اون که معلومه اصن از ارت معلومه در جواب اون اواتار کرش 2 هفته پیشهباو مگه من میگم عزا بگیرن و سینه بزنن؟ من اصن چیزی راجع به بانجی یا ترول کردنش یا خریدش نگفتم. آره خب بایدم خوشحال باشن. اینا سازنده هایی هستن که سرشون به تنشون میارزه و حسابی هم کاربلد هستن.
فقط برام خنده داره تغییر موضع ناگهانی یه عده اینکه الان دقیقا برعکس حالت Deathloop هست و اونجا مایکی رو ترول میکردن که استودیوش بازی برای سونی ساخته ولی روی کنسول خودش نیست و عکس پلتفرمهای بازی رو میگذاشتن حالا دقیقا "همون" افراد میان عکس متای هیلو میذارن و بهش افتخار میکنن خودت خنده-ت نمیگیره؟ طبیعیه Troll Back بشن
حالا این وسط عکس هیلو رو میذارن و پُز میدن از همه خنده دار تره. هیچی، تاکید میکنم هیچ حالتی برای پُز دادن با گذاشتن عکس متای هیلو نیست آی پی مال مایکروئه، افتخاراتش مال مایکروئه، متاش مال مایکروئه، روی کنسول مایکروئه و پولش هم توی جیب مایکروئه هر کی بخواد از اینا به نفع سونی و ترول مایکی استفاده کنه، شبیه شلیک کردن توی پای خودشه همینقدر خنده دار و مسخره حداقل با IP خود بانجی عکس بذارین که بگنجه
به هر جهت خالق مهمترین IP شوتر روی XB بوده، طبیعیه اشکال ندارهعلی خیلی داری میپیچونی قضیه رو
سونی بانجی رو خرید تموم شد رفت الانم ملت خوشحال هستند دیگه چیش عجیبه ؟
یه نگاه دوباره به تاپیک اکتی بلیز مایکرو و حرف های ملت مایکرو هم بنداز.. با توجه به منطقت از این پست ها اون جا خیلی بیشتر میتونستی بدی
اصلا این ربطی به قضیه دثلوپ ندارهباو مگه من میگم عزا بگیرن و سینه بزنن؟ من اصن چیزی راجع به بانجی یا ترول کردنش یا خریدش نگفتم. آره خب بایدم خوشحال باشن. اینا سازنده هایی هستن که سرشون به تنشون میارزه و حسابی هم کاربلد هستن.
فقط برام خنده داره تغییر موضع ناگهانی یه عده اینکه الان دقیقا برعکس حالت Deathloop هست و اونجا مایکی رو ترول میکردن که استودیوش بازی برای سونی ساخته ولی روی کنسول خودش نیست و عکس پلتفرمهای بازی رو میگذاشتن حالا دقیقا "همون" افراد میان عکس متای هیلو میذارن و بهش افتخار میکنن خودت خنده-ت نمیگیره؟ طبیعیه Troll Back بشن
حالا این وسط عکس هیلو رو میذارن و پُز میدن از همه خنده دار تره. هیچی، تاکید میکنم هیچ حالتی برای پُز دادن با گذاشتن عکس متای هیلو نیست آی پی مال مایکروئه، افتخاراتش مال مایکروئه، متاش مال مایکروئه، روی کنسول مایکروئه و پولش هم توی جیب مایکروئه هر کی بخواد از اینا به نفع سونی و ترول مایکی استفاده کنه، شبیه شلیک کردن توی پای خودشه همینقدر خنده دار و مسخره حداقل با IP خود بانجی عکس بذارین که بگنجه
Mojang Studiosدقیقا برای من هم این سواله. بانجی از مایکی جدا شد که مستقل بمونه. بعد با اکتی همکاری کردن سر دستینی و اونجا هم به بن بست خوردن و استقلال خودشون رو اعلام کردن. کلا جوری بودن که نمیخواستن برن تحت تملک کمپانی خاصی. اینکه الان خریداری میشن خیلی عجیب و غریب میزنه واسه من. بدبختی اینه که میان میگن ما همچنان برای خودمونیم و هر کار بخواییم میکنیم. مگه میشه اصن؟ مگه داریم؟ بیان بخرنت و صاحبت بشن و بگن اوکی بلا هر کار خواستی بکن؟
احساس میکنم یه چیزی مثل سگا/اتلوس شدن.
پی سی گیمر اگه پی سی گیمر باشه نیازی به سرویس اشتراکی نداره کرکی میزنه تو گوششچرا خودتونو به اون راه میزنید دلیل اصلی خوشحالی پی سی گیمرا از خرید مایکروسافت اومدن عناوینش رو گیم پسه.
سونی هم تا زمانی که مولتی پلتفورم نگه داره اصلا دلش میخواد 10 تا ناشر بزرگم بخره واقعا دلیلی برای ناراحتی وجود نداره، دمشم گرم
ادرس اشتباه نده بقیه فکر میکنند خبری بود واقعا
ماهها که نیست حدود 1 ساله فکر کنم سونی داشته مذاکره میکردهبه نظرم این حرف که این خرید پاسخ به خریده شدن اکتیویژن بوده کاملا غلطه چون یه همچین خریدهایی یه شبه انجام نمیشه مطمین باشید ماهها فکر و مذاکره پشتش هست
پفک نرفته بخره که یه شبه بیاد بگه خب چیکار کنیم ، داداش بریم بانجی بخریم حال ماکرو رو بگیریم D:
تاریخ خریداری شدن زنیمکس توسط مایکی:اصلا این ربطی به قضیه دثلوپ نداره
اگه اینو نمیخوای بفهمی یعنی خودتو زدی به اون راه
بزار خیلی روشن توضیح بدم شاید تفاوت رو متوجه شدی
بانجی یک استدیو مستقل بوده که یک زمانی با مایکروسافت همکاری نزدیکی داشته و تو اون مدت چند تا از بهترین شوتر های تاریخ از نظر امتیازات رو ساختن . بعد از اون بانجی از مایکروسافت جدا میشه و دوتا از بهترین عناوین gaas رو میسازه که هیچجوره با عناوینی مث sea of thieves تو یه لول نبودن (چون دیدم به این هم اشاره کردی قبلا )
و بعد از طی این مسیر چند ساله توسط سونی خریداری شدن و الان زیر مجموعه سونی هستن . عناوینشون هم از الان میتونه هم مولتی پلتفرم باشه هم انحصاری !
حالا از اون ور مایکرو اول بتزدا رو خرید و یکی دو سال بعد از خریداری کردنش دثلوپ رو واسه ps5 عرضه کردن
اگه این دوتا رو یکی میکنین هدفتون مشخصِ
تاریخ عرضه شدن دث لوپ:ZeniMax Media was acquired by Microsoft for US$7.5 billion in March 2021 and became part of Xbox Game Studios.
Release 14 September 2021