سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

نصب این گیم های افلاینی که به اسم پکیج گیم روی کنسولا میزنن چقدر ریسک و خطر بن داره؟ خودتون دیدید یا شنیدید جایی کسی بخاطر این داستان؟

حالا اونو من نمیشناسم. ولی اینی که گفتم ۳-۴ ساله ازش خرید میکنم. مسئله اینه خیلی فروشنده ها تا چند سال قبل اکانت قانونی میدادن (چه ps4 چه ایکس باکس) ولی بعد گرونی دلار، زدن تو کار کردیت کارت های روسی و دزدی. بعد یه مدت هم یا بازی قفل میشد یا کنسول بن. کانال بود با ۷ هزار ممبر. ۶۰۰ تومن از من پول cod cold war گرفت. بعد دو هفته قفل شد و پول منو هم پس ندادن. کلا با این قیمت دلار خرید بازی واقعا ریسکه. فقط باید رفت سراغ کانالهای با سابقه.
دوست عزیز ببخشید اینجا جاش نیس ولی برای اکانت ظرفیت ۲ پلی استیشن هم جای مطمئنی رو سراغ دارین ؟

دوست عزیز ببخشید اینجا جاش نیس ولی برای اکانت ظرفیت ۲ پلی استیشن هم جای مطمئنی رو سراغ دارین ؟
بله. فقط یه جا هست که اکانت قانونی میده. باقیشون از دم یا اکانت هکی میدن، یا با کریدت کارت های دزدی بازی میخرن. اصن وضع افتضاحی شده.
برات خصوصی میکنم.

• Like
Reactions: Arash-S212
نصب این گیم های افلاینی که به اسم پکیج گیم روی کنسولا میزنن چقدر ریسک و خطر بن داره؟ خودتون دیدید یا شنیدید جایی کسی بخاطر این داستان؟
من خودم داشتم از همین پکیج ها رو xbox one s
برا من که خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی ریسکش خیلییی بالاست

• Like
Reactions: Saeedrz70 and u.s.a
آقا همه میدونیم وضع اقتصادی چجوریه. باید کلی کار کنیم و زحمت بکشیم ۱۰-۲۰ میلیون پول کنسول بدیم. حالا عزیزانی که شاغل نیستن، خانوادشون با زحمت زیاد این پول رو بهشون میدن. حالا یه اشتباه کوچیک میتونه باعث بن دائم کنسول بشه. مایکروسافت هم اصلا شوخی نداره تو این زمینه. بن دائم میکنه و تو سایتش هم صراحتا نوشته "بن دائم به هیچ وجه برداشته نمیشه"
حالا ما دو راه بیشتر نداریم. راه اول اینه که مثلا وضعمون خوبه و بریم از جای معتبر مثل "ایرانی کارت" خودمون کردیت کارت بخریم و باهاش بازی و گیم پس و گلد خریداری کنیم. راه دوم اینه که از کانالهایی خریداری کنیم که معتبرن. کسانی که عکس دارن، شماره تماس دارن، ممبر دارن و ساپورت کامل دارن. حتی خرید گیفت شاپ هم خطرات خودشو داره. من از زمان ایکس باکس وان خیلی دنبال جای معتبر گشتم. نصفشون دزد بودن، نصفشون کلاهبردار. طرف ساپورتش پولیه!!! یعنی ازت پول میگیره تا جوابت رو بده. با هزار بدبختی خدا بهم حال داد و این کانال گیفت شاپ رو پیدا کردم.
حالا دیگه از ما گفتن. اونایی که شاغلن و دستشون تو جیب خودشونه میدونن چقدر پول درآوردن سخته تو این مملکت. منم تا جایی که بتونم به بقیه کمک میکنم. چون تو این مملکت برای قشر متوسط به پایین گیم تنها تفریحه. اصلا نمیخوام بخاطر یه مشت شیاد و بیشرف خدایی نکرده ۱۰-۲۰ میلیون پول کسی دود شه بره هوا.

آقا همه میدونیم وضع اقتصادی چجوریه. باید کلی کار کنیم و زحمت بکشیم ۱۰-۲۰ میلیون پول کنسول بدیم. حالا عزیزانی که شاغل نیستن، خانوادشون با زحمت زیاد این پول رو بهشون میدن. حالا یه اشتباه کوچیک میتونه باعث بن دائم کنسول بشه. مایکروسافت هم اصلا شوخی نداره تو این زمینه. بن دائم میکنه و تو سایتش هم صراحتا نوشته "بن دائم به هیچ وجه برداشته نمیشه"
حالا ما دو راه بیشتر نداریم. راه اول اینه که مثلا وضعمون خوبه و بریم از جای معتبر مثل "ایرانی کارت" خودمون کردیت کارت بخریم و باهاش بازی و گیم پس و گلد خریداری کنیم. راه دوم اینه که از کانالهایی خریداری کنیم که معتبرن. کسانی که عکس دارن، شماره تماس دارن، ممبر دارن و ساپورت کامل دارن. حتی خرید گیفت شاپ هم خطرات خودشو داره. من از زمان ایکس باکس وان خیلی دنبال جای معتبر گشتم. نصفشون دزد بودن، نصفشون کلاهبردار. طرف ساپورتش پولیه!!! یعنی ازت پول میگیره تا جوابت رو بده. با هزار بدبختی خدا بهم حال داد و این کانال گیفت شاپ رو پیدا کردم.
حالا دیگه از ما گفتن. اونایی که شاغلن و دستشون تو جیب خودشونه میدونن چقدر پول درآوردن سخته تو این مملکت. منم تا جایی که بتونم به بقیه کمک میکنم. چون تو این مملکت برای قشر متوسط به پایین گیم تنها تفریحه. اصلا نمیخوام بخاطر یه مشت شیاد و بیشرف خدایی نکرده ۱۰-۲۰ میلیون پول کسی دود شه بره هوا.

دوست عزیز دیگه بیشتر به نظر میاد دارید تبلیغ میکنید تا انتقال تجربه

اینکه شما کانال های معتبر نمیشناسید دلیل نمیشه بیاید بگین همشون دزد و کلاه بردارن

الان حداقل ۴-۵ تا کانال من شخصا میشناسم که درست کار میکنن و پشتیبانی خوبی دارن

لطفا بدون تحقیق و تجربه کافی اینجوری جهت ندین به بقیه

اینکه شما کانال های معتبر نمیشناسید دلیل نمیشه بیاید بگین همشون دزد و کلاه بردارن

تبلیغ؟ مگه کانال عمه منه که بخوام تبلیغ کنم؟ یکم فکر کن بعد حرف بزن. نمیگم همشون کلاهبردارن. بله قطعا چندتا کانال خوب هم داریم. شکی نیست. ولی چیزی که شما نمیدونی اینه که بعد جهش دلار، اکثر کانالها برای حفظ سودشون زدن تو کار کردیت کارت های روسی. همین الان درجا میتونم بهت کردیت کارت بدم بری از هر سایتی میخوای خرید کنی. ۹۰ درصد این کانالها هم دارن همین کارو میکنن. فقط ۱۰ درصدن که صاف و صدق هنوز کار میکنن. حالا شما اگه مطمئنی اونا صاف و صادقن معرفی کن تا هم ما استفاده کنیم هم بقیه.

• Like
Reactions: prop and Arash-S212

در مورد کانالی که ایشون معرفی کردن منم هم عقیده هستم که کارشون درسته(من تقریبا ۴ ساله ازشون خرید میکنم) و اینکه در شرایطی که به خاطر طمع چند فروشنده nتا کنسول بن دائم شدن معرفیه فروشنده ی کار درست نه تنها جنبه ی تبلیغاتی نداره بلکه کمک خیلی خوبیم هست برای دوستانی که تازه وارد اکوسیستم Xbox شدن،البته حرف شمام درسته و فروشنده های کار درست کم نیستن

تبلیغ؟ مگه کانال عمه منه که بخوام تبلیغ کنم؟ یکم فکر کن بعد حرف بزن. نمیگم همشون کلاهبردارن. بله قطعا چندتا کانال خوب هم داریم. شکی نیست. ولی چیزی که شما نمیدونی اینه که بعد جهش دلار، اکثر کانالها برای حفظ سودشون زدن تو کار کردیت کارت های روسی. همین الان درجا میتونم بهت کردیت کارت بدم بری از هر سایتی میخوای خرید کنی. ۹۰ درصد این کانالها هم دارن همین کارو میکنن. فقط ۱۰ درصدن که صاف و صدق هنوز کار میکنن. حالا شما اگه مطمئنی اونا صاف و صادقن معرفی کن تا هم ما استفاده کنیم هم بقیه.

حالا کاری با ادبیات شما ندارم ولی توی پست قبلی شما گفتی همشون یا دزد هستن یا کلاه بردار و صحبتی از چند تا کانال خوب نکردین

در مورد کردیت کارت هکی هم نمیتونم نظر بدم چون توی جزئیات کار همه نیستم ولی کانال هایی که خودم خرید میکنم معتبر هستن و به دوستان هم معرفی کردم همیشه

تا جایی هم که میدونم اکثر خرید ها از استور های ارزون مثل ترکیه و آرژانتین انجام میشه و بحث کردیت کارت هکی نیست ولی شاید بعضی کانال ها هم با کردیت هکی خرید کنن

در مورد معرفی هم قبلا توی تاپیک انجام دادم ولی بیشتر دوستان که خواستن خصوصی فرستادم که حالت تبلیغ پیدا نکنه

همین گیفت شاپ هم توی همه معرفی هام وجود داشته و حالا شما ۲ روزه وارد تاپیک xbox شدی تقصیر من نیست

در مورد کانالی که ایشون معرفی کردن منم هم عقیده هستم که کارشون درسته(من تقریبا ۴ ساله ازشون خرید میکنم) و اینکه در شرایطی که به خاطر طمع چند فروشنده nتا کنسول بن دائم شدن معرفیه فروشنده ی کار درست نه تنها جنبه ی تبلیغاتی نداره بلکه کمک خیلی خوبیم هست برای دوستانی که تازه وارد اکوسیستم Xbox شدن،البته حرف شمام درسته و فروشنده های کار درست کم نیستن

من که نگفتم این کانال اشکال داره
اتفاقا خودم هم از این کانال خرید داشتم

بحث اصلی اینه که ایشون اومدن میگن همه کانال ها دزد و کلاه بردارن فقط این یدونه کانال درست کار میکنه

• Like
Reactions: RAFA_1992
جریان اینه من تو تاپیک بغلی دیدم چند نفر بخاطر خرید گیم پس کنسولشون بن شده. گفتم بیام اینجا یه فروشنده معتبر که خودم میشناسم معرفی کنم. که کسی خدایی نکرده دیگه دچار مشکل نشه. چون الان دلار ۳۰ تومنه!!! بعضیا رو دیدم که باید ۴-۵ ماه کار کنن تا بتونن یه کنسول بخرن. یه زمانی ایکس باکس ۳۶۰ من بن شد. فرداش رفتم یدونه نو آرکید خریدم ۲۰۰ تومن!!! بله ۲۰۰ هزار تومن. ولی الان کسی کنسولش بن بشه باید ۵ ماه پول جمع کنه تا بتونه دوباره بخره. بدبختی اینجاست مایکروسافت هم خیلی سخت گیره. درجا بن دائم میکنه. تو خود سایتش هم زده بن دائم برداشته نمیشه. حتی قسمت ساپورتش هم بخاطر بن با شما صحبت نمیکنه و کمکتون نمیکنه.
حالا من خواستم کمکی کرده باشم. دیگه هم در اینگونه موارد پستی نمیدم. اگه کسی راهنمایی یا چیزی خواست میتونه بیاد خصوصی.

این کانال های تلگرامی همشون میرن از سایت های روسی و سایت گ... و اکانت میخرن چند برابر میکشن روش تحویل ملت میدن
الان اکانت دو ماه رو خدا تومن میدن در صورتی که اکانت 2 ماهه فقط نیم دلار هزینه اش هست...
هر اکانت خریداری شد و ریدیم شده روی یه اکانت ماله یه نفر هست حالا اینا دلال بازی در میارن یه اکانت به صورت هوم و سویج به 2 نفر میفروشن یه ساپورت الکی هم روش گذاشتن.. کارشون اصولی نیست
خلاصه کاری با اینا ندارم ولی این کانالی که میگین ماله دوست م.م هست چندین برابر فروشگاه های دیگه میفروشن خودشونم از یه جا خرید میزنن

• Like
Reactions: Mreza_Dex
احتمال بن نشدن تنها زمانی میشه که شما به اصطلاح بری دم در مایکروسافت خودت ازش بخری هر ماه 14 دلار برای اکانت یک ماهه
تاچندین ماه پیش سایت معتبر گیم رنتر با اون همه اعضا با نماد فروش به دلیل اکانت هاش باعث شد کنسول ها بن بشه
در صورتی که ممد گیمرم از این اکانت ها میفروخت ولی ماله اون بن نشد
گیم افلاین زدنم ریسک داره
ولی این طوری نیست شمابزنی حتما بن خواهد شد
این چیزا الان شانسی شده...
اگر اهل ریسک کردن کلان نیست سعی کنید قانونی خرید کنید از حساب قانونی یکی از دوستان از خارج کشور

• Like
Reactions: Saeedrz70

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or