سوال برای خرید کنسول

آخه من 70000 تومن پول ندارم که بدم بازی که تو 360 هم هست واسه ps3 بخرم.:-s

اولن معلومه شما از هیچ جا خبر نداری پلی استیشن3 کپی خور شد رفت با دوهزارتومن ناقابل هر بازی که خواستی برو برات بریزن رو هارد اکسترنال یا هارد دستگاه این یک
دوم در حال حاظر این ایکس باکس360 که مدل جدیدش اومده تو بازار کپی خور نشده باید بری 70000تومان پول بازی اریجینال بدی
سوما کنسول پلی استیشن3 چه از لحاظ کارکرد چه از لحاظ گرافیک کیفیت بهتری از 360 داره:d
چهارم اگه سنت کمتر از 23 ساله یا اینکه موئنثی :dبری همون 360رو بخری بهتره
ولی جدا میگم اگه پول کینکت رو داری 360 بخر دیگه کپی خور شدنش یا نشدنش پای خود:d

من منظورم با شما نبود که اون حرفو زدی:دی
ولی در کل از خرید 360 پشیمون نمیشی:دی(من مث بچم دوسش دارم مخصوصا کینکتمو:دی)
اها!!
میگم شما 360 دارین؟
مدلش چیه؟
کدام مدل بهتره؟
میگن که ارکید خیلی از بازی های 360 رو نمیاره راسته؟
360 به اینترنت وصل میشه؟از چه طریق؟
;););););););););););););););););):d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

اولن معلومه شما از هیچ جا خبر نداری پلی استیشن3 کپی خور شد رفت با دوهزارتومن ناقابل هر بازی که خواستی برو برات بریزن رو هارد اکسترنال یا هارد دستگاه این یک
دوم در حال حاظر این ایکس باکس360 که مدل جدیدش اومده تو بازار کپی خور نشده باید بری 70000تومان پول بازی اریجینال بدی
سوما کنسول پلی استیشن3 چه از لحاظ کارکرد چه از لحاظ گرافیک کیفیت بهتری از 360 داره:d

قیمت ps3 چنده؟میتونی چند تا اطلاعات دیگه راجب به ps3 بهم بدی؟

اولا شما نمیدونید که جدیده کپی شده رفته(طریقه کپی کردنشم لینک بهت میدم)(جناب 8030)

دوما 3 فقط گرافیکش تو امحصاریاش بالاست تو مولتی هاش 360 قوی تره
اها!!
میگم شما 360 دارین؟
مدلش چیه؟
کدام مدل بهتره؟
میگن که ارکید خیلی از بازی های 360 رو نمیاره راسته؟
360 به اینترنت وصل میشه؟از چه طریق؟
;););););););););););););););););):d:d:d:d:d:d:d:d :d:d:d:d:d:d
آرکید دارم با الایتش هیچ فرقی نداره بجز رنگش که آرکید سفید ولی الایت سیاه الیت یه هارد و کابل HDMI و هدست داره که آرکید نداره قیمت الایت زیاده اما آرکید ارزون تره
آرکید با صرفه تره
هرکی بهت گفته هیچی بارش نبوده جدیدا هم رجین دستگاه پال شده و خیلی خیلی کمتر NTSC/UC و J پیدا میشه
اونم که بالا گفتم بازم بازی های رجین FREE بهش میخورن مال من(پال)همه بازیا بهش میخورن.
360 با ADSL هم به نت وصل میشه اما مثل کامپیوتر نیست یه شبکه خاصه یعنی نمیتونی سرچ کنی و اونتو محدودی اما تو همین محیط بیشمار امکانات هست که سرگرمت کنه و بخصوص خرید بازی های آرکید(فقط لایو یعنی رو سیدی نیست)و بازی هایی که تو بازار هست(که برا اینکار باید هارد داشته باش که از 45 تومن شروع میشه تا 145تومن)
خرید لباس و لوازم جانبی برای آواتار(آدمکی که مخصوص به پروفایلته و شخصی سازیش میتونی بکنی)
خرید فیلم و موزیک.چت با دوستا از طریق صدا و متن و تصویر)
و آخرین اخبار زوز صنعت گیم و اخبار داخلی ماکرو سافت.گرفتن اچیومنت(نوعی امتیاز که در هر بازی پس از انجام کاری خاص بدست میاری)
و..........که بخوام بگم خیلی زیاد میشه!
امکان اجرای فیلم و آهنگ و تصویر هم داره(به لایو هم وصل بشی مدیا پلیرتو آپدیت کنی هر فیلمی با هر فرمتی برا پخش میکنه)

آخرین ویرایش:
در ضمن شما اونجایی که گفتی مونثی داری به فن های 360 توهین میکنی.

در ضمن شما اونجایی که گفتی مونثی داری به فن های 360 توهین میکنی.

jakiجون بهت بر نخوره:d
اینکه گفتی مدل جدیده کپی خور شده منظورت اسلیمه یا ارکید ..ارکید که خیلی وقته کپی خور شده از این نمونه هم دیگه خیلی کم تو بازار هست تونستی گیر بیاری کلاتو بنداز هوا یه فوت هم بکن زیرش:d
اگرم منظورت اسلیمه اون مدلای اولیش برد درایوشو عوض میکردن مینداختن به ملت بعد از یه مدت تقش در رفت:d
این اسلیمهایی که مال این شیش ماه اخیره درایواشون یا لایتئون سری جدیده یا هیتاچی که اصلا هنوز فریمورشون هنوز هیچ خبری ازش نیست
اون لینک رو هم بده تا بریم یه نگاهی بندازیم:d

من که گیج شدم.8-}8-}8-}

ببین دوست عزیز گیچ شدن نداره الان من یه ps3مدل قدیمی دارم سه ساله داره مثل خر کار میکنه یه گاد اف وار سه شم می ارزه به :d
خلاصه سونی کیفیت ساختش عالیه یعنی وقتی میخری میدونی حالا حالا ها کار میکنه اینو دوستانه دارم بهت میگم من خودم 360 3سال پیش خریدم 4ماه دووم نیاورد البته مدلای قدیمیش زود میسوختن برای همین شما دیگه نمیتونی 360 تو بازار پیدا کنی که مال سه سال پیش باشه:d
ولی مدلای ارکید جدیدش خیلی کم اینطوری میشن این یک
دوم بازیهای انحصاریش کولاک یه گاد اف وار سه بگیر میدونی چی میگم
سوم الان کاملا کپی خور شده بازی هارو برات میریزن تو هارد داخلی فقط باید یه دونه بلو ری مادر تو دستگاهت باشه که بتونی بازیها روباهاش اجرا کنی
چهارم قیمتش الان 320گیگش درمیاد چهارصدو خوردی
پنجم خودت برو تو بازار یه تحقیق بکنی بهتره:d
اینم یادم رفت بگم چون 360 ارکید خیلی وقته تولیدش متوقف شده این محدود ارکیدهایی که تو بازار هست اکثرا بردشون دسته دومه جهت اطلاعتون یدفعه دیدی تقش در رفت:d

آخرین ویرایش:
راست میگه تو بازار بری بگردی بهتره ولی خوب اینم حرفیه!البته 360 جدیداش که اصلا نمیسوزه آرکید و الایت هم 5دهم%میسوزه!اونم بخاطر نگهداری بد دوستان!(مشکلات گرمایی)
درسته یه حقیقتیو بگم خودمم میخوام تو عید پی اس 3 بگیرم:دی اگه بشه!ولی 360 ارزشش بیشتره
لینک هم به 8030 عزیز پخ میشه.:دی
پ.خ نداری که!
اینم لینک:
لینکیه

راست میگه تو بازار بری بگردی بهتره ولی خوب اینم حرفیه!البته 360 جدیداش که اصلا نمیسوزه آرکید و الایت هم 5دهم%میسوزه!اونم بخاطر نگهداری بد دوستان!(مشکلات گرمایی)
درسته یه حقیقتیو بگم خودمم میخوام تو عید پی اس 3 بگیرم:دی اگه بشه!ولی 360 ارزشش بیشتره
لینک هم به 8030 عزیز پخ میشه.:دی
پ.خ نداری که!
اینم لینک:
لینکیه
این لینکی که شما دادید مال لایتئون اسلیمها با فریمور9504 بود که تو بالا هم اشاره کردم بردهاشون رو تعویض میکردن ولی اینجا به همه دوستان عرض میکنم جهت اطلاع اولن این روش مال سری اولیه اسلیمها هست دوما از این روش بشدت پرهیز کنید که دوام نداره واگر برد اصلی درایوتون رو نتوید گیر بیاریوسرجاش بر گردونیدد 360 باید با سر شوتش کنید تو سطل اشغالی:dچون دیگه اصلا هیچ بازی اجرا نمیکنه حتی اورجینال سر خیلیها این بلا اومد اینم گفتم بابت تذکر:d

دوست عزیز Voage ...

فقط اینو بهت بگم چون تازه واردی....بعضی ها فن PS 3 هستن یعنی طرفدار شدید PS 3 هستن و مخالف شدید XBOX 360 هست...نمونه بارزش همین دوست عزیزمون هست که دارن شما رو با حرف های خودش گول میزنن

حرف های مسخره ایشون:1-بازی های انحصاری 360 ندارد ولی PS 3 خیلی بازی انحصاری دارد
2-کنسول PS 3 از لحاظ فنی و گرافیک خیلی بهتر از 360 هست
3-همه دارن 360 میفروشن که PS 3 بگیرن
4-اگه سنت کمتر از 23 ساله یا اینکه موئنثی :dبری همون 360رو بخری بهتره(این تیکه خیلی تامل برانگیزه)
5-اینم یادم رفت بگم چون 360 ارکید خیلی وقته تولیدش متوقف شده
وقتی کسی این حرف های مسخره رو میزنه دیگه نمیدونم باید حرفهاش رو باور کنی یا نه

آخرین ویرایش:
بله تا اینجا همه دارن همینو میگن voyage جان!
(حالا بیاید بگید فن بازی درمیارید من خودم عشق آنچارتد و لیتل بیگ هستم ولی فن 360 که اینجوری نی؟)
پیشنهاد من و خیلیای دیگه:360
انصافا از فردا این تیکه جملشو میذارم تو امضام:))
-اگه سنت کمتر از 23 ساله یا اینکه موئنثی :dبری همون 360رو بخری بهتره
منم باز میگم پی اس 3 خیلی بازیای انحصاری بیشتری داره اما 360 تو ایران واقعا می ارزه!
(ps3تو گیم نتها پره برو ببین چقدر دنگو فنگ داره!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or