یعنی میشه تصور کرد عضوی از خانواده برای خانواده بازی اختصاصی نسازه ؟
متاسفانه انقدر با عصبانیت کامنت دادی اصلا متوجه منظور نشدی (:این دوستانی که پلی تایم فیل اسپنسر از دستنی میزارن رو درک نمیکنم.
اینا خیلی واضح دارن میگن مولتی پلتفرم میمونن (حتی در بدترین حالت هم بازی بعدیشون مولتی هست) با این حساب حداقل تا ۲۰۲۷ نباید مشکلی واسه بازی کردن فیل وجود داشته باشه.
دفاع؟بابام؟واقعا برای مایکرو و بخش اکس باکس زشته که یکی اینطوری فقط با استناد به پول ازش دفاع کنه... مگه بحث حاج حسن و حاج هوشنگه؟
یاد حرف های بچه ها تو مدرسه افتادم : ))))
بابای من فلان تره : ))))
قبلا هم بهت گفتمدفاع؟بابام؟
من حتی سهام دار مایکروسافت هم نیستم چه برسه به اینکه بخوام ازش دفاع کنم
ولی این که مایکروسافت خیلی گنده تر و پولدار تر از سونی هست یه فکته حالا به عده از این موضوع ناراحتن مشکل خودشونه
خریداش هم مستقیم به نفع منه که کاربر گیم پس هستم
دفاع؟بابام؟
من حتی سهام دار مایکروسافت هم نیستم چه برسه به اینکه بخوام ازش دفاع کنم
ولی این که مایکروسافت خیلی گنده تر و پولدار تر از سونی هست یه فکته حالا به عده از این موضوع ناراحتن مشکل خودشونه
خریداش هم مستقیم به نفع منه که کاربر گیم پس هستم
چته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بدهاره مایکروسافت خیلی پولداره ، خوب بعدش؟
همین شرکت پولداره سه نسل پیاپی داره دست و پا میزنه که شدت شکست هاش از یه شرکت فقیر و فلک زده رو کاهش بده ، اخرشم مجبور شده اندازه بزرگی بازار گیمینگ هزینه کنه تا بتونه تو این بازار باقی بمونه
هیچ وقت نفهمیدم اینایی که میان میگن مایکرو پولداره، قدرتمنده ، سونی پشه ای جلوش نیست ، سعی دارن سونی رو ترول کنن یا خود مایکرو رو
حالا من از این حرف ها دفاع نمیکنم، اما شما که به بقیه ایراد میگیری خودت از صفت اول شخص جمع استفاده کردی، مثل یک سهامداریاد حرف های بچه ها تو مدرسه افتادم : ))))
بابای من فلان تره : ))))
امیدوارم اخرین خرید سونی نباشه. خوبه که یک شوترساز خفن مثل بانجی رو داشته باشیم، اما در مقابل گسترش مایکرو، به نظرم سونی هنوزم جا برای خرید بیشتر داره، کپ کام کونامی فرام و از این جنس.. ژاپنی.. و همچنین ار پی جی..
منظورم بازی بود دیگه... خیلی خوبه بانجی رو داشته باشیم تا برامون شوتر های خفن بسازه...حالا من از این حرف ها دفاع نمیکنم، اما شما که به بقیه ایراد میگیری خودت از صفت اول شخص جمع استفاده کردی، مثل یک سهامدار
سونی قطعا به بزرگی ماکروسافت به عنوان یک کمپانی نیست ولی پلی استیشن قطعا خیلی بزرگتر و پر درآمد تر از بخش اکس باکسه دوست عزیزچته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بده
مایکروسافت پول داره و سیستمی مثل گیم پس راه انداخته و یکی مثل منم دارم نهایت استفاده رو میبرم
سونی هم پول نداره و باید واسه پول در آوردن از مخاطباش پول بگیره،با بازی های ۷۰ دلاری و آپگرید های ۱۰ دلاری
من اونجایی هستم که از لحاظ مالی به نفعم باشه