سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

سلام دوستان یک سوالی داشتم راجع گیم پس نمیدونم اینجا مناسبه بپرسم یانه
اشتراک سالیانه گیم پس التیمت حدود ۱۹۱ دلار هست که به پول ما چیزی حدود پنج میلیون و صد تومن میشه... چطور هست که من میبینم سایتای ایرانی به مبلغ خیلی پایین تر از این مبلغ اقدام به فروش این اشتراک میکنند. جریان چیه کسی میتونه به من توضیح بده؟ ممنون

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام ، دوستان الان دو روزه پارتی میسازم تو ایکس باکس بعد ۳۰ ثانیه خودش میفته بیرون از پارتی ، دلیلش چیه؟ دی ان اسم ( شکن ) هست ،
و سوال دومم فیفا ۲۱ میخوام با دوستم بازی کنم ، اینوایت میدم بهش جوینو میزنه ، لفت میخورم ، اونم اینوابت میده به همین صورته !
ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like
اشتراک سالیانه گیم پس التیمت حدود ۱۹۱ دلار هست که به پول ما چیزی حدود پنج میلیون و صد تومن میشه... چطور هست که من میبینم سایتای ایرانی به مبلغ خیلی پایین تر از این مبلغ اقدام به فروش این اشتراک میکنند. جریان چیه کسی میتونه به من توضیح بده؟ ممنون
سلام دوست عزیز

اونها ظرفیتی میفروشن

کلا دوتا ظرفیت داره گیم پس یکی هوم و یکی غیر هوم

هوم که میری تو اکانتی که طرف بهت میده یوزر و پس کدش رو وارد میشی و اکانت رو یسری تنظیمات روش انجام میدی که میشه اکانت هوم و دیگه میای بیرون ازش و رو اکانت خودت بازی میکنی

غیر هوم باید بری تو اکانتی که طرف بهت میده بعد بیای بیرون بری تو اکانت خودت که به این ظرفیت سوییچ هم میگن

هردوتاش قانونی هستش از لحاظ سایت مایکروسافت

هر ظرفیت رو هم به ۵ ۶ نفر فکر میکنم میفروشن

ولی اگه خیلی ارزون باشه احتمالا با credit card هکی یا از این روسی ها خریدن که احتمال بن شدنش بالاست

امیدوارم به کارتون بیاد و اگه جایی رو اشتباه کردم معذرت میخوام چون یکم اطلاعاتم در مورد اکس باکس پایینه 😅😁

سلام ، دوستان الان دو روزه پارتی میسازم تو ایکس باکس بعد ۳۰ ثانیه خودش میفته بیرون از پارتی ، دلیلش چیه؟ دی ان اسم ( شکن ) هست ،
و سوال دومم فیفا ۲۱ میخوام با دوستم بازی کنم ، اینوایت میدم بهش جوینو میزنه ، لفت میخورم ، اونم اینوابت میده به همین صورته !
ممنون میشم راهنمایی کنید
اونکه دوستت نمیتونه جوین بزنه احتمالن nat type هاتون با هم نمیخوره مثلا اون strict هست شما moderate

ولی اون قضیه پارتی بیشتر فکر میکنم به DNS مربوطه dns ات رو عوض کن

سلام دوست عزیز

اونها ظرفیتی میفروشن

کلا دوتا ظرفیت داره گیم پس یکی هوم و یکی غیر هوم

هوم که میری تو اکانتی که طرف بهت میده یوزر و پس کدش رو وارد میشی و اکانت رو یسری تنظیمات روش انجام میدی که میشه اکانت هوم و دیگه میای بیرون ازش و رو اکانت خودت بازی میکنی

غیر هوم باید بری تو اکانتی که طرف بهت میده بعد بیای بیرون بری تو اکانت خودت که به این ظرفیت سوییچ هم میگن

هردوتاش قانونی هستش از لحاظ سایت مایکروسافت

هر ظرفیت رو هم به ۵ ۶ نفر فکر میکنم میفروشن

ولی اگه خیلی ارزون باشه احتمالا با credit card هکی یا از این روسی ها خریدن که احتمال بن شدنش بالاست

امیدوارم به کارتون بیاد و اگه جایی رو اشتباه کردم معذرت میخوام چون یکم اطلاعاتم در مورد اکس باکس پایینه 😅😁
روش هوم فقط یکبار میری داخل اکانت ولی سوییچ هر بار که بخوای بازی کنی

دوستان یک سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید یکی از دوستان میخواد یک کنسول بخده که البته تا حالا نداشته فقط بین سری اس و پی اس ۴ گیر کرده
اینترنت پر سرعت نداره و برای بازی افلاین میخواد از نظر بازی های اختصاصی و باقی مسایل شما پی اس ۴ اسلیم کار کرده تمیز رو پیشنهاد میدین یا سری اس
من گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنین

• Like
دوستان یک سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید یکی از دوستان میخواد یک کنسول بخده که البته تا حالا نداشته فقط بین سری اس و پی اس ۴ گیر کرده
اینترنت پر سرعت نداره و برای بازی افلاین میخواد از نظر بازی های اختصاصی و باقی مسایل شما پی اس ۴ اسلیم کار کرده تمیز رو پیشنهاد میدین یا سری اس
رفیق به نظرم ازش بپرس گیم های کدوم رو بیشتر دوست داره
اگه گیم ها براش مهم نیس و کلا منظورت کنسول هست که قطعا سری اس
چون کنسول نسل نه هستش و خیلی اینده بهتری داره

• Like
Reactions: amirhkk
رفیق به نظرم ازش بپرس گیم های کدوم رو بیشتر دوست داره
اگه گیم ها براش مهم نیس و کلا منظورت کنسول هست که قطعا سری اس
چون کنسول نسل نه هستش و خیلی اینده بهتری داره
گیم ها صد در صد براش مهمه
نظر من شخصا اینه که توی این نسل ایکس باکس سر تره چون هم پی اس ۵ دارم هم ایکس باکس ایکس و عامل برتری ایکس باکس گیم پس التیمیت هست ولی مسله اینه
اون براش مقدور نیست که دایم به نت وصل باشه و مسله بعدی گیم های اختصاصی سری قبل هست
شما باشید کدوم رو براش انتخاب میکنین ؟

روش هوم فقط یکبار میری داخل اکانت ولی سوییچ هر بار که بخوای بازی کنی
ممنون دوست عزیز خواهش میکنم همین که جواب دادید ممنونم... ادم گیج میشه از کجا بخره و به چه روشی بخره که هم قیمتش مناسب باشه هم کار غیر قانونی نکرده باشه که بن بشه دستگاه

• Like
روشی وجود داره که شما یک اشتراک گلد یک ساله میگیری و بعدش با یک اشتراک گیم پس یک ماهه تبدیل میشه به ۱۳ ماه گیم پس التیمیت

اگر گیفت کارت ترکیه یا برزیل بگیرین پاتون ارزونتر می افته
مثلا گیفت یکساله گلد امریکا ۱۸۰۰ هست ولی گلد یکساله ترکیه ۱۲۵۰

برای گیم پس التیمیت شما گیفت گلد یکساله ترکی ۱۲۵۰ و ۳۵۰ گیم پس یکماهه میگیری = ۱۶۰۰

۱۶۰۰ تقسیم بر دو میشه (هوم و غیر هوم)
میشه نفری ۸۰۰ برای ۱۳ ماه

فعلا این روش تبدیل گلد به گیم پس التیمیت پاشنه آشیل همه اکانت فروشها هست
و
خدا نیاره اون روزی که ماکروسافت این روش رو برداره.

• Like
Reactions: blak and Arash-S212
گیم ها صد در صد براش مهمه
نظر من شخصا اینه که توی این نسل ایکس باکس سر تره چون هم پی اس ۵ دارم هم ایکس باکس ایکس و عامل برتری ایکس باکس گیم پس التیمیت هست ولی مسله اینه
اون براش مقدور نیست که دایم به نت وصل باشه و مسله بعدی گیم های اختصاصی سری قبل هست
شما باشید کدوم رو براش انتخاب میکنین ؟
اگه گیم های اختصاصی باشه رفیق بنظرم بی شک قطعا PS4 ولی خب پشتیبانی ازش داره کم کم به پایان میرسه

من بنظرم خرید سری اس منطقی تره چون بازی های جدید تر مولتی پلتفرم رو میتونه نصب کنه و مایکروسافت هم کم بازی خوب نداده این نسل و داره خوب عمل میکنه

• Like
Reactions: blak and amirhkk
ممنون دوست عزیز خواهش میکنم همین که جواب دادید ممنونم... ادم گیج میشه از کجا بخره و به چه روشی بخره که هم قیمتش مناسب باشه هم کار غیر قانونی نکرده باشه که بن بشه دستگاه
خواهش میکنم عزیز جای مطمئن هم دوستان زیاد معرفی کردن ازشون بپرس ولی من خودم کانال تلگرامی boxshop رو پیشنهاد میدم یکم گرون تر هست ولی کارشون درسته
البته نمیدونم هنوز کار میکنن یا نه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

• Like
Reactions: The poet
دوستان یک سوال دارم
داداش بازم سزیز اس به صرف هست چون نسل 9 هست و تا چند سال دیگه بازی براش میاد ولی ps4 بعد از 2022 کلکش کنده هست
به علاوه برای افلاین باز XBOX ارزون تر درمیاد ببره بیرون هارد رو کامل با پچ X|S پر میکنن فکر کنم 600 تومن باشه هزینش برای SX تقریبا 14 تا بازی برای SS تقریبا 9 تا بازی پر میکنن به انتخاب خودت

قیمت اشتراک ریجن به ریجن فرق میکنه
ریجن ارژانتین ارزان تر از همه جا هست
نحوه خریدم توسط فروشنده در تعیین قیمت نقش داره..
اکثرا سایت و کانالها برای اینکه مناسب در بیاد از روس ها ریجن ارژانتین میگرن

• Like
Reactions: The poet and blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or