حست آواتاره؟ اونم جیمبو در کنار مستر چیف، آیکون Halo، آی پی مایکروسافت؟ وقتی نمیتونین با خود بازیش حال کنین، با عکس رئیس شرکت کنار آیکون اصلی IP رقیبش حال میکنین؟ الان سطح جیمبو اومده پایین یا سطح هیلو رفته بالا؟
علی خیلی داری میپیچونی قضیه روحست آواتاره؟ اونم جیمبو در کنار مستر چیف، آیکون Halo، آی پی مایکروسافت؟ وقتی نمیتونین با خود بازیش حال کنین، با عکس رئیس شرکت کنار آیکون اصلی IP رقیبش حال میکنین؟ الان سطح جیمبو اومده پایین یا سطح هیلو رفته بالا؟
جیمبو در کنار همون IP که ترولش میکنین و معتقدین مایه سرافکندگی سبک شوتره یا اعتقاد دارین "انقلابی ترین و یکی از بزرگترین شوترهای تاریخ" رو ساخته ولی روی کنسولتون نیست؟
الان تکلیف رو مشخص کنین ببینیم با خودتون چند چندین باور کن در هر حالت به خاطر حرف های زیبایی که سر Deathloop زدین، هر چی الان بگین شبیه تف سر بالاست
میتونم درک کنم که اون کچل یعنی آرونبرگ عکس خودش رو کنار Crash گذاشته چون "الان" دیگه IP خودشونه ولی جیمبو در کنار IPـیی که مال خودش نیست بیشتر شبیه خود ترولیه
فک کن (کابوس) یه روز اپل بیاد کنسول بزنه :فقط اپل کم مونده وارد صنعت بشه یه کنسول بزنه بعدم بیاد یوبی تیک تو کونامی کپکام هرچی از ترد پارتی ها باقی مونده بخره
پولشم که داره بیاد وسط دیگه منتظر چیه
خیلی خوبه که سونی هم داره به خودش تکونی میده چون این مورد مستقیما روی XGS اثر میذاره و در نتیجه باعث خریدهای بیشتر عملکرد بهتر و در نهایت سود بیشتر مخاطب هایی مثل ما میشهمطمئن هستم که بانجی حتی همین چیزی که سرطان تحویل میده رو هم نمیتونه و نمی خواد بسازه
به نظرم این حرف که این خرید پاسخ به خریده شدن اکتیویژن بوده کاملا غلطه چون یه همچین خریدهایی یه شبه انجام نمیشه مطمین باشید ماهها فکر و مذاکره پشتش هستخریده شدن بانجی توسط سونی اتفاق عجیبیه ولی قابل پیش بینی بود.و اینکه میگین هدفش جواب به خرید اکتیویژن بود کاملا اشتباهه.اصلا قابل مقایسه نیست. اکتیویژن هم ناشره هم سازنده.بانجی فقط یک استودیو سازنده اس.مقایسه کردن این دو خرید خارج از منطقه.
باو مگه من میگم عزا بگیرن و سینه بزنن؟ من اصن چیزی راجع به بانجی یا ترول کردنش یا خریدش نگفتم. آره خب بایدم خوشحال باشن. اینا سازنده هایی هستن که سرشون به تنشون میارزه و حسابی هم کاربلد هستن.علی خیلی داری میپیچونی قضیه رو
سونی بانجی رو خرید تموم شد رفت الانم ملت خوشحال هستند دیگه چیش عجیبه ؟
یه نگاه دوباره به تاپیک اکتی بلیز مایکرو و حرف های ملت مایکرو هم بنداز.. با توجه به منطقت از این پست ها اون جا خیلی بیشتر میتونستی بدی
چرا خودتونو به اون راه میزنید دلیل اصلی خوشحالی پی سی گیمرا از خرید مایکروسافت اومدن عناوینش رو گیم پسه.پی سی گیمرها هفته قبل: ما بی طرفان طرفدار اکس باکسیم چون هوامون رو داره، cod رو خریده ولی انحصاریش نکرده ما هم روی پی سی کرکی میزنیم... دم عمو فیل گرم کارش درسته... بازی های خوبی به ما اضافه شد...
پی سی گیمرها از دیشب تا زمان نامشخص: سونی دستینی رو خریده و انحصاریش نکرده! چه حرکت بی معنی و عجیبی! این بازی که از قبل بوده چیزی به سونی اضاف نشده!
View attachment 242386