سوالات و مشکلات PSP

سلام
من یه سوال داشتم
من حواسم نبود با یه دستمال نا جور psp رو تمیز کردم حالا روی lcd خط های کوچک و زیاد افتاده و فقط زیر آفتاب یا چراغ تو چشم میزنه .
به نظر شما من چیکار کنم.ماده ای یا چیزی هست که درستش کنه و یا میشه اون شیشه روشو عوض کرد.
ممنون میشم اگه جواب بدید.

سلام
من یه سوال داشتم
من حواسم نبود با یه دستمال نا جور psp رو تمیز کردم حالا روی lcd خط های کوچک و زیاد افتاده و فقط زیر آفتاب یا چراغ تو چشم میزنه .
به نظر شما من چیکار کنم.ماده ای یا چیزی هست که درستش کنه و یا میشه اون شیشه روشو عوض کرد.
ممنون میشم اگه جواب بدید.
هيچ ويسله اي در هيچ جاي دنيا نميتونه خش رو از روي شيشه و پلاستيک بر داره.
براي عوض کردن هم بايد کل قاب جلو رو عوض کني که اگه فت داشته باشي فکر نميکنم قيمتش از 15-20 بيشتر باشه.;)

quote=ehsanslipknot;362793]هيچ ويسله اي در هيچ جاي دنيا نميتونه خش رو از روي شيشه و پلاستيک بر داره.
براي عوض کردن هم بايد کل قاب جلو رو عوض کني که اگه فت داشته باشي فکر نميکنم قيمتش از 15-20 بيشتر باشه.;)[/quote]
خیلی ممنون که جواب دادین.:love:
من psp slim دارم سفید اگه بخوام روش قاب بندازم معلوم میشه که فابریک نیست .
اگر قابش رو عوض کنم شیشه روشم عوض میشه؟
:blushing::love:

خیلی ممنون که جواب دادین.:love:
من psp slim دارم سفید اگه بخوام روش قاب بندازم معلوم میشه که فابریک نیست .
اگر قابش رو عوض کنم شیشه روشم عوض میشه؟
:blushing::love:
نه اگه قاب بگیری زیاد تابلو نمیشه(البته اگه بتونی پیدا کنی);)
شیشه به قاب جلو وصله یعنی باید کلن عوض بشه

اقا دستتون درد نكنه !! من از احسان جان سوال كردم!!! من اسيمم دقيقا وسطش يه نقطه ابي هست!! ماله همه اين نقطه ابي رو داره؟
سیاوش جان همونطور که قبلا هم گفتم اینکه یک یا چند پیکسل از LCD سفید یا رنگ دیگه ای داشته باشه کاملا طبیعیه و تقریبا تو هر 1000 تا 999 تا psp این مشکل رو داره.

:crying1::crying1::crying1::crying1:ای با با . تورو خدا ، یعنی از بچه ها کسی نمیتونه منو راهنماییم کنه تا PSP یم درست شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا احسان ، آقا samii دستم به دامنتوو:((:crying::crying: رفتم به ریکاوری ورژنش رو به 1.5 تغییرش دادم ولی نشد:no::no: کرونل 1.5 هم نصبه (برنامه بوکر رو اجرا میکنه )کاری نمونده که نکرده باشم . میگم بچه ها اگه یکی از شما ها لطف کنه و flash 1 اش رو آپلود کنه توو سایت ولینک بده ، من بریزم رو PSP یم فکر کنم مشکل حل شه :confused:

:crying1::crying1::crying1::crying1:ای با با . تورو خدا ، یعنی از بچه ها کسی نمیتونه منو راهنماییم کنه تا PSP یم درست شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا احسان ، آقا samii دستم به دامنتوو:((:crying::crying: رفتم به ریکاوری ورژنش رو به 1.5 تغییرش دادم ولی نشد:no::no: کرونل 1.5 هم نصبه (برنامه بوکر رو اجرا میکنه )کاری نمونده که نکرده باشم . میگم بچه ها اگه یکی از شما ها لطف کنه و flash 1 اش رو آپلود کنه توو سایت ولینک بده ، من بریزم رو PSP یم فکر کنم مشکل حل شه :confused:
ببین آخه این مشکلی که شما بهش اشاره کردی یکم عجیبه
با فرمت کردن فلش 1 هیچ مشکلی پیش نمیاد
به نظر من شما اگه میتونی یه آپدیت بکن ایشالا مشکلت حل میشه.

من بالاخره slim خریدم.دفعه اول که گرفتم تو دستم یه جوری بود چون قبلا phat داشتم خیلی سبک شده.240 تومن خریدم.مشکلی که دارم اینه که برنامه ها اجرا نمیشن.رو اسلیم باید چی کار کنم تا درست بشن؟!!

من بالاخره slim خریدم.دفعه اول که گرفتم تو دستم یه جوری بود چون قبلا phat داشتم خیلی سبک شده.240 تومن خریدم.مشکلی که دارم اینه که برنامه ها اجرا نمیشن.رو اسلیم باید چی کار کنم تا درست بشن؟!!

برنامه ها به Kernel 1.5 احتیاج دارن برای اجرا.

فکر کنم از Dark Alex Time Machine باید استفاده کنی برای اجرای برنامه ها روی PSP Slim.

دوست من برای اجرای برنامه ها بر روی اسلیم باید از Time Machine استفاده کنی که آموزشش رو ساسان عزیز در تاپیک زیر گذاشته::arrowd:
Dark_Alex's Time Machine (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or