Masoud_007
عضو جدید
PSP رو آپدیت کردم به 2-3.90 M33 و فایلهای جدید IRSHELL 3.9 رو ریختم که IRSHELL اجرا بشه
ولی بازی ها اجرا نمیشه . کدوم patch رو باید اجرا کنم?؟
ولی بازی ها اجرا نمیشه . کدوم patch رو باید اجرا کنم?؟
هيچ ويسله اي در هيچ جاي دنيا نميتونه خش رو از روي شيشه و پلاستيک بر داره.سلام
من یه سوال داشتم
من حواسم نبود با یه دستمال نا جور psp رو تمیز کردم حالا روی lcd خط های کوچک و زیاد افتاده و فقط زیر آفتاب یا چراغ تو چشم میزنه .
به نظر شما من چیکار کنم.ماده ای یا چیزی هست که درستش کنه و یا میشه اون شیشه روشو عوض کرد.
ممنون میشم اگه جواب بدید.

[/quote]

سیاوش جان همونطور که قبلا هم گفتم اینکه یک یا چند پیکسل از LCD سفید یا رنگ دیگه ای داشته باشه کاملا طبیعیه و تقریبا تو هر 1000 تا 999 تا psp این مشکل رو داره.اقا دستتون درد نكنه !! من از احسان جان سوال كردم!!! من اسيمم دقيقا وسطش يه نقطه ابي هست!! ماله همه اين نقطه ابي رو داره؟

رفتم به ریکاوری ورژنش رو به 1.5 تغییرش دادم ولی نشد
کرونل 1.5 هم نصبه (برنامه بوکر رو اجرا میکنه )کاری نمونده که نکرده باشم . میگم بچه ها اگه یکی از شما ها لطف کنه و flash 1 اش رو آپلود کنه توو سایت ولینک بده ، من بریزم رو PSP یم فکر کنم مشکل حل شه :confused:ببین آخه این مشکلی که شما بهش اشاره کردی یکم عجیبه:crying1::crying1::crying1::crying1:ای با با . تورو خدا ، یعنی از بچه ها کسی نمیتونه منو راهنماییم کنه تا PSP یم درست شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا احسان ، آقا samii دستم به دامنتوورفتم به ریکاوری ورژنش رو به 1.5 تغییرش دادم ولی نشد
کرونل 1.5 هم نصبه (برنامه بوکر رو اجرا میکنه )کاری نمونده که نکرده باشم . میگم بچه ها اگه یکی از شما ها لطف کنه و flash 1 اش رو آپلود کنه توو سایت ولینک بده ، من بریزم رو PSP یم فکر کنم مشکل حل شه :confused:
من بالاخره slim خریدم.دفعه اول که گرفتم تو دستم یه جوری بود چون قبلا phat داشتم خیلی سبک شده.240 تومن خریدم.مشکلی که دارم اینه که برنامه ها اجرا نمیشن.رو اسلیم باید چی کار کنم تا درست بشن؟!!
دوست من برای اجرای برنامه ها بر روی اسلیم باید از Time Machine استفاده کنی که آموزشش رو ساسان عزیز در تاپیک زیر گذاشته::arrowd:من بالاخره slim خریدم.دفعه اول که گرفتم تو دستم یه جوری بود چون قبلا phat داشتم خیلی سبک شده.240 تومن خریدم.مشکلی که دارم اینه که برنامه ها اجرا نمیشن.رو اسلیم باید چی کار کنم تا درست بشن؟!!