سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

برای خرید یک ساله گلد و بعد خرید یک ماهه آلتیمیت و تبدیلش به 13 ماه آلتیمیت حتما باید آی پی آمریکا باشه؟ من الان چی پی انم فقط سرور هلند و انگلیسش کار میکنه به مشکل میخورم اگه با این آی پی ها ریدیم کنم؟
با سلام از کدوم سایت گرفتین و یکساله گلد چند گرفتین؟

سلام به همگی دوستان
من ps5 دارم و تصمیم دارم که xbox هم بگیرم درکنارش، فقط به خاطر بازی های انحصاری که داره میاد و گیم پس . عملا با گیم پس تمام بازی انحصاری رو میشه بازی کرد باهاش که خیلی عالیه و ارزونه.
سری s ارزششو داره که بگیرم؟ چون الان برام سخته یکم خرید سری x اما از طرفی هم سری s کنسول ضعیف تریه و شاید آینده ای نداشته باشه و بازی های انحصاری مثل starfield و stalker که بیاد خوب درنیاد روش.
البته اینم بگم که من کلا با مانیتور 1080 بازی می کنم.
بازی های خارج از گیم پس مثل guardian of the galaxy رو هم قطعا روی ps5 خواهم گرفت.

سلام به همگی دوستان
من ps5 دارم و تصمیم دارم که xbox هم بگیرم درکنارش، فقط به خاطر بازی های انحصاری که داره میاد و گیم پس . عملا با گیم پس تمام بازی انحصاری رو میشه بازی کرد باهاش که خیلی عالیه و ارزونه.
سری s ارزششو داره که بگیرم؟ چون الان برام سخته یکم خرید سری x اما از طرفی هم سری s کنسول ضعیف تریه و شاید آینده ای نداشته باشه و بازی های انحصاری مثل starfield و stalker که بیاد خوب درنیاد روش.
بازی های خارج از گیم پس مثل guardian of the galaxy رو هم قطعا روی ps5 خواهم گرفت.
فیلم اجرای flight simulator و دموی matrix که با unreall engine 5 ساخته شده رو توصیه می کنم تو یوتوب ببینید.
و همچنین این مقاله سایت تک رادار که گفته ؛ دموی ماتریکس یک بار برای همیشه ثابت کرد سری اس یک کنسول نسل بعد است.
Matrix Awakens proves that Xbox Series S is a next-gen console once and for all
سری اس اگر آینده ای نداشت و تا آخر نسل جوابگو نبود اصلا ساخته نمی شد

فیلم اجرای flight simulator و دموی matrix که با unreall engine 5 ساخته شده رو توصیه می کنم تو یوتوب ببینید.
و همچنین این مقاله سایت تک رادار که گفته ؛ دموی ماتریکس یک بار برای همیشه ثابت کرد سری اس یک کنسول نسل بعد است.
Matrix Awakens proves that Xbox Series S is a next-gen console once and for all
سری اس اگر آینده ای نداشت و تا آخر نسل جوابگو نبود اصلا ساخته نمی شد
واقعا درست اشاره کردید
تو این شرایط با این قیمتا وحباب زیاد بهترین گزینه برای بازی بصورت قانونی وبخش انلاین
همون سری اس +گیم پسه
یعنی از ps4 ارزونتره دیگه تا اخرش بخونید
هرچند مشکل حجم ssd رو مخه که اونم میشه باهاش کنار اومد

سلام به همگی دوستان
سری اس کنسول به صرفه ایی هست

ولی اگر ری تریسینگ ،کیفیت تکسچر،سایه های بهتر،و کلا آپشنهای گرافیک بیشتر و رزولوشن بالاتر و از همه مهمتر حجم هارد بیشتر که خیلی مهمه برای شما اهمیت داره سری ایکس بگیر

یه مسئله مهم دیگه بعضیها که ال ای دی ۱۰۸۰ دارن فکر میکنن رندر شدن گیم رو 4k هیچ تاثیری روی کیفیت بازی روی وضوح ۱۰۸۰ نمیزاره و کاملا اشتباه میکنن
خودم به شخصه امتحان کردم و تفاوت کیفیت مخصوصا در ابجکتهای دور دست و نداشتن هیچ گونه لبه در ابجکتها کاملا مشخصه روی تی وی ۱۰۸۰

آخرین ویرایش:
دوستان من یه اکس باکس سری s میخوام بخرم. گیم پس التیمت رو بعضی فروشگاها بصورت اکانت میفروشن و هم بصورت کد که رو اکانت خودت اکتیو کنی.
میخوام بدونم چه تفاوتایی دارن و اگه بصورت اکانت بخرم چی از دست میدم؟ رو اکانت خودم اکتیو کنم چه مزیتایی داره؟

سلام دوستان من تازه سری اس گرفتم ، گیم پس رو یدونه یه دلاری یه ماهه خودم از ریوارد مایکروسافت گرفتم ، یکی دیگه ام گرفتم ازین یه دلاریا که هنوز فعال نکردم ،، میخواستم یه یک ساله ازی سایت (ال کی) بگیرم دو نفری با دوستم استفاده کنیم ، سایتش مورد اطمینانه ؟ کسی گرفته مشکلی برا دستگاه پیش نیومده کسایی که از این سایت خریدن؟

دوستان من یه اکس باکس سری s میخوام بخرم. گیم پس التیمت رو بعضی فروشگاها بصورت اکانت میفروشن و هم بصورت کد که رو اکانت خودت اکتیو کنی.
میخوام بدونم چه تفاوتایی دارن و اگه بصورت اکانت بخرم چی از دست میدم؟ رو اکانت خودم اکتیو کنم چه مزیتایی داره؟
اکانت بخری ممکنه خود کنسولو از دست بدی :Dچون نمیدونی اون کسی که ازش خریدی با چه روشی خریده اگه دزدی باشه بن میشه کنسولت
بهترین روش و تو خود تاپیک گیم پس پست اول یه نفر گذاشته من از اون روش خریدم الان نزدیک 40 روزه استفاده میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده

• Like
Reactions: Arash-S212
کد از استور هر کشوری خریداری شده باشه باید با آی پی همون کشور ریدیم بشه

اگر هم سرور آمریکا ندارید میتونید از قند شکن های مجانی استفاده کنید و کلا گیر نمیکنید برای ریدیم کردن کدها
ممنون میشم یه قند شکن مجانی برای ویندوز بهم معرفی کنید که بتونم آی پی مو تغییر بدم هرکاری کردم نشد

• Like
Reactions: Arash-S212
ممنون میشم یه قند شکن مجانی برای ویندوز بهم معرفی کنید که بتونم آی پی مو تغییر بدم هرکاری کردم نشد
Speedify من استفاده میکردم راضی بودم
البته الان نمیدونم که هنوز هستش این طرحش یا نه ولی ماهیانه ۵۰ گیگ رایگان اجازه میداد استفاده کنی ازش

اکانت بخری ممکنه خود کنسولو از دست بدی :Dچون نمیدونی اون کسی که ازش خریدی با چه روشی خریده اگه دزدی باشه بن میشه کنسولت
بهترین روش و تو خود تاپیک گیم پس پست اول یه نفر گذاشته من از اون روش خریدم الان نزدیک 40 روزه استفاده میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده
دوست گرامی شما از کدوم سایت گلد گرفتین میشه توضیح کلی بدین خرید خودتون به چه صورتی بوده از کدوم سایت

راهی هست مثل ps4 از طریق کامپیوتر با کابل لن دیتا رو انتقال داد به ایکس باکس ؟
با کابل لن که نیست ولی روشی هست که به هارد اکسترنال نیاز داره و سرعتش چندین برابر اون روش psx برای ps هست و درد سر و قطعی های اون رو هم نداره.
دانلود بازی های xbox از طریق pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or