سوال برای خرید کنسول

با سلام به همه دوستان
من قصد دارم ps3 یا xbox 360 بگیرم ، اما موندم که کدوم یک از این کنسولها بهتره ؟
حالا از شما عزیزان میخوام که منو راهنمایی کنید و بگید بهترین انتخاب و آینده نگرترین انتخاب ps3 یا xbox 360 ؟(هم از لحاظ گرافیک بازیاشون ، هم از لحاظ نوع و تنوع بازیها ، و قدرت و کیفیت و کلا از همه لحاظ )
البته اگه هنوز بازیهای ps3 بدون مشکل و با قیمت پایین عرضه می شن
با تشکر

ببین دوست عزیز همه چیز بستگی به خودت داره ! ببین چی میخوای ؟ آنلاین میخوای بازی کنی ؟ ارزونی بازی ها ؟ بازی های انحصاری و .. اینا همه بستگی به سلیقت داره
اما در مورد آینده
برگ برنده xbox کینکت هست وگرنه خود دستگاه چیز خاصی نمیتونه داشته باشه در چندین سال آینده ! برگ برنده ps3 هم بلوری پلیر و اون cpu ها که اکثر بازی ها هنوز ازش استفاده خاصی نمیبرند هست ! در مورد آینده نظر شخصی من رو ps3 هستش ! اوایل که dvd اومد مردم میگفتن dvd چیه بابا الکی گرونه و ... ولی یواش یواش به جایی زسید که الان cd نقش فلاپی و داره ! dvd و بلوری هم همین آینده رو خواهند داشت !

به نظر من برای کسی که دوست داره بازی کنه و انجام بازی خاصی براش اهمیت وحشتناک زیادی نداره (در این حد که حاضر بشه به خاطرش کنسول بخره) با فرض اینکه قدرت مالی لازم برای تنها خرید یک کنسول رو داره بهترین گزینه فقط و فقط X360 هست. البته PS3 هم هک شده اما کماکان بازی کردن باهاش دردسر خاص خودش رو داره و مثل 360 نمیشه خیلی راحت بازی کرد.

همینی هم که من میگم درسته و بقیه هرچی میگن غلطه!:biggrin1:

دردسر بازی با ایکس باکس خیلی دردسر بابا ! میری میگیری dvd خام در میاد ! میری دوباره میخری خش داره ! میری یکی دیگه میخری ناقص تشریف داره ! یدونه سالم پیدا میکنی میگه آپدیت میخواد =))

?????psp or xbox 360

سلام من میخوام یکی از این دو تارو(xbox 360 یا psp)بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟؟:-/:-/:-/
فقط میشه سریعتر جواب بدین.:-/:-/:-/:-/:flowers::flowers:

سلام من میخوام یکی از این دو تارو(xbox 360 یا psp)بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟؟:-/:-/:-/
فقط میشه سریعتر جواب بدین.:-/:-/:-/:-/:flowers::flowers:
سوالت جواب نداره....خوب PSP یه کنسول قابل حمل و کوچیک با بازی های پلتفرمر (اکثرا) و با گرافیک پایین که همه جا میتونی ازش استفاده کنی

ولی 360 یه کنسول با همه جور بازی و با گرافیک خوب که رو مانیتور یا TV میتونی بازیاش رو انجام بدی:d (اینارو همه میدونن)

پیشنهاد من 360 هست ... بذار چند ماه دیگه PSP 2 بیاد اونوقت اونم بگیر

میگم یکی از آشناهامون میخواد کنسول واسه خونه بخره
چیو پیشنهاد میکنید ؟

PS3 یا Xbox ?

یکی از آشناهاتون گیمر هست یا نه؟ به چه جور بازیهایی بیشتر علاقه داره؟ پول دار هست که بازی های ارجینال PS 3 بخره یا نه؟

تفاوت آنچنانی ندارن...ولی هر کدوم یه سری بازی انحصاری دارن....
ایکس باکس : Gears Of War - Halo - Fable - Alan Wake - Forza MotorSport

پی اس 3 : Uncharted - Heavy Rain - God Of War - Metal Gear - GT 5

هر کسی سلیفه ای داره ولی پیشنهاد من 360 هست

سوالت جواب نداره....خوب PSP یه کنسول قابل حمل و کوچیک با بازی های پلتفرمر (اکثرا) و با گرافیک پایین که همه جا میتونی ازش استفاده کنی

ولی 360 یه کنسول با همه جور بازی و با گرافیک خوب که رو مانیتور یا TV میتونی بازیاش رو انجام بدی:d (اینارو همه میدونن)

پیشنهاد من 360 هست ... بذار چند ماه دیگه PSP 2 بیاد اونوقت اونم بگیر.

واقعا ممنون ولی میگن که psp 2 پاییز 2011 میاد تا اون موقع کی مرده کی زنده.:-??
این اخرین کنسولیه که میخوام بگیرم:-"
به نظر شما من صبر کنم تا psp2 بیاد یا 360 بگیرم؟:blink:

واقعا ممنون ولی میگن که psp 2 پاییز 2011 میاد تا اون موقع کی مرده کی زنده.:-??
این اخرین کنسولیه که میخوام بگیرم:-"
به نظر شما من صبر کنم تا psp2 بیاد یا 360 بگیرم؟:blink:

اگه PS 3 داری که بذار همون PSP 2 بیاد...ولی اگه PS 3 نداری حتما یه 360 بگیر(کنسول خوبیه)....بعد بذار psp 2 بیاد

که میتونی تا اون موقع 360 رو هم بفروشی psp 2 بگیری :D

میگم یکی از آشناهامون میخواد کنسول واسه خونه بخره
چیو پیشنهاد میکنید ؟

PS3 یا Xbox ?

من میگم 360 بگیره بهتره چون ps3 بازی هاش خیلی گرونه.(100000 تومن به پایین)
xbox 360 بازیهاش از 4000 تومن به پایینه(بازیهاش همون بازی های ps3)
خود دانی.:d

ببخشید هی سوال میکنم این 360 حتما LCD میخواد یا به بقیه تلویزیون ها هم جواب میده.

حالا چرا میخوای 360 بخری ملت تمام دارن 360شون رو میفروشن ps3میخرن تازه شما میخوای 360بخری ؟کنسولی که هنوز این نمونهایی که تو بازاره هک نشده دی وی دی های مادرشم که اصلا گیر نمیاد ؟خود دانی رو هر تلویزیونی هم میخوره .

من میگم 360 بگیره بهتره چون ps3 بازی هاش خیلی گرونه.(100000 تومن به پایین)
xbox 360 بازیهاش از 4000 تومن به پایینه(بازیهاش همون بازی های ps3)
خود دانی.:d
نه جدی میگم 360 چیز ردیفیه ولی بازی انحصاری(که فقط مال 360 باشه)کم داره در عوض پی اس 3 نه. انحصاری زیاد داره اما قیمت خود دستگاه و بازیاش گرونه(کپی کردنشم به درد نمیخوره چون اصل کنسول به اوریجشه)بازی اورجینال 360 هم کی گفته گیر نمیاد؟من براتون 10جا رو نام میبرم که داره و میاره!تازه 360 تمام لذتش به ارزون بودن و وسایل جانبیش(مث کینکت که خودم دارم)و بازیاشه!!!پی اس پی هم مضخرفه خودم 3 سال داشتمش دادم رفت گرافیکش 0!!نخریا !اما گرافیک 360 در همه جا امتحان خودشو پس داده و همه میدونن چیز خوبیه!

نه جدی میگم 360 چیز ردیفیه ولی بازی انحصاری(که فقط مال 360 باشه)کم داره در عوض پی اس 3 نه. انحصاری زیاد داره اما قیمت خود دستگاه و بازیاش گرونه(کپی کردنشم به درد نمیخوره چون اصل کنسول به اوریجشه)بازی اورجینال 360 هم کی گفته گیر نمیاد؟
ببخشید ولی من که نگفتم بازی اورجینال ایکس باکس پیدا نمیشه!!;)

حالا چرا میخوای 360 بخری ملت تمام دارن 360شون رو میفروشن ps3میخرن تازه شما میخوای 360بخری ؟کنسولی که هنوز این نمونهایی که تو بازاره هک نشده دی وی دی های مادرشم که اصلا گیر نمیاد ؟خود دانی رو هر تلویزیونی هم میخوره .
آخه من 70000 تومن پول ندارم که بدم بازی که تو 360 هم هست واسه ps3 بخرم.:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or