سوال برای خرید کنسول

من چند تا نکته بگم که الکی به خاطر حرف های طرف دارهای ps3 نری و ps3 بخری...b-)

از نظر قیمت xbox ارزونتره و بازی هاش هم دونه ای نهایتا 3000 تومن اونم با قاب و کاور

بازی های ps3 تازه که میاد دونه ای 60-70 تومن...که البته میتونی دسته دو بخری و با توجه به این که اون بازی کی اومده قیمت هاش فرق میکنه مثلا اگه شماره 3 کیلزون بیاد قیمت شماره 2 این بازی شدید میاد پایین....

xbox کامل هک شده و با خیال راحت میتونی بازی کنی و اگه بازی هات رو از فروشگاه هایی که پچ های بازی رو برای آنلاین بازی کردن اضافه میکنند بخری دیگه مشکلی برای برای online(xbox live هم نداری...

شبکه آنلاین ps3 مجانی ولی برای xbox پولی و باید اکانت بخری تا بتونی آنلاین بازی کنی....

تعداد عنوان های xbox خیلی بیشتر از ps3 هست و همین یه مزیت میشه.....

دسته بازی xbox برای تمام بازی ها به جز بازی های Fighting از ps3 بهتره.....

هر دو تا کنسول بازی های انحصاری خوبی دارند که البته سلیقه ای هست....

xbox تا 2 ماه دیگه کینکت رو عرضه میکنه که قابلیت های خودش رو داره و ps3 هم تا تقریبا یه هفته دیگه move رو عرضه میکنه که اون هم ویژگی های خاص خودش رو داره.....

از نظر کپی خور شدن ps3 هم زیاد امیدوار نباش چون هنوز قطعی نشده که در آینده بشه بازی های کپی رو اجرا کرد...(سونی آپدیت جدیدی داده که فعلا جلوی این روش رو گرفته)

از نظر گرافیک هم تقریبا در یه سطح هستند....توی بعضی بازیها xbox سرتره و توی بعضی بازی ها ps3 سرتره...

آخرین ویرایش:
شما که 400 تومن داری می تونی راحت یه PS3 فت 40 گیگ دست دوم و یه 360 آرکید دست دوم تمیز بخری...
اگه همه پولت رو برای 360 بدی اشتباه بزرگی مرتکب شدی.
از نظر کپی خور شدن ps3 هم زیاد امیدوار نباش چون هنوز قطعی نشده که در آینده بشه بازی های کپی رو اجرا کرد...(سونی آپدیت جدیدی داده که فعلا جلوی این روش رو گرفته)
وقتی در مورد چیزی اطلاعات کافی ندارید خواهشا اطلاعات غلط ندید.

دوست خوبم من چون جفتشو داشتم میگم. اصلا PS3 یه عظمت دیگه ای داره.>:d<

من با نظر بالا موافقم
من 2 سال xbox داشتم هنوزم دارم
هفته پیش PS3 گرفتم
منم همش بیخود از xbox دفاع میکردم
xbox خیلی خوبه ولی نه به خوبی ps3
اگه مثل من آنلاین بازی کردن برات مهمه برو ps3 بگیر !!!‌ بازی هاشو اگه کپی هم کنی باز ممکنه مثل xbox ماجرای بن کردن شروع بشه

من بازی هایی که آنلاین ندارن یا زیاد قوی نیستن رو روی xbox انجام میدم بقیه رو رو ps3
یک بازی خوب روی ps3 از 20 تا بازی روی xbox بهتره

تونستن میشه !‌ولی خوب اگه بن شدی نگی ما نگفتیم... این چیزا هم هست!‌من جات بودم همونطور که یکی دیگه از بچه ها گفت یک ps3 دسته دو با یک آرکید xbox بگیری بهتره...

ضمنا سونی یک آپدیت جدید داده که قبلا قولشو داده بود
خودش که گفته بود jail break رو از کار میندازه

ببین عزیز در این مورد اصلا از کسی سوال نپرسی بهتره چون این چیزا کاملا سلیقه ایه!
من خودم اول ps3 خریدم چون واقعا بازیهای انحصاریش به نظر من سرتره!
ولی اگه واقعا یکی از اون یکی سرتر بود حتما بازارو کامل دستش میگرفت.

میدونم سلیقه ایه !
اقا به جان خودم دیگه کمک نمیخوام فقط یه چند تا فروشگاه معتبر میخوام اگه گفتین حالا :((

ای بابا !!!
کلی خندیدیم=))
این دوستمون xbox رو انتخاب کرده و هی میگه آقا آدرس فروشگاه معتبر بدید هی شما میایید میگه چی خوبه چی بده !!
یک آدرس فروشگاه بدید این تا این دوستمون از دست شما ها تعصبی ها سکته نکرده !!

خوب شما بفرمایین تو کدوم شهر هستید تا آدرس بدیم.:d

ولی خوب فکر کن به حرف هیشکی گوش نکن اونایی که میگن x360 خوبه چون خودشون X360 دارن ولی من هر دورو دارم و واقعا PS3 کلا یه هیکل سرتره.>:d<

خلاصه خوب فکر کن اگرم از خرید بازی میترسی باور کن میتونی راحت حلش کنی ولی خوب انتخاب با خودته.

اگرم واقعا X360 میخوای صبر کن تا اسلیم ارزون بشه و تا مهر صبر کن همینا ارزون بشه.

میدونم سلیقه ایه !
اقا به جان خودم دیگه کمک نمیخوام فقط یه چند تا فروشگاه معتبر میخوام اگه گفتین حالا :((

فروشگاه معتبر یعنی چی دیگه...؟:-?

اگه میتونی برو میدان امام خمینی-پاساژ لباف که بورس این جور چیزاست.....b-)
چند تا مغازه برو قیمت بگیر هر کدوم بهتر بود بگیر فقط به چند تا نکته توجه کن که توی خرید xbox به احتمال زیاد واست پیش میاد...>:)

1.دستگاه رو کاملا از نظر ظاهری چک کن....:-w

2.داخل پک دستگاه یه دسته ارجینال که نباید از داخل نایلن سبز رنگ باز شده باشه..(به چسب پلم دسته نگاه کن که باز نشده باشه البته اگه باز بشه حتما نایلن شل میشه وخراب میشه و اصلا زیر بار نرو که جدیدا دسته ها با پک داخل کنسول میزارند----باید داخل نایلن باشه):-"

3.تاریخ ساخت رو نگاه کن....:-bd

4.بگو دستگاه با فریمور lt بهت تحویل بدن....اگه گفت روش نصبه حتما با یه بازی جدید جلوش تست کن ببین میاد یا نه....اگه بازی جدید اجرا شد یعنی نصبه....:bash:

اینم بگم که اگه خاصی آرکید بگیری دستگاه های الان همشون 512 مگ رم داخلی دارند که میتونی از توی داشبرد نگاه کنی و مطمئن شی...:victory:

اینارو گفتم آخه واقعا این مغازه دارا از هر راهی واسه کلاه برداری استفاده میکنند البته نه همشون ولی.......:wallbash:

راستی هر چیزی که باید داخل کارتن کنسول باشه رو روی کارتونش نوشته اگه دیدی چیزی کمه حتما از فروشنده تحویل بگیر....:gunner:

البته من زیاد گنده کردم قضیه رو ولی اینجوری بری خرید بهتره....>:d<

آخرین ویرایش:
دوستان بهم بگم من چه کنسولی بخرم؟!!!:d
الان زمان مناسبی برای خرید هستش یا صبر کنم جدیدش بیاد:d
روی هیچکدوم تعصب ندارم فقط میخوام هم آنلاین بازی کنم (بخصوص PES ) که حوصله م سر نره هم اینکه بازیهاش ارزون باشه و هم اینکه دستهاش از کیفیت بهتری برخوردار باشه.
بعدشم بشه فیلم و اینا نگاه کرد باهش ، حجم هاردشم مهمه.
از داخل (تهران ) بخرم یا از مرز بخرم (مثل بانه و دیگر مرزها)؟
قیمت کنسول چنده؟
قیمت اکانت آنلاین چنده و به راحتی گیر میاد یا نه؟
کلا راهنمایی کنید دیگه:d
من در مورد کنسول مبتدی هستم و فقط بازی کردم تا حدودی.
PS2 هم داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or