سوال برای خرید کنسول

خودت میگی WII !(:دی)WII کلی لوازم جانبی برای بازیاش داره!فرمون-یه چیزی مث اسکیت(:دی)و...
کینکت یعنی خودت!محدودیتم تو تعداد افراد تو بازیای مختلف برات پیش نمیاد(پول خرج کردن!)مثلا OVE وسیله عالیه برای بازی امابدیش اینه که برای هر نفر باید یکی جدا بخری!
ولی اگه دلت نمیاد پولتو نگه داری(یعنی صبر کنی:دی[)کینکت بخر!
دوستان واقعا ممنون از راهنماییتون
ایشالا تو همین چند روز واسه خرید کینکت اقدام میکنم
بازم ممنون

سلام به همه دوستان - برای خرید یه کنسول پیشنهاد شما چیه

سوال در مورد 360 و سونی:
حدودا تا چند سال دیگه واسه کنسول های فعلی بازی میاد؟

کنسول های هک شده بازی اوریجینال رو هم ران می کنن؟

با کنسول هک شده اگه یه بازی اوریج بذاریم، میشه راحت آنلاین زد، بن نشیم؟

میشه بازیهای ps3 رو بلوری رایت زد و بعد اگه خواستیم، بریزیم رو هارد واسه بازی کردن؛ چنده قیمت بلوری با رایتش؟

دسته 360 به ps3 می خوره، به هر روشی با تبدیل و ...؟
------
چندتا سوال سادست دیگه جوابش ده تا کلمه هم نمیشه، دوستان یه پاسخی بدید!!!

آخرین ویرایش:
کمک دوستان

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
ممنون

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
ممنون
1.بستگی داره به خودتون منظورم:مثلا من PS3رو فقط برای انحصاریاش گرفتم.اما شما ممکنه کینکت رو به انحصاری های سونی ترجیح بدی.
2.خوب اینو بااولی یکیه که!:d
3.بله هک کن
4.یه دوستی جمله زیبایی گفت هرکی بود دمش گرم شما Live و Kinect رو بذاز مقابل بازی های انحصاری و قدرت PS3 (این مورد آخر رو مطمئن نیستم Move بود یا این)
5.میشه بازی کپی کرد و کافیه یه بازی Blue-Ray تو دستگاه باشه بقیش با برنامس.
6اگه منظورتون ماجراش باشه خوب همینه که گفتین دیگه باید یه بلو ری داخل دستگاه باشه.
7.پس من بهت پیشنهاد قوی میدم که PS3 بگیری.

----------

4.کلا ps3 بهتره یا 360.
ممنون

سلام به همه دوستان - برای خرید یه کنسول پیشنهاد شما چیه

سوال در مورد 360 و سونی:

میشه بازیهای ps3 رو بلوری رایت زد و بعد اگه خواستیم، بریزیم رو هارد واسه بازی کردن؛ چنده قیمت بلوری با رایتش؟

------
چندتا سوال سادست دیگه جوابش ده تا کلمه هم نمیشه، دوستان یه پاسخی بدید!!!
بستگی داره کنسول بعدی کی بیاد هنوزم چیز خاصل معلوم نیست.
ایکس باکس اطلاع ندارم ولی PS3 میکنه.(فکر کنم Xboxهم بیاره دلیلی نداره نیان.)
ایکس باکس میشه به live وصل شد ولی PS3 نه فریم ور آپدیت میشه و کپی خورت میپره.
نمیدونم.
خیر

سوال در مورد 360 و سونی:
هنوز داره روی PS2 هم بازی میاد، پس خیالت تخت. اگه بعد 7-8 سال دیگه هم نخواد بیاد، انقدر تا اون موقع ( و تا همین الان) بازی هست که تا آخر عمرت سیرابت کنه.

بله . مشکلی نداره.

نه دیگه از هک در میاد.

ببین یه آقاهه بود ملات رو می ریخت تو استمبلی، بعد از تو استمبلی می ریخت تو فرقون! (به جای اینکه مستقیم بریزه تو فرقون!!) الان سوال شما هم همینه. اول اینکه بلوری خامش هم زیر 15 بعید می دونم گیر بیاد. بعدشم چه کاریه! یه هارد بگیر بازیهارو بریز رو اون. مثل همه.

اطلاع ندارم ولی بعید می دونم.

----------

1. کاملا بستگی داره. اگه کامپیوتر داری و باهاش بازی می کنی، بله می ارزه این کارو بکنی. اگه نداری، باید انتخاب کنی دیگه. بازی های انحصاری PS3 یا بازی های انحصاری (یا لااقل غیر PS3) اکس باکس 360. هر دو کنسول فوق العاده هستن و قدرت هردو بسیار بالاست. گوش نکن می گن PS3 قویتره (من به طور علمی بهت ثابت می کنم که نیست {اگه لازم باشه})، ولی برو ببین بازی های کدوم رو بیشتر دوس داری. بعد بیشتر با کینکت حال می کنی یا با موو. اینها همه موثر هستن. ضمن اینکه اکس باکس میشه آنلاین بازی کرد و PS3 فعلا که نمیشه.

2. احتمال داره بشی. همون سوال اول رو انجام بده تا نشی.

3. من هم ندارم. ولی هک شده مشکلی نیست. من که خودم تمام بازی هاشو دانلود می کنم.

4. نمیشه گفت. بستگی به علاقت داره. اصلا برای همین هم انتخاب داری. بعضی ها با بازی ها و امکانات اکس باکس حال می کنن. بعضی ها نه، میگن PS3 انحصاری داره و خیلی قویتره و می رن می خرن و بیشترشون هم می خوره تو ذوقشون، چون بیشتر از حد واقعی برای خودشون بزرگش کرده بودن. اگه واقع بین باشی، می بینی هر دو کنسول فوق العاده هستن و این سلیقه ی توئه که انتخابتو مشخص می کنه (و اینکه کامپیوتر باز هستی یا نه، چون بازی های اکس باکس که رو PS3 نیست، رو کامپیوتر هست، جز دوتا بازی) به موو و کینکت هم فکر کن. بعضی ها بامزگی کینکت رو دوس دارن، بعضی ها دقت بالای موو رو.

5. کپی خور میشه از همون جا که می خری برات می کنن نگران نباش. خودت هم می تونی کار آسونیه.

6. بلوری چیه؟ اینه سوالت؟ فکر نکنم آخه بد نوشتی. به گمونم منظورت اینکه که لازمه یا نه. آره برای 90% بازی ها لازمه بلوری اصل تو دستگاه باشه که بازی اجرا شه. 10% بازی ها هم بلوری نمی خواد.

7. خیلی خوب فرقی نمی کنه. PS3 که نمیشه هک شده رو آنلاین بازی کنی، یعنی اگه بکنی هک می پره. 360 میشه.

گول این جمله ها که می گن PS3 قوی تره نخور. تا همین الان بالای 80% بازی های اکس باکس که روی PS3 هم منتشر شده کیفیت بالاتری رو اکس باکس داشته. مثلا یه final fantasy بوده که PS3 بهتر بوده کیفیتش. بازی انحصاری های PS3 خوبن. باحالن. اگه گیمر حرفه ای هستی و مثل من گیم برات تو زندگی مسئله ست، پس لازمه اونها رو تجربه کنی. اگه نه، رو اکس باکس هم کلی بازی باحال هست که رو PS3 نیست. نمونش همین Witcher 2. انتخاب با خودته.

به قول دوستمون که تو صفحه اول گفته بود تو ایران فقط xbox

من خودم هم ps 3 دارم هم xbox 360 تاحالا دوبار ps3 ylod کرده ، ولی ایکس باکسم چی؟ هیچی داره مثل... کار میکنه

اینم راهنمایی من واسه دوستانی که میخوان کنسول بخرن

من چهار سال ps3دارم هیچ مشکلی هم باهاش پیدا نکردم که هیچ 100%هم ازش راضی هستم.اگه x360بگیری واسه چند هفته بهت خوش میگذره ولی پی اس واسه یه عمرت بسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or