سوال برای خرید کنسول

دوست من بزرگترین دلیل خرید کنسول بازیهای انحصاریشه که از این لحاظ ps3 خیلی بازیهای بهتر و با کیفیت تری داره ولی اگه چیزهای دیگه ای هم برات مهمه همونطور که دوستان تمام جوانب رو کامل شرح دادن 360هم میتونه انتخاب خوبی باشه.

دوستان بهم بگم من چه کنسولی بخرم؟!!!:d
الان زمان مناسبی برای خرید هستش یا صبر کنم جدیدش بیاد:d
روی هیچکدوم تعصب ندارم فقط میخوام هم آنلاین بازی کنم (بخصوص PES ) که حوصله م سر نره هم اینکه بازیهاش ارزون باشه و هم اینکه دستهاش از کیفیت بهتری برخوردار باشه.
بعدشم بشه فیلم و اینا نگاه کرد باهش ، حجم هاردشم مهمه.
از داخل (تهران ) بخرم یا از مرز بخرم (مثل بانه و دیگر مرزها)؟
قیمت کنسول چنده؟
قیمت اکانت آنلاین چنده و به راحتی گیر میاد یا نه؟
کلا راهنمایی کنید دیگه:d
من در مورد کنسول مبتدی هستم و فقط بازی کردم تا حدودی.
PS2 هم داشتم.

با صرف نظر از قیمت ps3 بهترین کنسول(بعد کامپیوتر) برای PES زدن هست
چون با xbox360 که اصلا نمیشه باهاش فوتبال زد و در حد ps2 هست
ولی اگه از فوتبال بزنی xbox بهتره

من هر دو رو کنار هم دیدم برای ps3 خیلی بهتره
کامپیوتر هم از هردو بهتره
ولی 360 خیلی مسخرست
یه بار برو کلوب محلتون هر دو و باهم نگاه کن

نه مشکل از tv نبوده
من جواب های قانع کننده ای دارم و گذاشته بودم که بخاطر درگیری با یکی از کاربران حذف شد و 2 تخلف هم گرفتم
برای همین دیگه حق ندارم در این مورد چیزی بگم
مدرک هم رو کردم ولی...
اگه خواستی پ خ بده بهت نشون بدم

دوستان ممنون که این تایپیک رو راه انداختید . من یه اشتباه بزرگی کردم که یه لب تاپ dell inspiron خریدم به قیمت 870 هزار . اصلا بازیهای جدیدی رو نمیکشه ! )x
حالا موندم کامپیوتر رو ارتقاع بدم یا کنسول بگیرم ؟
شنیدم ps3 با استفاده از یه دانگل هک شده . حالا موندم xbox بگیرم یا ps3
البته یه ps2 دارم که دیگه باهاش حال نمیکنم .
البته دلیل خرید هم استفاده از دسته هایی هستند که باید حرکت بدیم . به نظرتون کینیکت xbox بهنره یا move ps3
اصلا به آنلاین آنلاین بازی کردن توجهی ندارم . گزینه های مورد نطرم اول گرافیک خوب و بعد استفاده از دسته هایی که با استفاده از حرکت بشه بازی کرد .

دوستان ممنون که این تایپیک رو راه انداختید . من یه اشتباه بزرگی کردم که یه لب تاپ dell inspiron خریدم به قیمت 870 هزار . اصلا بازیهای جدیدی رو نمیکشه ! )x
حالا موندم کامپیوتر رو ارتقاع بدم یا کنسول بگیرم ؟
شنیدم ps3 با استفاده از یه دانگل هک شده . حالا موندم xbox بگیرم یا ps3
البته یه ps2 دارم که دیگه باهاش حال نمیکنم .
البته دلیل خرید هم استفاده از دسته هایی هستند که باید حرکت بدیم . به نظرتون کینیکت xbox بهنره یا move ps3
اصلا به آنلاین آنلاین بازی کردن توجهی ندارم . گزینه های مورد نطرم اول گرافیک خوب و بعد استفاده از دسته هایی که با استفاده از حرکت بشه بازی کرد .

اگه pc به روز ترین pc جهان باشه نهایتا 2 سال سره اونم با کلی هزینه
حالا میمونه x360 یا ps3
خودت مقایسه کن

http://dbazinews.com/index.aspx?site...&newsview=1649

این هم مقایسه:
http://dbazinews.com/index.aspx?site...&newsview=1794

نسل جدیدی از کنسولها که نمیاد(منظوری همین پی اس و ایکس هستش)؟
میخوام بخرم آخه،شانس نداریم که هرچی میخریم دو روز بعد یه تکنولوژی جدید میاد :d
جای مطمئن و قیمت مناسب هم معرفی کنید.
مرسی از راهنماییهاتون دوستان:x

از نسل جدید که فعلا خبری نیست......:-s
در مورد شانس شما هم بگم که وقتی بعد از گذشت 5 سال از یه تکنولوژی به فکر خرید اون بیفتی نباید انتظار زیادی هم داشته باشی ولی حداقل تا 2-3 سال دیگه خبری از کنسول جدید نیست...:|
موقع خرید هم باید حواست رو جمع کنی ولی اگه به پیشنهاد باشه من فروشگاه فتحی(همایون) رو پیشنهاد میکنم.....;)

خوب داداشه من اگه بخوای اینجوری کنی تا اخره عمرتم باید بی کنسول بمونی!:dچون هر کاری کنی نمیتونی با سرعت تکنولوژی پیش بری.
جای مناسبم اگه بتونی با کلاهبردارای توپخونه کنار بیای!:d(که اون دیگه به زرنگیه خودت بستگی داره)بهترین جاست.

به من باشه میگم نه PS3 نه 360 !
اگر میخوای بازی کنی ، Wii ! اگر میخوای فیلم HD ببینی برو سراغ بقیه کنسولا ! کلا این حسگر Wii یه طرف ، هر چی کنسوله یه طرف ... البته شاید با اومدن Move & Kinect نظر منم عوض شه ولی چون اونا گرونترم در میاد منم رفتم Wii گرفتم ... بازم به نظرم بین این سه کنسول مقایسه کنید و وی رو کنار نذارید . منم تا همین چند وقت پیش اصلا میشنیدم اسم این Wii رو خندم میگرفت ولی بعد از اینکه توصیفشو شنیدم خریدم و واقعا هم راضیم ...

سلام دوستان،

آقا من و پسر خاله ام میخوایم کنسول بخریم بعد از نظر مالی هم مشکلی نیست فقط موندیم که دو تا Xbox بخریم یا دو تا PS3 یا اینکه از هر کنسول یکی رو بگیریم.

آنلاین هم میخوایم بازی کنیم خیلی مهمه.

در ضمن سرعت اینترنت برای بازی آنلاین باید چند باشه؟ اینم بگید دیگه دستتون درد نکنه.

منتظر راهنمایی های ارزنده شما هستیم :thanks:

pc بهتره یا xbox من موندم کامپیوترم رو ارتقاء بدم یا Xbox بخرم؟:-/:-/:-/
گرافیکم 256 و رمم 2 گیگ هستش.برای بازی کمه میخوام یه چیزی باشه که تا چند سال قدیمی نشه.میگن اکه ایکس باکس بخری حتما تا 2 سال دیگه قدیمی شده و کسی هم نمی خره!
چی کار کنم؟
ps3 نمیخوام!

راستی قیمت ایکس باکس آرکید چنده؟جدیدترین قیمت.
انگار داره پایین میاد بهتر نیست یه کم صبر کنم؟؟؟
:-/:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or