سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

با کابل لن که نیست ولی روشی هست که به هارد اکسترنال نیاز داره و سرعتش چندین برابر اون روش psx برای ps هست و درد سر و قطعی های اون رو هم نداره.
دانلود بازی های xbox از طریق pc
هاردو میدونم ، چیز پر دردسریه هارد و هزینه اضافه ، من با psx کار کردم قبلا خیلی راحت بود و قطعیم نداشت ، ایکس باکس نمیدونم چرا این قابلیتو نداره !!

هاردو میدونم ، چیز پر دردسریه هارد و هزینه اضافه ، من با psx کار کردم قبلا خیلی راحت بود و قطعیم نداشت ، ایکس باکس نمیدونم چرا این قابلیتو نداره !!
من هر دو روش رو تست کردم و بنظرم روش هارد خیلی آسونتر از لن هست.و تنها روش برای ایکس باکس همینه
تا وقتی امتحان نکردی ممکنه یکم پیچیده به نظرت بیاد از رو نوشته های آموزش،ولی بعد از یکی دوبار دستت میاد و خیلی آسون میشه برات.

آخرین ویرایش:
هارد تنها مشکلش اینه که فرمت هارد عوض میشه و فقط باید برای کنسول ازش استفاده کرد ولی دردسر خاصی نداره

دوستانی که میخوان بازی یا گیم پس بخرن و نگران بن شدن کنسولشون هست. برید از کانال تلگرامی GIFTSHOP خرید کنید. من از ۳ سال پیش و زمان ایکس باکس وان ازشون بازی و گیم پس میخریدم. تمام اکانتهاشون قانونیه. ادمینش فوق العاده مودب و آدم کار درستیه. زیر ۵ دقیقه به سوالاتتون جواب میدن. بعد از خرید هم همون لحظه اکانت رو بهتون تحویل میدن. همه جوره تضمینشون میکنم.

نکته: به هیچ عنوان از سایت گیم شیرینگ خرید نکنید. رسما شما رو میدوشن.

دوستان تو ps4 وقتی دکمه ضبط رو میزدی، تا ۱۵ دقیقه قبل رو ضبط میکرد. خیلی قابلیت خوبی بود. ولی الان تو ایکس باکس نهایتا تا ۳ دقیقه قبل رو ضبط میکنه. مثلا فیفا آنلاین بازی میکنم. یارو مثلا دقیقه ۷۰ میره بیرون از بازی. خب من میخوام اون گلهایی که زدم رو سیو کنم. واقعا نمیفهمم چرا مایکروسافت همچین حرکتی زده :|

• Like
Reactions: a.messi10
دوستانی که میخوان بازی یا گیم پس بخرن و نگران بن شدن کنسولشون هست. برید از کانال تلگرامی GIFTSHOP خرید کنید. من از ۳ سال پیش و زمان ایکس باکس وان ازشون بازی و گیم پس میخریدم. تمام اکانتهاشون قانونیه. ادمینش فوق العاده مودب و آدم کار درستیه. زیر ۵ دقیقه به سوالاتتون جواب میدن. بعد از خرید هم همون لحظه اکانت رو بهتون تحویل میدن. همه جوره تضمینشون میکنم.

نکته: به هیچ عنوان از سایت گیم شیرینگ خرید نکنید. رسما شما رو میدوشن.
بنده هم از boxshop تو تلگرام یکی دو سال میخریدم کاملا راضی بودم
ادمینش هم خیلی ادم خوبیه ولی یکم سرشون شلوغه شاید دیر جواب بدن

• Like
Reactions: u.s.a
بنده هم از boxshop تو تلگرام یکی دو سال میخریدم کاملا راضی بودم
ادمینش هم خیلی ادم خوبیه ولی یکم سرشون شلوغه شاید دیر جواب بدن
حالا اونو من نمیشناسم. ولی اینی که گفتم ۳-۴ ساله ازش خرید میکنم. مسئله اینه خیلی فروشنده ها تا چند سال قبل اکانت قانونی میدادن (چه ps4 چه ایکس باکس) ولی بعد گرونی دلار، زدن تو کار کردیت کارت های روسی و دزدی. بعد یه مدت هم یا بازی قفل میشد یا کنسول بن. کانال بود با ۷ هزار ممبر. ۶۰۰ تومن از من پول cod cold war گرفت. بعد دو هفته قفل شد و پول منو هم پس ندادن. کلا با این قیمت دلار خرید بازی واقعا ریسکه. فقط باید رفت سراغ کانالهای با سابقه.

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام
من قصد خرید Xbox x رو دارم
بنظر شما ضمانت تعویض و گارانتی لازمه واقعاً؟! یا فقط هزینه اضافی هست؟!
هزینه اضافی . شما فقط 48 ساعت مهلت تست از فروشنده بگیر اگه موردی داشته باشه دسته یا کنسول خودشو نشون میده تو اون تایم، موردی هم نداشته باشه حالا حالاها برات کار میکنه. اگه یک درصد هم در اینده برای کنسول مشکلی پیش اومد با گارانتی هم دستت به جایی بند نیست مگر اینکه گارانتی تعویض بدون قید و شرط باشه که اونم اول باید زنگ بزنی ببینی شرکتی که گارانتی کرده معتبر هست یا نه . بازم خودت میدونی

• Like
دوستان تو ps4 وقتی دکمه ضبط رو میزدی، تا ۱۵ دقیقه قبل رو ضبط میکرد. خیلی قابلیت خوبی بود. ولی الان تو ایکس باکس نهایتا تا ۳ دقیقه قبل رو ضبط میکنه. مثلا فیفا آنلاین بازی میکنم. یارو مثلا دقیقه ۷۰ میره بیرون از بازی. خب من میخوام اون گلهایی که زدم رو سیو کنم. واقعا نمیفهمم چرا مایکروسافت همچین حرکتی زده :|
دوست عزیز کیفیت رو بزار پایین تا بیشتر بتونی ضبط کنی

• Like
سلام
من قصد خرید Xbox x رو دارم
بنظر شما ضمانت تعویض و گارانتی لازمه واقعاً؟! یا فقط هزینه اضافی هست؟!
خیر هزینه اضافی نیست اگر گارانتی درستی باشه تعویض میکنن برای رفیقمون گرفتیم مورد داشت و روشن نمیشد کامل تعویض کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or