سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بی‌طرف نباشین
نه اینا یه مشت ادم‌بی طرفن که دو هفته پیش در صنعت گیم رو تخته کرده بودن و الانم اصلا ناراحت نیستن 😂

مبارکشون باشه . این بانجی بجز هیلو و دستینی دیگه چی ساخته؟
من تو فاز بازی های مولتی نیستم. رفتم سایتشون هم بجز دستینی چیزی ندیدم

یه نکته رو هم برای دوستانی که مقایسه میکنن Destiny و Halo رو بگم که کلا مسیر حرکتی این دوتا بازی متفاوت بود . یعنی به این شکل که در زمان ساخت Halo بانجی یک پکیج کامل رو میساخت و اون رو عرضه میکرد و در نهایت میشد بازی مثل Halo اما در قضیه Destiny و زیر نظر اکتیویژن شدیدا پول پرست اون موقع و البته سبک متفاوتی که داشت ، بازی به شکلی ناقص در روز اول عرضه شد و همین بود که توی نقدها تاثیر خودشو گذاشت ، یعنی دستینی رو تیکه تیکه کرده بودن و در قالب اکسپنیشن با هزینه های بالا میکردن تو پاچه ملت ، اگر تمامی محتویات دستینی بصورت کامل در همون زمان عرضه در دسترس میبود ، یک شاهکار خلق میشد . من حتی یادمه رید والت اف گلس چندین مدت بعد در دسترس قرار گرفت .
خلاصه اینکه این نوع قیاس عادلانه نیست و برای خود من همیشه در حالت کلی Destiny جزو Top 5 نسل و شاید All time بوده و هست و خواهد ماند .

اون بنده خدا داره کبود میکنه خودشو:D یکی متای آخرین بازی بانجی و آخرین هیلو رو براش بذاره یکم ملطفت بشه:دی

--------------

کلی ادم که اصن هیچ نسخه از halo رو بازی نکردن و کلا تو کار ترولش بودن الان دارن به به چه چه به کار بانجی می‌کنند
مثلا من نوعی که ۱۵ ساله با بازیهای بلیزارد و بتزدا خاطره دارم مسلما خوشحال میشم از خریدشون، ولی اینجا طرف تا همین امروز صبح میگفت هیلو قورباغه کشه، تو عمرش هم دست به دستینی نزده، الان داره بندری میزنه و عکس متای هیلو ۱ رو میذاره میگه اینو سونی ساخته:دی
قشنگ نشون میده کدوم فن بیس مسمومیت رو به فضای اینترنت وارد میکنن.

نتیجه خواهشا نیاید بگید جواب خرید اکتی رو داده

این خرید هیچ ربطی به اکتیویژن و مایکروسافت نداشت. به شکل کاملا واضحی برای گرامی داشت دهه مبارک فجر و سالروز ورود عمام به ایران بود. وگرنه میتونستن یه هفته زودتر اعلام کنن و جلوی افت سهامشون رو زودتر بگیرن، ولی دقیقا همه ضررهارو به جون خریدن تا رونمایی در 12 بهمن صورت بگیره و اینطور این روز فرخنده، فرخنده تر هم بشه.

سونی از یکسال قبل داشته برای خرید بانجی مذاکره میکرده...
اونوقت تو این مدت عمو فیل شصتش خبردار میشه میگه سری هیلو بعد از بانجی که جسدی بیش نیست بر شانه بروت عزیزم :D بریم cod بخریم... فقط یادش رفته بیاد بازیسنتر کامنتهای فن هاش تو تاپیک cod رو بخونه... حداقل اول برید پستهای قبلیتون رو پاک کنید 🤣
والا الان که این خبر یکسال مذاکره سونی بانجی را شنیدم دارم به این فکر میکنم خرید بانجی و بلوپوینت و هوسمارک و دوسه تا استودیوی دیگه بیشتر جواب خرید بتسدا توسط MS بوده و جواب خرید اکتیویژن بلیزارد رو شاید یکسال دیگه بشنویم که البته خود جیمبو هم گفت خریدهای بزرگتر در راهه :-?

ظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بی‌طرف نباشین
مشکل اینجاست که یه عده فکر میکنن اگه علایق درونیشون معلوم شه چیز بدیه در صورتی که اینجوری نیست و هرکس میتونه فن هرچیزی باشه. این وسط به قول تو مشکل این فاز بی طرفیه که متاسفانه از مد افتاده

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

یه نکته رو هم برای دوستانی که مقایسه میکنن Destiny و Halo رو بگم که کلا مسیر حرکتی این دوتا بازی متفاوت بود . یعنی به این شکل که در زمان ساخت Halo بانجی یک پکیج کامل رو میساخت و اون رو عرضه میکرد و در نهایت میشد بازی مثل Halo اما در قضیه Destiny و زیر نظر اکتیویژن شدیدا پول پرست اون موقع و البته سبک متفاوتی که داشت ، بازی به شکلی ناقص در روز اول عرضه شد و همین بود که توی نقدها تاثیر خودشو گذاشت ، یعنی دستینی رو تیکه تیکه کرده بودن و در قالب اکسپنیشن با هزینه های بالا میکردن تو پاچه ملت ، اگر تمامی محتویات دستینی بصورت کامل در همون زمان عرضه در دسترس میبود ، یک شاهکار خلق میشد . من حتی یادمه رید والت اف گلس چندین مدت بعد در دسترس قرار گرفت .
خلاصه اینکه این نوع قیاس عادلانه نیست و برای خود من همیشه در حالت کلی Destiny جزو Top 5 نسل و شاید All time بوده و هست و خواهد ماند .
دقیقا اتفاقی که با Taken King برای دستینی 1 پیش اومد و همه به به چه چه کردند، در حالی که قبلش بیشتر نقد ها منفی بود، هرچند گیم پلی و هسته بازی از اول خفن بود.
2 از این نظر وضعیت بهتری داشت اما در کل درسته،
باید دید اون حساسیت سونی رو خروجی هاش، اینجا هم به کار میره یا نه...

• Like
Reactions: SPILL
مشکل اینجاست که یه عده فکر میکنن اگه علایق درونیشون معلوم شه چیز بدیه در صورتی که اینجوری نیست و هرکس میتونه فن هرچیزی باشه. این وسط به قول تو مشکل این فاز بی طرفیه که متاسفانه از مد افتاده

فاز بی طرفی به کنار ، فاز عصبی یه سری رو خریدارم :D قشنگ مشخصه اذیت شدن، بدبختی خوشحالیشون ۲ هفته هم دووم‌نیاورد😂

الان فکر کردین چون خرید طول میکشه این خرید سونی برای خالی نکردن جلو مایکرو نبود؟
بانجی سالها لقمه مورد هدف سونی/ مایکرو بوده،
همینکه این اخر رقم کمتر به مایکرو اعلام کردن و مایکرو رد کرده یکی از داستانهایی که برا من و شما پابلیک شده، بانجی هم خودشو پرت نکرده جلو مایکرو بیا منو بخر، مایکرو اینترست نشون داده، همینطور سونی، اما سر قیمت به توافق نرسیدن،
2 هفته از خرید اکتی میگذره و سونی تحت فشار یکی از پلن های خریدش یعنی همین بانجی رو که معلوم نیست از کی پیشنهادات بین 3 طرف رد و بدل میشده از ترس اینکه این fps هم از دست بده (چون مایکرو اون سر معامله با قیمت پیشنهادی پایینتر نشسته) مجبور شده حتی با قیمت تند تر تن به معامله بده
پس این خرید نه تنها در جواب مایکرو بوده ، بلکه اگر مایکرو، اکتی رو نمیخرید حالا حالاها نهایی نمیشد و سونی هول نمیکرد اینهمه بیشتر پول پاش بده و اصن شاید دست مایکرو میافتاد

جیمبو با این حرکت قشنگ یه چک زد تو گوش اسپنسر. بیای استودیویی که بزرگترین ip اکس باکس رو ساخته بخری و همچنین بیشترین بازی که اسپنسر بازی کرده 😂

بدون شک انقلابی ترین و یکی از بهترین شوتر تاریخ رو استودیو سونی ساخته 😂

IMG_20220201_003213_735.jpg

فقط کپکام هم بخری دیگه تمامه ماجرا 😁

فاز بی طرفی به کنار ، فاز عصبی یه سری رو خریدارم :D قشنگ مشخصه اذیت شدن، بدبختی خوشحالیشون ۲ هفته هم دووم‌نیاورد
و جالب تر اینکه تو همین دو هفته همشون بلیزارد باز شدن حالا ازشون بپرسی اورگریمار کجاست میرن گوگل مپو باز میکنن بلکن جوابش اون تو باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or