سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

اقا درباره اکانت های افلاین اتفاقی من تا حالا نشنیده بودم بیفته
خوده من تا قبل از SX روی ONE X فقط اکانت افلاین میدادم بیرون بریزن
رفیقم سریز اس داره کلا کنسول رو با اکانت افلاین که روش زدن خرید
اگر به اینترنت وصل نشید هیچ خطری ندارن اکانت های افلاین
مورد بعدی که الان با پایین اومدن سرعت شبانه همراه اول پیش اومده خیلی ها شاید باز برن سمت اکانت های تمام افلاین

جریان اینه من تو تاپیک بغلی دیدم چند نفر بخاطر خرید گیم پس کنسولشون بن شده. گفتم بیام اینجا یه فروشنده معتبر که خودم میشناسم معرفی کنم. که کسی خدایی نکرده دیگه دچار مشکل نشه. چون الان دلار ۳۰ تومنه!!! بعضیا رو دیدم که باید ۴-۵ ماه کار کنن تا بتونن یه کنسول بخرن. یه زمانی ایکس باکس ۳۶۰ من بن شد. فرداش رفتم یدونه نو آرکید خریدم ۲۰۰ تومن!!! بله ۲۰۰ هزار تومن. ولی الان کسی کنسولش بن بشه باید ۵ ماه پول جمع کنه تا بتونه دوباره بخره. بدبختی اینجاست مایکروسافت هم خیلی سخت گیره. درجا بن دائم میکنه. تو خود سایتش هم زده بن دائم برداشته نمیشه. حتی قسمت ساپورتش هم بخاطر بن با شما صحبت نمیکنه و کمکتون نمیکنه.
حالا من خواستم کمکی کرده باشم. دیگه هم در اینگونه موارد پستی نمیدم. اگه کسی راهنمایی یا چیزی خواست میتونه بیاد خصوصی.
داداش این کانالی که گفتی رو من پیدا نکردم.
اگه میشه برام بفرست.
یا اگه تبلیغ میشه پی وی بیزحمت برام بفرست.

احتمال بن نشدن تنها زمانی میشه که شما به اصطلاح بری دم در مایکروسافت خودت ازش بخری هر ماه 14 دلار برای اکانت یک ماهه
تاچندین ماه پیش سایت معتبر گیم رنتر با اون همه اعضا با نماد فروش به دلیل اکانت هاش باعث شد کنسول ها بن بشه
در صورتی که ممد گیمرم از این اکانت ها میفروخت ولی ماله اون بن نشد
گیم افلاین زدنم ریسک داره
ولی این طوری نیست شمابزنی حتما بن خواهد شد
این چیزا الان شانسی شده...
اگر اهل ریسک کردن کلان نیست سعی کنید قانونی خرید کنید از حساب قانونی یکی از دوستان از خارج کشور
بله احتمال بن شدن همیشه برای هر روشی که 100درصد قانونی و safe نیست همیشه هست، هدف پرسیدنم بیشتر این بود که دوستان اینجا تجربه خودشون رو بگن نه فقط احتمالات رو، من میخواستم سری ایکس یا PS5 بخرم، همیشه کنسولای سونی رو داشتم همه کارم با کنسولا میکردم تا ارزون تر بازی کنم(اکانت هکی/قانونی/خرید گیم مستقیم قانونی/جلبریک کردن کنسول....) و دورادور همیشه در مورد این روش بازی زدن ایکس باکس شنیده بودم، با خودم حساب کردم برای منی که اولویت اولش بازی داستانی هست و زیاد هم بازی میکنم این خیلی خوبه مثلن 300 تومن بدم و کنسولم رو پر گیم جدید کنن، اگه بخوام بازی قانونی بخرم که ps5 اپشن مناسب تریه چون اکانت های قانونی ظرفیتی معتبرش راحت تره برای خرید فروش

خلاصه هدفم اینه بفهمم ریسکش چقدر زیاده، اینکه ریسک بن داره رو واسم قابل حدس بود، اینطور که دوستان اینجا گفتن جاهای دیگه منصرف شدم

• Like
Reactions: diba2000
بله احتمال بن شدن همیشه برای هر روشی که 100درصد قانونی و safe نیست همیشه هست، هدف پرسیدنم بیشتر این بود که دوستان اینجا تجربه خودشون رو بگن نه فقط احتمالات رو، من میخواستم سری ایکس یا PS5 بخرم، همیشه کنسولای سونی رو داشتم همه کارم با کنسولا میکردم تا ارزون تر بازی کنم(اکانت هکی/قانونی/خرید گیم مستقیم قانونی/جلبریک کردن کنسول....) و دورادور همیشه در مورد این روش بازی زدن ایکس باکس شنیده بودم، با خودم حساب کردم برای منی که اولویت اولش بازی داستانی هست و زیاد هم بازی میکنم این خیلی خوبه مثلن 300 تومن بدم و کنسولم رو پر گیم جدید کنن، اگه بخوام بازی قانونی بخرم که ps5 اپشن مناسب تریه چون اکانت های قانونی ظرفیتی معتبرش راحت تره برای خرید فروش

خلاصه هدفم اینه بفهمم ریسکش چقدر زیاده، اینکه ریسک بن داره رو واسم قابل حدس بود، اینطور که دوستان اینجا گفتن جاهای دیگه منصرف شدم
داداش من چندین سال اکانت تمام افلاین برام میدادم بازار بریزن 1 ترا هارد پر میکردن به 500 تومن با تمام اپدیت ها
هیچ خطری هم نداشت چون قرار نیس به نت وصل باشی
روی SS و SX هم الان همین روش هست کافیه به نت وصل نشی همین
الان اگر سرعت پایین شبانه همراه اول دائمی باشه من رو میارم اکانت های افلاین
یه خوبی هم که داره اینه خیلی از بازی های جدید روی گیم پس نمیان ولی اکانت های افلاین جدید ترین ها رو دارن
600 تومن میدی تماما بازی های جدید با پچ X|S

• Like
Reactions: Saeedrz70
داداش من چندین سال اکانت تمام افلاین برام میدادم بازار بریزن 1 ترا هارد پر میکردن به 500 تومن با تمام اپدیت ها
هیچ خطری هم نداشت چون قرار نیس به نت وصل باشی
روی SS و SX هم الان همین روش هست کافیه به نت وصل نشی همین
الان اگر سرعت پایین شبانه همراه اول دائمی باشه من رو میارم اکانت های افلاین
یه خوبی هم که داره اینه خیلی از بازی های جدید روی گیم پس نمیان ولی اکانت های افلاین جدید ترین ها رو دارن
600 تومن میدی تماما بازی های جدید با پچ X|S
منظورتون چیه که به نت وصل نشید؟ اگه به نت وصل بشیم که بازیها قفل میشن، بعد از اینکه بازیها هم تموم شدن و وساه گیم جدید هم بازم مجبوریم کنسول رو ببریم بیرون و اونا موقع ریختن اکانت و بازی جدید به نت وصل میکنن کنسول رو. خوب قاعدتن وقتی بازیها رو کنسولن کسی وصل نمیشه به نت تا بازیها نپرن.

خودمم چندجایی سوال کردم همه گفتن ریسک داره ولی کسی نگفت خودش بن شده یا حتی دیده جایی یا شنیده باشه کسی بن شده. از خود مغازه دارا هم پرسیدن که فایده نداره
بحث زمانم و سیاستهای مایکروسافتم هست، ممکنه مایکروسافت از یه نقطه ای سر این روش شروع کنه به سختگیری یا مثلن روی کنسول های جدیدش سخت گیر تر باشه

از لحاظ فنیم هیچ راهی نیست که مایکروسافت متوجه نشه، به هر حال تمام این فعالیت ها بصورت log ای دی کنسول و ای دی اکانت ها برای هیمشه واسه مایکروسافت سیو میشن، یه سوال داشتم اینکه اینا چطوری اینکارو انجام میدن، اکانت ها رو روی کنسول میزنن بعد هوم میکنن مطمعنن بعدش چطوری اکانت رو از روی اون کنسولی که به نت وصل نیست از هوم درمیارن؟ روی پلی استیشن که هر 6ماه یبار واسه هر اکانت میشه اینکارو کرد

• Like
Reactions: diba2000
منظورتون چیه که به نت وصل نشید؟ اگه به نت وصل بشیم که بازیها قفل میشن، بعد از اینکه بازیها هم تموم شدن و وساه گیم جدید هم بازم مجبوریم کنسول رو ببریم بیرون و اونا موقع ریختن اکانت و بازی جدید به نت وصل میکنن کنسول رو. خوب قاعدتن وقتی بازیها رو کنسولن کسی وصل نمیشه به نت تا بازیها نپرن.

خودمم چندجایی سوال کردم همه گفتن ریسک داره ولی کسی نگفت خودش بن شده یا حتی دیده جایی یا شنیده باشه کسی بن شده. از خود مغازه دارا هم پرسیدن که فایده نداره
بحث زمانم و سیاستهای مایکروسافتم هست، ممکنه مایکروسافت از یه نقطه ای سر این روش شروع کنه به سختگیری یا مثلن روی کنسول های جدیدش سخت گیر تر باشه

از لحاظ فنیم هیچ راهی نیست که مایکروسافت متوجه نشه، به هر حال تمام این فعالیت ها بصورت log ای دی کنسول و ای دی اکانت ها برای هیمشه واسه مایکروسافت سیو میشن، یه سوال داشتم اینکه اینا چطوری اینکارو انجام میدن، اکانت ها رو روی کنسول میزنن بعد هوم میکنن مطمعنن بعدش چطوری اکانت رو از روی اون کنسولی که به نت وصل نیست از هوم درمیارن؟ روی پلی استیشن که هر 6ماه یبار واسه هر اکانت میشه اینکارو کرد
داداش چطوریش رو نمیدونم ولا من 3 سال ONE X تمام بازی های روز هارد میکردن
یادمه مورتال کمبت 11 دقیقا دو روز میشد اومده بود بردم بازی بریزن مورتال 11 با کلی بازی با تمام اپدیت های ONE X در اومد 400 تومن
الان برای SX هم همین طوره و SS
دوست خودم 9 تا بازی با پچ X|S روی سریز اس ریختن براش 600 تومن
این روش هیچ خطری نداره من خودم کلی استفاده کردم
برای SX هم برنامه دارم موقعی که الدین رینگ اومد بدم بیرون

• Like

ببینید با توجه به نرخ دلار و بالا رفتن قیمت کارت گرافیگ الان به صرفه ترین راه بازی کردن کنسول هست و کنسول هم دنگ فنگ های زیادی داره مثل pcنیست که راحت رایگان دانلود کنی بازی کنی
روش افلاین اگه ببری پیش یه ادم درست حسابی کار بلد برای هر بازی انتخابی 70 تومن میگره میتونی از راه دورم خودت نصب کنی نبری پیش طرف کنسول رو
دوم هم قیمت اکانت های بازی ایکس باکس به نظر من نسبت به سونی ارزان تره
شما یه راه دیگه هم داری اونم اینکه بازی اجاره کنی با قیمت های خیلی مناسب و خوب لزومی هم به افلاین کردن کنسولم نیست باز انتخاب با خودتون هست..

• Like
سلام
من می خوام یه series s کارکرده بخرم
چه تستایی بگیرم ازش و از کجا بفهم که کنسول بن شده هست یا نه؟
فقط هم گیم پس می خوام بگیرم . از کجا بگیرم و چجوری که خیالم راحت باشه بن نمیشه

سلام

اگه کنسول بن شده باشه نمیتونید آنلاین بشید و کلا هیچ کاری به صورت آنلاین انجام بدین
مثلا نمیتونید لاگین کنید به اکانت به صورت آنلاین یا استور مثلا باز نمیشه و ...

البته قبل تست اینترنت حتما DNS ست کنید چون بدون DNS هم یه بخش هایی کار نمیکنه و ممکنه اشتباهن فکر کنید کنسول بن شده

چند تا کانال که خودم تجربه خرید داشتم معرفی میکنم ولی قبل خرید خودتون مقایسه کنید و بعد بررسی خرید کنید

XPgame | اکس پی گیم
Giiftshop | گیفت شاپ
XBOX ST
PERSIAN XBOX
Xbox Game Pass Ultimate

البته کانال زیاد هست و من فقط اونایی که خودم خرید کردم و تجربه داشتم نوشتم

دوستان اگه امکانش هست یه کانال یا سایتی که حلال خور باشن هم به من معرفی کنید برای خرید بازی می‌خوام .ممنون

سلام
حداقل 2 روز مهلت تست بگیرین
یا هم ببرین پیش یه تعمیر کار حق تست بدین براتون تست بزنه مورد تایید بود بخرید..
ولی تستی که بخوای بزنی دور فن توجه کنید یک بازی نصب کنید و تست کنید وسط بازی quick resume d بزنید
در هنگام تصویر گرفتن از tv ریزلوشن کنسول رو تغییر بدین و تست کنید
به دسته ها که مهمترن تست کنید موردی نداشته باشه و همان طور که دوست بزرگوارمونم گفتن انلاین کنید و تست بزنید بن نباشه
پشت کنسول پلمب سفید رنگ هست نگاه کنید کنده نشده باشه
حالا چند قیمت بهتون گفتن؟!

• Like
Reactions: agh515
اگه کنسول بن شده باشه نمیتونید آنلاین بشید و کلا هیچ کاری به صورت آنلاین انجام بدین
مثلا نمیتونید لاگین کنید به اکانت به صورت آنلاین یا استور مثلا باز نمیشه و ...

البته قبل تست اینترنت حتما DNS ست کنید چون بدون DNS هم یه بخش هایی کار نمیکنه و ممکنه اشتباهن فکر کنید کنسول بن شده

چند تا کانال که خودم تجربه خرید داشتم معرفی میکنم ولی قبل خرید خودتون مقایسه کنید و بعد بررسی خرید کنید

XPgame | اکس پی گیم
Giiftshop | گیفت شاپ
XBOX ST
PERSIAN XBOX
Xbox Game Pass Ultimate

البته کانال زیاد هست و من فقط اونایی که خودم خرید کردم و تجربه داشتم نوشتم
چه dns خوب جواب میده؟
توی تنظیمات کنسول کجا بن بودنو نشون میده؟

حداقل 2 روز مهلت تست بگیرین
یا هم ببرین پیش یه تعمیر کار حق تست بدین براتون تست بزنه مورد تایید بود بخرید..
ولی تستی که بخوای بزنی دور فن توجه کنید یک بازی نصب کنید و تست کنید وسط بازی quick resume d بزنید
در هنگام تصویر گرفتن از tv ریزلوشن کنسول رو تغییر بدین و تست کنید
به دسته ها که مهمترن تست کنید موردی نداشته باشه و همان طور که دوست بزرگوارمونم گفتن انلاین کنید و تست بزنید بن نباشه
پشت کنسول پلمب سفید رنگ هست نگاه کنید کنده نشده باشه
حالا چند قیمت بهتون گفتن؟!
چند تا قیمت گرفتم 8 ، 8.5 و بالاتر هم نمیگیرم چون نوش الان 9.2 هستش

چه dns خوب جواب میده؟
توی تنظیمات کنسول کجا بن بودنو نشون میده؟

از سایت شکن و الکترو استفاده کنید و فعلا بهتر جواب میده

داخل تنظیمات فکر نمیکنم جایی بزنه بن شدین
ولی وقتی به امکانات آنلاین کنسول دسترسی ندارید یعنی بن شدین دیگه

• Like
Reactions: agh515
درود
سریز اس خواهرزادم براش 500 مگ اپدیت اومده وقتی که اپدیت میزنه سر 11 مگ اخر همیشه گیر میکنه! چون نزدیک خودم نیست نمیدونم دقیقا داستانش چیه! دوستان نظری ندارن؟ دلیلی داره اخر اپدیت گیر میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or