سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
<:-P
یعنی میشه تصور کرد عضوی از خانواده برای خانواده بازی اختصاصی نسازه ؟ :D

اگه این اتفاق بیفته فقط یه معنی داره ،

سونی قراره تا میتونه استودیو و ip های پول ساز بخره و تبدیل به یه تنسنت دیگه بشه و برای پی سی و موبایل و اکس باکس و نینتندو و (شاید) کنسول خودش هم بازی بده ،

به هر حال نشونه هایی که این سونی داره نشون میده اینه که دیگه علاقه ای به پلتفرم هولدر بودن نداره ، حتی کوچکترین نشانه ای از اینکه برنامه ای برای رفتن سمت استریم و کلاد گیمینگ و سرویس داره ، از خودش نشون نداده

به هر حال تو یکی دو سال اینده و خصوصا با خرید بعدی سونی مشخص میشه ، که به دنبال افزایش فن بیس و مشتری هاش برای دوران بعد از کنسول گیمینگ هست ، یا کلا میخواد تبدیل به یه ناشر ترد پارتی بشه ۔۔۔

وقتی رقبا هر روز دارن تعداد انحصاری هاشون رو افزایش میدن ، یه شرکت نمیتونه بدون انحصاری و با عرضه بازی هاش برای تمام پلتفرم ها مشتری هاش رو حفظ کنه

این یه فکته ، با رو منبر رفتن هم واقعیت عوض نمیشه

این دوستانی که پلی تایم فیل اسپنسر از دستنی میزارن رو درک نمیکنم. :D

اینا خیلی واضح دارن میگن مولتی پلتفرم میمونن (حتی در بدترین حالت هم بازی بعدیشون مولتی هست) با این حساب حداقل تا ۲۰۲۷ نباید مشکلی واسه بازی کردن فیل وجود داشته باشه. :D
متاسفانه انقدر با عصبانیت کامنت دادی اصلا متوجه منظور نشدی (:
اینکه تایم پلی فیل با دستینی بالاست نشون دهنده کیفیت کار بانجی هست نمیدونم چرا فکر می‌کنی کسی با فیل مشکل داره.
البته قابل درکه حال جنابعالی و من حق میدم ولی هنوز ماجرای این خرید سونی رو متوجه نشدی
در مورد کاد هم خواهیم دید فعلا که حداقل تا ۲۰۲۴ ش رو رسما اعلام کردند که حداقل باید مولتی بمونه باقیشم بستگی داره سونی با بانجی چکار مبخواد بکنه (؛
ضمنا همونطور که در کامنتهای قبلی گفته شد و جنابعالی چون زود عصبانی میشی حتما نخوندی اینکه بانجی مولتی کنه یا نکنه دست خودش هست و نه یک قرارداد که نشه زیرش زد و البته که این قصه سر دراز دارد

واقعا برای مایکرو و بخش اکس باکس زشته که یکی اینطوری فقط با استناد به پول ازش دفاع کنه... مگه بحث حاج حسن و حاج هوشنگه؟ :D
یاد حرف های بچه ها تو مدرسه افتادم : ))))
بابای من فلان تره : ))))
دفاع؟بابام؟
من حتی سهام دار مایکروسافت هم نیستم چه برسه به اینکه بخوام ازش دفاع کنم
ولی این که مایکروسافت خیلی گنده تر و پولدار تر از سونی هست یه فکته :D حالا به عده از این موضوع ناراحتن مشکل خودشونه
خریداش هم مستقیم به نفع منه که کاربر گیم پس هستم

• Like
Reactions: hitman68
دفاع؟بابام؟
ولی این که مایکروسافت خیلی گنده تر و پولدار تر از سونی هست یه فکته :D حالا به عده از این موضوع ناراحتن مشکل خودشونه
قبلا هم بهت گفتم :D
علاقه خاصی داری هی اثبات کنی که شب تاریکه... و روز روشن ... :D

حالا که بحث داغه،انگار یکی کپکام رو خریده :D باید صبر کرد و دید که کی خریده فقط

جف گراب توی پادکست این جمله رو گفته
بعدش گفته که منظورم take two یا استودیو hazelight نیست

IMG_20220201_020551_583.jpg

دفاع؟بابام؟

اره مایکروسافت خیلی پولداره ، خوب بعدش؟

همین شرکت پولداره سه نسل پیاپی داره دست و پا میزنه که شدت شکست هاش از یه شرکت فقیر و فلک زده😂 رو کاهش بده ، اخرشم مجبور شده اندازه بزرگی بازار گیمینگ هزینه کنه تا بتونه تو این بازار باقی بمونه

هیچ وقت نفهمیدم اینایی که میان میگن مایکرو پولداره، قدرتمنده ، سونی پشه ای جلوش نیست ، سعی دارن سونی رو ترول کنن یا خود مایکرو رو😂

اره مایکروسافت خیلی پولداره ، خوب بعدش؟

همین شرکت پولداره سه نسل پیاپی داره دست و پا میزنه که شدت شکست هاش از یه شرکت فقیر و فلک زده😂 رو کاهش بده ، اخرشم مجبور شده اندازه بزرگی بازار گیمینگ هزینه کنه تا بتونه تو این بازار باقی بمونه

هیچ وقت نفهمیدم اینایی که میان میگن مایکرو پولداره، قدرتمنده ، سونی پشه ای جلوش نیست ، سعی دارن سونی رو ترول کنن یا خود مایکرو رو😂
چته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بده :D
مایکروسافت پول داره و سیستمی مثل گیم پس راه انداخته و یکی مثل منم دارم نهایت استفاده رو میبرم

سونی هم پول نداره و باید واسه پول در آوردن از مخاطباش پول بگیره،با بازی های ۷۰ دلاری و آپگرید های ۱۰ دلاری :D
من اونجایی هستم که از لحاظ مالی به نفعم باشه

یاد حرف های بچه ها تو مدرسه افتادم : ))))
بابای من فلان تره : ))))
حالا من از این حرف ها دفاع نمیکنم، اما شما که به بقیه ایراد میگیری خودت از صفت اول شخص جمع استفاده کردی، مثل یک سهامدار:دی
:Arrowd:
امیدوارم اخرین خرید سونی نباشه. خوبه که یک شوترساز خفن مثل بانجی رو داشته باشیم، اما در مقابل گسترش مایکرو، به نظرم سونی هنوزم جا برای خرید بیشتر داره، کپ کام کونامی فرام و از این جنس.. ژاپنی.. و همچنین ار پی جی..

حالا من از این حرف ها دفاع نمیکنم، اما شما که به بقیه ایراد میگیری خودت از صفت اول شخص جمع استفاده کردی، مثل یک سهامدار:D
:Arrowd:
منظورم بازی بود دیگه... خیلی خوبه بانجی رو داشته باشیم تا برامون شوتر های خفن بسازه... :D
پست سبحان هم شما دخالت نکن عزیزم نمیخوام بحث رو باز کنم :D

“it takes two to tango”

این جمله ای که تو توییتر داره سرش بحث میشه و هر کی یه گزینه خرید میده ، واقعا چطوری رسیدن به یه تروفی از بازی ۱۵ سال پیش ۔۔۔

در حالی که این یکی از معروف ترین دیالوگ ها تو بازی گنشین ایمپکته ، و به شدت تو فن بیس گنشین سر صدا و هایپ به پا کرد و تا یکی دو ماه به خاطرش meme و فن ارت و ادیت ویدئو میدادن ، اصلا تمام محبوبیت کارکتر eula سر این جمله بود

• Like
Reactions: rezvideo and Bellic
بعضیا واقعا در جریان تغییرات صنعت گیم نیستن

آینده گیمینگ یعنی سرویس

دلیل هزینه های مایکروسافت هم همین موضوعه

حالا سونی رفته یدونه ip خریده که باهاش سرویس راه بندازه:blink:

دیگه استندآپ کمدی نکنید تاپیک رو :D

چته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بده:D
مایکروسافت پول داره و سیستمی مثل گیم پس راه انداخته و یکی مثل منم دارم نهایت استفاده رو میبرم

سونی هم پول نداره و باید واسه پول در آوردن از مخاطباش پول بگیره،با بازی های ۷۰ دلاری و آپگرید های ۱۰ دلاری :D
من اونجایی هستم که از لحاظ مالی به نفعم باشه
سونی قطعا به بزرگی ماکروسافت به عنوان یک کمپانی نیست ولی پلی استیشن قطعا خیلی بزرگتر و پر درآمد تر از بخش اکس باکسه دوست عزیز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or