سونی خالق سری Halo را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی خیلی بعید میدونم بانجی دیگه گیم انحصاری بسازه
این طور هم که به نظر میاد دلیل توافقشون هم همین بوده که کامل مستقل باشن و هر کار خواستن بکنن
بنظرم اگرم هم روزی گیم انحصاری بسازن حالا حالا ها نیست
چون بانجی تا 10 سال دیگه هم دستینی رو ول نمیکنه
گیم بعدی هم که کلا مولتی پلتفرم هست و چندین ساله دارن روش کار میکنن

اتفاقا کاملا مخالف اینم که بعضی از دوستان میگن بانجی بیاد کیلزون رو بسازه. کیلزون رو همون گوریلا باید بسازه با اون موتور وحشتناک دسیما. ( به جز شادوفال بقیه کیلزون ها عالی بودند) بازی های بانجی از نظر گرافیکی اصلا قابل مقایسه با گوریلا نیستن. در مورد خرید هم انتخاب خوبی بود ولی امیدوارم اگه انحصاری ای قرار برای ps5 بسازند از فضای دستینی فاصله بگیره چون اصلا و ابدا از این سبک بازی ها که سینگل داستانی ندارند خوشم نمیاد یا اگه دارند هم کاملا انلاینن و فاقد داستانی منسجم( نظر شخصی)

حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! :D تامام :D
صبر داشته باش مهرداد :D صبر :D
به قولی بانجی در حال حاضر بزرگترین استودیو سونی به حساب میاد، واقعا فکر میکنی چند سال بعد که مایکرو بخش بزرگی از بازی های اکتی بلیزدا رو انحصاری گیم پس میکنه، یک عضو از مجموعه استودیو های سونی مثل بانجی بیکار میشینه و در کنار چندین بازی مولتی پلتفرم و شناخته شده اش، یک شوتر اورجینال برای سونی نمیسازه؟ :D اصلا تو اون شرایط کسی میتونه ازش ایراد بگیره که زیر حرفش زده؟ (وقتی الردی چندین بازی رو مولتی توسعه داده و نگه داشته)

هیچ وقت اینقدر زود نگو "تامام" :D از این تامام ها تو تاپیک خرید اکتی بلیز و در مورد اینده سیاه و مفلوک سونی هم زیاد گفتین... به 2 هفته هم نکشید که ناتامام شدند :D

Big W For Jimbo & Sony
کوروش کبیر تو تاپیک vs رسما و علنا داشتی میگفتی عناوین سرویس محور بدن و باعث نابودی گیم، یهو مهم شدن و باعث ارتقای صنعت گیم؟! :D
هنوز هم می گیم
بازی های سرویس محور سرطان صنعت گیم
اما 200 بار گفتم
عامل اصلی ساخت شاهکار های سونی سود فروش ثرد پارتی هاست
سود 30 درصد cod / gta / fifa / fortnite /apex همین Destiny و سایر f2p به سونی اجازه می داد , بدون ترس از شکست تجاری شاهکاری های خودش خلق کنه
مایکروسافت سعی می کرد با حذف گاو های شیرده سونی مجبور کنه روی فرست پارتی های خودش فشار بیاره
با این فشار تمام بازیساز های که به خاطر ازادی عمل با سونی همکاری می کردن فرار می کردن
قبلا هم گفتم

مایکروسافت قبلا بازار موبایل/ شبکه های اجتماعی به رقبا باخته بود و این بار تصمیم گرفتن با هر روشی بازار گیم monopoly کنن
اما بازار گیم دست یه رقیب قدرتمند به نام سونی بود که در حالت عادی توان رقابت باهاش نداشتن
وقتی دیدن توان رقابت ندارن به روش کثیف امریکایی رو اوردن
نقطه قوت سونی چیه ؟
ثرد پارتی ها cod و fifa
PSN و فروش بازی ها
انحصاری های شاهکار که حاصل سود چند میلیاردی ثرد پارتی هاست
کنسول با قیمت معقول و فروش خارق العاده

نقطه ضعف چیه ؟
سود اصلی از بازی ها و ip های خودش نیست , psn و فروش بازی / dlc ثرد پارتی هاست
فقط به پلتفرم خودش وابسته است
ip های انلاین / rpg / mmo نداره
کیفیت انحصاری ها هم به خاطر عدم دخالت سونی

این دوستان هم تصمیم گرفتن به کثیف ترین حالت ممکن بخش PS پایین بکشن
قدم اول :
خریدن رسانه ها و Influencer و یوتیوبر ها / ساختن قهرمان پوشالی / فن بیس فوق متعصب که پشتیبان اش , تا بعدا با پشتیبانی رسانه ها و Influencer و یوتیوبر ها فن بیس فوق متعصب تمام کاری های کثیف توجیه کنن
اینجا فیل اسپنسر متولد شد
قهرمانی که بر ضد سونی جهان خواری که می خواد کل صنعت گیم انحصاری کنه و دشمن گیمر هاست قیام کرده
یه فرد مظلوم که صبح تا شب بر ضد انحصاری و انحصار گرایی مصاحبه می کنه
رسانه ها و Influencer و یوتیوبر ها تبلیغ می کنن / فن بیس فوق متعصب صبح تا شب تو شبکه های اجتماعی فحش میدن

انگار نه انگار که مایکرو مخترع انحصاری زمانی و dlc و محتوای داستانی بوده ^#(^مایکرو همین شروع نسل جدید n تا بازی انحصاری زمانی کرده ^#(^فقط سونی جهان خوار

قدم دوم : حمله به psn و فروش بازی هاست
رسانه ها و Influencer و یوتیوبر ها و از این طرف , فن بیس فوق متعصب صبح تا شب تو شبکه های اجتماعی از اون طرف
عمو فیل با گیم پس ناجی صنعت گیم , اون طرف سونی جهان داره با بازی های 60 و 70 دلاری نابود دشمن گیمر هاست

قدم سوم حمله فروش کنسول
با افزایش هزینه ساخت کنسول ها سونی نمی تونه یه کنسول 400 دلاری عرضه کنه , بنابراین با کنسول 300 دلاری و خرید ناشر های ثرد پارتی کار تمام

قدم چهارم : خرید ناشر های ثرد پارتی و نابود کردن سود سونی
COD که رفت FIFA 2024 هم قطعا روز عرضه روی گیم پس
قدم پنجم : مجبور کردن سونی و عرضه گیم پس روی ps

در نهایت پایان رقیبی که در حالت عادی توان رقابت باهاش نداشتن اما به کثیف ترین شکل ممکن نابودش کردن :)

واکنش کسی به غیر از جیم رایان
تا قدم سوم مشکلی نداشت و ادعا می کرد با وجود انحصاری های شاهکار و قرارداد با ea و اکتی این بازی کثیف رسانه ای / اختلاف قیمت کنسول اهمیتی نداره
بعد از خرید ثرد پارتی و از دست رفتن COD/ FIFA سقوط سهام و فشار سهام دار ها
الان ما باید ساخت بازی های ip های انلاین / rpg / mmo شروع کنیم :)) در چه سالی 2023 :))
خوب موج اول بازی انلاین / rpg / mmo حداقل 2026 عرضه می شن :)) با از دست رفتن ثرد پارتی ها ما دیگه منبع دارمد نداریم چی کار کنیم ؟
یکدفعه اعلام می کنن تمام بازی های PS برای PC پورت می شه البته تا 2025 طول می کشه
در نتیجه فن بیس خشمگین می شه که چرا یکدفعه در سال 2023 دارین تمام بازی ها رو پورت می کنید ؟

اینجا قهرمان کثیف وارد می شه
ثرد پارتی ها که از دست دادین :)
ip های انلاین / rpg / mmo ندارین :)
سود شما صرفا به پلتفرم خودتون وابسته بوده فن بیس هم به خاطر نسخه PC ناراحت , پورت بازی ها هم تا 2025 طول می کشه :)
همه بازی ها هم 70 دلار و رقییب گیم پس هم که ندارین :)
یا گیم پس قبول می کنید یا به پایان راه می رسید :)

مجبور بودن گیم پس قبول کنن و استودیو های داخلی فشار بیارن که سریع تر بازی عرضه کنن
با این فشار تمام بازیساز های که به خاطر ازادی عمل با سونی همکاری می کردن فرار می کنن و پایان بخش PS :)

اما شرکت کثیف پیش بینی نکرده بود جیم رایان میاد
PS5D چهار صد دلاری عرضه می کنه
بازی های بتزدا انحصاری می کنه تا تاثیر خرید بتزدا 3 سال به تاخیر بیوفته
کلی RPG انحصاری می کنه
ساخت چند تا شوتر عظیم شروع می کنه
2020 حداقل ساخت 5 تا MMO عظیم شروع می کنه
سال 2019 برای اولین بار بخش PS وارد معامله ماورل / سونی و باقی ماندن Spider-Man در MCU می کنه و Wolverine و Hulk می گیره
تا الان Punisher / Daredevil شاید Captain America و dr strange هم گرفته
بخش PS وارد بازار موبایل می کنه
از قدرت بخش سینما برای ساخت اقتباس از بازی ها و گسترش IP ها استفاده می کنه
با پورت حساب شده و با فاصله زمانی بازی ها روی PC هر دو فن بیس حفظ می کنه

بله جیم رایان اهل کار های کثیفی مثل خرید رسانه ها و Influencer و یوتیوبر ها نیست
اما ناجی برند PS در رقابت با کثیف ترین رقیب دنیاست

اگه بعدا نظرش عوض شد چی؟:D اگه جدای بازی های فعلی یه شوتر انحصاری سینگل پلیر/مالتی پلیر عین Halo برای PS5 ساختن چی میشه؟:D اگه روح Halo تو کالبد یه انحصاری PS5 دمیده شد تکلیف چیه؟:D اوکی دستنی مالتی پلتفرم میمونه، با بازی بعدیشون که گفتم نت ایز سرمایه گزاری کرده روش، اما این موارد به نظرت جوابشون چیه؟
اصلا نیازی به خود بانجی هم نیست
فقط در مقام مشاور و تهیه کننده روی ساخت بازی نظارت می کنن

به قولی بانجی در حال حاضر بزرگترین استودیو سونی به حساب میاد، واقعا فکر میکنی چند سال بعد که مایکرو بخش بزرگی از بازی های اکتی بلیزدا رو انحصاری گیم پس میکنه، یک عضو از مجموعه استودیو های سونی مثل بانجی بیکار میشینه و در کنار چندین بازی مولتی پلتفرم و شناخته شده اش، یک شوتر اورجینال برای سونی نمیسازه؟ :D اصلا تو اون شرایط کسی میتونه ازش ایراد بگیره که زیر حرفش زده؟ (وقتی الردی چندین بازی رو مولتی توسعه داده و نگه داشته)

هیچ وقت اینقدر زود نگو "تامام" :D از این تامام ها تو تاپیک خرید اکتی بلیز و در مورد اینده سیاه و مفلوک سونی هم زیاد گفتین... به 2 هفته هم نکشید که ناتامام شدند :D
علت اصلی خرید بانجی تجربه بی نظیرش در ساخت بازی های شوتر و سرویس محور
بانجی در چند سال اینده نه تنها چند تا معدن طلا خودش می سازه
به عنوان مشاور ip های شوتر و سرویس محور سونی هم زنده می کنه

آقا اینو ببینید حتما:

اصلا نیازی به خود بانجی هم نیست
فقط در مقام مشاور و تهیه کننده روی ساخت بازی نظارت می کنن

خوب هم میتونن مشاوره بدن، هم تکنولوژی هاشونو شیر کنن که باقی استدیوها بتونن بازی های مالتی پلیر بزرگ تو این اسکیل بسازن، چون بک اند این بازی ها یه چیزیه که سونی به دلیل نداشتن بازی های مالتی پلیر زیاد سمتش نرفته و یحتمل از نظر فنی درش ضعیفه. اما روی هم رفته به نظر من یه IP انحصاری AAA جدید همیشه میتونه جذاب باشه و به زودی میبینیمش:دی

الانم من بهت میگم،فکر کنید یه آدم خیر پیدا شده هر روز داره غذای با کیفیت و ارزون میده به مردم ولی یه عده از خود راضی میگن نه این میخواد مارو مسموم کنه،ترجیح میدم برم رستوران پول بدم چون از قیافه صاحب رستوران خوشم میاد
توهم برو رستوران پولتو بکن جیب صاحب رستوران :D :))
دقیقا همین کارو میکنم :)
ترکا یه مثلی دارن که میگه "از مفت گرونتر نداریم"

• Like
Reactions: Bellic
Excited about what we can shair and learn together

...Exactly\m/:D
برا من به شخصه ۴۰ درصد تایم پلی انحصاریا سونی بود مابقی بین بازیای خوب و fps ها تقسیم میشد ، اولوبت دوم‌من برای داشتن کنسول دقیقا یه fps درست و حسابیه همیشه دوست داشتم سونی بره توکارش خصوصا بعد از تجربه ناموفق بتلفیلد ۲۰۴۲ و vanguard خلاء یه شوتر ناب کار شده احساس میشد
بهترین روند رو داره پیش میگیره =D>

حاجی این همه صغرا کبرا چیدی ولی باز بانجی که قرار نیست انحصاری بسازه! :D تامام :D
به قول همقطارات سر قضیه مولتی موندن کال ، عیب نداره تهش اینه که مولتی میمونه جیب سونی رو پر میکنید
وینر وینر چیکن دینر :D

@kourooshkabir25 حاجی نخوندم خدایی، ببخش! تحمل این همه حق رو نداشتم :D

اگه بعدا نظرش عوض شد چی؟:D اگه جدای بازی های فعلی یه شوتر انحصاری سینگل پلیر/مالتی پلیر عین Halo برای PS5 ساختن چی میشه؟:D اگه روح Halo تو کالبد یه انحصاری PS5 دمیده شد تکلیف چیه؟:D اوکی دستنی مالتی پلتفرم میمونه، با بازی بعدیشون که گفتم نت ایز سرمایه گزاری کرده روش، اما این موارد به نظرت جوابشون چیه؟
ماکان اگر افتاد نوش جون سونی فن ها و کنسول دارهای سونی :D ولی تو که دیگه برای یک هفته ps5 رو بهم قرض میدی؟! ندی، میلاد میده :D
پروژه جدید اینا (نت ایز) زودتر از 2024-5 نمیاد، اگر دستنی 3ی هم باشه اون هم زودتر از 2026-7 نمیاد، یک جورایی تا 2027-8 فکر نکنم اینا سینگل محور بسازن. اگر بسازن!
به فرض هم بسازن اینا واقعا اون استدیو که هیلو رو 20 سال پیش ساخته بود نیستن. کیفیت کارشون هم فعلا در حد همین 343 هست دیگه.

من چرا صبر کنم؟! من بازی میکنم تا اون موقع :D
شما باید حالا حالا ها صبر کنید تا بعد از چندتا عنوان مولتی پلتفرم، یک انحصاری بسازه به قول خودت :D

به قول همقطارات سر قضیه مولتی موندن کال ، عیب نداره تهش اینه که مولتی میمونه جیب سونی رو پر میکنید
وینر وینر چیکن دینر :D
برای من که فرق نمیکنه، گیم پس سه ساله گرفتم که هرچی میاد رو رنده کنم روش :D
چه برای بانجی باشه چه برای اکتی-بلی :D

درود بر همه ای دوستان
سونی استودیو Bungie با با مبلغ ۳.۶ میلیارد دلار خرید
View attachment 242232
خدا رحم کرد بازیسنتر ایموجی ها رو برداشته وگرنه الان یه ۱۰۰ تا لایک اضافه هم از نوع 🤣 میگرفتی.البته اونارو باید دیسلایک حساب میکردی :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or