سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تاپیک خرید اکتی ۹۰٪ شر و ور و چرت و پرت و از این جور پست ها بود ، حالا اینجا بعضی ها دردشون گرفته که یه سری میم و پست طنز و عکس متا میزارن :D
نفرات خودشون پستاشون یکی در میون جوک بود حالا شدن دیوان عالی منطق :D

اگه یه بازی شوتر اول شخص داستانی خفن مثل کیلزون یا هیلو نسازن به درد من که نمیخورن .
اون بازی های آنلاینی و لوتی و این مسخره بازی ها هم باشه برا خودشون ...

این گیج شدن سونی فن ها فقط مخصوص اینجا نیست:D

View attachment 242401

ولی اگه ما میدونستیم انقدر "بهترین شوتر تاریخ" رو قبولش دارید که این همه دعوا نمیکردیم:D
ببین عزیزم :D

موضوع این هست که هیچ سونی فنی (هیچ) پلی استیشن رو برای Cod (:D) ول نمیکنه بیاد سراغ اکس باکس... خودتونم میدونید سونی فن نیتیو برای جپن استودیوی مرحوم بیشتر از حتی بانجی اهمیت قائل میشه، قطعا اون طیف میانی مولتی پلتفرم و انلاین باز (که با عملکرد بد مایکرو در نسل هشت و عالی سونی در نسل هفت و هشت به سمت پلی استیشن اومده بودند) با خرید اکتی بلیز بمرور سمت اکس باکس یا پی سی میرند،

اما خودتونم میدونید :D خیلی از طرفداران قدیمی بانجی، اونایی که عاشق بازی هاش هستند نه رپیوتیشنش و استفاده از میراث بانجی برای کنسول وارز، با دیدن بازی اختصاصی بانجی یا حتی تجربه بهتر و کامل دستینی های جدید، به سمت پلی استیشن خواهند امد، در واقع هرچی نبود امثال کود و با احتمال خیلی بیشتر بازی های بلیزارد مثل اورواچ و باقی، قرار هست به پلی استیشن ضربه بزنه، در مقابل به شکل عجیبی با بانجی جبران خواهد شد، صبر داشته باشید :D خیلی هم نه.. کمتر از نسل هشت که برای موفقیت هیچ وقت از راه نرسیده ی مایکرو صبر کردید :D

اگه واقعا بانجی براتون مهمه نه کلکل تو بازیسنتر، به جای این حرفا به فکر خرید PS5 باشید، مثل گیمر های سونی فنی که بعد از بتزدا به فکر خرید اکس باکس افتادند. اگه :D

ما خودتونم میدونید :D خیلی از طرفداران قدیمی بانجی، اونایی که عاشق بازی هاش هستند نه رپیوتیشنش و استفاده از میراث بانجی برای کنسول وارز، با دیدن بازی اختصاصی بانجی یا حتی تجربه بهتر و کامل دستینی های جدید، به سمت پلی استیشن خواهند امد، در واقع هرچی نبود امثال کود و با احتمال خیلی بیشتر بازی های بلیزارد مثل اورواچ و باقی، قرار هست به پلی استیشن ضربه بزنه، در مقابل به شکل عجیبی با بانجی جبران خواهد شد، صبر داشته باشید :D خیلی هم نه.. کمتر از نسل هشت که برای موفقیت هیچ وقت از راه نرسیده ی مایکرو صبر کردید :D
حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! :D تامام :D

چته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بده:D
مایکروسافت پول داره و سیستمی مثل گیم پس راه انداخته و یکی مثل منم دارم نهایت استفاده رو میبرم

سونی هم پول نداره و باید واسه پول در آوردن از مخاطباش پول بگیره،با بازی های ۷۰ دلاری و آپگرید های ۱۰ دلاری :D
من اونجایی هستم که از لحاظ مالی به نفعم باشه
قبلا هم گفته بودم،انگار یه عده میرن آش نذری یه سرمایه دار رو مفتی میگیرن ومیخورن و بعدش میان به اونایی که تو رستوران برا غذاشون پول میدن رو مسخره میکنن.
اینجوریه دوست من،برو آشتو بخور :))

حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! :D تامام :D

اگه بعدا نظرش عوض شد چی؟:دی اگه جدای بازی های فعلی یه شوتر انحصاری سینگل پلیر/مالتی پلیر عین Halo برای PS5 ساختن چی میشه؟:دی اگه روح Halo تو کالبد یه انحصاری PS5 دمیده شد تکلیف چیه؟:دی اوکی دستنی مالتی پلتفرم میمونه، با بازی بعدیشون که گفتم نت ایز سرمایه گزاری کرده روش، اما این موارد به نظرت جوابشون چیه؟

قبلا هم گفته بودم،انگار یه عده میرن آش نذری یه سرمایه دار رو مفتی میگیرن ومیخورن و بعدش میان به اونایی که تو رستوران برا غذاشون پول میدن رو مسخره میکنن.
اینجوریه دوست من،برو آشتو بخور :))
الانم من بهت میگم،فکر کنید یه آدم خیر پیدا شده هر روز داره غذای با کیفیت و ارزون میده به مردم ولی یه عده از خود راضی میگن نه این میخواد مارو مسموم کنه،ترجیح میدم برم رستوران پول بدم چون از قیافه صاحب رستوران خوشم میاد
توهم برو رستوران پولتو بکن جیب صاحب رستوران :D :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or