سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خریده شدن بانجی توسط سونی اتفاق عجیبیه ولی قابل پیش بینی بود.و اینکه میگین هدفش جواب به خرید اکتیویژن بود کاملا اشتباهه.اصلا قابل مقایسه نیست. اکتیویژن هم ناشره هم سازنده.بانجی فقط یک استودیو سازنده اس.مقایسه کردن این دو خرید خارج از منطقه.

فقط امیدوارم با این پشتوانه سونی، بانجی محتوای بیشتری برای dlc های آینده دستینی بده و یکم هم به فکر pvp دستینی باشن
رسما بعد جدایی از اکتی اینا کلا بخاطر کمبود نیرو بخش pvp رو تا الان به امون خدا ول کردنه

حست آواتاره؟:D اونم جیمبو در کنار مستر چیف، آیکون Halo، آی پی مایکروسافت؟:D وقتی نمیتونین با خود بازیش حال کنین، با عکس رئیس شرکت کنار آیکون اصلی IP رقیبش حال میکنین؟:D الان سطح جیمبو اومده پایین یا سطح هیلو رفته بالا؟:D

جیمبو در کنار همون IP که ترولش میکنین و معتقدین مایه سرافکندگی سبک شوتره یا اعتقاد دارین "انقلابی ترین و یکی از بزرگترین شوترهای تاریخ" رو ساخته ولی روی کنسولتون نیست؟:D

الان تکلیف رو مشخص کنین ببینیم با خودتون چند چندین:D باور کن در هر حالت به خاطر حرف های زیبایی که سر Deathloop زدین، هر چی الان بگین شبیه تف سر بالاست:D

میتونم درک کنم که اون کچل یعنی آرونبرگ عکس خودش رو کنار Crash گذاشته چون "الان" دیگه IP خودشونه ولی جیمبو در کنار IPـیی که مال خودش نیست بیشتر شبیه خود ترولیه:D

حست آواتاره؟:D اونم جیمبو در کنار مستر چیف، آیکون Halo، آی پی مایکروسافت؟:D وقتی نمیتونین با خود بازیش حال کنین، با عکس رئیس شرکت کنار آیکون اصلی IP رقیبش حال میکنین؟:D الان سطح جیمبو اومده پایین یا سطح هیلو رفته بالا؟:D

جیمبو در کنار همون IP که ترولش میکنین و معتقدین مایه سرافکندگی سبک شوتره یا اعتقاد دارین "انقلابی ترین و یکی از بزرگترین شوترهای تاریخ" رو ساخته ولی روی کنسولتون نیست؟:D

الان تکلیف رو مشخص کنین ببینیم با خودتون چند چندین:D باور کن در هر حالت به خاطر حرف های زیبایی که سر Deathloop زدین، هر چی الان بگین شبیه تف سر بالاست:D

میتونم درک کنم که اون کچل یعنی آرونبرگ عکس خودش رو کنار Crash گذاشته چون "الان" دیگه IP خودشونه ولی جیمبو در کنار IPـیی که مال خودش نیست بیشتر شبیه خود ترولیه:D
علی خیلی داری میپیچونی قضیه رو :D
سونی بانجی رو خرید تموم شد رفت :D الانم ملت خوشحال هستند دیگه چیش عجیبه ؟ :D
یه نگاه دوباره به تاپیک اکتی بلیز مایکرو و حرف های ملت مایکرو هم بنداز.. با توجه به منطقت از این پست ها اون جا خیلی بیشتر میتونستی بدی :D

فقط اپل کم مونده وارد صنعت بشه یه کنسول بزنه بعدم بیاد یوبی تیک تو کونامی کپکام هرچی از ترد پارتی ها باقی مونده بخره
پولشم که داره بیاد وسط دیگه منتظر چیه
فک کن (کابوس) یه روز اپل بیاد کنسول بزنه :
خود کنسول 3999 دلار
دسته 1399 دلار
سیم شارژ 499 دلار
دستمال 199 دلار
باتری دسته 399 دلار
هر بازی 99 دلار
دوربین استریم 999 دلار
سرویس اشتراک ماهی 89 دلار
تم 9 دلار
گ*وز اتصال به شق*یقه 2000 دلار

اتفاقا چند وقت پیش داشتم با یه سری از بچه ها در مورد احتمال خرید بانجی توسط سونی بحث می کردیم و می گفتیم که احتمالا خرید گرونی از آب در میاد و خرید خوبی هم هست ولی 3.6 میلیارد دیگه زیادی گرونه ! @-)
یا بانجی سر گردنه حساب کرده یا سونی زیادی گرون خریده در هر دو صورت مبلغ بسیار زیادیه
این خرید بیشتر بزخری بودن زنیمکس رو مشخص می کنه :>
اما در مورد خود بانجی 5 به 1 کشیدن یه عده خیلی خوب و روح روان شاد کنه اما سوال اینجاست در حال حاضر ربط هیلو به بانجی در چیه ؟
اگر دو سال پیش از من می پرسیدن که نظرت در مورد بانجی چیه می گفتم موافق اومدنشون به XGS هستم حتی با قیمت 2 میلیاردی بعدش هم هیلو رو بدن بهشون ولی این مال 2020 یعنی تقریبا دو سال پیش بود ولی بعد از اون خود من قیمتشون رو بسیار زیاد و غیر منطقی می دونستم و دلیلی برای اومدنشون به XGS نمی دیدم که هیچ یکی از بزرگترین افرادی هم بودم که می گفتم بانجی دیگه نباید دستش به هیلو برسه چون حتی اندازه سرطان اون موقع و 343 فعلی هم توان نداره هیلو رو جمع کنه که Infinite ثابت کرد نظرم درسته :)>-
کامنت هام در تاپیک شایعات XB موجوده
مطمئن هستم که بانجی حتی همین چیزی که سرطان تحویل میده رو هم نمیتونه و نمی خواد بسازه
خیلی خوبه که سونی هم داره به خودش تکونی میده چون این مورد مستقیما روی XGS اثر میذاره و در نتیجه باعث خریدهای بیشتر عملکرد بهتر و در نهایت سود بیشتر مخاطب هایی مثل ما میشه >:D<
خرید بانجی و هم باعث میشه خرید اکتیویژن بلیزارد راحت جلو بره و سایر خریدها با وضعیت بهتری به جلو برن ;)
از طرفی دیگه نظارت روی 343 بیشتر میشه و حساسیت روی هیلو هم بالاتر میره خودشون در 343 هم برای اینکه ثابت کنن سازنده های بهتری هستن (که واقعا هم هستن فقط ضعف مدیریت و لیدر دارن) هم تلاششون رو بیشتر می کنن \m/

خریده شدن بانجی توسط سونی اتفاق عجیبیه ولی قابل پیش بینی بود.و اینکه میگین هدفش جواب به خرید اکتیویژن بود کاملا اشتباهه.اصلا قابل مقایسه نیست. اکتیویژن هم ناشره هم سازنده.بانجی فقط یک استودیو سازنده اس.مقایسه کردن این دو خرید خارج از منطقه.
به نظرم این حرف که این خرید پاسخ به خریده شدن اکتیویژن بوده کاملا غلطه چون یه همچین خریدهایی یه شبه انجام نمیشه مطمین باشید ماهها فکر و مذاکره پشتش هست
پفک نرفته بخره که یه شبه بیاد بگه خب چیکار کنیم ، داداش بریم بانجی بخریم حال ماکرو رو بگیریم D:

خرید فوق العاده هوشمندانه ای بود و قبلا که بازی میکردم مخصوصا در دوران دستنی یک از فانتزی هام خرید بانجی توسط سونی بود!
بنظرم سونی بیشتر از اینکه نیاز به خرید دگ داشته باشه لازمه که بانجی رو به طرز وحشیانه ای تقویت کنه.
بنظرم انقدر تقویت بشه که همزمان رو سه تا آی پی کار کنه
دستنی که احتمالا مولتی بمونه ولی قطعا با محتوا و اضافات رو پلی استیشن ارزشمندتر میشه
یه آی پی کاملا جدید در سبک fps
و سومی هم بنظرم زنده کردن resistance هست!
از اونور هم گریلا بتونه برای کیلزون یه بازگشت با شکوه داشته باشه بنظرم دیگه سونی در این سبک کاملا تامین خواهد بود.
این قطعا جوابی به خریدای مایکرو نبود اما اگه سونی میخواد جوابی بده در اون حد و اندازه ها و در دراز مدت ضرر نکنه به نظرم باید سراغ کمپانی ای بره که ای پی های دهن پر کنی داشته باشه، حالا چه در افول باشنداون ها و چه در اوج ‌‌حتی اگه سونی قصدی نداشته باشه که همه اون ای پی ها رو ادامه بده. انتخاب من یوبی سافت!
دقیقا یک ساله از گیم دورم ولی این خرید منو بیشتر از خریدای مایکرو برای بازگشت هایپ کرد😁

• Like
Reactions: malek911
خداکنه اینارو هم زودتر بخره
haven, Deviation Games، Kojima production، Firewalk
جدید تازه نفس و با پتانسیل بالا برای خلق آی پی جدید

پی سی گیمرها هفته قبل: ما بی طرفان طرفدار اکس باکسیم چون هوامون رو داره، cod رو خریده ولی انحصاریش نکرده ما هم روی پی سی کرکی میزنیم... دم عمو فیل گرم کارش درسته... بازی های خوبی به ما اضافه شد...

پی سی گیمرها از دیشب تا زمان نامشخص: سونی دستینی رو خریده و انحصاریش نکرده! چه حرکت بی معنی و عجیبی! این بازی که از قبل بوده چیزی به سونی اضاف نشده!

1643695488758.png

علی خیلی داری میپیچونی قضیه رو :D
سونی بانجی رو خرید تموم شد رفت :D الانم ملت خوشحال هستند دیگه چیش عجیبه ؟ :D
یه نگاه دوباره به تاپیک اکتی بلیز مایکرو و حرف های ملت مایکرو هم بنداز.. با توجه به منطقت از این پست ها اون جا خیلی بیشتر میتونستی بدی :D
باو مگه من میگم عزا بگیرن و سینه بزنن؟:D من اصن چیزی راجع به بانجی یا ترول کردنش یا خریدش نگفتم. آره خب بایدم خوشحال باشن. اینا سازنده هایی هستن که سرشون به تنشون میارزه و حسابی هم کاربلد هستن.

فقط برام خنده داره تغییر موضع ناگهانی یه عده:D اینکه الان دقیقا برعکس حالت Deathloop هست و اونجا مایکی رو ترول میکردن که استودیوش بازی برای سونی ساخته ولی روی کنسول خودش نیست و عکس پلتفرمهای بازی رو میگذاشتن:D حالا دقیقا "همون" افراد میان عکس متای هیلو میذارن و بهش افتخار میکنن:D خودت خنده-ت نمیگیره؟:D طبیعیه Troll Back بشن:D

حالا این وسط عکس هیلو رو میذارن و پُز میدن از همه خنده دار تره. هیچی، تاکید میکنم هیچ حالتی برای پُز دادن با گذاشتن عکس متای هیلو نیست:D آی پی مال مایکروئه، افتخاراتش مال مایکروئه، متاش مال مایکروئه، روی کنسول مایکروئه و پولش هم توی جیب مایکروئه:D هر کی بخواد از اینا به نفع سونی و ترول مایکی استفاده کنه، شبیه شلیک کردن توی پای خودشه:D همینقدر خنده دار و مسخره:D حداقل با IP خود بانجی عکس بذارین که بگنجه:D

تاپیک اکتی بلیزارد اصلا نمیدونم چند صفحه رفته ولی شنیدم همش میم بوده الان اومدن میگن چرا سونی فنها خوشحالن :))
خوشحال نباشن؟ باید از شما اجازه بگیرن خوشحال باشن؟ وقتی یکی از بهترین شوتر سازهای تاریخ رو خریدن براشون بازی بسازه و بتونن از تمام تجربیاتش برای مابقی استودیو ها استفاده کنند

پی سی گیمرها هفته قبل: ما بی طرفان طرفدار اکس باکسیم چون هوامون رو داره، cod رو خریده ولی انحصاریش نکرده ما هم روی پی سی کرکی میزنیم... دم عمو فیل گرم کارش درسته... بازی های خوبی به ما اضافه شد...

پی سی گیمرها از دیشب تا زمان نامشخص: سونی دستینی رو خریده و انحصاریش نکرده! چه حرکت بی معنی و عجیبی! این بازی که از قبل بوده چیزی به سونی اضاف نشده!

View attachment 242386
چرا خودتونو به اون راه میزنید :دی دلیل اصلی خوشحالی پی سی گیمرا از خرید مایکروسافت اومدن عناوینش رو گیم پسه.
سونی هم تا زمانی که مولتی پلتفورم نگه داره اصلا دلش میخواد 10 تا ناشر بزرگم بخره واقعا دلیلی برای ناراحتی وجود نداره، دمشم گرم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or