازی کن :D

آخرین ویرایش:
واقعا برای مایکرو و بخش اکس باکس زشته که یکی اینطوری فقط با استناد به پول ازش دفاع کنه... مگه بحث حاج حسن و حاج هوشنگه؟ :D
یاد حرف های بچه ها تو مدرسه افتادم : ))))
بابای من فلان تره : ))))

سونی حرکت خوبی زد،بشدت نبود یه fps روی پلی استیشن احساس میشه،نسل ۸ هم همینطور بود،شوتر هم میتونه خیلی خلاقانه باشه و سینگل پلیر خوبی داشته باشه هم میتونه درآمدزایی خوبی از بخش مولتی پلیر برای سونی داشته باشه،بنظرم خرید خوبی بود و صدالبته بموقع،اعداد و ارقام باید بیخیال شد باید دید این دوتا غول گیمینگ با خریدایی که میکنن قراره چی تحویل بدن که با صبر مشخص میشه

• Like
Reactions: Natural Killer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or