نه اینا یه مشت ادمبی طرفن که دو هفته پیش در صنعت گیم رو تخته کرده بودن و الانم اصلا ناراحت نیستنظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بیطرف نباشین
دقیقا نکته طنز اینجا و تفاوت با تاپیک اکتیویژن همینهکلی ادم که اصن هیچ نسخه از halo رو بازی نکردن و کلا تو کار ترولش بودن الان دارن به به چه چه به کار بانجی میکنند
والا الان که این خبر یکسال مذاکره سونی بانجی را شنیدم دارم به این فکر میکنم خرید بانجی و بلوپوینت و هوسمارک و دوسه تا استودیوی دیگه بیشتر جواب خرید بتسدا توسط MS بوده و جواب خرید اکتیویژن بلیزارد رو شاید یکسال دیگه بشنویم که البته خود جیمبو هم گفت خریدهای بزرگتر در راههسونی از یکسال قبل داشته برای خرید بانجی مذاکره میکرده...
اونوقت تو این مدت عمو فیل شصتش خبردار میشه میگه سری هیلو بعد از بانجی که جسدی بیش نیست بر شانه بروت عزیزم بریم cod بخریم... فقط یادش رفته بیاد بازیسنتر کامنتهای فن هاش تو تاپیک cod رو بخونه... حداقل اول برید پستهای قبلیتون رو پاک کنید
مشکل اینجاست که یه عده فکر میکنن اگه علایق درونیشون معلوم شه چیز بدیه در صورتی که اینجوری نیست و هرکس میتونه فن هرچیزی باشه. این وسط به قول تو مشکل این فاز بی طرفیه که متاسفانه از مد افتادهظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بیطرف نباشین
دقیقا اتفاقی که با Taken King برای دستینی 1 پیش اومد و همه به به چه چه کردند، در حالی که قبلش بیشتر نقد ها منفی بود، هرچند گیم پلی و هسته بازی از اول خفن بود.یه نکته رو هم برای دوستانی که مقایسه میکنن Destiny و Halo رو بگم که کلا مسیر حرکتی این دوتا بازی متفاوت بود . یعنی به این شکل که در زمان ساخت Halo بانجی یک پکیج کامل رو میساخت و اون رو عرضه میکرد و در نهایت میشد بازی مثل Halo اما در قضیه Destiny و زیر نظر اکتیویژن شدیدا پول پرست اون موقع و البته سبک متفاوتی که داشت ، بازی به شکلی ناقص در روز اول عرضه شد و همین بود که توی نقدها تاثیر خودشو گذاشت ، یعنی دستینی رو تیکه تیکه کرده بودن و در قالب اکسپنیشن با هزینه های بالا میکردن تو پاچه ملت ، اگر تمامی محتویات دستینی بصورت کامل در همون زمان عرضه در دسترس میبود ، یک شاهکار خلق میشد . من حتی یادمه رید والت اف گلس چندین مدت بعد در دسترس قرار گرفت .
خلاصه اینکه این نوع قیاس عادلانه نیست و برای خود من همیشه در حالت کلی Destiny جزو Top 5 نسل و شاید All time بوده و هست و خواهد ماند .
فاز بی طرفی به کنار ، فاز عصبی یه سری رو خریدارم قشنگ مشخصه اذیت شدن، بدبختی خوشحالیشون ۲ هفته هم دوومنیاوردمشکل اینجاست که یه عده فکر میکنن اگه علایق درونیشون معلوم شه چیز بدیه در صورتی که اینجوری نیست و هرکس میتونه فن هرچیزی باشه. این وسط به قول تو مشکل این فاز بی طرفیه که متاسفانه از مد افتاده
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
و جالب تر اینکه تو همین دو هفته همشون بلیزارد باز شدن حالا ازشون بپرسی اورگریمار کجاست میرن گوگل مپو باز میکنن بلکن جوابش اون تو باشهفاز بی طرفی به کنار ، فاز عصبی یه سری رو خریدارم قشنگ مشخصه اذیت شدن، بدبختی خوشحالیشون ۲ هفته هم دوومنیاورد