خريدار PS3 Fat يا اسليم كاملا سالم با قابليت هك

دوست عزیز ps3دسته دوم دیگه تو بازار نیست اگه خاصتی یه دونه دارم که اخریش هست cfw3.55روش نصبه مدلش فت دو یو اس بی هست چیپش 65 نانومتری هست که دیگه چراغ زرد نمیده هاردشم 120 گیگ هست قیمت 350 تومان خاصتی همین جا اعلام کن.

دوست عزیز ps3دسته دوم دیگه تو بازار نیست اگه خاصتی یه دونه دارم که اخریش هست cfw3.55روش نصبه مدلش فت دو یو اس بی هست چیپش 65 نانومتری هست که دیگه چراغ زرد نمیده هاردشم 120 گیگ هست قیمت 350 تومان خاصتی همین جا اعلام کن.
دادا پ.خ چرا بستی با 360 arcade با دو تا دسته عوض میکنی راستیتش خریت کردم ps3 مو با 360 عوض کردم فقط به خاطر گرونی بازی هاش ولی الان دلم بره ps3تنگ شده:(( بدبختی وقت بازی کردنم ندارم:((
ببخشید اسپم میدم پ.خ ایشون بسته استb-)

3 تا اسلیم 250 گیگ موجوده به ضمانت میدم که 4 ماه کار کرده ...حوصله عکسا اینام ندارم هرکی زودتر خواست بگه دونه ای 280 8 ماه دیگر هم بیمه داره ....حوصله پرسشا پاسخ هم ندارم هرکی خواست مبلغ 50 هزار تومان واسم اول واریز کنه و شماره فیش رو با ادرس و کد پستئ ارسال کنه کمتر 24 ساعت به دستش میرسونم و مابقی رو به حسابم واریز کنه ممنون ....دلیل فروش کلوب ورشیکست...یا حق

شماره کارت
6037691056389489
به نام امیر افشاری

3 تا اسلیم 250 گیگ موجوده به ضمانت میدم که 4 ماه کار کرده ...حوصله عکسا اینام ندارم هرکی زودتر خواست بگه دونه ای 280 8 ماه دیگر هم بیمه داره ....حوصله پرسشا پاسخ هم ندارم هرکی خواست مبلغ 50 هزار تومان واسم اول واریز کنه و شماره فیش رو با ادرس و کد پستئ ارسال کنه کمتر 24 ساعت به دستش میرسونم و مابقی رو به حسابم واریز کنه ممنون ....دلیل فروش کلوب ورشیکست...یا حق

شماره کارت
6037691056389489
به نام امیر افشاری

جلوی اين جور پست ها بايد تو بازيسنتر گرفته بشه ..اينجور پست ها معمولاً اخرش جنگو دعوا میشه و کلی هم سرشون کلا میره..شما میتونی ارسال کنيد با پيک و طرف نقداً پولش رو به پيک بده..نه اين که اول 50 تومان بگيری بعد دستگارو براش بفرستی بعد اونم ما باقی پولو بريزه؟ اصلاً با عقل جور در مياد ؟؟ اين يعنی 100% شما میخوای کلاه برداری کنی..

• Like
Reactions: aidin0000
جلوی اين جور پست ها بايد تو بازيسنتر گرفته بشه ..اينجور پست ها معمولاً اخرش جنگو دعوا میشه و کلی هم سرشون کلا میره..شما میتونی ارسال کنيد با پيک و طرف نقداً پولش رو به پيک بده..نه اين که اول 50 تومان بگيری بعد دستگارو براش بفرستی بعد اونم ما باقی پولو بريزه؟ اصلاً با عقل جور در مياد ؟؟ اين يعنی 100% شما میخوای کلاه برداری کنی..

تائید میشه

شرمنده نمیخوام اسپم بدم ولی لازم دیدم بگم سعی کن دوست عزیز از هر کسی هم میخری حضوری بخری من تجربه دارم تو این زمینه طرف میاد باهات یه چت هم میکنه همه جوره زبون میریزه مرام و رفاقت آخرش کلاهتو برمیداره حالا بیا بدو دنبال طرف میخوای پولم بدی با داداشتم رو در وایسی نداشته باش یکی همین جوری البته پول کمی کلاه منو برداشته میگم حواستو خیلی جمع کن *فقط حضوری بگیر*
موفق باشی.

درست صحبت کنید ...شما ها دارین ضرر میکنید فقط 1 کنسول دیگر موجوده من اراک سکونت دارم هر کس خواست اخرین دستگاه را 220 میدهم و 7 ماه دیگر دستگاه گارانتی دارد ...هرکس خواست مبلغ 40 واریز کنه تا پست کنم...یا حق
شماره کارت
6037691056389489

به نام امیر افشاری

درست صحبت کنید ...شما ها دارین ضرر میکنید فقط 1 کنسول دیگر موجوده من اراک سکونت دارم هر کس خواست اخرین دستگاه را 220 میدهم و 7 ماه دیگر دستگاه گارانتی دارد ...هرکس خواست مبلغ 40 واریز کنه تا پست کنم...یا حق
شماره کارت
6037691056389489

به نام امیر افشاری

این کارت هات با اسم های جعلیت دیگه باسه همه شناحته شدس توی یه سایت دیگه هم خوب پول خوردی عکستم گذاشته بودن اخ فقط گیر بیوفتی

تو اگه راست می گی بفرست من همون 280 برات واریز می کنم

یه ps3 اسلیم با هارد 250 ، آکبند دارم . فریمورش هم فک کنم 3.15 باشه . رجیون پال قیمت هم 390 هزار تومان . اگه خواستی ، پی ام بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or