سوال برای خرید کنسول

دوست عزیز Voage ...

فقط اینو بهت بگم چون تازه واردی....بعضی ها فن PS 3 هستن یعنی طرفدار شدید PS 3 هستن و مخالف شدید XBOX 360 هست...نمونه بارزش همین دوست عزیزمون هست که دارن شما رو با حرف های خودش گول میزنن

حرف های مسخره ایشون:1-بازی های انحصاری 360 ندارد ولی PS 3 خیلی بازی انحصاری دارد
2-کنسول PS 3 از لحاظ فنی و گرافیک خیلی بهتر از 360 هست
3-همه دارن 360 میفروشن که PS 3 بگیرن
4-اگه سنت کمتر از 23 ساله یا اینکه موئنثی :dبری همون 360رو بخری بهتره(این تیکه خیلی تامل برانگیزه)
5-اینم یادم رفت بگم چون 360 ارکید خیلی وقته تولیدش متوقف شده
وقتی کسی این حرف های مسخره رو میزنه دیگه نمیدونم باید حرفهاش رو باور کنی یا نه

اولن فن خودتی:d
دوما حرف مسخره هم خودت میزنی نگاه کنید خدا وکیلی چی نوشته واقعا میگن وقتی فن بوی میشی ادم ریتارد میزنه اینها اینم نمونش
از اولی شروع میکنم :پس halo reachچیه :dیادت که نرفته:dهمون تاپیکه:d
دومی:صبر کن یه لیوان اب خنک بخر نفس عمیقی بکش من یه بحثی هم تقریبا در این رابطه با مدیر انجمن داشتم برو تو بخش انتقادات پیداش میکنی .اگر من با دلیل و مدرک و ذکر منابع معتبر ثابت کردم ps3از 360قویتره اونوقت چی میگی:d
سومی نمونش:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39156
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39200
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39452
:d
چهارمی:بفرموده:d
پنجمی :ببینم مگه هنوز تولید میشه:dبرو یه چرخ تو بازار بزن ببین گیرت میاد یا نه
نمونش هم برو اگه دوست مغازه دار داری یا از همین اقا مجتبی خودمون سوال کن بگو الان این ارکیدهایی که تو بازاره چند درصدشون مادربردشون دسته دومه:d

بفرما اینم ابر کنسولت که اینهمه سنگشو به سینه میزنی دو سالم بیشتر کار نکرده:
..پست اخر رو بخون http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1317554&posted=1#post1317554

آخرین ویرایش:
اولن فن خودتی:d
دوما حرف مسخره هم خودت میزنی نگاه کنید خدا وکیلی چی نوشته واقعا میگن وقتی فن بوی میشی ادم ریتارد میزنه اینها اینم نمونش
از اولی شروع میکنم :پس halo reachچیه :dیادت که نرفته:dهمون تاپیکه:d
دومی:صبر کن یه لیوان اب خنک بخر نفس عمیقی بکش من یه بحثی هم تقریبا در این رابطه با مدیر انجمن داشتم برو تو بخش انتقادات پیداش میکنی .اگر من با دلیل و مدرک و ذکر منابع معتبر ثابت کردم ps3از 360قویتره اونوقت چی میگی:d
سومی نمونش:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39156
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39200
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39452
:d
چهارمی:بفرموده:d
پنجمی :ببینم مگه هنوز تولید میشه:dبرو یه چرخ تو بازار بزن ببین گیرت میاد یا نه
نمونش هم برو اگه دوست مغازه دار داری یا از همین اقا مجتبی خودمون سوال کن بگو الان این ارکیدهایی که تو بازاره چند درصدشون مادربردشون دسته دومه:d

بفرما اینم ابر کنسولت که اینهمه سنگشو به سینه میزنی دو سالم بیشتر کار نکرده:
..پست اخر رو بخون http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1317554&posted=1#post1317554

عزیزم قبول دارم 360 هایی که اوایل توسط مایکروسافت تولید میشد سه چراغه میشدن و خراب(بعضی هاشون) حالا شما سوال منو جواب بده:چرا برد جاسبر زدن برای 360 ؟ عزیز دلم جواب معلومه برای برطرف کردن این کشلات که حل هم شد
در مورد برتری فنی و گرافیکی حوصله سرچ ندارم ولی تو اکثر بازی ها 360 سرتر هست و خودم چندین نمونه مقایسه دیدم
نمیدونم شاید شما یکی از اعضای شرکت مایکروسافت باشید که میگید آرکید دیگه تولید نمیشه...:-s
بازی های انحصاری هم 360 زیاد داره: Halo - Gears Of War - Alan Wake - Forza -Fable و بازی های آرکید

در ضمن من صد نفر هم میشناسم Ps 3 میفروشن که 360 بخرن پس دلیل نمیشه

و در آخر من فن 360 نیستم ... منم PS 3 داشتم اوایل که به خاطر گرونی بازی فروختم-تمام:)

عزیزم قبول دارم 360 هایی که اوایل توسط مایکروسافت تولید میشد سه چراغه میشدن و خراب(بعضی هاشون) حالا شما سوال منو جواب بده:چرا برد جاسبر زدن برای 360 ؟ عزیز دلم جواب معلومه برای برطرف کردن این کشلات که حل هم شد
در مورد برتری فنی و گرافیکی حوصله سرچ ندارم ولی تو اکثر بازی ها 360 سرتر هست و خودم چندین نمونه مقایسه دیدم
نمیدونم شاید شما یکی از اعضای شرکت مایکروسافت باشید که میگید آرکید دیگه تولید نمیشه...:-s
بازی های انحصاری هم 360 زیاد داره: Halo - Gears Of War - Alan Wake - Forza -Fable و بازی های آرکید

در ضمن من صد نفر هم میشناسم Ps 3 میفروشن که 360 بخرن پس دلیل نمیشه

و در آخر من فن 360 نیستم ... منم PS 3 داشتم اوایل که به خاطر گرونی بازی فروختم-تمام:)

اها ببین وقتی تو اینترنت سرچ نمیکنی اخرشم به اینجا ختم میشه که هنوز نمیدونی که از اواخر سال 2009 یعنی قبل از 2010تولید مادربرد جاسپر تولیدش متوقف شد وجایگزینش vahalaشد که الان روی اسلیمها هست خواستی بهت لینک میدم تمام اطلاعات مربوط به 360 اینجاست:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
همونطور که میبینی تو جدول قسمت ستون in prodبرای مدلهای فت قدیمی ارکید 2009تولیدش متوقف شده وجاشو سری اسلیم گرفته.
360که اوایل تولید میشد اشکال سخت افزاری بهم میزد 360های که سال 2008 هم هستن ارور 74 میدن که مادر بردشون فالکونه .
در مورد قدرت ps3فقط همینو بهت میگم تو بازیهای مشترک به دلیل اینکه برنامه نویسی برای cellمحدودیت جلوی پاش هست بدلایل فنی که تو تاپیکی که به این منظور باز میکنم تو اینده کاملا توضیح میدم که چرا ps3تو مولتی بد ظاهر میشه چون برنامه نویسا مجبور میشن فقط از قدرت gpuکنسول استفاده کنن یعنی 40درصد قدرت کل کنسول ولی این مشکل هم به مرور زمان با اومدن کامپایلرها حل خواهد شد چون برنامه نویسها مجبورن چون اینده کنسولهای نسل بعد حداقل سونی از cellدوباره استفاده میکنه.ولی همین بس که بهت بگم سخت افزاری که میتونه گرافیک سنگین وشگفت اوری مثل گاد اف وار3 رو بکشه که به عنوان بهترین گرافیک سال شناخته شد قطعا باید خیلی قدرتمند باشه.اگر این بازی رو بازی کرده باشید منظورم رو خوب متوجه میشی.

آخرین ویرایش:
یکی بیاد 1 راهنمایی درست کنه

سلام عید همگی مبارک سال خوبی داشته باشید
من همین الان عضو شدم البته دو هفته ای میشه که دارم مطالب را میخونم
میخواستم بعد از عمری حال کردن با pc برم کنسول بخرم البته نه زیاد برای بازی بیشتر کنجکاوی
چند تا سوال برام پیش اومده گه متاسفانه جوابشونا درست پیدا نکردم
میگن ps3 هک شده میخواستم بدونم این که میگن 3.55 بوده حالا شده 3.60 یعنی چی هکش رو کدوم فرم وار هست از کدوم نباید بیشتر باشه چون بعضی ها میگن ما 3.60 زدین دستگاه بالا نیومد در کل خواستم بگیرم کدوم فرم وار را بگیرم و هک رو کدوم بهتره اگه میشه راهنمایی کامل بفرمایید
بعد اگه ps3 را هک کردی دیگه نمیشه psn بازی کرد چون ban میشه حالا اگه بخوایم میشه از هک خارجش کرد و psn زد بعد دوباره هک کرد و الا آخر

ممنون اکر راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
تردید!!!

دوستان سلام
والا تصمیم گرفتم برم یه کنسول بخرم.هدف اصلی ام هم اینه که بتونم باهاش یکم ورجه وورجه و ورزش کنم.آخه جایی که هستم همش تو خونه هستم و بدنم داره تنبل و چاق میشه!روزگاره دیگه!30 سال هم سن دارم(جهت اطلاع).موندم xbox+kinect بگیرم یا ps3+move
لطفا بچه باحالای وارد کمکم کنن
در ضمن اهل live بازی کردن هم نیستم.قیمت بازی برام چندان مهم نیست

دوستان سلام
والا تصمیم گرفتم برم یه کنسول بخرم.هدف اصلی ام هم اینه که بتونم باهاش یکم ورجه وورجه و ورزش کنم.آخه جایی که هستم همش تو خونه هستم و بدنم داره تنبل و چاق میشه!روزگاره دیگه!30 سال هم سن دارم(جهت اطلاع).موندم xbox+kinect بگیرم یا ps3+move
لطفا بچه باحالای وارد کمکم کنن
در ضمن اهل live بازی کردن هم نیستم.قیمت بازی برام چندان مهم نیست
خوب از نظر ورزش و اینها کینکت بهتره یعنی xbox بگیرید !!!

با سلام خدمت تمام صاحب نظران :d
یه سوال داشتم و اینکه موندم سر انتخاب !
اینکه کینکت بخرم یا wii ؟
ممنون میشم درست جواب بدید و جدای از احساسات نسبی به کنسول !
ممنون

صد در صد کینکت بخر!(بخدا فن بازی درنمیارم)برای کینکت بازی های هاردکور هم میاد!اما WII کمتر بازی هاردکور داره!اما اگه برای شاد شدن و زیاد خندیدن به کارهای کاراکترا علاقه داری WII گزینه خوبیه!(حالا خودت قضاوت کن!)

با سلام خدمت تمام صاحب نظران :d
یه سوال داشتم و اینکه موندم سر انتخاب !
اینکه کینکت بخرم یا wii ؟
ممنون میشم درست جواب بدید و جدای از احساسات نسبی به کنسول !
ممنون

من هم با نظر jaki موافقم.

اون Wii یه دورانی داشت برای خودش، و واقعا هم با اون ابتکاری که کرد میلیاردها دلار به جیب زد، ولی الان دیگه اون تکنولوژی خیلی قدیمیه و اصلا مقایسه نمیشه کردش با کینکت.

این نظرسنجی رو هم ببینید، یا این یکی رو.

من هم با نظر jaki موافقم.

اون Wii یه دورانی داشت برای خودش، و واقعا هم با اون ابتکاری که کرد میلیاردها دلار به جیب زد، ولی الان دیگه اون تکنولوژی خیلی قدیمیه و اصلا مقایسه نمیشه کردش با کینکت.

این نظرسنجی رو هم ببینید، یا این یکی رو.
هم از شما هم از jaki عزیز ممنونم به خاطر راهنماییتون
حقیقت دوست داشتم هیجانه wii رو امتحان کنم یه پولی دستم اومده مونده بودم چیکار کنم
به احتمال زیاد همون کینکت رو بخرم
ولی احساسم اینه که گستردگی بازیای wii بیشتر از کینکته حداقل تا الان!
و اینکه بازی با وسایل wii خیلی جالب تر باشه تا کینکنت که دست خالیه :d
ممنون از راهنماییتون حالا اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید ممنون میشم بیان کنید

هم از شما هم از jaki عزیز ممنونم به خاطر راهنماییتون
حقیقت دوست داشتم هیجانه wii رو امتحان کنم یه پولی دستم اومده مونده بودم چیکار کنم
به احتمال زیاد همون کینکت رو بخرم
ولی احساسم اینه که گستردگی بازیای wii بیشتر از کینکته حداقل تا الان!
و اینکه بازی با وسایل wii خیلی جالب تر باشه تا کینکنت که دست خالیه :d
ممنون از راهنماییتون حالا اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید ممنون میشم بیان کنید

خواهش می کنم. :)

البته درسته که گستردگی وی الان بیشتره، چون کینکت جدیده و Wii حدود 6-5 ساله توی بازاره. ولی در آینده بازی های زیادی برای کینکت میاد، در صورتی که وی از همین الان پروژه دستگاه بعدیش (Wii 2 یا هر اسم دیگه ای که روش بذارن) کلید خورده و احتمال داره دستگاه در E3 امسال هم نمایش داده بشه، که در واقع به معنی عدم وجود گیم های جدید برای وی به زودی زود هستش. در صورتی که کینکت با نسل بعدی ایکس باکس هم سازگار خواهد بود، یعنی در واقع آینده کینکت 100 برابر بهتر از وی هستش.

خرید وی رو در حال حاضر فقط به افراد کلکسیونر میشه توصیه کرد! باز اگه Move رو با کینکت مقایسه می کردی ممکن بود آدم توی جواب دادن یه کم ملاحظه کنه (هر چند بازم می گفتیم کینکت)، ولی این مقایسه ای که میگی، یعنی کینکت با وی اصلا جای تردید نیست، و اکیدا و خیلی راحت میشه گفت کینکت بگیر... :)

خودت میگی WII !(:دی)WII کلی لوازم جانبی برای بازیاش داره!فرمون-یه چیزی مث اسکیت(:دی)و...
کینکت یعنی خودت!محدودیتم تو تعداد افراد تو بازیای مختلف برات پیش نمیاد(پول خرج کردن!)مثلا OVE وسیله عالیه برای بازی امابدیش اینه که برای هر نفر باید یکی جدا بخری!
ولی اگه دلت نمیاد پولتو نگه داری(یعنی صبر کنی:دی[)کینکت بخر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or