سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم از گریلا که Kzدیگه بعید هست بسازه این Kzرو بدن دست اینا یچی خوبی ازش بسازن این شماره عمو جیمیو و هرمن رو پیدا کنید 😂😂

دوران بانجی :

View attachment 242323

بعد از بانجی :

View attachment 242324
نمی‌دونم تا حالا خودت hale ce را پلی دادی یا نه
اون بازی هم در حد T هست فقط نکته اش اینه که بیست سال پیش حساسیتا بیشتر بود و کلا بازی که توش تفنگ بود را M میدادن
من البته مثل خرید قبلی شخصا از این خرید خوشحال شدم.
با این که اینو میفهمم نباید صنعت گیم به سمت انحصارگرایی بره ولی هم activisionblizzard هم بانجی شرکتایی بودن که تصمیمات سال های اخیرشون خیلی سوال برانگیز بود.
این خرید‌ها ممکنه باعث شه که یه خرده ادم شن و دوباره برگردن به دوران اوجشون.

مثلا این خبر در مورد فرام سافتور بیاد خوشحال نمیشم چون اون شرکت رو اوجه الان.

ادم میاد یکسری از پست ها رو می خونه پا.... ه میشه از خنده.

طبق تحلیل دوستان عزیز در این تاپیک (بعضی از دوستان) بعد از این خرید کمر ماکرو شکست و دیگر قادر به ادامه رقابت نیست از طرفی باید فرنچایز halo رو کلا کنسل کنه و به هیچ عنوان نباید call of duty یا دیگر عناوین اکتیویژن /بلیزارد رو انحصاری کنه چون بانجی هم xbox رو تحریم میکنه.
...................................................

به نظرم این خرید کاملا به جا بود (گرچه خیلی دوست داشتم کپ کام رو میخرید بلکه بازی داینو کریسیس رو زنده میکرد سونی) با سابقه ای که بانجی در ساخت fps داره میتونه برای سونی انحصاری های شاهکار خلق کنه، شاید هم سونی ازشون بخواد تا روی کیلزون کار کنن.

فعلا عمو فیل قرار شده بچه خوبی باشه زیاد صحبت نکنه وگرنه بهترین گیم‌عمرشو که خیلی براش وقت گذاشته انحصاری میکنیم 😂
یه سریا جوری ژست گرفتن و عکس دلار و پول میذارن که انگار مایکروسافت واسه باباشونه و اینا هم دارن پز جیبشو میدن 😂 اقا نهایتش اینه که نینتندو فن ها و سونی فن ها کنار کنسولی که دارن میرن یه سری اس با گیم‌پس اشتراکی مثل شما ها میخرن و با ۱۰ میلیون تومن فکر میکنن سهامدار مایکروسافت شدن 😂 بعدم دوباره مثل شما پولدارا عکس دلار میذارن و هی پز پولداری مایکرو رو میدن 😂
این کامنتارو خوندم یاد این بنده خداهایی که ps5 رو انباکس کرده بودن افتادم .
View attachment 240297

خریدن بانجی چطور میتونه با هدف ضربه به ماکروسافت باشه؟ یک هفته ای که قرارداد نبستند قطعا ماکروسافت هم در جریان بوده که روی اکتیویژن کار میکرده! خرید بانجی دوتا فایده داره یکی اینکه سونی یک FPS انحصاری تمام عیار خواهد ساخت که امیدوارم در سبک دستینی نباشه و بیشتر در سبک هیلو باشه دوم اینکه دیگه کامنتهایی از قیبل هیلو آشغاله و بازی بچگانه است رو نمیبینیم تو انجمن و در یک چرخش ۱۸۰ درجه از تاثیرات بی بدیل بانجی در صنعت گیم با ساختن Halo CE میشنویم :دی
این وسط عمو فیل بیشتر از بخش اکس باکس بهش ضربه وارد شده هیلو که وضعش خوبه الان با 343i اما عمو فیل باید با دستینی خدافظی کنه :دی

بانجی آشکارا نمی خواد بازی انحصاری بسازه
در آینده یا سونی محبورشون می‌کنه که بازی انحصاری بسازن که اون صورت اعضای استدیو میرن و استدیو از بین می‌ره
یا مولتی طبق خواستون خواهند ساخت
اگر قرار مولتی بسازن پس چرا خریده شدن؟
IMG_20220131_234013.jpg
احتمالا چون که سونی به چیزی فراتر از کنسول ها فکر می‌کنه و به فکر درآمد و شیوه جدیدی هست که با بازی های گس محقق میشه

خودم چند وقت پیش ستا dlc گرقتم تموم کردم چطور میگی حذف شدن :D
یه سری مپ مولتی حذف میکنه جدید میده دلیلشم میگن چون بازی خیلی حجیم بزرگ میش
احتمالا قبل استارت این موضوع رفتیشون. با شدوکیپ اینکارو کردن. Red War, Curse of Osiris, Warmind دیگه قابل دسترس نیستن. فور سیکن هم قابل دسترس هست ولی بخش عظیمی ازش دیگه وجود نداره تو بازی و ماه دیگه کاملا حذف میشه.

• Like
Reactions: m.a.t and richard92
سونی از یکسال قبل داشته برای خرید بانجی مذاکره میکرده...
اونوقت تو این مدت عمو فیل شصتش خبردار میشه میگه سری هیلو بعد از بانجی که جسدی بیش نیست بر شانه بروت عزیزم :D بریم cod بخریم... فقط یادش رفته بیاد بازیسنتر کامنتهای فن هاش تو تاپیک cod رو بخونه... حداقل اول برید پستهای قبلیتون رو پاک کنید 🤣

من فقط یه چیزی میخوام.. اونم اینه که یکی از این گنده ها فقط EA ملعون رو بخره تا شاید یه مقدار این سیاست های گندش بهتر بشه. 10 ساله Dead Space بازی نکردیم 8->
با بقیه کاری نداشته باشن :D

برسد به دست جیم رایان و فیل اسپنسر :D

بانجی آشکارا نمی خواد بازی انحصاری بسازه
در آینده یا سونی محبورشون می‌کنه که بازی انحصاری بسازن که اون صورت اعضای استدیو میرن و استدیو از بین می‌ره
یا مولتی طبق خواستون خواهند ساخت
اگر قرار مولتی بسازن پس چرا خریده شدن؟
View attachment 242345
احتمالا چون که سونی به چیزی فراتر از کنسول ها فکر می‌کنه و به فکر درآمد و شیوه جدیدی هست که با بازی های گس محقق میشه
دقیقا برای من هم این سواله. بانجی از مایکی جدا شد که مستقل بمونه. بعد با اکتی همکاری کردن سر دستینی و اونجا هم به بن بست خوردن و استقلال خودشون رو اعلام کردن. کلا جوری بودن که نمیخواستن برن تحت تملک کمپانی خاصی. اینکه الان خریداری میشن خیلی عجیب و غریب میزنه واسه من. بدبختی اینه که میان میگن ما همچنان برای خودمونیم و هر کار بخواییم میکنیم. مگه میشه اصن؟ مگه داریم؟ بیان بخرنت و صاحبت بشن و بگن اوکی بلا هر کار خواستی بکن؟:D

احساس میکنم یه چیزی مثل سگا/اتلوس شدن.

Grey warden

حاجی از قیمتا و شرایط خبر نداری مگه ؟ کامنتو بخون قشنگ، با ده میلیون که ps5 بهت نمیدن 😂 ۲۶ میلیون باید هزینه کنی. پلاسم باید بخری گیماشم ۷۰ دلاره مفتی نیست مثل اونور کیلویی 🤣
ظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بی‌طرف نباشین

تاریخ رو نمیشه از دیروز به این ور یا از جایی که دوست داریم به بعد دید فقط،

شما تاریخچه +16 سال هیت یک جماعت به سونی و پلی استیشن در این سایت رو در نظر بگیر، بعد مقابله سونی فن ها برای ترول هیلو برات عجیب نمیشه، الانم هیلو خریده نشده که کسی به پارادوکس بربخوره، دستینی که مولتی میمونه، بازی جدید بانجی برای پلی استیشن هم حتما سلیقه کامیونیتی پلی استیشن رو در نظر میگیره..

نگران نباشید :D چه نسلی و چه رقابتی در پیش داریم :D

• Like
Reactions: Nike-90 and pxc33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or