نمیدونم تا حالا خودت hale ce را پلی دادی یا نهدوران بانجی :
View attachment 242323
بعد از بانجی :
View attachment 242324
فعلا عمو فیل قرار شده بچه خوبی باشه زیاد صحبت نکنه وگرنه بهترین گیمعمرشو که خیلی براش وقت گذاشته انحصاری میکنیم
یه سریا جوری ژست گرفتن و عکس دلار و پول میذارن که انگار مایکروسافت واسه باباشونه و اینا هم دارن پز جیبشو میدن اقا نهایتش اینه که نینتندو فن ها و سونی فن ها کنار کنسولی که دارن میرن یه سری اس با گیمپس اشتراکی مثل شما ها میخرن و با ۱۰ میلیون تومن فکر میکنن سهامدار مایکروسافت شدن بعدم دوباره مثل شما پولدارا عکس دلار میذارن و هی پز پولداری مایکرو رو میدن
این کامنتارو خوندم یاد این بنده خداهایی که ps5 رو انباکس کرده بودن افتادم .
View attachment 240297
احتمالا قبل استارت این موضوع رفتیشون. با شدوکیپ اینکارو کردن. Red War, Curse of Osiris, Warmind دیگه قابل دسترس نیستن. فور سیکن هم قابل دسترس هست ولی بخش عظیمی ازش دیگه وجود نداره تو بازی و ماه دیگه کاملا حذف میشه.خودم چند وقت پیش ستا dlc گرقتم تموم کردم چطور میگی حذف شدن
یه سری مپ مولتی حذف میکنه جدید میده دلیلشم میگن چون بازی خیلی حجیم بزرگ میش
دقیقا برای من هم این سواله. بانجی از مایکی جدا شد که مستقل بمونه. بعد با اکتی همکاری کردن سر دستینی و اونجا هم به بن بست خوردن و استقلال خودشون رو اعلام کردن. کلا جوری بودن که نمیخواستن برن تحت تملک کمپانی خاصی. اینکه الان خریداری میشن خیلی عجیب و غریب میزنه واسه من. بدبختی اینه که میان میگن ما همچنان برای خودمونیم و هر کار بخواییم میکنیم. مگه میشه اصن؟ مگه داریم؟ بیان بخرنت و صاحبت بشن و بگن اوکی بلا هر کار خواستی بکن؟بانجی آشکارا نمی خواد بازی انحصاری بسازه
در آینده یا سونی محبورشون میکنه که بازی انحصاری بسازن که اون صورت اعضای استدیو میرن و استدیو از بین میره
یا مولتی طبق خواستون خواهند ساخت
اگر قرار مولتی بسازن پس چرا خریده شدن؟
View attachment 242345
احتمالا چون که سونی به چیزی فراتر از کنسول ها فکر میکنه و به فکر درآمد و شیوه جدیدی هست که با بازی های گس محقق میشه
ظاهرا ما اگه رفتار متقابل انجام بدیم میشیم آدم بد و خب همونایی که همون رفتار رو انجام دادن بعدش میان فاز روشنفکری میگیرن که اره نکنین بده. فن باشین، اوکیه و خوبم هست ولی بیطرف نباشینGrey warden
حاجی از قیمتا و شرایط خبر نداری مگه ؟ کامنتو بخون قشنگ، با ده میلیون که ps5 بهت نمیدن ۲۶ میلیون باید هزینه کنی. پلاسم باید بخری گیماشم ۷۰ دلاره مفتی نیست مثل اونور کیلویی