حالا تزریق روح هیلو به اینها چی میخواد از آب دراد؟
Big W For Jimbo & Sony
ببین عزیزماین گیج شدن سونی فن ها فقط مخصوص اینجا نیست
View attachment 242401
ولی اگه ما میدونستیم انقدر "بهترین شوتر تاریخ" رو قبولش دارید که این همه دعوا نمیکردیم
حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! تامامما خودتونم میدونید خیلی از طرفداران قدیمی بانجی، اونایی که عاشق بازی هاش هستند نه رپیوتیشنش و استفاده از میراث بانجی برای کنسول وارز، با دیدن بازی اختصاصی بانجی یا حتی تجربه بهتر و کامل دستینی های جدید، به سمت پلی استیشن خواهند امد، در واقع هرچی نبود امثال کود و با احتمال خیلی بیشتر بازی های بلیزارد مثل اورواچ و باقی، قرار هست به پلی استیشن ضربه بزنه، در مقابل به شکل عجیبی با بانجی جبران خواهد شد، صبر داشته باشید خیلی هم نه.. کمتر از نسل هشت که برای موفقیت هیچ وقت از راه نرسیده ی مایکرو صبر کردید
قبلا هم گفته بودم،انگار یه عده میرن آش نذری یه سرمایه دار رو مفتی میگیرن ومیخورن و بعدش میان به اونایی که تو رستوران برا غذاشون پول میدن رو مسخره میکنن.چته جانم؟یه لیوان آب یخ بخور آروم شی بعد بیا کامنت بده
مایکروسافت پول داره و سیستمی مثل گیم پس راه انداخته و یکی مثل منم دارم نهایت استفاده رو میبرم
سونی هم پول نداره و باید واسه پول در آوردن از مخاطباش پول بگیره،با بازی های ۷۰ دلاری و آپگرید های ۱۰ دلاری
من اونجایی هستم که از لحاظ مالی به نفعم باشه
حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! تامام
الانم من بهت میگم،فکر کنید یه آدم خیر پیدا شده هر روز داره غذای با کیفیت و ارزون میده به مردم ولی یه عده از خود راضی میگن نه این میخواد مارو مسموم کنه،ترجیح میدم برم رستوران پول بدم چون از قیافه صاحب رستوران خوشم میادقبلا هم گفته بودم،انگار یه عده میرن آش نذری یه سرمایه دار رو مفتی میگیرن ومیخورن و بعدش میان به اونایی که تو رستوران برا غذاشون پول میدن رو مسخره میکنن.
اینجوریه دوست من،برو آشتو بخور
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است